Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce crește Pandemia în țările cu rata mare de vaccinare?

Comentarii

9 comentarii pentru articolul „De ce crește Pandemia în țările cu rata mare de vaccinare?”

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Constat ca aveti o gandire circulara. Va „supuneti” la cerintele autoritatilor de a va vaccina ca sa aveti „dreptul” de a pune intrebari. Si? Daca ati fost „cuminte si supus” v-a dat vreo autoritate un raspuns rational pana acum? Si-atunci de ce sa continuati sa va „supuneti” la cerintele lor absurde? Cand realiatea indica atat de clar ca autoritatile mint cu nerusinare, in ce consta desteptaciunea supunerii? O fi vorba de vre-un „joc politic” pe care noi, prostimea, nu-l pricepem?…
    Oricum, dupa ce am citit ca v-ati declarat un „fan” al asa numitelor guverne „tari” care sa poata da legi si decrete cu usurinta fara sa tina cont de vointa populatiei, m-am lamurit: duceti dorul tineretii…!

  • S-a tâmpit ”distinsul” istoric Marius Oprea (!!!!????) La aritmetică de clasa a 2-a, la o banală scădere: 2021 – 1993 = 18 ani (!!!???) pentru domnia sa? https://bit.ly/3e8Ex4C … A. Drăghici ”a murit în 8 decembrie 1993.”

  • BORICÁT, -Ă, boricați, -te, adjectiv Preparat cu acid boric.
    • Apă boricată = apă în care s-a dizolvat acid boric. Vaselină boricată = vaselină preparată cu acid boric.

  • in Ro a inceput o campanie de manjire cu dubii a intregului sistem politic.
    creca e in regula, daca ea se desfasoara…cu tupeu, chiarȘ))

  • Atunci cind un razboi mondial se manifesta, apare suferinta, care e o actiune indreptata impotriva celui care sufera.
    se poate intampla si…minunea ca cel care sufera sa faca din suferinta, odata cu terminarea razboiului, un atu.
    Marea Revolutie e un razboi mondial desavarsit. Daca faci din pandemie un atu, …deci declari suferinta ca fiind placere, data viitoare chiar tu vei fi cel care te vei demola, poate chiar plenar…
    Cred ca si pe vremea Marii Revolutii exista unii care fac din suferinta, atu.

    • insa pe vremea Marii Revolutii, cei care au facut asta anterior, adica au facut din suferinta atu, ajung in starea in care ei insisi se…demoleaza, din temelii..

  • Serviciile ds prin lumea mare dabia si au gasit jucarie noua, pandemia, …deci iata cind se va termina pandemia: cind serviciile isivgasesc o alta jucarie daruitoare de mai multa placere:)

  • Restrictiile anul trecut aveau ca referinta ‘nicio restrictie’, ca asa era inainte de pandemie, fara restrictii.
    Anul asta restrictiile se aplica avand ca referinta…restrictiile de acum un an:)))
    Deci ni s a inoculat aceeasi doza de restrictii, si acum un an si…acum, nu mai mult, nu mai putin:))
    Insa tura asta doza se adauga dozei precedente, daia restrictiile sint…duble:)))
    Peste un an ni se va administra aceeasi doza de restrictii, creca:))), prin urmare la anul restrictiile se vor tripla…fata de inceputul pandemiei, se vor tripla insa doza va ramane aceeasi, creca:))
    Ca la vaccin, Maestre, doza e aceeasi, insa se adauga dozelor deja păpate:))

  • De ce creste pandemia este o intrebare fara raspuns. Valurile, restrictiile, vaccinarile vor fi pana cand tot omul va invata sa foloseasca pasaportul verde si la WC public, la intrarea unui musafir in casa. Nu conteaza cine voteaza, conteaza cine numara, se spunea odata. Acum conteaza cine testeaza si mai ales cine comunica cifrele. Daca le iei jucaria, pandemia inceteaza. Cand se va vrea se poate inventa un test care va depista ca majoriatea barbatilor au si ovare iar femeile testicule, evident asimptomatic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *