Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

PNL-ul lui Florin Cîțu, zis Mîțu – victimă sigură a USR-ului lui Cătălin Drulă, zis Rangă

În ediția anterioară a Gîndurilor lui Cristoiu de pe cristoiublog.ro avansam ipoteza că Lovitura de stat din interiorul USR n-a vizat înlocuirea lui Dacian Cioloș cu Dan Barna, cum s-ar fi crezut, ci parvenirea în fruntea USR a lui Cătălin Drulă. Articolul încheiat luni, 7 februarie 2022, noaptea (se va vedea imediat importanța precizării) semnala la un moment dat:

„Aparent, Cătălin Drulă i-a luat locul lui Dacian Cioloș din pură întîmplare. Pînă la Congresul extraordinar de alegere a unui nou președinte, era nevoie de un președinte interimar. Să fie însă o pură întîmplare? Și dacă Planul Complotiștilor asta a urmărit – înlocuirea lui Dacian Cioloș cu Cătălin Drulă? Un Plan care vizează instalarea lui Cătălin Drulă la Congres în fruntea USR și avansarea candidaturii sale la prezidențiale.

Pare o ipoteză absurdă?
Hai să vedem cîteva fapte.”

Drept fapte în sprijinul ipotezei mele consemnam:

  • a) Determinarea cu care Cătălin Drulă a anunțat chiar de joi seara, cu cîteva zile înainte de demisia lui Dacian Cioloș, că e gata să-și asume funcția de președinte interimar.
  • b) Ridicarea în slăvi de către Presa USR-istă a lui Cătălin Drulă, în contrast cu spulberarea lui Dacian Cioloș și neglijarea lui Dan Barna.
  • c) Campania de imagine de care a beneficiat Cătălin Drulă cu mult înaintea Crizei. O campanie care a pus accentul pe o personalitate diferită de toți ceilalți lideri USR prin determinare, limbaj simplu, deschidere către realități și, evident, refuzul de a mai sta închis în bula de pe Internet.

Toate acestea mi s-au părut fapte semnificative pentru ipoteza unei înlocuiri a lui Dacian Cioloș cu Cătălin Drulă ca soluție pentru revigorarea partidului în perspectiva alegerilor anticipate din vara lui 2022. Forțele care au creat și îndrumat USR par să fi ajuns la concluzia că Timpul nu mai are răbdare. Că Dacian Ciooloș, sub conducerea căruia USR a moțăit, trebuie schimbat cu un lider de o factură net diferită de cea a diplomatului de la Bruxelles pentru a pregăti partidul în vederea anticipatelor.

Ipoteza mea a fost lansată într-un text încheiat cu mult înainte de a se ști desfășurarea evenimentelor de a doua zi, marți, 8 februarie 2022.
Dacă ar fi să credem Statului USR, Cătălin Drulă a ajuns președinte interimar din pură întîmplare. Președintele ales de Congres în 2 octombrie 2021 a demisionat. Potrivit statutului, vicepreședintele cu cele mai multe voturi a ajuns președinte interimar.

Ce-ar însemna președinte interimar ajuns din întîmplare?
Un lider USR care, a doua zi după demisia președintelui, ține o conferință de presă în care anunță programarea Congresului pentru alegerea unui președinte plin. Pînă atunci, spune președintele interimar, el, ajuns în fruntea USR din întîmplare și fără să-și fi dorit asta, se va mulțumi să administreze treburile curente și, evident, va pregăti Congresul, care trebui să se țină cît mai repede.

Marți, 8 februarie 2022, președintele interimar Cătălin Drulă a ținut o conferință de presă.
Contrar așteptărilor, el a ținut Conferința de presă nu pentru a anunța ținerea Congresului, ci pentru a expune un Program spectaculos de revigorare a partidului sub conducerea sa.

Caracteristica definitorie a acestui program e determinarea. Spre deosebire de diplomatul Dacian Cioloș, Cătălin Drulă vede politica USR din perioada următoare ca stînd sub semnul intervenției sale cu folosirea răngii în cazul chioșcurilor Metrorex. Acest program corespunde pe deplin personalității lui Cătălin Drulă. Fie și la o simplă privire, ca stil de a face politică în România de azi, Cătălin Drulă seamănă izbitor cu George Simion. Aceeași determinare gata să devină violență. Aceleași vorbe și gesturi de om dintr-o bucată. Acceași deschidere către realități. Același firesc al prestației, prin nimic deosebită de cea a unui om simplu. La conferința de presă, Cătălin Drulă a dat de pămînt cu Klaus Iohannis, a atacat violent Coaliția PSD-PNL, dar mai ales a deplasat USR de la Stînga la Dreapta, în zona dominată de PNL.

Schimbarea de viziune prin raportare la conducerea executată de Dacian Cioloș se evidențiază din anunțul:

„Zilele confortului în această Coaliție disfuncțională s-au terminat. Au fost prea multe luni de miere, s-a văzut că PNL și PSD nu sînt în stare să conducă România.
Coaliția contra firii are zilele numărate.”

Cătălin Drulă a anunțat astfel o schimbare spectaculoasă în politica USR ca partid de Opoziție. Teoretic, el e președinte interimar. Practic, el se manifestă ca un președinte plin. Conferința de presă a dezvăluit un Program gîndit cu mult înainte de demisia lui Dacian Cioloș. Asta confirmă ipoteza că la USR a avut loc o înlocuire (cu sau fără știința lui Dacian Cioloș) a unui președinte văzut ca epuizat cu un președinte nou, văzut ca liderul în stare să revigoreze partidul.

E mai mult decît interesant că atît Dacian Cioloș, cît și Dan Barna au anunțat tot marți, 8 februarie 2022, că nu vor candida la șefia partidului și că îi vor da tot sprijinul lui Cătălin Drulă. Așadar, cei doi l-au recunoscut pe Cătălin Drulă ca noul președinte plin al USR și nu ca președinte interimar.

Cine a impus această schimbare?
Nu știm cine anume!
Sigur e c-a fost vorba de o forță suficient de puternică pentru a-i face pe cei doi – Dacian Cioloș și Dan Barna – să se tragă singuri pe linie moartă. Graba cu care Dacian Cioloș a fost înlocuit cu Cătălin Drulă ne spune că alegerile anticipate sînt inevitabile. Și că forțe exterioare USR și-au dat seama că partidul trebuie să treacă urgent sub Cătălin Drulă. A cărui personalitate diferită de cea a lui Dacian Cioloș și cea a lui Dan Barna își va pune amprenta asupra politicii USR din perioada următoare. Conferința de presă a fost deja începutul luptei USR împotriva inamicului desemnat a fi PNL.

Dacă ne uităm la noul stil impus USR de Cătălin Drulă (nu prea diferit de cel al lui George Simion) ne dăm seama că PNL-ul lui Florin Cîțu, zis Mîțu, va fi victima sigură a USR.
A USR-ului condus de Cătălin Drulă, zis Rangă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „PNL-ul lui Florin Cîțu, zis Mîțu – victimă sigură a USR-ului lui Cătălin Drulă, zis Rangă”

  • Doamna Stoican, ce avem azi in politica sint oameni fara o personalitate a lor, sint imitatori.Problema e ca imita prost tot ce li se pare ca-i scoate in evidenta, sau imita lucrurile proaste care n-au dat rezultate niciodata asa cum se asteapta ei…Ce fac politicienii de azi,se numeste hartuire.Ei hartuiesc populatia cu prostii inimaginabile .Toti astia care se lauda ca-s scoliti pe afara, sint nulitati si ca profesionisti si ca oameni…Jdrula spune ca e scolit pe la „canadezi”…cu toate astea n-a ramas in Canada.De ce? Simplu…toata Canada si USA sint pline de IT-isti mai ales indieni(e plin,plin,plin de ei in IT)…Jdrulica a preferat sa fie „boss” la el acasa, decit sa raporteze la fel si fel de sefi neghiobi (a fi sef in oricare parte a Americii de Nord, nu inseamna „competenta”, inseamna ca esti”conectat” la grupurile care trebuie)… in plus, ca IT-ist nu s-a deosebit de ceilalti prin ceva nemaivazut, e imitator si atit…daca s-ar trezi vreun patron de ziar sa trimita un jurnalist in Rwanda sa vada „minunea” facuta de jdrula, o sa-si dea seama cite „gaze” ii ies pe gura acestui individ…Sau daca nu vor sa trimita pe nimeni in Rwanda ca-i periculos, pot sa contacteze sau sa mearga in Germania unde au reprezentanta si sa ceara detalii sa vada cite gogosi vinde jdrulica…Toti caraghiosii astia care sint in politica, nu-s acolo sa vaca ceva constructiv pt tara,oameni, ci ca sa se asigure pe mnealor…concluzia la care am ajuns acum citeva decenii bune, e ca poliicienii si aia care fac pe sefii pe unde apuca si ei, sint pacoste pt orice sistem…singurele lor realizari sint ca fac umbra pamintului degeaba si consuma prea mult „Odoi” si expira enorm de mult „Codoi”…Am sa-i critic si am sa-i injur cu orice ocazie am sa am…E nedrept ca aceste nulitati sa ocupe posturi cheie intr-o tara…oamenii depind enorm de acesti”alesi”, daca „alesii” au dat-o in bara, nu trebuie asteptat pina la Calendele grecesti, trebuie imediat inlocuiti, scosi din joc si sa nu li se mai dea voie sa se implice vreodata in lucruri care-i depasesc… uitati va pun un clip aici, sa vedeti ironie a sortii…toti ochii sint indreptati spre Ottawa ca se intimpla lucruri care nu se vor stiute…
    https://www.youtube.com/watch?v=KkNvcyopNW8
    Va doresc numai bine.

  • Nu stiu daca ati dat atentie la ce i-a iesit pe plisc lu’ Jdrula asta…am uitat sa va scriu aseara, de nervi dupa ce-am scris,ce-am scris, pur si simplu nu mai puteam lega 2 vorbe nici coerent,nici incoerent…blocaj total…Uitati ce-ma observat eu in declaratiile acestui disperat, pt ca asta e, un disperat….a facut citeva greseli, chipurile din repezeala si ceva emotii…printre altele a zis asa” ” perioada mea” apoi s-a corectat necredibil spunind „perioada urmatoare”…s-a referit la o asa zisa „echipa de monitorizare a USR” ca fiind practic un „guvern din umbra”…s-a referit la „primari” ca fiind dedicati „midernizarii”…doar la „scaparile” astea daca te uiti,iti dai seama ca politic vorbind, jdrula e paralel cu realitatile, ca daca sustine ca e in contact cu realitatea, atunci inseamna ca dicursul lui e unul mincinos…Vedeti dvs, cei care au abilitatea de a „citi” oamenii, dau atentie la citeva gesturi, pozitia corpului, etc si miscari ale fetei. In clipul pe care l-am vazut, cel mai mult i-am urmarit fata, gesturile au fost destule dar fata e cea care a putut fi vazuta in totalitate…e neconfortabil cu multe dintre vorbele pe care le-a spus, e constient ca minte, e derutat desi joaca la cacialma cartea „sigur pe sine”, nu are de gind sa ramina in acest partid si functia de presedinte al USR nu e decit o alta rampa de lansare pt viitor si pt a-si ajusta CV-ul cu inca o functie…indiferent cit de retinut incearca sa se poarte, e un individ agresiv, mai ales daca nu-i iese ce are el chef, e razbunator, va matura in scurt timp pe oricine i se opune una pt ca acum poate cu titlul asta de „interimar”, a doua pt ca vrea in jurul lui oameni pe care-i percepe mai jos decit el intelectual vorbind, sint mai usor de controlat si intimidat…nu poti conduce unul cu care esti la egalitate ca intelect.sau celalat e mai sus decit tine, pt ca asa ceva ar fi o „alianata disfunctionala”(ca sai folosesc propriile cuvinte cind se refera la alianta PSD-PNL), undeva crapa autoritatea sefului daca subalternul e dotat cu un IQ mai ridicat…zice ca USR va fi ca si pina acum „un reper de transparenta”…poate ar trebui sa-i dea cineva un dex sa invete definitia cuvintului „transparenta”…ce face USR e bilci,e a cincea roata la carutza, reinventeaza apa calda si readuce evul mediu in actualitate…cunoaste situatia coanei de la sectorul 1? Stie ca tipa-i paralele cu legile, cu empatia,cu orice tine de administrarea unui sector?Coana stie cel mai bine sa insulte, sa ameninte, sa plece din sedinte cind n-are chef sau e pusa in incurcatura, face doar ce vrea sfidind tot si pe toti, ameninta cu dat in judecata, genereaza situatii inacceptabile ca apoi sa indrepte degetul oriunde numai catre ea nu, ba a mai si furat la voturi si nu mai pomeneste nimeni de partea asta….stie jdruliza adevarata situatie cind vorbeste de transparenta partidului si modernizarea din capu’ anumitor primari dusi cu pluta?Sau mnealui nu s-a plimbat asta vara prin Herastrau, Cismigiu, sectorul 1 in general sa vada muntii de gunoaie, mirosul insuportabil, sobolanii si spatiile verzi neingrijite…pe ce planeta traieste ca de demagosi s-a saturat toata Romania…E? Apoi herr fritz de la Timisoara…si ala tot pe modernizat e pus si pe discutii transparente??????Traim in alta Galaxie sau care-i problema????Doar exemplele astea daca le analizeaza si-atunci daca intelege situatia, chiar isi imagineaza ca mai pune cineva botu’ la discursuri sterile????Oricum e bine, ca din discurs iti dai seama de linia pe care nu au de gind sa mearga, una pt ca habar n-au, a doua pt ca o sa se axeze pe acelasi tip de modernizare si transparenta dovedite pina acu de-o nebuna la sectorul 1 , un herr fritz de la Timisaoara si multi altii ca astia doi…Apoi ma distreaza cum zice ca-i multumeste si lu’ ciolos, si lu’ barna, ca fara ei fuziune nu era…apoi avertizeaza „coalitia disfunctionala” PSD-PNL ca au fost prea multe luni de miere….apai cum vine asta????Sub ciolos si barna ceilalti au avut luni de miere??/Cu alte cuvinte nici ciolos,nici barna n-au fost in stare sa le dea suficiente dureri de cap celor din PSD-PNL, apoi recunoaste ca USR a fost dat afara din „coalitia”pe care ei au avut-o cu PNL, deci ciolos si barna nu au fost cei care s-au retras din coalitie pe motive de „aparerea a patriei si-a cetateanului si-a masa pe gheata mai stie ce”,nu, n-au iesit ei din troaca, in realitate au fost dati afara…..buuuun….ma sa fie, ma sa fie…cit adevar graieste gura pacatosului…e buna vorba asta veche…Domnule Cristoiu, revedeti clipurile astea si analizati ce-i iese pe gura lu’ jdrula asta…astia ca partid n-au nicii sansa sa ramina cum sint azi, or se rup iar in doua si-n fite,ceea ce va duce la disparitia lor, or o sa gafeze atit de mult si des, ca oamenii o sa le zica „zit…marsh”, duceti-va de aici cu „guvernu’ vostru din umbra”…ce-i aia domnule „guvern din umbra”….pai cite guverne poate avea si suporta o tara?//Vrea sa zica ca PNL-PSD sint inutili ca monitorizeaza USR din umbra si ei conduc asa????Vedeti dvs, cind cineva vorbeste ca jdrula, incepi sa te intrebi daca n-om fi ca-n Matrix, un program defect acolo si vorbitorul are secventa aia de program defecta sau incompatibila cu restul jocului….Analizati-l la rece, vedeti momentele cind isi tot stringe buzele de i se vad gropitele din obraji, face acest lucru doar in anumite momente, o face des, dar atentie la momentul cind le stringe, se uita de obicei in jos, sau oriunde in alta parte in gol…apoi ochii, ochii astia care-s oglinda spre sufletul omului…are o raceala si o rautate in ochi, vedeti cind i se pun intrebari si nu-i convine intrebarea, vedeti-l cum stringe din ocho…acest reflex nu-l are pt ca n-a inteles sau n-a auzit intrebarea, acest reflex e specific oamenilor care calca pe dinti pe oricine ca sa fie el deasupra…In orice caz, n-o mai lugesc, tot discursul asta al lui e atit de nesincer, incit sper ca situatia sa faca parte si din alt scenariu (ca ne-am obisnuit cu afectiunea asta incurabila la politicienii „din umbra”, numita „scenarita”) si anume, scenariun in care e pus temporar pe piedestal, folosit cumva pt ca asta e momentul cel mai bun, compromis, adunat tot ce se poate la dosarelul mnealui personal si apoi pus cu botu’ pe labe, or folosit dupa cum vrea stapinu’ care-l are la „deshtiu” mic. or scos pe linia terminatilor d.p.d.v. politic…asteptati si veti vedea…pariez pe-o „Eugenia” cu dvs, si cistig…mi-ar placea sa pariez pe o spirala ca alea de pe vremea lu’ nea Nicu, da’ mi-a zis mama ca alea nu mai sint demult si nici napolitanele „Carmen”, „Pitic”, sau napolitanele si nuga in ciocolata care se gaseau la cofetarie…ca sa vezi domle’ la ce ma duce gindu’ de fapt cind ii vad pe ametiti astia cum se cred politicieni: https://www.youtube.com/watch?v=nSTkHUqgJPk – varianta scurta…sau https://www.youtube.com/watch?v=FFgkLwsGZCQ – varianta lunga

  • Buna seara Maestre,
    Foarte interesant momentul ales de sponsorii sau dirijorii din exterior ai au decis ca entitatea numita laudaros formatiune politica USR sa-l inlocuiasca rapid pe filo-francezul cvasi -cunoscut Dacian Ciolos, de retinut ca papusarii l au protejat extrem de bine si pe Dan Barna principalul lor instrument de imagine publica ce gravita in mod aparent intamplator alatori de prededintele KWJ si si asta in conditiile in care de undeva, parca de pe usa din dos apare acest candidat Catalin Drula – cu un discurs de potential candidat la presedintie Romaniei din anul 2024.
    Si de aici incepe marea dilema morala, fata de candidatura neonditionata – in aparenta a lui Catalin Drula si valul de simpatie din USR pentru sustinerea functiei de presedinte din doctrina lor, asumata prin care toti rezervistii din statul romannu au voie in aceasta entitate politica, in conditiile in care mas media relata cu detalii picante modul profesionist in care fostul ministru al transporturilor se comporta ca un James Bond, inregistrandu-si colegii din Guvern pentru a -i pune la dispozitia organelor de umarire penala.
    Atunci daca in biografia lui Catalin Drula ce trebuie sa trecem la rubrica ocupatie, este colaborator benevol sau pur si simplu un James Bond cu atestate obtinute in slujba altor puteri straine, ca daca citim statului USR acest domn nu are voie sa faca parte din rezervistii statului roman, grea dilema , ca sa zicem asa, …

    • @Neculai
      Domnul Drulă s-a lăsat ”blindat” doar din patriotism! Noul James Bond – după cum bine îi ziceți – îl va întrece pe Băsescu la simpatie, pentru că genul acesta de bărbat place mult românilor: hotărât, combinagiu, fanfaron. Cu ranga în mână a fost văzut. Dacă mai aruncă și cu sticla, s-a scos!

    • Mii de scuze domnule, da’ nu rezist sa nu zic ceva…Astia pot sa se joace de-a „James Bond” pina nu mai pot… problema e ca n-au moaca de asa ceva… mnealor arata mai degraba ca „Jean Legatura ajentu’ au-au-shepte”…ptiu,ptiu,ptiu sa nu-i deochi…Hhpppttiuuu…
      Stiti ce-ar fi frumos?…sa se mai barbiereasca si ei din cind in cind,te uiti la ei si parca-s adunati de pe drumuri, nici tractoristii la tara la bunicii mei nu umblau asa ingalati…ba aveau grija sa-si faca toaleta personala in fiecare dimineata si plecau la munca pe tractor in praf si arshita ca n-avea nimeni aer conditionat pe atunci…ca sa-ti inregistrezi colegii sa-i ai la mina sau sa-i torni, spune multe despre caracterul unui om…faptul ca avea aparatura de inregistrare ascunsa in nadragi, asa cum reiese la misto din diverse, arata un lucru foarte clar: ca avea loc unde s-o ascunda pe aparatura…daca e sa tratam totul ca pe o problema de matematica, as zice: daca avea loc sa ascunda asa ceva in nadragi, inseamna ca duce lipsa de alte „dotari”, cee ce-l descalifica ca pretendent la „postul” de James Bond…James Bond are cite 2-3-4 tipe in fiecare film, deci e dotat…Jdrula in schimb umbla cu „magnetofonu'” in chiloti…deci are mult loc liber acolo…profilul perfect al unui Jean Legatura au-au shepte…QED, aia e. 🙂

  • Are grijă PSD să sprijine un partener ca PNL-Cîțu. Din recunoștință.

  • „Freedom Protest” din Canada continuă. Au ajuns la vama cu SUA – Ambassador Bridge, și staționează pe pod.
    Trudeau a ieșit din ascunzătoare și a trecut la represalii. Mai întâi a blocat platforma prin care cetățenii făceau donații pentru greviști. Organizatorii grevei au schimbat platforma.
    Apoi a dat ordin poliției puternic înarmață din Ottawa, să scoată și să confiște propanul din toate rezervoarele de combustibil de la camioanele Freedom Convoy și a interzis aprovizionarea lor.
    Apoi un judecător canadian emite ordin temporar împotriva claxonării pe motiv că deranjează rezidenții.
    Și cu toate astea Freedom Convoy continuă.
    https://www.youtube.com/watch?v=kygJiEdCuQI
    Cetățenii din multe țări cu restricții și cu obligativitatea vaccinării au ajuns la concluzia că sunt conduși de președinți bolnavi de fanatism. Am ajuns iar în era vânătorii de vrăjitoare.

  • Cu Drulău sau fără, USR nu mai contează ca partid.
    Și Drulă ăsta are un CV cam gol. Și-a făcut studiile doar ca să le bifeze nu din pasiune.
    Păcat de bursă. Nu a profesat nicodată în meseria lui. În rest, văd că îi place să învârtă hârtii prin ministere.
    *
    Mare zarvă mare în televiziuni împotriva lui George Simion.
    Comentatorii încă nu s-au decis dacă e pro-legionar, pro-rus sau mama lui Ștefan cel Mare.
    Mai nou și parlamentul în lipsă de activitate lucrează cum să introducă poliția și cenzura în regulamente tot în urma unui incident cu Simion.
    Până și procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat – ultraj la bunele maniere.
    Când useriștii se dădeau cu curu de pământ și făceau ca toți dracii prin Parlament procurorii nu se sesizau.
    Concluzia e că AUR a supărat rău pe cineva.
    Le urez să crească în sondaje! Vreau ca cineva să facă apoplexie de ciudă!

  • Catalin Drula este o coada de topor si faptul ca e lasat sa fure, plus colaborarea cu tehnica pe el, arata ca este deja cuplat cu imparteala..si cu serviciile si cu justitia. Asa ca acum a fost impins sa iasa la atac..
    Adica sa poata fura mai mult.
    Venind din Canada are si el niste scheleti in dulap…dar zice el ca ar fi mai greu de aflat. Nu cred ca va zbura cainele lui prea mult…una ca e nascut pe 2 mai..a doua ca in acest moment Canada e torpilata si liderul tarii un las ratat iar 3..Drula nu va fi sters la catastif pentru afacerea Ranga de la metrou…pariem ca Drula nu se ridica?!

  • Da dle Cristoiu, dovezile sunt în favoarea afirmațiilor pe care le faceți.
    Însă ghinionul USR-ului este că are multe voci, nu numai Cioloș, Barna și Drulă, iar multe sună spart.
    Moșteanu, Budăi și alții au devenit prigoana sau batjocura internatului, pentru afirmațiile și pretențiile lor aiuritoare.
    Electoratul are memoria scurtă, e adevărat, însă nu a trrcut destul de mult timp de la anumite „opinii” exprimate de unii dintre „bleguții” usr-iștilor.
    Poate să zică și să facă Drulă orice, dacă vin alegeri anticipate, nu mai poate salva nimic.
    Pe de altă parte nu cred că vor anticipate nici PSD, nici PNL, nici KWI.
    Deci cine să le declanșeze? Că aici m-ați pierdut un pic.
    Cu stimă.

  • Prea multă atenție i se acordă lui Derula ! In 8 luni cat a fost ministru și-a mărit de 8 ari conturile in lei și Euro ! De 100 de ori și-a mărit propriile investiții ! La Min. TP a făcut doar gargară,ambalata frumos de presă in lipsa altor realizări ale miniștrilor USR ! Umflat artificial de pompa propagandei inconștiente ! Concret nimic,0 KM de autostradă, doar propagandă ieftină !

  • Uitati aici predictia me: Jdrula e un bou ingramadit…el se crede inteligent si pe fraieri i-a convins.Tipu’ e gol pe dinauntru, foloseste expresii pe care le auzi in lumea nord hamerolaca…i-am vazut citeva interviuzi si trancaneala de ieri…aplica ideea :tragem linie si nu ne uitam in urma, ne uitam numai la ce facem azi si de acum inainte…de parca ce-a fost pina ieri poate fi sters cu buretele si uitat…asta e atitudinea prostului cu functie care e distrugator si-si ascunde lipsa de talent ca profesionist si sef mai ales cind lucreaza ca sef intr-un domeniu cu care e paralel…pariez, la felul cum vorbeste individul asta, ca in mintea lui, el,poate face orice,oriunde,poate face pe directoru’, sefu’ de stat,generalu’, „lidaru”(o zic in bataie de joc), mentoru’, ce mai…crede ca-i uns cu toate alifiile si va face aceleasi prostii pe care le-a mai facut si-n locurile unde a mai vrut sa fie sef…are ticuri cind vorbeste, mai ales cind minte sau evita raspunsuri directe…nu mi-au placut niciodata barbatii care au felul de-a vorbi al femeilor, aia nu-s barbati, sint cocote, iar actiunile si comportamentul urmeaza linia „cocotelor”…Problema dintre citzu si jdrula e ca fiecare se crede mai cu motz si transforma probleme de serviciu, in dispute de „care pe care”…ca sa se termine exhibitionismu’ asta de a si-o arata de la unu’ la altu’, propun ca la prima lor disputa publica, sa-si dea jos nadragii si sa vina un medic independent(ca-n cacarafat nu se poate avea incredere) si sa le-o masoare sa vedem care o are mai lunga…pariez si cistig ca amindoi o au la fel – inexistenta…Asa ca ar face bine sa inceteze cu bilcioteci ca platitorul de taxe n-are nevoie sa-si arate ei talentele in timp ce-si incaseaza salariul de la stat…USR-ul e un partid care nici n-ar trebui sa existe…la fel cu udmr-u’ si alte caraghioslicuri de asa zise formatiuni pt refacerea Romaniei…astia nu pot sa refaca ceva despre care n-au habar…e doar gura de ei si mishmashurile, la aia se pricep…toti useristii astia au in comun”afacerile”, nu organizare,nu analiza impartiala, nu constructie,doar distrugere si taiat in carne vie…adica exact prostiile facute imediat dupa ’89 cind toti erau peste noapte „patroni”…ca-n gluma aia:Ce ocupatie aveti?…Pai sint patron de banca!….Care banca?…Aia din Cismigiu!…asa si useristii…uitati-va la sectorul 1 la ririita, uitati-va la herr fritz d la timisoara, la acest jdrula, chiar si la ciztu chiar daca e penelist…au in comun ingaleala, vorbele inselatoare, afisarea unei sigurante de sine in care nici ei nu cred, mint,sint aroganti, manipuleaza, distrug…cind ma uit mai ales la cei enumerati, cu exceptia „cocoanei” de la sectorul 1, restul sint niste ingalati cu fumuri…uitati-va la ei cum umbla nebarbieriti,arata de parca le lipseste apa calda acasa ca sa faca un dus…USR o sa faca doar valuri ca si pina acum, scandal cum face si citzu da’ de construit ceva nu pt ca n-au habar, au agenda care nu include verbul „a cosntrui”, ci „punem mina pe tot ce apucam”…USR-u’ nu are oameni care sa axeze pe a reface ceva, indiferent de vorbele lor goale, ei sint pusi pe taiat, restructurat, redus si desi suna bine intr-un anume context, in realitate asta e reteta care asigura ideea de „dupa noi potopu'”…eu nu le-a da importanta atit de mare pt ca sint mici din toate punctele de vedere cu exceptia egoului fiecaruia si a mahalagismelor la care se preteaza…Apropo…lu’ citzu nu i se potriveste „miztu”…eu ii zic „citzu-pirtzu”, iar Jdrula nu e nicio „ranga”, tipu e „bita” si chiar una care poate fi rupta usor indiferent de ce crede el, despre el…o sa-l inghita exact ala/aia care l-au ompins din umbra…stati asa sa-si inceaba Jdrula domnia si sa vedeti cum o sa repete figura cu Metroul, ca tipu’ are imaginatia limitata cu toate „Studiile” lui nemaipomenite…sa vedeti atunci citi o sa inceapa sa-i fie pe impotriva…Am batut cimpii si azi…Aia e.

    • @Se știe
      Cu ultimele evenimente din Parlament și cu sesizările din oficiu ale Parchetului General, auzi, pentru tulburarea liniștii publice, i s-a pus ștampilă oficială USR-ului: PARTID AL SERVICIILOR. Când USR-iștii se dădeau cu șezutul de pământ și când Chichirău își arăta dinții împingând neobrăzat telefonul spre parlamentari, nu se mai sesiza nimeni! Acum au devenit foarte sensibili! Gesturile golănești au abundat în Parlament! Dar doar acum deranjează! Vă spun o întâmplare trăită de mine: aveam un coleg de serviciu care întârzia cu orele la program și mulți depindeam de el. Toată echipa viețuiam în aceeași încăpere. Acest coleg avea obiceiul ca, odată ce sosea la birou, să-și scoată țigara – era perioada când nu era interzis fumatul în încăperi – și trăgea la ”aghioase” ca și când nimic nu s-a întâmplat. O colegă îl roagă să stingă țigara că o deranjează. Atunci, el se uită în încăpere și vede într-un colț pe un alt coleg că fuma și-i spune colegei că și X fumează. Colega mea îi răspunde: ”Fumul lui X nu mă deranjează”. Și așa, pentru noi, a devenit consacrată această expresie. Tare se mai potrivește acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *