Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Actrița care a interpretat rolul Reginei Maria, nominalizată la marele premiu

Roxana Lupu, frumoasa și delicata actriță care a interpretat rolul Reginei Maria: „Sunt bucuroasă și onorată să anunț că sunt nominalizată pentru Premiul pentru interpretare feminină la Gala Premiilor Gala UCIN 2020, iar filmul «Maria, Regina României» este nominalizat la 9 categorii, printre care premiul pentru scenariu, premiul pentru cinematografie, premiul pentru muzică, premiul pentru make-up, premiul pentru costume.
Un efort enorm de echipă care este recunoscut!
Felicitări echipei minunate și abia aștept sa ne revedem!”
Gala UCIN are loc în 21 septembrie la Teatrul Național din București.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii