Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Andrei Marga, un iubitor al înțelepciunii, care este Adevărul

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Andrei Marga, un iubitor al înțelepciunii, care este Adevărul”

  • Dl .Marga spunea ca e important ca orice voce sa fie auzita. Eu as dori sa ma ascultati pentru inceput dumneavoastra. Azi e prima zi de examen la evaluarea nationala. Ei bine, acest examen incepe la ora 9. Copiii intra in sali intre 8 si 8.30. Acesti copiii au petrecut ultimii 4 ani de studiu pe programul de dupa amiaza. Indiferent in ce scoala au invatat nu au intrat la cursuri inainte de 12.30. Poate ca sunt cateva scoli care fac exceptie de la acest program. Respectiv Liceele care au doar o clasa in gimnaziala. Acum sa ne imaginam cum dupa patru ani de program de dupa amiaza mii de elevi sunt invitati sa participe la un examen sustinut de la 9-11. Corect ar fi ca toate clasele terminale, toti elevii de cls a8a sa invete dimineata_ ideal! Cei ce invata dupa amiaza in clasa a 8a si au examen dimineta sunt dezavantajati din start.

    • Daca ai invatat nu esti dezavantajat indiferent ca afara ploua, bate vantul sau te trezeste mami mai devreme ca sa te duci sa dai un examen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *