Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Autoritățile au ajuns să mușamalizeze orice sesizări sau chiar să sprijine infracțiunile

Această scrisoare este un apel pentru reîntoarcerea către valorile morale și etice care ar trebui să fie într-o societate democratică.

Trăim vremuri tulburi, vremuri în care minciuna și infracțiunile au ajuns virtuți în societatea românească, iar acestea au ajuns să ne influențeze profesiile, viețile.

În virtutea acestor spuse, ne adresăm tuturora care trebuie să știți că în România se produc cazuri grave, până la tragedii, dacă îndrăznești să oprești din mârșăvie conducătorii unor bresle, aceștia se unesc în grupuri toxice, pentru a-și mări și asigura un câștiguri nemeritate inclusiv prin cumulul a multor funcții pentru a putea exista control absolut. Autoritățile au ajuns să mușamalizeze orice sesizări sau chiar să sprijine infracțiunile.

Acest lucru s-a întâmplat în județul Timiș, afectând Colegiul Medicilor Stomatologi Timiș, care a sesizat încontinuu grave abateri pe care le face de ani de zile conducerea națională a Colegiului Medicilor Stomatologi din România și care a fost ajutată în aceste acțiuni și de câteva cadre didactice universitare din cadrul UMF Victor Babeș Timișoara și fără ca Ministerul Sănătății să-și exercite drepturile prevăzute de Legea 95/2006 .

În urmă cu o săptămână, colega noastră, dr.Cuţui Mihaela a suferit o mare tragedie și considerăm că persoanele din conducerea națională a Colegiului Medicilor Stomatologi România sunt autorii morali ai acestei tragedii. Dr. Cuțui Mihaela, sprijinită de membri Adunării Generale Teritoriale Timiș,  a îndrăznit să ceară încetarea acțiunilor făcute de conducerea națională, în privința degradării profesiei, distrugerea activității medicilor stomatologi, ștergerea cu buretele a diplomei de absolvire a Facultății de Medicină Dentară, îngreunarea accesibilității pacienților. Dr. Cuțui Mihaela, în 2019, a intrat în greva foamei în fața Ministerului Sănătății, iar anul acesta  împreună cu alți medici din țară au participat la mitingul din data de 7 iulie 2023 pentru a se anula deciziile Colegiului Medicilor Stomatologi din România, care ar fi anulat competențele obținute prin diploma de licență a absolventului de medicină dentară.

Prin minciună și dezinformare, conducerea națională a Colegiului Medicilor Stomatologi din România a deschis numeroase procese doamnei dr. Cuțui Mihaela și întregii conduceri a CMS Timiș. Toate aceste presiuni au dus și la această tragedie, moartea fiicei doamnei dr Cuțui Mihaela, Patricia Maria. Aceste persoane sunt autorii morali a tuturor tragediilor întâmplate colegilor noștri.

Întrucât eforturile noastre de corectare au fost zadarnice până acum, vă rugăm să ne coagulăm forțele pentru a fi un tot unitar, o voce comună împotriva ilegalităților și a încălcărilor legii, vă rugăm ca toți cei care puteți și aveți posibilitatea, să luați legătura cu noi și să acționăm pentru rezolvarea acestor situații.

Cerem să fie înlăturați de la conducerea națională a membrilor BEX CMSR și demararea unor anchete adevărate care să clarifice atât situația financiara la nivel național, cât și încălcările repetate ale Legii 95/2006 (lege care a fost modificată în scop de control absolut devenind o lege anticonstituțională, abuzivă, feudală).

Cu deosebită stimă,

Biroul Executiv CMS Timiș

Președinte CMS Timiș- Dr. Barbu Delia

Vicepreședinte- Dr. Cuțui Mihaela

Vicepreședinte- Prof.Univ.Dr. Podariu Angela

Trezorier- Dr. Șutean Dan


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *