Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Benjamin Netanyahu îi mai dă o lovitură lui Joe Biden

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Benjamin Netanyahu îi mai dă o lovitură lui Joe Biden”

  • Felicitări pentru obiectivitate!

  • Pana in 1989, cei care criticau mai aveau o sansa: fugeau din România in lumea zisa democrata. Acum nici macar nu mai ai unde fugi.

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Astia cu cenzura pretind ca au in vedere „siguranta” si binele nostru, al ascultatorilor, si de-asta isi permit sa intre cu bocancii oriunde si oricand vor muschii lor. Problema este ca de cand se ocupa smecherii de „siguranta” populatiei, avem parte numa’ de evenimente care dovedesc fix contrariul. Niciodata n-a fost mai multa nesiguranta in lume. Virusii cica apar hocus-pocus, razboaiele se declanseaza ca din senin, crizele financiare sunt la ordinea zilei, drogatii si criminalii se innmultesc vazand cu ochii iar noi suntem pe cont propriu in toate acestea.
    Asa ca, din partea mea, cenzorii pot sa ne lase in pace cu „grija” lor, ca ne putem vedea singuri de propria siguranta.
    PS. Asta cu „incitarea la ura” e doar o simpla intoxicare. Motivu’ real al suspendarii pe youtube este ca sunteti pe lista lu’ domnu’ Voiculescu si-a generalilor lu’ Gadea!… 🙂

  • Ați folosit celebra expresie „cortina de fier”. Citind ceva despre primul război mondial, am găsit o informație interesantă.
    Când germanii au atacat Belgia nu s-au așteptat la rezistența furibundă a cetățenilor ei. Comandanții germani s-au văzut încetiniți în aplicarea planului Schlieffen. Înfuriați de disperarea cu care belgii își susțineau autoapărarea, nemții s-au dezlănțuit orbește. Oripilată de război, prințesa Elisabeta de Bavaria (soția lui Albert I al Belgiei) a început să-și disprețuiască public compatrioții germani. Ea a declarat:” Între mine și ei a coborât o cortină de fier pe care nimic nu o mai poate da la o parte.” Expresia avea să fie preluată ulterior de Churchill.
    În ce privește suspendarea, mă miră că sunteți surprins. Eu credeam că v-ați prins că regulile jocului se modifică în funcție de nevoi.
    Pace tuturor!

  • Maestre ,
    va stimez pt ca ati refuzat sa aveti „un venit pe mancat de rahat ” si ca ati ales sa va exprimati franc ideile ( chiar daca nu rezonez intotdeauna cu ele ). E ceea ce nu a facut „elita „noastra . Daca ei ar fi ales calea Dv , alta ar fi fost soarta Romaniei dupa 1989. E tragic sa constati inca o data faptul : cultura si caracterul sunt doua atribute independente.

  • Maestre, noi știm adevărul, adik nici urmă de incitate la violență, și e suficient.
    Noi care vă citim și vă ascultăm contăm, nu cei cu cenzura.
    Antena 3 este lăsată de trei ani (în pandemie, în timpul războiului din Ucraina și acum cu războiul din Israel) să lanseze pe post cele mai mari și oribile minciuni, denigrări, incitări la ură fără ca CNA să reaționeze.
    Pe de-o parte Gâdea, Radu Tudor și Răzvan Dumitrescu și pe de altă parte Sabina Iosub, Andreea Sava și Catalina Porumbel echipe neobosite de răstălmăcire a adevărului soldați neobosiți ai propagandei jegoase.
    Mai nou, de trei săptămâni Andreea Sava stă cu lumânarea și face de priveghi noaptea în așteptarea începerii măcelului. Are mereu invitați doar din partea israeliană, nu vede niciodată catastrofa umanitară palestiniană.
    Nu mai spun de toată gloata de generali și așa ziși specialiști care umplu ecranul. Bleah, mi-e scârbă!
    (cum înțeleg de ce ProTV are cea mai mare audiență cu Las Fierbinți)
    Și bre, unde e Badea? singurul întreg la cap de acolo!? La-au sechestrat și i-au pus plasture pe gură sau ce?

  • Domnule Cristoiu, va stimez si respect pentru jurnalul zilnic – o oaza de adevar pentru planeta presei, intr-o mare de minciuni.
    O observatie, pe scurt. Cred ca gresiti in legatura cu asa zisa reforma a justitiei din Israel. Netanyahu este suveranist, la fel cum sunt liderii polonezi sau maghiari. Incercarea lui de a schimba unele legi au fost in favoarea unei justitii controlate de forurile legitim alese (Knesset, etc), prin schimbari care presupuneau ca oamenii cheie din justitie sa fie alesi de aceste foruri, si nu numiti pe criterii obscure. Justitia din Romania a fost de mult ingenuncheata si pusa la dispozitia sistemului. In Israel Netanyahu s-a opus si a dorit schimbari. Demonstratiile impotriva acestor schimbari au fost exact ca la noi, in stil tefelist organizate de sistem si ong-uri, platitie cu bani grei.

  • Domnule Cristoiu la ce v-ati asteptat dupa ce l-ati criticat pe MARETUL Ciolacu. Chesti acu incitarea este o gaselnita, ca doar nu va asteptati sa va spuna in fata ca e de rau augur sa NU il laudati pe Ciolacu.

    Astia din PSD nici nu isi dau seama ce ura mocneste impotriva acestui partid si vor avea mari surprize la alegeri, chiar daca se bazeaza pe un numar mare de primari.
    Nu-i poate salva decat TABLETA si serviciile romanesti si americane.
    Ma intreb cum naiba a reusit Ciolacu sa transforme PSD intr-un partud atat de oribil politic si sa transforme Romania din semicolonie in COLONIE TOTALA!!!!

    Va fi tot mai greu cu klibertatea de exprimare….avem o falsa democratie….foamea te face sclav sau erou….noi preferam stutul de sclav.

    Romania e ca si constructia Mesterului Manole, numai ca Ana a fugit la capsuni in Occident si nu mai avem ce pune in loc pentru a consolida cladirea numita Romania….Mioritici asteptam sa fim terminati….si ANA a politicii romanesti NU mai vine!!!

    Imi e rusine ca la ultimile parlamentare am votat cu acest partid!!!

  • ochii pe Natura.
    o va lua razna. in mod fundamental.
    aest ‘razna’ fiind o nonactiune, pentru ca in fapt e o ‘daruire de sine a Naturii’

    facind asta Natura devine cel mai potent catalizator al Artificializarii

    prin urmare …dincolo de alte si alte strategii ar trebui, poate, privit spre ‘ceea ce conteaza in mod absolut’, adica despre catalizatorul numit Natura, pentru ca el redefineste din temelie ecuatia de miscare a Civilizatiei

    schimarile intrezarite acum in dinamica Civilizatiei sint pistol cu apa fata de cele care vor rezulta din ‘daruirea de sine a Naturii, care ‘reactioneaza’ in fata manifestarii Artificialului in Creatie’ )

    • problema fundamentala pe planeta, azi, e manifestarea Artificialului, adica a unei Armonii a Mintii Universului ( doar! a Mintii )
      aceasta manifestare …plenar intruziva …va initia Ultima Procedura de echilibrare absoluta in Dinamica Naturii: Daruirea de Sine a Naturii
      cele care dispar fiind …Anotimpurile.
      urmeaza ‘bramburirea Anotimpurilor’ ( primul efect fiind faptul ca …nu prea mai recunosti primavara,…toamna, deci nu prea stii cind sa insamantezi . insa aici vorbim inclusiv despre ‘bramburirea’ anotimpurilor …omului, spre ex )

  • cu cit manifesti mai mult bun-simt, cu atit vei fi mai cenzurat.

    pentru a nu fi cenzurat tre sa te manifesti cu Bun-Simt, pentru ca in acest fel o vreme esti ‘de folos’ chiar in asamblarea Anti(Bunului-Simt),
    adica a Antiadevarului,
    pentru ca Bunul-Simt si Anti(Bunul-Simt),
    adica Adevarul si Antiadevarul,
    sint leite …in modul.
    dup care ti se va pune capul pe o tipsie ( de parca acel Cap ar fi lipsit de Inima )

  • stie cineva cat tribut anual plateste romania pentru ca diliescu a recunoscut gologaustu …

  • Cenzura democrației …este incredibil ce se întâmplă. Dacă adevărul supără să mai pună mâna cenzorii să se documenteze poate pricep ceva din cele petrecute pe planetă; momentan sunt doar niște slugi cu capetele plecate. N-are legătură nici cu istoria și nici cu umanitatea ce se întâmplă prin țările astea războinice.
    Însetații războinici de prin platourile tv cu tot cu moderatori să se ducă voluntari pe diverse câmpuri de luptă. Vorbesc cu toții de parcă ar fi roboții de la Vodafone, Tobi și Andreea.
    Barbarismele folosite de snobi în limba română după anii 90 de ce nu sunt sancționate de CNA?

    • nu democratia e cenzurata, ci Natura.

      Lumea Artificiala …prin definitie cenzureaza manifestarea Naturii ( mai cu seama a naturii umane )
      deci noi acusica asistam la cenzurarea exprimarilor Naturale in timp ce exprimarile Artificiale sint potentate.

    • nu adevarul supara, ci lipsa de entuziasm manifestata in procesul de adoptie a ‘noului adevar’ ( care e antiadevarul )

  • nea ione! paduchii astia neonazisti te vor manca cu fulgi cu tot …
    iti vor trimite excadroane si la robinetu de la baie, astia sunt in stare de oribilitati mult mai mari … nu uita ce au facut la 9/11

  • Cenzura e caracteristica societatilor militarizate. In spatele cortinei, marele capital rade cu gura pana la urechi dupa care mai infuleca un polonic cu icre negre. Amarastenii habar n-au ca au deja pregatit trusoul de razboi.

    • cea mai militarizata societate e aia Matematica

      Noua Lume va fi o ‘lume Matematica’, …bazata pe reguli ( spre deosebire de Natura, care e o ‘societate’ bazata pe Bun-Simt )
      deci Noua Lume, adica Lumea Matematica, Artificiala, e una care a inlocuit Bunul-Simt cu ‘reguli’ …stricte, Matematic-stricte.
      mai pe sleau Noua Lume va fi una in care libertatea nu se va mai manifesta ( insa vei avea toaaata libertatea de a urma regulile, cu Bun-Simt sau fara, de Bun-Simt sau lipsite de Bun-Simt )

      in Final ajungem la momentul in care cel care va fi cenzurat va fi fix Bunul-Simt.
      o lume Artificiala e de la sine inteles ca va fi o lume lipsita de Bun-Simt, pentru ca Bunul-Simt e Esenta ‘lumii Naturale /9

  • Nu e incitare la ura, e „atitudine dușmănoasă” la adresa conducerii de partid și de stat în frunte cu vânzătorul de covrigi de Buzău, a Latrinei nr.3 a CNN, a noilor cuceriri revoluționare etc.

  • problema nu e ca v au cenzurat, ci ca cineva a ajuns la concluzia ca meritati asta, …v-au si aratat ‘meritul’ ( autoincriminindu se de fapt )

    deci problema e mai grava,
    cei care cenzureaza sint incapabili sa identifice motivele reale de cenzura.
    asa se ajunge la cenzurarea libertatii de exprimare, abia asta fiind cazul dumneavoastra.

    pe vremuri atit de tulburi e cu atit mai important ca libertatea de exprimare sa se manifeste.
    tine de siguranta nationala
    deci aici nu e vorba doar de o platforma si cenzura pe acea platforma, ci mai cu seama de atacarea cu ferocitate a libertatii de expresie, feroce fiind incapacitatea cenzorilor de a identifica in mod corect motive reale de cenzura.

    cineva, undeva, ar trebui sa se autosesizeze
    eliminindu i din ‘echipele de cenzura’ mai cu seama pe cei care dovedesc fara tagada ca sint incapabili sa cenzureze corect,
    calcind in fapt in picioare libertatea de exprimare.

    pina una alta cel care ar trebui sa se autosesizeze e fix youtube, care e …om serios, nu? …sau nu e?!
    insa in mod fundamental atacul e la siguranta nationala, deci ar trebui sa se sesiseze si altii, la acest nivel.

    • Universul nu cenzureaza …dorintele!, iti poti dori orice, orice la modul absolut. indiferent ce ti doresti Universul iti va implini dorinta, instantaneu sau peste mii si alte mii de ni, ba poate chiar la sfarsitul veacurilor.

      pai daca Universul nu cenzureaza, cum de s a ajuns in situatia in care Statul cenzureaza, direct sau indirect ( sustinind spre ex cenzura altora )

      singurul in Univers care e indreptatit sa cenzureze este Bunul-Simt, or asta e …la purtator.
      atunci cind o rinduiala, spre ex a Statului, e incapabila sa insamanteze Bunul-Simt in ameni, …inca dinainte ca ei sa se nasca ( :))) ), atunci …ce sa faca si el, cenzureaza el in locul Bunului-Simt.( auzi grozavie!:)) )
      nu vi se pare ca e ca la nebuni? :))

      • de unde rezulta ca ‘masura cenzurii’ e masura impotentei Statului in a gradinari Bunul-Simt
        orice Stat care ‘cenzureaza’ e el insusi lipsit de Bun-Simt, prin urmare nu poate cenzura, in locul Bunului-Simt, exprimarile altora…

  • Bună ziua,
    Stimate maestre, am crezut că, prin plecarea fostului „cațavenc” Mircea Toma de la cenzura Facebook /Meta România, va înceta hărțuirea celor care postează remarci care nu convin tefeliștilor, trotinetiștilor, sorosiștilor, lgbtiștilor și altor „iști” care își spun „comunitatea noastră”. De fapt, cenzura românească s-a extins la toate „rețelele sociale” prin aplicarea unor „standarde” mai drastice decât cele recomandate de UE !
    Cred că ar fi util să faceți publice numele celor din guvern care se ocupă de cenzura rețelelor sociale.
    Vă mulțumesc anticipat.
    Cu stimă,
    A. Guță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *