Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Ca să ne trimită militari, îi vom da Franței 1,6 miliarde de euro


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ca să ne trimită militari, îi vom da Franței 1,6 miliarde de euro”

  • Buna ziua Maestre,
    Felicitari pentru echidistanta si mai ales pentru noutatea informatiilor legate in special de clauzele total defavorabile statului roman pe care incearca cu mult succes partea franceza, de la viciile ascunse fabricatie, la dependenta totala de furnizorii francezi de armament pentru munitie in conditiile in care fabricile romanesti de armament sunt vadit defavorizate, te mai intrebi cu ce folos !
    Stiu ca sunteti bine intentionat in ceea ce descrieti, insa te intrebi cum vor naviga corvetele in cauza produse de francezi fara munitie produsa in Romania, zau parca suntem pe post de idiots si daca vom accepta acest fapt, atunci chiar ca am ajuns sub comanda unui etnic german, Klaus Werner Johanis chiar rusinea din UE !!
    Ieri am citit in mas media ca Ungaria a primit un prim lot de obuziere de calibru 155 mm Nato de la un producator german insa ca sa vezi autoritatile de la Budepesta au inceput in paralel constructia unei fabrici de armament de la zero, care va fabrica munitie de razboi pentru armata maghiara, inclusiv pentru noul armament mai sus mentionat si te intrebi firesc daca acest exemplu este patrotism sau propaganda, zau asa/

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog