Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare au loc la 1 decembrie

Ce a mai văzut prin lume Un român rupt în fund

A apărut cartea! Ce carte? Cartea mea! Nu știu ce ton a folosit domnul Cristoiu atunci când i-a apărut prima carte, dar cel de astăzi, când i-a apărut a nu știu câta carte, a fost ca la prima. Bucurie, încântare și, nu în ultimul rând, scăpat de o grijă. Una, pentru că stau la rând Castro (da, știu, dar trebuie să recunoaștem că poveștile despre el, prezentate în pastile-Jurnalul meu video, oficial-sunt delicioase) și Stelian Popescu. Despre care, iarăși știm foarte multe, din aceeași sursă.

Cartea „Crunta exploatare a sînului Julietei”, acum ieșită de la tipar, este din seria „Lumea văzută de un român rupt în fund”, care ne-a fascinat. Fiecare poveste de călătorie scrisă de Maestru aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă. Sau atmosfera. E, atmosfera e, uneori, de tot râsul. Alteori te trimite să gândești.

Așa este și cu sînul Julietei, ba chiar, citind cuprinsul, pe care puteți consulta mai jos, cred că și mai și.

Desigur, „atunci când vom scăpa de măști” va fi și o lansare. Mi-a semi promis, adică doar cu o jumătate de gură. Până atunci, cartea va fi în librării și se va putea comanda și online. (Cora Muntean)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Ce a mai văzut prin lume Un român rupt în fund”

 • Cristoiu nu poate fi un „roman rupt in fund” decit daca este bulangiu, cum frumos zicea marele Vadim, „prietenul” lui „Coroiu”.
  Dar este rupt cit cuprinde in logica si exprimarea prolix-agramata din discurs. In scris le mai aranjeaza, dar la vorbe este varza.
  Chiar si scrisa, o „productie” a „maestrului” este greu de citit din scoarta in scorota.

 • Buna dimineata, cartea poate fi achiziționată din magazinul online al Editurii Mediafax, http://www.editura.mediafax.ro. Începând cu această săptămână va putea fi găsită si in librăriile Carturesti. Va asteptam cu mare drag si va dorim lectura plăcută!

 • Revenire,

  Lipsa unui raspuns, este de fapt un raspuns.

  Nu mai postez pe acest blog, never!!!!

 • Buna,

  Vreau sa comand.
  Cum fac?
  Am incercat dimineata, nu este nicaeri.

  Mulumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *