Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Ce le mai trece prin cap PNL și PSD: rotația prezidențială

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Ce le mai trece prin cap PNL și PSD: rotația prezidențială”

  • ‘Simion în România e ca Tramp în SUA.’

    nu prea cred.
    există Valul și exista cei care ‘se dau pe val’.
    Trump e special, unic, irepetabil, el e una cu Valul, e un ‘termen fibonacci’ in ‘dinamica civilizatiilor’
    daca lipsește Simion de pe scena …aia e.
    însă indiferent daca Trump devine actor principal, caz în care lumea se va schimba din temelii sau dacă el e ‘oprit’ din drum, tot aia e, pentru că pe Trump îl mai poți opri daca și numai dacă schimbi lumea din temelii.
    deci oricum o dai e cu înainte de Trump și după Trump. te poți da și cu tâmpla de stele, tot n ai ce face, e așa și cu asta basta. prin urmare vom asista negreșit la o schimbare din temelie a lumii mari, pe ce cale rămâne de văzut, însă temeliile actuale sunt deja în drum spre copca.
    Simion …e un politician. despre politicieni știm că ei sunt expirați, ce urmează e …să și vedem că așa se dovedesc a fi, oriunde in lume, că nu e vorba doar despre noi, pentru că marea revoluție, metamorfoza, e un proces …pandemic, inunda orice colțișor.

    unul și mai talentat decit Simion…poate face senzație la orice ora, papandu l pe Simion cu fulgi cu tot.
    însă un alt Trump nu mai ai de unde lua și …nu mai e nicio problema in acest sens, pentru că el schimba lumea din temelii prin …’a fi ȘI a nu fi’, orice superpoziție alegi lumea tot se va schimba plenar.

  • @Online
    „PayPal va reduce 9% din forţa sa de muncă la nivel global, adică aproximativ 2.500 de locuri de muncă, a transmis marţi directorul general al companiei Alex Chriss într-o scrisoare internă adresată angajaţilor, citată de CNBC.” businessmagazin.ro 31 ianuarie 2024
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

  • Politicienii se cred nemuritori, mai rău chiar spun lucruri trăsnite! Ăștia chiar n-au citit Constituția României.
    L-am văzut pe don general nu nșpe stele că vrea să ridice pragul de impozitare doar celor cu pensii între 2000 și 3000 lei ori așa ceva este discriminatoriu și neconstituțional, oricum i-a ieșit la înmulțire doar 1 mil, de lei deși ar fi aproape 2 milioane de pensionari în situația respectivă! Grea înmulțirea la generali!
    Ce rezolvă Ciolacu cu schimbarea CI-ului?! I se modifică doar seria și numărul actului…

    • Vor generalii ăștia cu multe stele și cu multe zerouri la solda să facă mobilizare,ba voi sunteți nebuni,la ce trebuie atâția soldați,să prindă rachetele ce vor zbura spre Deveselu,Kogălniceanu și Câmpia Turzii,cu ce sa le prindă bieții soldați cu plase de prins fluturi?2 min și 40 de secunde i ia unei rachete să atingă Deveselu,despre ce vorbim,ei creează psihoza unui război terestru la noi,in Europa,când daca va fi va fi un război al dronelor ,rachetelor și al bruiajului electronic,ei cred în creierelor spălate că rușii vor să pună steagul lor care nici macar nu mai e roșu pe clădirea Parlamentului de la Bruxelles.Psihoza e creata de americani că Europa sa se înarmeze sa le cumpere lor armele.
      Până atunci,premierul francez e Moby Dick sau May be dick !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *