Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cea mai frumoasă și delicată scenă de dragoste, la un pas de divorț

Într-un local, la mine în cartier. Eu așteptam pe cineva. Am remarcat cuplul de la masa de lângă mine. Aveau în jur de 40 de ani și se priveau, dar nu-și vorbeau.
Ea, o doamnă subțirică, dar se vedea că-i aprigă. Dintr-o dată-i spune:
— Acum e ieftin divorțul și vreau să divorțăm.

Pe el se citea că-i cumsecade.
— Bine. Cum zici tu. A sorbit o gură de suc și s-a întristat. A început să-și frământe mâinile, a privit o vreme în jos, apoi s-a uitat în ochii ei.
— Dar nu înțeleg ce nu-ți place. Că de lucrat, lucrez, banii acasă-i aduc, nu-i stric pe beutură, din cuvântul tău nu ies.

Ea a ridicat paharul să-l ducă la gură, apoi l-a trântit pe masă.
— Păi, asta-i problema, Ghiță.

El, aproape în șoaptă:
— Care?
— Asta, că nu ieși din cuvântul meu. Dacă îți spun să te spânzuri, te duci să cumperi funie.

El a oftat.
— Eu te-am iubit de când ne-am luat și nu am vrut să te supăr. Și, să știi că nu m-aș spânzura, că nu aș vrea să suferi.

Ea a zâmbit discret, a stat puțin pe gânduri, apoi i-a luat mâinile și i-a spus:
— Ghiță, și eu te iubesc, dar te rog, fii bărbat, că eu am obosit.

Nu știu de ce am impresia sau sper că povestea s-a terminat cu bine. Iar eu am rămas cu senzația că am asistat la cea mai frumoasă și delicată scenă de dragoste.
(15 ianuarie-2016. Târgu Mureș. Sper că oamenii ăștia sunt sănătoși și fericiți și sunt împreună. Poate că povestea lor ne va ajuta să înțelegem că, în această perioadă, sentimentele chiar ajută).


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

10 comentarii pentru articolul „Cea mai frumoasă și delicată scenă de dragoste, la un pas de divorț”

  • Iar marile povesti de dragoste …cat despre ele,astea intotdeauna au un final tragic,niciodata o mare poveste de dragoste adevarata nu se incheie cu Happy End(nu e ca la Holywood fabrica de minciuni …frumoase),ci,in final,mai devreme sau mai tarziu toate marile povesti de iubire inflacarata,marile iubiri,se incheie tragic,rau,urat(marile povesti de amor sa le urezi dusmanilor,zic eu,la modul cum se termina 👿 👿 👿 ) …intervin diferentele de statut social,invidia,gelozia,violenta,divortul,crima pasionala,scandalul,interdictiile familiilor si a societatii,adulterul,amestecul anturajului,a familiilor ,dorinta femeilor de a avea bani mai multi,a barbatilor de a avea o partenera mai tanara(sau prospatura),plus ca e dovedit stiintific,dragostea tine maxim 3 ani,pe urma … fiecare partener tinde sa mearga pe alte drumuri.Asa ca… iubirea e o poveste …nimic mai mult.

  • Oare a reusit cineva in Istorie sa priceapa femeile si pisicile? Eu cred ca nu!

    • Avea pe altu duduia,si nu putea sa i spuna astuia,asta nu intelegea,si nu stia,ca doar stie numai tot satu’ ce nu stie incornoratul,nu ca ala nu era barbat,pur si simplu aia era cu altu(probabil cu bani mai multi,ca n ziua de azi damezelor la plac gologanii),si cauta un pretext sa se scape de asta.Oricum nu merita sa ti pui sentimente pentru femei,te simti bine cu ele,si cand te plictisesti,alta…Mai bine le schimbi tu,ca sa nu te schimbe ele.Ca barbat in ziua de azi e bine sa fi curvar(macar iti traiesti viata).

    • Eu cred ca am reusit sa pricep pisicile,am o relatie buna cu simpaticele feline,cu femeile este o alta poveste,dar si aici se descurca cel mai bine in a le pricepe prietenii DOLAR,EURO,AUR,BIJUTERII,STATUT SOCIAL(astia am auzit ca ei cunosc cel mai bine femeia),daca i intrebi pe astia,astia iti pot da raspunsuri despre misterul feminin.Nu stiu,o sa i intreb pe astia …cand ma intalnesc cu ei.

  • Ce l-a apucat pe.dl.Cristoiu sa-i ridice mingea la plasa lui Bogdan Rares? Slaba emisiune, pentru ca nu poti sa-i spui interviu. Dl. Cristoiu nu stiu daca a apucat sa spuna doua vorbe printre recitarile lui Rares Bogdan.Din pacate,dl. Cristoiu ,are perioade in care patineaza: vezi interviul cu Elena Basescu,voturile pentru Clotilde si Nicusor. Oricum, i se iarta pentru faptele bune pe care le face.

  • La femeie, da e nu si nu e da…uneori nu e nu….femeia maritata, cu sau fara copii, nu e cea de dinainte sa se marite…..nu trebuie sa te bagi..in caznicie, rezolvam impreuna problemele pe care nu le-am fi avut daca nu ne insuram…hahahah

  • Morala
    Barbatul care-si doreste casnicia o frumoasa poveste de dragoste nu trebuie sa fie… barbat.
    🙂

    • Probably …

    • Casnicia nu e o poveste de dragoste,casnicia este pur si simplu un contract juridic intre un barbat si o femeie,prin care ei doi se asociaza(precum doi asociati la un SRL sau SA),in ideea de a se sprijini reciproc(in afaceri,pe plan financiar,pentru a se ajuta reciproc in scopul cresterii urmasilor samd).Sau,prin casnicii se aliau doua regate,ducate, voievodate(in trecut),corporatii ,afaceri,se incheiau tratate de pace,aliante,aliante de afaceri,se uneau doua averi,firme ,se cresc copii,asta e casnicia ,o alianta reglementata juridic si cam atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *