Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cu Ciprian Mega despre aventura sa la Moscova și cum i-a dat un ceas lui Vladimir Putin

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Cu Ciprian Mega despre aventura sa la Moscova și cum i-a dat un ceas lui Vladimir Putin”

  • Speram la un altfel de interviu, dar respectam „multimea” care nu stie mai nimic. C.Mega are har si merita un astfel de premiu.
    A mai clarificat ceva C.Gusa. E complicat sa le explici romanilor; fiecare vede atat cat poate sa inteleaga. Tara orbilor….
    ––––––––––––––––––––––––––––
    Astept plecarea D-lui Cristoiu la Gagesti (Deal). Este unica mea „legatura” cu VN. Din acest motiv „apar” pe aici.

    • In dragoste precum in politica, ca in orice afacere, nu exista coincidente. Religia ca si arta fac intrinsec parte dintre acestea. Mai departe dezvoltati dvs. Cat priveste pe Dl C Gusa, desi consider ca e un tip inteligent, prefer sa ma abtin in urma ultimelor editoriale si evolutii. Si zau ca nu impartasesc deloc opinia dlui Nistorescu despre el. Sper ca timpul sa ne devoaleze dedesubturile afacerii „Filmul” si pe bajetii din spatele clachetei. Pur si simplu Putin e un tip mult prea important si ocupat ca sa-si piarda vremea cu „diverse”. Daca sunt doar „diverse”. Atat.

  • Domnule Ion Cristoiu, pe Dumneavoastra va urmaresc de-o viata (suntem de aceeasi varsta) si totusi reusiti sa ma surprindeti.
    Va felicit, minte polivalenta!

  • Domnule Ciprian Mega, Parinte-Regizor, sunteti um Mare (Mega) Om. O deosebita bucurie sa vad ca mai exista Oameni, de calibrul Dumneavoastra. Curat, pur, puternic, determinat, sincer, super-inteligent, un Mare Roman!
    Va multumesc! Mi-ati redat speranta ca viitorul copiilor si nepotilor se va reprograma.
    Saptamana Sfanta, a patimilor sa va aduca raspunsuri, idei si speranta!
    Binecuvantat sa fiti de bunul Dumnezeu cu sanatate si iubire.
    Iubirea o vad in Dumneavoastra de la simplitate, modestie pana la grija pentru aproapele lovit de cecitate.
    Multumesc!

  • Sunt foarte interesat sa văd filmul si nu am unde sa il pot viziona, astazi 29.04.2024

  • exista Io cenzura care e acțiune
    și o cenzura care e, in modul, o nonactiune, ea fiind proprie Antiintelepciunii.
    printr-o astfel de cenzura, Antiinteleapta, albul devine noul negru si e acceptat că atare .

    • bineinteles, impotriva cenzurii se mai ridica voci, insa din ce se vede Antiintelepciunea se misca fara s o bage cineva in seama ( …si e normal, ca daia e Antiintelepciune )

  • Impresia generala a interviului este amploarea cenzurii de la noi, existenta unei coordonari superioare , “spita dreapta“ din Brucan si Pauker.
    E evident serviciul salutar pe care il face blogul Dv deschis opiniilor “necanonice “

  • Maestre, bine, interviul ca interviul, dar filmul este interzis. L-am căutat peste tot, nu neapărat fiindcă țineam să-l văd fiindcă am citit câte ceva despre povestea filmului și nu-mi place subiectul, dar…curiozitatea.
    Cei zece ani de „anticorupție” prin care am trecut par acum așa de ireali că pot fi identificați ca subiect SF sau mai degrabă horror. Nu vreau să-mi amintesc acest experiment făcut în România.
    Eu dacă aș face un film despre acea epocă m-aș axa strict pe Justiție. Povestea ar fi plasată în justiție, toate personajele ar fi din justiție fiindcă acolo s-a produs (și se produce) distorsiuni extraordinare ale adăvărului iar Justiția a devenit cea mai coruptă instituție din România și cu oamenii cei mai bogați.
    Protocoalele ale dintre Coana Justiție și SRI au pus baza unei corupții și mai mari: DNA plus Coldea, mai departe Dumbravă cu plicurile transmise către rețeaua de procurori și judecători adik o întreagă rețea de corupție și corupători.
    Au construit o afacere extaordinar de rentabilă care merge chiar și în zilele noaste.
    Căci cine să-i controleze pe judecători și procurori? Si cine să-i controleze pe ăia defecți din SRI?
    Nimeni din afară, se controlează ei între ei și râd de noi.

  • Induiosator toarasi. Adica s-a trezit intr-o zi Putin si ce si-a zis, bai stati asa si dati razbelu’ mai incet, puneti nitel Rusia pe pauza, ca azi ma arde sa ma intalnesc cu niste unii de prin Romania, ca au facut ei un filmulet. N-asa? Bah, ne luati de pelikani?

  • Mai exista oameni deștepți in Romania, oameni care vor sa faca bine țării. Te uiti si iti este silă de cei care au condus si conduc Romania.

  • Nu este asa tovarasi ca era sosia lui PUTIN? Adevaratul PUTIN este foarte bolnav de cate cancere are poate chiar mort.

  • tipu’ …cu jihadu’, despre care domnul regizor zice ca e spion roman, …altceva mai bun n avea de facut decit sa se manifeste impotriva rusilor,
    in discutii ‘pe romaneste’ cu domnul regizor,
    in restaurante rusesti?:)))),
    unde putea fi scanat de la cap la coada?:))

    pe vremurile astea exista spioni …care tind spre desavarsire,
    insa nu exista spioni prosti:)), care se dau in vileag …in stil ‘gradinita’, …cam ca tipu’ cu jihadu’:)), pentru ca ei sint deja ‘morti’

    oare de ce nu s o fi gandit domnul regizor si la varianta ca tipul era …din serviciile secrete rusesti,…ca doar …erau la ei acasa:)), jucau pe teren propriu :), prin urmare …de ce ar fi ratat ocazia, odata ivita?!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *