Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Cu excepția lui George Simion, liderii politici o scaldă când vine vorba de sistemul Patriot

Comentarii

20 comentarii pentru articolul „Cu excepția lui George Simion, liderii politici o scaldă când vine vorba de sistemul Patriot”

  • diferenta dintre stiinta si religie e leita diferentei dintre matematica si iubire
    stiinta e o antireligie, iar matematica o antiiubire

  • Sper sa functioneze …postarea. Sunt pe VPN.
    Astazi omagiem Sf.Proroc Isaia. Impreuna cu Iosua (ma refer la doctrina) stau la baza razboiului recent din Gaza.
    Un Sistem Patriot include o rezerva de 200 rachete. UA are nevoie de rachete. Le dau romanii. Cand a fost Ciolacu in SUA
    (nov.2023) a cumparat rachete + piese de 2 miliarde USD. Poate veti intelege de ce Parlamentul a aprobat tranzitarea prin
    Ro a echipamentelor militare.
    Sunt curios cine a donat ptr KWI la Atlantic Council. Americani nu fac nimic pe gratis: cauta prosti….
    Obs. Am mai spus: vom pagubi min. 5 miliarde USD in „afacerea” UA . Voi ati adus la putere alogenii.

  • Tovarășul Hartman la emisiunea lui Tuca show a fost provocat să participe la prezidențiale din anul acesta….totuși poate știe că doar stăpânul schimba câinele și niciodată câinele își schimba stăpânul….după spusele dansului a fost și este un CIA asset Mai exact un șacal….Confesiunile unui asasin economic…în această carte se spune care este rolul șacalilor…Greșesc cumva?

  • In razboi conducatorii si bogatii dau banii ,poporul isi trimite fiii.Dupa razboi bogatii si conducatorii isi iau banii ,poporul isi cata fiii .
    Stop razboaielor !
    Faceti dragoste nu razboi !
    Stop cursei inarmarilor !
    Vrem pace nu razboaie!

  • Aștept încheierea epocii ficusului. Cred că s-au săturat și liderii planetei de slugarnicul personaj care începe să de gratuit altora până și singurul sistem funcțional de apărare antiaeriană a țării caz în care stau și mă întreb dacă baza militară străină de la Kogălniceanu își mai are rostul.

    • In conditiile de azi si nu numai, singura aparare antiaeriana ar fi diplomatia. Da’ n-ai cu cine, la MAE e jeleu, te uiti la ei si-ti vine sa plangi. V-ati gandit vreodata sa faceti comparatia Péter Szijjártó vs Luminita Odobescu?

      • In conditiile de azi singura aparare antiaeriana e chiar cerul, iar singura diplomatie ‘facerea de Pace’
        toate celelalte au tendința să devină impotente

  • Toată porcăria din FRANTA va fi data uitării curând pentru ca nimeni nu se v-a uita la acea porcărie numita JOCURILE POLITICE OLIMPICE de la PARIS….UITE AICI… Almost five thousand people from 100 countries have applied to participate in the BRICS Games.

  • Când un înalt oficial oricare din orice tara le da secrete americanilor americanii ii numesc patrioti si le da un premiu dar când un american face la fel americanii îl numesc trădător.
    Totuși recrutarea lui CEAUSESCU a început cu MONTREAL nota de 10 asta cred eu.

  • Dragi tovarăși acum este momentul sa scăpam de aceste sisteme DULAPUL a primit OSCAR-ul si o cizma este timpul sa scăpam din jugul americanilor la fel cum am scăpat de rusi sa dam aceste echipamente cu tot cu echipaj acum imediat si tara noastră va fi vizitata de președintele chinez si BRICS ESTE VIITORUL.TRAIASCA PRIETENIA ROMANO-CHINEZA.

    Pentru patrioti USA se afla in 3 războaie in acest moment:
    unul militar cu RUSIA si 2 comerciale cu CHINA si EUROPA,si încă unul militar cu IRAN-ul in viitorul apropiat

  • Sistemul „Patriot” nu mai sperie pe nimeni cu exceptia contabililor. Asteptam cu nerabdare F16 la expozitia de la Moscova!

    • @CIB
      Uitati-va pe harta….Xi a vizitat Franța unde nu s a legat nimic și apoi Serbia și Ungaria….un fel de cal troian al rușilor in Balcani….să vedeți surprize…
      Toate Bune!!!
      vali
      🙂

      • daca Serbia si Ungaria sint extrema vestica a ‘semilumii de est’, atunci Moldova, Romania, sint extremitatea de est a ‘semilumii de vest’?
        caz in are ‘spatiul’ pe care aceste extremitati il definesc ar fi ‘lumea de mijloc’, un spatiu ‘de intersectie’ ?

        • caz in care tot ce se mai poate face e ‘sa faci Pace’? caz in care despletirea in superpozitii devine ‘cale de urmat’? caz in care natia pur si simplu tre sa intre in stare de metamorfoza ?
          …tare

          • semilumea de est va fi, pina la urma, multipolara, semilumea de vest ramanand, …altfel cum?!, unipolara?
            adica lumea unipolara nu dispare, ci se reinventeaza, multipolaritatii ramanandu i ‘o juma de lume’, doar?
            prin urmare nu vorbim despre multipolaritate, despre unipolaritate, ci despre o polarizare ‘unipolar-multipolar’ ?

          • deci practic chiar asistam la o polarizare a ‘sinelui’ Civilizatiei …mare cit planeta?
            caz in care devine fundamental cum iti aduci aportul la supravietuirea Civilizatiei si abia mai apoi cum gestionezi supravietuirea ta in sanul Civilizatiei?! ( pe motiv ca cui ii mai pasa daca tu ‘traiesti’, daca cea care te infasoara, adica Civilizatia,…moare? )

          • din tot ce rezulta se poate asambla o concluzie, care zice ca ‘lumea’ e constienta ca e pe duca, in drum spre copca implacabil, si ‘ia masuri’ pentru ca civilizatia sa si perpetueze, totusi, miscarea ( de unde ar rezulta ca toti se subordoneaza unii deziderat, pina la urma, ‘viata Civilizatiei …mare cit planeta’ )

  • Cu Dumnezeu și Simi, înainte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *