Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Dacă e marți, infestighează marțafoii din Belgia

Deși îi promisesem domnului Nietzsche, după ceva contre cu domnul Shoppinghour, o apropiere de adoratori mai vechi și circumspecți mai noi, a trebuit să-mi las baltă toate interesele, vorba lui Topârceanu, nu din cauza unui pui de muscă, ci pentru că supușii birocrației belgiene au făcut o descoperire epocală. Nu că frageda copilărie ar fi adevărata vârstă a maturității și a consimțământului, mulți belgieni fiind adepți ai pornofilozofiei fără semnătură, ci că rușii le-au dat bani de miel unor parlamentari europeni. Pentru traficul de minori și exploatarea sexuală a copiilor de secole, Belgia a găsit și încarcerat un singur vinovat – Marc Dutroux, deși fuseseră menționați și complici olandezi și britanici. Tot așa și la Hollywood a cumulat mici pedepse pentru toți un evreu – Harvey Weinstein. În industria muzicală cică toți ar fi vinovați, dar le-a plăcut.

În toate țările, metropolele pe unde au fost amplasate sedii ale unor organizații internaționale gen ONU, OMS, Parlamentul European, Tribunalul de la Haga etc serviciile secrete se calcă pe picioare. Serviciile secrete ale tuturor națiilor. De cele mai multe ori securiștii nu numai că fac joc dublu, triplu (nu salt mortal că ăla implică efort), dar sunt angajați și la mai multe companii, organizații, instituții în același timp. Securiștii nu caută dovezi de șpăgi, prin ei s-au dat șpăgi. În jurul birocrațiilor de gașcă s-a dezvoltat și o puternică industrie, cu mult mai profitabilă decât cea turistică, a drogurilor, a prostituției, a pedofiliei și a traficului de copii. Nu s-au creat alianțe economice, proiecte viabile pentru ocuparea forței de muncă, au apărut în schimb intermediari, asociații de căsuță poștală, interese imediate de off shore. Toate condimentate cu nepotisme, orgii și, cel mai trist, sabotări de economii naționale pentru interese individuale sau de grup restrâns. Evaluați ca profesionalism, cei mai mulți dintre parlamentarii europeni sunt niște inepți, nu au nicio pregătire relevantă pentru ce se votează acolo. Nici nu au făcut eforturi să învețe. Uitați-vă la listele pentru alegeri parlamentare și o să ghiciți ciupercă că toate țările au trimis, și nu numai la Bruxelles, același gen de cetățeni.

Uimitor chiar și pentru ei, se mai spune și câte un adevăr în Parlamentul European. A fost cazul lui Nigel Farage, care a numit Belgia o construcție datorată fostului imperiu britanic, o aroganță care le strepezește și astăzi britanicilor dinții. Și Ucraina e tot o construcție, tot una la care a mârâit și Marea Britanie.

Primul ministru belgian, De Croo, le-a mărturisit propriilor parlamentari că un ucrainean, oligarhul Viktor Medvedchuk, trădător de patrie, arestat de Zelenski și schimbat pe alți ucraineni reținuți de Moscova, eliberat carevasăzică de Putin, le-a dat bani unor parlamentari europeni. Poate că unii dintre dumneavoastră mai țin minte că britanicii au dat și ei bani unor europarlamentari, în perioada în care nu-i prea plăceau pe români. După care au dat la ziar. Acum i-or fi plăcând?

Cehii lui Rumburak și leșii lui Tusku-i colțunașul lor cu mac au studiat și ei cazul. Ucraineanul, cumătru cu Putin, le-a dat cică bani europarlamentarilor printr-o firmă cu titulatură sorosistă și năravuri timișorene, ca acelea care au făcut din Maia Sandu corespondenta feminină a ventrilocului Biden. Firma lui Medvedchuk se numește Vocea Europei, un fel de medie aritmetică între Vocea Americii și Europa Liberă, bani democrați adică. Bani democrați pentru trezirea maselor. Urmând logica domnului ciocolată belgiană, Putin ar fi trimis un ucrainean să le dea ruble unor europarlamentari pentru ce? Firme private din țările Uniunii Europene continuă să facă afaceri, prin interpuși (din obișnuință) cu firme rusești distribuitoare de petrol. Economia Rusiei o duce bine, a Europei nu. Rusia are resurse, Uniunea Europeană mai mult tupeu. Rusia sprijină creativitatea. Uniunea Europeană?

Tărășenia mi-a adus aminte de Tony Bobulinski, cel care a vorbit de implicarea întregii familii Biden în afaceri murdare în Ucraina și în China. Numai guguștiucii pot crede că Hunter care trage pe nas și tata-moșu’, care nu-și poate număra nici neuronii rămași, ar fi făcut trafic de influență ca la piață fără a fi politică de stat. Vest-europenilor și americanilor le vine foarte greu să creadă că fraierii estului nu mai cred în fantasmagoriile lor. Banii luați de americani din Ucraina erau bani furați de la stat, nu donații ale țăranilor vânzători de leuștean și aruncători de borcane cu castraveți murați peste zidul Berlinului. Pe vremea șpăgilor, Ucraina făcea, ca și acum, comerț cu arme. Au fost și grânarul de la marginea Europei, deși acum le-ar trebui o mie de ani, vorba cântecului, să curețe solul de otrăvuri și de mutanți genetici vegetali. Și totuși, de au plătit ucrainenii pentru distrugerea Ucrainei? Ar fi putut să se autodistrugă pe gratis. A dorit Ucraina un loc la masa G7, dând cu șutul scaunului rusesc? Din orice unghi am privi, eu cred că Ucraina și-a suprimat propriile interese. Și mai cred că nu mai e mult până când europenii vor cere desființarea Parlamentului European și reducerea uniunii la o simplă alianță economică. Parlamentul European a fost cea mai proastă investiție a europenilor: le-a sabotat și distrus economiile naționale, e probabil cea mai mare risipă financiară din istoria continentului (salarii, birouri, consultanți, delegații, petreceri, aparatură, bodyguarzi, mașini blindate, camere de hotel), i-a îmbogățit pe corupți, a plătit mai mult pentru vorbe decât pentru fapte (bla-bla-uri universitare în loc de sprijin pentru agricultură, inovație în industrie și comerț fair play). A taxat săracul, dar a facilitat îmbogățirea milionarilor, a traficanților de droguri, a proxeneților și a pedofililor.

Conform Amnesty International 53% dintre abuzurile asupra copiilor au rămas necunoscute. Mulți copii au fost nu doar exploatați dar și uciși, pentru a nu-și raporta la poliție agresorii. În Belgia rețelele de pedofili au deservit cu precădere elitele, mulți părinți acceptând în tăcere situația.

Cât despre globalism, uniuni și organizații mondiale, nimeni nu a explicat mai frumos ca E.A. Poe trecerea de la om la animal de gașcă.

Înviază în fiecare zi, de nervi!

 

Bibliografie:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-4136536/Former-child-sex-slave-sold-Belgian-recalls-abuse.html

https://www.bbc.co.uk/news/world-europe-68685604

https://www.occrp.org/en/daily/12006-europe-cracks-down-on-global-paedophile-ring

 

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Dacă e marți, infestighează marțafoii din Belgia”

  • ‘Și totuși, de ce au plătit ucrainenii pentru distrugerea Ucrainei?’

    pai ce, europenii au aflat de ce au platit pentru propria distrugere?!:)), ca s-au autodemolat!, reactionind plenar disproportionat in fata a doi stimuli, deloc ‘mondiali’

    prin urmare procedura aplicata in ucr a fost translatata, ulterior, si altii prin lumea mare ‘beneficiind’ de ea:))

    prin urmare noi, europenii, nu putem ride de ucr, pentru ca asta ar fi, …cit de cit!, sinonim cu ‘ride ciob de oala sparta’ :))

    • e uimitoare faza, cel putin de la mine asa se vede si asa s a vazut inca din primele zile ale pandemiei,
      lumea mare …se! autodemoleaza,
      …tarile, statele, au ajuns in starea in care sint …din proprie dorinta!, asta a fost dorinta lor arzatoare:)), e asa si altfel nu e, tocmai de asta e si uimitoare, faza :))

      toti si au facut o cu mana lor!
      asta e ‘dinamica esentiala’ a Marii Revolutii, care spre deosebire de un razboi mondial, care presupune Actiuni, ea e populata exclusiv cu actiuni indreptate impotriva propriilor interese…:)

      asa zisul ‘agresor’, despre care …cam toti vorbesc si nu mai prididesc in a l identifica, …pur si simplu nu exista!
      ucr sint praf pentru ca asta le a fost dorinta,
      ue e praf pentru ca asa si a dorit ea sa fie, …ba chiar a insistat!,
      si cu ailalti …la fel, nu altfel:))), daca inca nu pare ca e asa,…atunci urmeaza sa se dovedeasca ca e asa si nu altfel …

      • nu exista agresor!,
        asta e ‘cheia’ in care se desfasoara …toate! crizele pandemice,
        toate!
        nu vedeti ca nu exista agresor?!:))))
        daca nu exista, de unde sa l iei, nenica?!
        ….asta a si fost …dinamica ultradeosebita care a putut fi identificata inca din startul pandemiei!,…si care ulterior a putut fi ‘recunoscuta’ in toaaate crizele pandemice care au urmat:
        lipsa ‘agresorului’

        ‘lumea mare’ …se sinucide! ( pare a fi procedura’ standard pe Vremea Marii Revolutii, adica pe vremea cind ‘razboiul mondial’ nu se mai poate manifesta pentru ca …si a consumat, mai nainte, intreg potentialul )
        Esenta Dinamicii Lumii Mari pe vremurile astea este …Sinuciderea!
        Vechea Lume …se Sinucide! ( vi se pare ca gaza e despre o ‘agresiune’? …de la mine se vede ca e sau se va dovedi ca e vorba despre o sinucidere )

        noroc cu un fost presedinte, ca a spus oficial ca …inainte de ‘operatiunea speciala’ a mai fost ceva,…practid dindu le o smetie peste cuvinte celor care nu mai pridideau cu ‘agresorul’:))

        • aceasta ‘sinucidere colectiva’ a fost motivul pentru care, chiar pe acest sait, am zis ca …incepe sa devina de bun-simt varianta ca …o civilizatie extraterestra sa desfasoare o complexa operatiune psy, la nivel planetar:)),
          …ca barim in varianta asta exista o explicatie relativ simpla pentru snucidere:)), iar asta am spus o in conditiile in care eu …chiar nu le am cu martienii:)))) ( nici nu confirm, insa nici nu le infirm existenta :)) )

  • Și mai cred că nu mai e mult până când europenii vor cere desființarea Parlamentului European și reducerea uniunii la o simplă alianță economică.

    🙂
    asta avea vreun farmec inainte de Globalizare sau macar inainte ca Globalizarea sa si fi consumat potentialul.
    acum …e ca si cum dupa ce ai fost jefuit de ai ramas in fundul gol, cineva te invita la parada modei:))

    europenii …mai exact? :))
    pai …unii deja cer, in strada, tot felul de chestii legate de agricultura, iar in timp ce ei fac asta …sefii ue voteaza fix pe dos, insa dandu le plenar dreptate protestantilor:)) ( asta e noua procedura, oficiala:)), se aplica si n gaza, toti, dar toti cer ca totul sa se opreasca, insa mai toti, concomitent, pun lemne pe foc :)) )

    daca era vorba despre un sarpe, mai aveai asteptari, insa e vorba despre un balaur, or astuia daca i tai un cap …apar din neant doua, care ii iau locul instantaneu:))
    a fost problematic pina cind capete acestui balaur s au asamblat intr un intreg, si s a asamblat, acuma …n ai ce sa mai faci, pentr ca cel putin unul dintre capetele astea iti misuna prin curte,or asta e sinnim cu faptul ca intreg balaurul si a facut cuib in ograda ta

    • interesant in toate discutiile de la davos a fost faptul ca …ei au ajuns la o cu totul alta concluzie:)), mai exact ca pina acum totul e in grafic si, mai mult, totul e pregatit sa treaca la nivelul superior , deci ce mai asteapta! :))

      ma gandesc ca stiu ei ce stiu, prin urmare …in timp ce unora li se pare ca totul se darama, si asa e, altii urmaresc si partea cu ‘reconstructia’, aia cu resetarea, si de la ei se vede ca anul asta trebuie facut un pas inainte,
      caz in care ceea ce urmeaa e …si mai si decit a fost, si in privinta demolarii lumii vechi, insa si in privinta nasterii …Noii Lumi, aia Artificiala, Anti,…

      • prin urmare s ar parea ca exista doua soiuri de optimisti:)),
        unul spera ca aceste alegeri vor aduce …mult asteptata schimbare,
        altul, care …stie! ca schimbarea despre care vorbesc cei de mai sus e imposibila, pentru ca cei care detin controlul sint chiar ei, ‘balauru’l, prin urmare nici nu se sinchisesc atunci cind aud ceva pe tema asta, a …intoarcerii din drum:)), ei preocupindu se cu chestii mai adinci, spre ex …cu ridicarea civilizatiei pe un nivel superior, care se apropie de Noua Lume…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *