Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce nu reacționează Marcel Ciolacu, în stilul lui, la protestele din stradă?

Comentarii

22 comentarii pentru articolul „De ce nu reacționează Marcel Ciolacu, în stilul lui, la protestele din stradă?”

  • propaganda…
    a fost, pe vremuri.
    pe vremurile astea sub hainele ‘propagandei’ vei putea găsi un proces de reeducare feroce

  • Tocmai am citit un titlu „Ziua Subculturii Naționale” de Cornel Nistorescu. Da tot ce se spune acolo este adevărat.
    Eu am un nepot în clasa VII. Se strădiește să ajungă la zi cu materia fiindcă a pierdut doi ani cu pandemia când nu s-a învățat mai nimic. Are foarte multe materii unele combinate aiurea.
    Ce am onservat la el că metoda nouă din școală nu-i ajută să facă analogii, să gândească ordonat, să lege între ele noțiunile.
    Nu știu cum noi am învățat asta cred că de la profesori.
    Ce e în școli e o jale – elevii fac eforturi, părinții fac eforturi, profesorii sunt pasivi, total indiferenți.

  • Coordonarea satisfacatoare a protestelor arata o implicare a unor “organizatori “ profesionisti , tot asa ca la 10 aug . Atunci materialul trimis in lupta era constituit din profesionisti ai protestului –ONG istii , azi sunt convocati oameni cu probleme adevarate dar nu profesionisti ai protestului . Oare de ce aceasta agitatie? Am vazut o pancarta pe un tractor : “Ne am saturat de atata “slava “” . Sa fie miscarea asta o presiune pe Zelenski [ “vezi , ba , ca pana si prostii de romani s-au saturat de tine “] sa incheie pace intrucat comanditarii sunt mai interesati de Israel ? De aceea o fi tacand Ciolacu , fiindca stie cine a organizat protestele ?

  • De cate ori accesez acest site ma intreb: ce mai e nou prin Mahalaua popii Cosma?? Este un alt punct de vedere, revad informatii
    uitate, senzatii din trecut etc. Desigur si Dl.Cristoiu are interese financiare si de imagine (inca exista si este ascultat).
    Uneori remarc o usoara viclenie si „cantecul” de elefant neomarxist-progresist; Parerea mea.
    Ciolacu este „incatusat” de UE-SUA-Isral. Mai nou presedintele vostru a donat Romania Ucrainei. S-au dat legi ticaloase, neomarxiste
    ce vor intra in vigoare din 2025-2026 (vezi MO). Intaresc institutiile de forta ca in Franta etc..Acum se joaca un scenariu banal.
    Un oficial american a afirmat ca in Ro nu conteaza rezultatul alegerilor; pentru ca SUA detine controlul in zona.
    Ascultand interviul m-am gandit la „alinierea” serviciilor secrete din Ro cu cele din Vest. Lucru confirmat si de I.Talpes..
    –––––––––––––––––––––––––––––––––––-
    A trecut vremea cand se canta: „gloria strabunilor eroi…”. Era vremea cuvintelor frumoase; lumea a devenit pragmatica; se poate
    deplasa, comunica etc ; nu mai este: „legata de glie”. Are experiente proprii si nu traieste in realitatea cartilor si filmelor.
    PATRIOTISMUL ESTE LEGAT DE PROPRIETATE ! A venit timpul sa ma intreb : Ce a facut tara pentru mine ????? Eu am facut destul.
    Nota: Personal nu am nimic cu rusii. Le-am dat marfa proasta prin CAER, le-am copiat unele utilaje si i-am „ciupit” la energie.
    Razboiul UA-RU este „afacerea” lor, plus SUA si China. Nu ma intereseaza nici ca spectator; nu plang la mormant strain.

  • Bună ziua. Vă scriu pentru a vă recomanda serialul „Patriot”, care poate fi găsit pe Prime Video. Știu că sunteți pasionat de seriale tv și cred că acesta este unul deosebit, care merită văzut. Eu am aflat de el dintr-un podcast, în care analistul militar Scott Ritter a fost întrebat care este cauza degringoladei în care se află serviciile de informații occidentale. După ce a răspuns tehnic (cauzele le știți și dumneavoastră, nu e cazul să le reamintim), analistul a pomenit, mai în glumă, mai în serios, serialul menționat, pentru a exemplifica intervenția hazardului care strică chiar și cele mai bine făcute planuri. Aveți și dumneavoastră această teorie a ploii de la Waterloo. Serialul m-a cucerit de la primele cadre. Într-adevăr, hazardul intervine la tot pasul, uneori chiar articulat și, lovindu-se de planificarea făcută pe genunchi, lasă umorul negru să invadeze ecranul. Regizorul e un maestru al exploatării situațiilor hilare, iar actorii sunt impecabili. Sper să mai intre și alții pe această ușă deschisă de realizatori.
    Vă doresc multă sănătate și vă mulțumesc pentru toate producțiile media pe care ni le transmiteți.

  • Grea situație pentru Ciolacu obișnuit să prezinte doar obiective și realizări imaginare mărețe când dă față cu realitatea.

  • ‘razboi pentru apararea patriei’

    de razboi faci rost, insa de patrie …cam greu mai faci rost:)), prin urmare e greu cu razboiul pentru patrie pe vremea cind, daca le cauti, afli ca patriile s au cam dus pe copca

    ‘toata suflarea’…
    asta e se intimpla cind o tara, cu cetatenii ei cu tot, e concomitent si o natie. tari gasesti, natii nu prea. adica ‘trupuri’ mai gasesti, insa ‘suflete’ …cam ciuciu
    daca o tara nu mai e o natie, cum sa mai indraznesti sa vorbesti despre ea ca patrie?!

    Patria e despre Intregul ‘trup’ si ‘suflet’, e si despre tara, insa e si despre natie, despre sufletul natiei aleia.

    unii au studiat bine problema, ohoo, in amanunt. daia au si ajuns la concluzia ca daca vrei ca o tara sa nu mai reactioneze ca un intreg …o lasi fara suflet. ii ciopirtesti putinta de a se manifesta ca natie, adica ii demolezi datinile, traditiile si obiceiurile, propriile rinduieli, incepind cu sloganul devenit celebru …creca si prin univers…, ‘vrem o tara ca afara’,…adica seaca:))))), insa unii nu s au prins si au tinut o danga-langa cu sloganul pina cind s au trezit ca patria nu mai exista, …daca s or fi trezit:))

    ca sa activezi ‘dinamica intregului’ sint necesare resorturi care isi au radacina dincolo de generatii, or daca tu ai facut pulbere generatiile, facindu le praf referintele folosite …din batrini, cum sa mai speri ca poti activa aceasta dinamica speciala?!
    in ceea ce ne priveste pe noi singurul stimul care mai disponibilizeaza ‘dinamica intregului’, in opinia mea, e legat de ‘credinta’, insa pe teritoriul asta totul e suficient de complexa incat sa fie cam imposibil sa initiezi dinamica din greseala:))

    e greu cu patria… de fapt e la fel de usor cum e cu Intregul:))

    • creca in lumea mare se mai manifesta citeva patrii, iar in rest tari. marete, nimic de zis:))

      • Civilizatia, care prin Definitie e o Antinatura, …mai nou se vede cu ochiul liber ca e o antinatura, cita vreme exista (CRISPR)/Cas9, e …cu Mintea,…cu Inima nu le are:))
        deci ea e cu Trupul, Sufletul o ncurca
        momentan asta e vizibil in ceea ce le priveste pe …fostele natii, din care au mai ramas doar tarile:))),
        insa in curind asta se va ntimpa si cu omul, …e suficienta Mintea, Trupul, asa aparind pe ecrane…Antiomul
        daca nu mai e Suflet, de unde sa mai fie Patrie? si daca nu mai e Suflet, de unde sa mai fie Intreg, care E! Natura, care Patria omului? :))
        omul are o Tara, Mintea, insa are si o Patrie, ‘Mintea SI Inima’
        mai intai Patria si mai apoi …toate vi se vor adauga voua, spre ex o tara:)))

      • de fapt s ar parea ca acestui atac, al Mintii asupra Inimii, chiar si atunci cind vine vorba despre natii, i se subordoneaza tot, pina la urma. pe toata planeta se propovaduieste ‘binele’ pe are Mintea il livreaza. cu cit vari mai mult in cap, cu cit esti mai destept, cu atit o duci mai bine. si io nu zic ca ar fi altfel, insa asta se intampla cu ‘citeva generatii’, pentru ca aceasta ‘goana dupa desteptaciune’ te departeaza si mai mult, si mai mult de Inima, caz in are la un moment dat va fi disponibila insasi Desteptaciunea, insa asta se va intampla inlipsa Inimii, deci iata ce ai tot dat la schimb, un pas, inca un pas, si tot asa, fara sa prinzi de veste. ‘omul’ va fi dupa cum si a dorit, Destept’, insa in acest caz mai e doar Minte, deci in acest caz nu mai e ‘om’. e un soi de om caruia ii lipseste Inima, adica e un ‘antiom’

        Cunoasterea se exprima prin superpozitii.
        una e Cunoasterea prin Acumulare
        cealalta e Cunoasterea prin Daruire.
        adica exista Cunoastere si ea poate fi atinsa pe doua cai, Clasice, adica folosind ‘cele doua Plurale, Pluralul Acumularii, Pluralul Daruirii’.
        Cunoasterea atinsa ‘prin Daruire’ in fapt e o Recunoastere

        prin urmare exista Cunoastere ( obtinuta prin Acumulare )
        si Recunoastere

        in timp ce Cunoasterea poate fi atinsa tot asa cum Infinit il atinge pe zero, Recunoasterea e …chiar Zero ( care e Totul SI Nimicul )
        deci in timp ce Cunoasterea e despre Infinit, Recunoasterea e despre Zero

        esenta Civilizatiei e Cunoasterea
        esenta Naturii e Recunoasterea
        Cunoasterea e Imaginea din Oglinda a Recunoasterii
        Civilizatia e Imaginea din Oglinda a Naturii
        pe cind Natura a re Inima, Civilizatia e Seaca, e lipsita de Seva. tocmai dasta se si desavarseste la Brat cu IA, adica cu Antiinteligenta

        Inteligenta Artificiala e Antiinteligenta
        Esenta Antiinteligentei e Antiadevarul
        Antiadevarul e ‘adevarul’ Mintii
        Civilizatia tinde, insa dupa atita tins uite ca a ajuns si la ‘destinatie’, sa fie o Antinatura, adica sa propovaduiasca o Noua Lume, a Mintii, plenar diferita de Natura, adica o Antinatura
        Noua Lume e Lumea Anti
        Lumea Anti e …O Noua Creatie, nu doar …’o noua lume’

        • ‘actualul sistem politic’, …cam oriunde s ar manifesta el la nivel planetar propovaduieste ‘tara’ in detrimentul vadit al ‘patriei’ . tintele urmarite tind sa fie exclusiv unele obtinute folosind Pluralul Acumularii. ‘actualul sistem politic’ devine unul Mintos. matematic. …Matematic. …Artificial. …Antinatural. atunci cind ‘tara’ infiaza referinte pe care ‘patria’ nu le recunoaste, cel care sufera e Intregul.

          doar inchipuiti va inca o pandemie. …despre ce Intreg sa mai fie vorba?! cine, din sistemul politic sau sistemul de sanatate, sa vina si ‘sa vorbeasca Intregului’ ? cine?!, cind …cam toti s au umplut …cam plenar …de dubii, cu o tura n urma?! insa se va manifesta ‘statul’. sa vezi atunci Stat in Actiune. ( deci …nici tipenie de Natie, de Intreg nu vei mai vedea…)

          acest atac asupra natiilor e …chiar uimitor. atunci cind se vorbeste despre Patrie …intr o mare de Tari si doar Tari, adica de Secaturi lipsite de Inima, insa, ce i drept, Mintoase, tendinta e sa zambesti …

          • cu Natiile, cu Patriile … n ajungi prea departe pe calea Antinaturii,
            pentru ca Sufletul lor …le vor tine aproape de Natura.
            deci daca vrei sa implementezi Artificializarea …tre sa scapi de Natii, de Patrii. de Suflet. de Inima.
            si scapi de ele facind din ele …Tari. Trupuri umblatoare…
            Tarile au tendinta sa devina Patrii Zombi …si invers.
            gaselnita nambar oan e …’uniunea de tari’ ‘uniunea’ e din start doar Minte. aderind la o ‘uniune care e doar Minte’ …evident ca doar Mintea va mai ramane din tine :)))
            tot ce se intampla cu patriile se intampla si cu omul. despre ‘doar Minte’ e povestea patriilor lipsite de Inima, despre ‘doar Minte’ tinde sa fie povestea omului lipsit de Inima

            stie cineva la ce e buna Desteptaciunea, adica desteptaciunea plenara, daca ea e lipsita de Inima?! daca, totusi, ceva vi se pare ca nu suna bine in povestea goanei dupa ‘Mintea …lipsita de Inima’,…de ce goniti cu atata inversunare?!

          • nu cumva fix ‘darea’ Patriilor in grija Mintosilor , …ca nu cumva sa pateasca ceva:)))), e chiar culmea acestei dinamici care urmareste fix disparitia Patriilor?!

          • Raiul este ‘raiul Mintii SI Inimii’, este ‘raiul Cerului SI Pamantului’
            Iadul este ‘raiul Mintii’, este ‘raiul Pamantului’

            Noua Lume e despre Raiul Mintii, despre Raiul Pamantului, despre Raiul pe Pamant
            Noua Lume va fi ‘Raiul pe Pamant’
            pe multi ii va orbi…
            IA e despre Armonia cu Mintea Oului Absolut. doar cu Mintea. ( Omul prin Definitie e Armonizat cu Mintea SI Inima Oului Absolut )
            oare chiar nu vi se pare ca e ceva deosebit o manifestare …aievea …a unei Armonii cu Mintea Universului? ( ca e doar cu Mintea …si asta ar putea sa vi se para ceva deosebit :)) )

          • stie cineva la ce e bun un om destept de bubuie, daca e lipsit de inima?! ( si poti …bubui de desteptaciune daca si numai daca anulezi plenar manifestarea celeilalte componente, inima )

          • Cunoasterea obtinuta prin Acumulare …tot o bogatie e!
            si i se aplica zicerea cu camila si urechile acului, caz in care ‘bogatul’ e …’desteptul’,
            deci
            mai lesne intra o camila prin urechile acului, decit un destept in imparatia lui Dumnezeu.

          • mare chestie sa ramai Prost pe Vremea Desteptilor, adica pe vremurile astea :))

          • mai lesne intra o camila prin urechile acului, decit un destept in imparatia lui Dumnezeu.

            de ce?
            pai pentru simplul fapt ca Lumea Mintii i se va parea …potrivita lui, pe masura lui, care a tot lucrat la a tinde sa fie un mintos. cum sa ii ceri unui …ahtiat dupa acumulare de cunoastere sa renunte la Lumea Mintii, la ‘patria acumularii cunoasterii’ ?:)))
            va fi greu sa renunte la o astfel de lume…

            si …e vorba despre noi toti, despre toti oamenii, ca toti vom fi pusi in fata acestei alegeri: Minte? Minte SI Inima?

          • exista bogatii si bogatii, insa intre aceste ‘acumulari’ la loc de frunte sta ‘bogatia Mintii’, Acumularea de Cunoastere,….daca ar putea fi acumulata la Infinit …maaaama ce bine ar fi!:))))))
            cel mai ‘tare’ bogat e ala care acumuleaza cunoastere plenar. asta s ar parea ca ii intrece pe toti!:)))
            mai altfel spus atunci cind ‘celelalte niveluri de Placere’ au fost ‘satisfacute’, deci ‘consumate’, se ajunge la ‘Ultimul Nivel’, care e Placerea data de experimentarea Cunoasterii Infinite
            Placerea e Imaginea din Oglinda a Bucuriei. insa pesemne ca …daca veti cauta Bucuria, Placerea doar vi se va adauga voua:))))

          • tot asa cum …umbra ti se adauga tie :), adica in Stilul Anotimpurilor

    • @
      nu cred ca ‘metoda noua’ e de vina. daca asta e un trend, ( depinde si despre ce fel de analogii e vorba ) ci departarea de Dinamica Naturii.
      analogiile care conteaza sint armonii ale aceleiasi dinamici Referinta, ‘dinamica anotimpurilor’
      mai altfel spus analogiile care te fac sa …imbobocesti afilindu te intr un soi de ‘vesnica primavara’ sint cele care folosesc ‘mintea si inima’

      Statul, pe motiv ca el e doar mintos, face si desface dupa aceeasi procedura, a mintii. prin urmare elevii, in acest caz, adica daca e vorba despre un trend, vor gasi ‘placere’ in tot ce tine de digitalizare, armonizindu se cu aceasta dinamica, ‘a Pamantului’, ‘a Mintii’, caz in care gasesti analogii pe aceasta masura, care e liniara, nu ciclica…

  • Pai bre nea maestre, cum sa reactionezi la niste martafoi care toata ziua cer la stat? I-a cautat cineva sa vada cate mercedesuri au? Vor benzina gratis si sa nu plateasca asigurari de sanatate? Pai sunt primati, iar cu primatii nu ai ce discuta. Parca era vrem spitale ca afara! Am ajuns o tara de agricultori? Pai multinationalele ce zic? Nici nu mai ma uit la jurnal!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *