Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

De ce nu-și asumă Klaus Iohannis măsurile de austeritate?

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „De ce nu-și asumă Klaus Iohannis măsurile de austeritate?”

  • Ciolacu este o sluga vicleana si perfida. Va fi greu de „lucrat” cu el. Poate aflam la ce uger suge….eventual to do list-ul…
    Odesa este un oras cosmopolit (pestrit); nici acum n-au iertat pe romani pentru masacrul facut…..
    Si in Bucuresti s-a petrecut pana s-a deteriorat situatia pe frontul cu Rusia. Atunci Antonescu a devenit scortzos..
    Cosmin Avram e din Spulber (un mocan haios). De peste 30 ani n-am mai mers pe drumul Naruja – Nereju..amintiri.

  • masuri de austeritate…
    pai daca spui asta …toata lumea devine trista, brusc.
    si decit sa fie tristi, unii au ales sa fie vocali, opunindu se tristetii, deci masurilor de austeritate.

    nici cu reformarea nu prea merge, ca s-a demonetizat. nu mai e credibila.

    mai e varianta modernizarii statului.
    problema are rezolvare ultracomplexa, pentru ca s-ar manifesta pe vremea Marii Revolutii, a Metamorfozei, insa tocmai dasta rezolvarea ar beneficia si de armonii ultrapotente, deci s-ar da pe val.

    singura solutie e modernizarea statului, referinta procesului de modernizare fiind prezenta IA.

    un stat modern presupune integrarea in mod fundamental a IA in ecuatia de miscare a statului.

    mai simplu spus …masurile de austeritate nu mai sint suficiente, masurile care sa vizeze reformarea statului nu mai sint suficente, e nevoie de mai mult decit o reforma, e necesara modernizarea statului ( reforma devenind un efect )

    Marea Revolutie, Metamorfoza
    vorbesc despre o Noua Lume, in varianta simpla aceasta lume noua find una in care IA e vedeta.
    IA a aparut in poveste pentru ca e nevoie de ea, Civilizatia mai poate evolua in stil fibonacci ( singurul acceptat in Univers ) daca si numai daca se impleteste cu IA.

    deci nu exista niciun dubiu ca daca un stat, orcare ar fi el, isi doreste sa ramana o parte a Civilizatiei atunci in mod implacabil el va deveni unul legat ombilical de prezenta IA.

    mai intai e nevoia Civilizatiei de a se innoi din temelie si abia mai apoi, ca un efect, apare si o ‘treaba’ de facut, care e modernizarea statului.
    pe vremea Marii Revolutii modernizarea statului e un efect, cauza fiind chiar Marea Revolutie ( care e un Anotimp )

    insa tocmai de asta procesul de modernizare ar trebui sa aduca statul in pozitia in care se despleteste in superpozitii, una pastrandu se la brat cu IA, iar cealalta la brat cu Natura, fiecare dintre ele uramnd a se ‘misca’ dupa dorinta.

    treaba e ca actualelel sisteme socale sint pe moarte, s-a asternut iarna peste ele. e nevoie de alte sisteme sociale, daca le reformezi toto pe alea …reforma va fi acoperita de dinamica superioara, care e iarna si care aduce cu sine moartea sistemelor sociale pe care tocmai ce le reformezi.

    deci se pleaca de la faptul ca pe planeta are loc un proces unic in istoria civlizatiilor, Artificializarea,
    ca acest proces este o Metamorfoza,
    ca acest proces e unul efervescent, in fapt e o Mare Revolutie, o Revolutie Mondiala ( Revolutia Mondiala fiind un proces mai innoitor de 1.6 ori decit un Razboi Mondiala, in fapt Revolutia Mondiala fiind ‘desavarsirea’ Razboiului Mondial ),
    abia ulterior rezultind nevoia de modernizare a statului ( procesul de modernizare plecind de la faptul ca zonele urbane se innoiesc printr o prezenta fundamentala a IA in ecuatia lor de miscare, pe cind zonele rurale se innoiesc printr o adincire a relatiei ombilicale pe care acestea o au cu Natura( de care s au cam departat…, modernizarea, in cazul lor, urmand a le reapropia de Natura, de a corecta erorile care au dus la manifestarea departarii )

    de modernizat Civilizatia oricum o s o faca, tot spilul e daca ea se va face folosind doua talere sau folisind exclusiv Artificializarea.

    pesemne ca procesul de modernizare a unui stat, pe vremea Marii Revolutii, daca e facut prin prezenta superpozitiilor, presupune manifestarea unei Matrici si replicarea ei la nivelul Intregului

    • nu poti echilibra crizele care se tot manifesta in sistemele sociale si care le imbolnavesc de moarte pe zi ce trece.
      tre sa le lasi sa moara, in timp ce tu rinduiesti alta ecuatie de miscare. chiar si aici e ceva de luat in seama, pentru ca Metamorfoza se face renuntind la definitie, la piele, pe care tre s o lasi in urma, nu s -o aduci cu tine in ‘noua lume’, treaba asta fiind ceva Esential.

  • https://flux24.ro/vicepremierul-ucrainean-ucrainienii-petrec-prea-mult-timp-la-distractie-si-nu-contribuie-la-succesul-armatei/
    Ce și pe cine să credem?
    Aștept să vizionez emisiunea în care îl aveți invitat Ciolacu, premierul României care bine ar fi să exprime clar, scurt și concis ce măsuri se vor lua.

  • Pentru criza economica, fiecare presedinte are prostul său . Diferență : Boc a fost ales de Basescu, Ciolacu a venit el ca prostul la Iohanis, din cauza de dosare si a da oase de ros la gasca nesatula din PSD

  • V-as fi recunoscator daca l-ati intreba pe dl. Ciolacu daca guvernul va lua vreo masura pentru ca meseriasii (zugravi, instalatori, electricieni, tamplari, faiantari etc.) sa plateasca si ei impozite ca toata lumea. Eu personal nu am vazut niciodata o chitanta de la vreun meserias.

  • EXPLICATIE
    „Carmen Iohannis, fotografie de pe Vârful Moldoveanu, în care ţine steagul României în mână. Klaus Iohannis apare în fundal. „Domnul de ce stă cu spatele?” ”
    https://ziare.com/carmen-iohannis/carmen-iohannis-poza-facebook-varfu-moldoveanu-1819179

    • o moneda,
      cap si pajura,
      fiecare dintre ele fiind o fata, cealalta, daca le pui in relatie.
      deci …cind un om, fie el chiar si un domn, iti arata spatele, de fapt iti arata ‘cealalta fata’ :)))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *