Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Diversiunea Familia Pascu – o acoperire pentru complicitatea Poliției la crimă

Comentarii

38 comentarii pentru articolul „Diversiunea Familia Pascu – o acoperire pentru complicitatea Poliției la crimă”

  • Peste o saptamana o sa se spuna ca, de fapt, Vlad Pascu se droga cu suplimente alimentare inofensive, ceva gen ulei de peste cu omega 3.
    Peste doua, se va spune ca se droga cu mentosane. Si o sa fie asa pana il vor scoate un baietel cuminte care obisnuieste sa bea doar o cescuta de cafea dimineata si in restul zilei apa plata, de mancat nu mananca decat fructe si legume direct din blender, iar de droguri si medicamente nici macar nu a auzit vreodata.

  • Ciolanu’, crede ca in Austria este ca in Romania, vine o companie mare si dicteaza ce trebuie sa faca guvernu.

  • Maestre, este clar că a fost o regie de toată presa s-a axat strict pe acest subiect, iar au apărut „pe surse” acte din dosar, inregistrări din telefoane etc.
    Plus inverșunarea cu care se vorbește – criminal, omor etc. când este vorba de un accident nefericit pe care poliția putea să-l prevină.
    Amintesc că de la acel accident nenorocit au fost nenumărate accidente pe șosele soldate cu morți și nimeni nu a vorbit despre ele.
    Referitor la droguri că nu se știa, cum dreq să nu se știe când de ani de zile în Centrul Vechi miroase de-ți vine rău a droguri, asta la doi pași de Poliția Capitalei și pe sub ferestrele nenumăratelor sedii secu de acolo.
    Plus că toți șoferii de taxi știu exact zonele. Eram intr-un taxi pe Vitan și am făcut observația câte case de amanet au apărut pe acolo, una lângă alta, iar șoferul mi-a spus că este normal fiindcă în acel cartier sunt foarte mulți drogați.
    Aveți dreptate, nimeni nu se va atinge de problema cu drogurile fiindcă sunt etrem de mulți bani acolo. Sunt convinsă că se cunosc traficanții dar sunt intangibili. E posibil ca Statul să fie implicat în acest trafic altfel nu-mi explic acestă așa-zisă neputință.
    Poate ne spun ăia de la finanțe prin ce instituții se spală bani.

    • In scumpa noastra tarisoara (ma ineaca plansul, aplauze furtunoase in fundal, ovatii prelungite), trebuie sa ai o lipsa in „gestiune”, ca sa mai crezi vreo gogoasa aruncata de autoritati pe la TV si prin presa. E suficient sa respiri ca sa te prinzi ca baetzii vor sa te faca pe dupe blocuri!

    • Băiatu ăla Vlad Pascu se droga cu Oxidolor care se găsește în farmacii.
      Vreau să spun că în farmacii se mai găsește și Fentanil ăla care ucide 100.000 de mii de tineri anual în America.
      Se găsește sub formă de plasturi, fiole și pastile sub denumirea de Lunaldin. Adik droguri sintetice puternice.
      Bine că au scos de pe piață inofensivele Piramidon și Ulcerotrat și le-au aprobat pe astea.
      E un haos în țara asta de nedescris! Fiecare în orice domeniu face ce vrea, unde te uiți numai anomalii.

      • Haos da’ haos organizat pe principiul „sa scuturam sacul cu soareci, sa nu cumva sa se organizeze si sa roada sacul”.

      • Lua de toate: cocaina, canabis, amfetamină, metamfetamină, oxicodonă, fentanil. Nu cred ca din farmacii isi lua el oxidolor si fentanil, in USA tot traficantii se ocupa sa aduca medicamentele astea din Mexic.

        „Analizele care i-au fost făcute după accident au indicat că Vlad Pascu consumase cocaină, amfetamină şi metamfetamină, deci alte tipuri de droguri decât cele găsite în mașina lui.”
        „În urma celor 11 percheziții domiciliare făcute joi în cadrul operațiunii ”Hydra”, au fost descoperite și ridicate cantitatea de aproximativ un kilogram canabis, o fiolă de fentanil de 10 mililitri”.
        Declaratia prietenei lui:
        ” Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma cannabis, trăgea pe nas cocaină, de obicei acasă la Pascu. Vlad mi-a dat oxicodonă și o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu știu cam câte pastile, dar toți am prizat de acolo.”

  • „Mama (Pascu) e de compatimit….” ???!!! Eu cred ca au ajuns-o blestemele (ticalosia se plateste). Fara comentarii.
    Concluzia: va dispare de pe piata Oxidolor-ul, iar pacientii cu hiperalgie (hiperalgezie) vor suferi.

  • In articolul legat de fratii Arion, Constantin si Virgil, faceti o mare greseala susținând ca Eminescu se referea la ei in articolul lui din 1877. De ce? Foarte simplu, Constantin Arion avea 22 de ani (născut in 1855), iar Virgil Arion avea 16 ani (născut in 1861), in anul in care Eminescu a scris articolul. Pina in acel an, cei doi frați nu se manifestaseră in niciun fel in viata social politica a României, neavând cum sa ajunga subiectul criticii lui Eminescu. De bună seamă că acesta se referea la alți “Arioni” in articolul lui.
    Ar trebui sa corectați greseala, care este evidentă!

    • Da, intr-o nota din cartea „Din viața familiei Ion C. Brătianu” de Sabina Cantacuzino, este mentionat ca in 1878 C.Arion abia isi termina studiile la Paris, iar articolul lui Eminescu inteleg ca este din 1877.

    • (Am vrut doar sa elimin ipoteza unei greseli pe wikipedia sau altundeva pe internet in ce priveste data nasterii.)

  • momentul in care ‘lumea politicienilor’ a devenit un popor in sine, parlalel cu clasicul popor, e si momentul in care aceasta lume si a scris finalul, pentru ca artificialitatea care a definit o din start ii proiecteaza viitorul Artificial.

    aceasta ‘lume a politicienilor’ va disparea …in mod natural, atunci cind se va Artificializa.
    cine va sustine acest proces?
    pai …cei care conduc ‘lumea politicienilor’, ei isi vor hrani puterea alimentindu se inclusiv cu acest popor, paralel, care e ‘lumea politicienilor’

    cei care conduc lumea pesemne ca pretuiesc eficienta.
    o conducere asigurata de un soft, pe care ei il controleaza, e mai eficienta decit o ‘lume a politicienilor’.
    de ‘lumea politicienilor’ scapi daca ‘sefii’ ei au decis sa scape de ea. iar cita vreme un soft e deja mai eficient decit ‘lumea politicienilor’ …se prea poate ca ‘sefii’ sa fi hotarat deja ca e momentul unei schimbari.

    increderea in stat, in institutiile statului, in ‘lumea politicienior’ e pe duca, iar procesul e …mondial. acolo unde el e firav, lumea deja e condusa in stil ‘matematic’.
    de ‘lumea politicienilor’ scapi …pe cale naturala, atunci cind ea va fi inlocuita cu o lume a politicienilor-IA.

    tot asa cum ‘sefii’ multinationalelor incep sa renunte la unii angajati oameni, inlocuindu i treptat cu IA, ei vor renunta pina la urma si la ‘angajatii’ care lucreaza in multinationalele politice, inlocuindu i cu IA.

    • @
      ‘lumea politicienilor’ e chiar Statul, acest ‘popor paralel’ care traieste pe seama energiei poporului clasic, …atata energie cita o avea
      atunci cind poporul clasic devine din mediu de tranzit al energiei un mediu de consum, poporul clasic ramane fara energie, insa indirect si poporul paralel ramane fara energie, colapsul fiind garantat.
      atunci cind se ajunge intr un astfel de moment ori poporul paralel a innebunit,
      ori interesul e fix intrarea in colaps, caz in care poporul paralel isi poate extrage energia direct, fara intermediarul, prin mediul de tranzit numit popor paralel ( pe care l da naibii ),
      or cel vizat e chiar poporul paralel, ‘nivelul superior acestuia’ avand capacitatea sa si extraga energia direct, fara intermediari de tipul ‘lumii politicienilor’.
      in opinia mea activa e ultima varianta, pentru ca se face totul ca increderea in ‘lumea politicienilor’, adica in Stat, sa se duca pe copca, el fiind tot mai identificat cu ‘dusmanul ‘poporului clasic’

      odata cu pandemia de covid a fost pus la indoiala in stil plenar ‘sistemul politic’. actualul sstem politic, atunci cind dinamicile mondiale se vor inchide, va fi perdantul, prin urmare nu prea sint dubii cu privire la destinatie, ci doar la traseul prin care aceasta destinatie e atinsa, …insa el se lamureste pe zi ce trece.

      • mai simplu spus opinia mea e ca ‘balaurul cu multe capete’ …e in plin proces de digitalizare a propriilor capete :)))
        insa pentru ca ‘poporul clasic’ sa accepte un nou tip de ‘conducator’. asta de acum, ‘adica ‘lumea politicienilor’, tre sa si piarda plenar increderea care a tot fost depozitata in el de a lungul vremurilor.
        crizele pandemice care se tot succed pesemne ca urmaresc fix aceasta tinta, prin urmare ele se vor adinci, se vor tot adinci pina cind destinatia va fi atinsa, adica pina cind ‘increderea’ va fi depusa …fara reactiuni! in ‘capetele digitalizate’ ale ‘marelui balaur cu multe capete’ asamblat din ‘ingerii cazutii ai natiilor’

        • lumea e obisnuita cu urmatoarea dinamica:
          unii cistoga alegerile, altii pierd alegerile
          apoi altii cistiga alegerile, unii sau altii pierd alegerile.
          si tot asa.
          dinamica desfasurindu se in acelasi sistem.
          prin urare si acum, pe vremurile astea, lumea se asteapta ca cei care vor pierde alegerile sa fie urmati de unii care le vor cistiga, ei fiind …tot oameni. ( :))) )

          paii dinamica asta e functionala pina cind si numai pina atunci cind se manifesta saturatia ( globalizarea a fost sinonima cu saturatia )
          ulterior ‘cel care va cistiga alegerile’ va fi in mod implacabil …’din afara sistemului’ !

          noi acusica in aceasta stare deosebita ne aflam, s-a terminat cu ‘conducerea asigurata de oameni’ si va incepe ‘conducerea Civilzatiei asigurata de IA )
          momentan acest proces poate ca nu e vizibil, pentru ca si Hitler era increzator ca va cistiga razboiul mondial in momentul cin el s a mondializat ( chiar daca fix in acel moment el era perdantul garantat al razboiului )
          mai altfel spus rahatul in care se! vara lumea mare e doar catalizator al inlocuirii conducerii asigurata de oameni cu conducerea asigurata de IA, pentru ca cei care se vor dovedi incapabili in fata multiplelor crize pandemice care …se vor inteti in mod implacabil! …sint fix ‘politicienii-oameni’, mai exact ‘lumea politicienior, cu poporul ei cu tot’

          • ( …cu Turcescu)
            pandemia de covid n a fost un …razboi mondial, dupa care a urmat altul, …asimilat efectelor generate de ‘operatiunea speciala’, nu nu,
            ea a fost o criza pandemica, aceasta fiind urmata de o alta criza pandemica( mondiala ).

            faza e ca Revolutia Mondiala (Metamorfoza ) e asamblata din revolutii mondiale generate in acest fel, prin manifestarea unor crize pandemice, care ‘ataca’ anumite sisteme sociale …insa indirect pe toate,
            tinta acestor dinamici pandemice, asimilate revolutiei mondiale, fiind manifestarea unor noi sisteme sociale ( care vor fi, cum spuneam, fara vreun dubiu, Antisistem, pentru ca ‘sistemul’ s a saturat. Antisistem …adica Anti, adica AntiNatura, ca actualul sistem e Natural. …povestea elunga, am tot spus o, daca o mai spun in mod cert nu voi ajunge la saturatie, pentru ca Infinitul nu poate fi saturat:)), insa nici macar in mod absolut relativ nu mi doresc o saturatie, motivpentru care …nu mai repet ce am tot spus :))) )

          • problema e, din cite se poate observa, faptul ca actualul sistem politic nu vede ca e pus la indoiala, IA urmand a deveni vedeta vemurilor …
            acu daca el nu vede …aia e!:))), …pesemne ca mai degraba ride cu gura pina la urechi auzind asta, decit sa conceapa ca …are cine sa l puna la indoiala.

          • faza e ca …nu numai ca e pus la indoiala in stil plenar, el va si crapa de nu se va vedea! ( pesemne ca motivul e in principal faptul ca …nu i vine sa creada ca exista cineva care sa l puna la indoiala ( pentru prima data in istoria civilizatiilor, ce i drept, …prin urmare e de inteles ca nu i vine sa creada :)) )

          • ce inseamna ‘noul sistem politic, in care vedeta e IA?
            pai el e sinonim cu Antiintelepciunea
            de unde rezulta ca pe celalalt taler mai poti pune exclusiv Intelepciune. ce i drept …in stare pura, pentru ca si IA, adica insasi Matematica, se va exprima plenar

          • pe remurile astea diversiunile ii aburesc, in final, fix pe cei care le initiaza, si ii aburesc direct sau indirect

            pe vremea Revolutiei Mondiale se aplica dinamici proprii mondializarii,… or astea sint speciale din start, pentru ca ‘se descarca’ in direct, pe perioada de manifestare a revolutiei

        • Profilerii care tind sa le aibă cu Înțelepciunea ar trebui sa se ocupe cu asta :)), deci ar trebui să înjghebe o nouă structură, specializata in așa ceva ‘)

          • in agregarea datelor e nevoie de referință potrivită vremurilor, altfel nu se asamblează

          • zi le sa se inspire dupaici, …că aici se găsesc analize ..de top:)), agregate din surcele:)))

          • dar ..e de notorietate că sereiul iubește popor din toată inima. nu de azi de ieri… 🙂

    • https: //www. national.ro/social/statul-da-unda-verde-armatelor-private-pe-teritoriul-romaniei-802235.html

      https: //www. national.ro/0pp/au-fentat-interdictia-cerealele-din-ucraina-au-intrat-masiv-in-romania-prin-republica-moldova-802247.html

      • @Online
        Astia se comporta ca si cum ar fugi pe Marte si „Après moi, le déluge”….Musk saracu s-a prins…ca nu pleaca nimeni dupa Planeta asta…multi vor ajunge la subsol…la rockoteca…la Fratele Lucifer 👿 😈 …e un fel de dai si fugi sau dai foc si ai plecat…inca putina rabdare…daca vrei poti citi pe la capitolele astea din Apocalipsa…
        http: //www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=18
        http: //www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=9
        Zi Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

        • omul nu poate împlini Apocalipsa in mod absolut, ci exclusiv relativ. Adică …marea Resetare împlinește în mod indirect Apocalipsa 🙂

          nu exista oameni care să împlinească Apocalipsa, ci unii ..prin! care se implineste Apocalipsa

          • Adică …Apocalipsa se deslușește in timp ce se desfășoară :))), și tot așa poate fi și previzualizata
            știi care e destinația însă calea …se clarifica pe parcurs

          • exista o temelie …pe podea, pe care te cocoți tot acumulind
            însă mai e o temelie, ..in tavan:))) care dăruiește calea, destinația fiind cunoscuta prin chiar faptul că ‘ultima’ varianta de dăruire e ..dăruirea de sine, caz în care finalul e chiar …inceputul, orb..mai întâi Cerul, adică tavanul:)) și dupaia Pământul, adică podeaua..

            noi ne aflam in momentul in care Natura se dăruiește pe sine însăși:)
            deci …mai poți sta doar pe SI-ul ..dintre, că Natura ..nu mai e, însă nici Artificializarea …poate că nu te atrage

            in final ende ales intre SI și SAU

          • @Online
            Revenind la meandrele concretului ale criminalului bolsevic trilion triliescu bunicutza kgb iliescu ilici ion emanatul…am aflat ceva….Agregare Date…
            *culmea…aici sri are o bila alba…aia ii aud prin oras cum latra ca nu mai au informatii…
            Asadar…
            Exista in mai,la Bucuresti un „Birou de analiza comportamentala” unde lucreaza „psihologi”…si unde au 9 profiler-i specializati la licuricia adica la fbi…
            Sub „acoperirea” faptului ca ei cauta criminali…se ocupa de toate mizeriile dupa 1989 fiind continuatori ai Securitatii Bucuresti dinainte de 1989…am vazut un gunoi ochelarist din asta la o emisiune la tvr…ceva cu legea…
            Cum crimele se descopera usor azi de ei…vezi „elodia sau caracal”…unde nu au nici macar cadavrul…ei fac altceva…
            Inainte de 1989..Securitatea Bucuresti…apoi um0215/um0962…dgpi/dipi…reinfiintate de dudu ionescu si adrian nastase in 1999-2000…ti-am zis…
            -modelare comportamentala agresiva
            -campus interventionist
            -regii sociale
            Aceste gunoaie de oameni au invatat aceste mizerii de la americani…si le aplica aici…vezi manifestatii sparte…cum a fost in 2017…nu vreau sa ma dau mare dar in ianuarie 2017 in acea miercuri pe la 8 jumate seara Mie mi-au aruncat primele petarde la picioare…
            Ce zici de asta…care e parerea Ta?
            Seara Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • @Online
            Uite
            https: //politiaromana.ro/ro/stiri/serviciul-de-analiza-comportamentala-structura-specializata-in-investigarea-infractiunilor-grave
            Seara Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • opinia mea e că, daca Sint buni in ceea ce fac, atunci pot deveni specialiști în antiintelepciune:))
            însă, tocmai daia, printre ei ai putea găsi și specialiști în înțelepciune:)

            Io …am văzut la tv un singur profiler, adică ..așa își zicea el că e, însă …cu analizele lui eventual m as distra, la altceva n as prea avea la ce sa le folosesc’)

            însă m am intersectat și cu un ultrafin profiler, de o delicatețe și adîncime …magnifica:)

          • primul era un profiler deștept, celălalt era Inteligent,…Arta!:)
            cel din urmă m a impresionat, …in sensul că și a lăsat amprenta:)),..in general Arta are efectul asta asupra mea’)))

          • cei mai tari profilerii Sint Înțelepții, ceilalți doar tind sa fie așa, fara să și poată…

          • ar fi interesant un schimb de experiență cu mnealor, cei 9 ( de ce 9 și nu 7 :)) de ce 9 si nu e:))) de ce nu …doua echipe, 7, 3 )

          • oare unde o fi zero?!
            oricum o dă …le lipsește zero

  • In afara pelicanilor care casca pliscul mirati la TV, orice om cu macar doi neuroni functionali intuieste ca cine controleaza Romania, controleaza si traficul de droguri. Fenomenul nu e nici decum scapat de sub control, e chiar extraordinar de bine controlat. Incidentul de la 2 Mai a fost o scapare, o neglijenta sau o rafuiala interna, avand in vedere cat de repede s-a mobilizat MSM. Agatarea familiei Pascu si aruncarea acesteia „sub autobuz” face parte din ceea ce, in limbajul specific al literaturii de specialitate, se numeste „damage control” prin lansarea de perdele de fum. Intentia de a plasa in CSAT traficul de droguri ca atentat la siguranta nationala e doar o alta gogoasa precum a fost si cea cu coruptia, numai buna de hranit pelicanii. Jos Mafia, sus Patria si sa traiti bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *