Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Diversiunea prin care DNA trece cu vederea corupția din timpul regimului Iohannis

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Diversiunea prin care DNA trece cu vederea corupția din timpul regimului Iohannis”

  • Natura, daruindu se pe Sine procesului de Echilibrare a prezentei Artificialului pe planeta, va ajunge sa fie de nerecunoscut.
    Catalizatorul fundamental al …Marii Resetari, Marii Revolutii, Metamorfozei, chiar daca el e o maniestare indirecta, e chiar felul in care va arata Natura.
    Felul in care va arata Natura, in curind, va cataliza Artificializarea, caz in care dinamica va intra in bucla, autoalimentindu se.
    Artificializarea duce la o ‘daruire de Sine a Naturii’, care devine Catalizator al Artificializarii, care amplifica ‘daruirea de Sine a Naturii’, si tot asa.

    va stopa omul procesl de Artificializare, de intrare cu bocancii in Sanul Naturii, pe Taramul Cuantic, modificind ecuatii de miscare dupa bunul plac?
    …nu prea cred. singura placere pe care o mai au unii pe lume e fix asta, Artificializarea. pe toate celelalte le au experimentat, placerile aferente expirind, intre timp.

  • Masina ministrului bode a intrat pe contrasens, a făcut depășire pe linia continuă și cu toate acestea, ministrul bode nu a avut dosar penal pt că stătea pe bancheta din spate… Nici șoferul… Soferul era de la SPP și nu a avut de suferit, el trebuia condamnat pt 2 fapte: 1 – cea care tine de producerea accidentului și 2 – cea prin care deși era plătit să asigure deplasarea unui demnitar el a acționat exact invers punând în pericol viața demnitarului !
    Disarele DNA erau „fabricate” pe baza unor declarații, unor așa zise denunțuri date de pușcăriași, ei neavând nicio legătură cu cel denunțat, nici nu-l cunoșteau, dar dosarul era luat în seamă și când se termina „distracția” închideau dosarul din lipsă de probe… Între timp, neghiobul din fruntea țării, a decretat: fără penali în funcții publice, el însuși fiind condamnat prin hotărâre definitivă penytru fals și uz de fals. Dragnea pt ca a vrut să aducă îmbunătățiri la legile justiției prin introducerea unui articol prin care dacă un denunț era făcut pentru o faptă petrecută cu 8 zile înainte (nu rețin exact perioada de timp) atunci denunțul să fie considerat nul și neavenit. pt asta l-au băgat pe el la pușcărie… Cică pt „instigare la abuz in serviciu” Dacă bode i-a spus șoferului: mână mai repede , boule, că nu am chef să stau la coadă după toți răpănoșii care îmi asigură salariul și privilegiile, nu este instigare la abuz in serviciu…
    Basescu a scos din codul Penal articolul prin care era condamnat cel care făcea un denunț fals, adică denunțul calomnios… tocmai pentru ca pe baza unor denunțuri false să se poată fabrica dosare și denunțătorul să nu aibă de suferit !
    Parchetul nu s-a autosesizat ca in alte cazuri, pentru ceea ce a făcut Horodniceanu, un nimeni în profesie, adică pentru fapta de trafic de influență, ceea ce este mult mai grav decât trecerea peste linia continuă sau nesemnaluizarea etc. Alți profesioniști incomozi au „beneficiat” de dosare penale doar pt niște vorbe care nici pe departe nu sunau a trafic de influență.
    Campanie electorală AUR sau PNL PSD etc ? mă faceți să râd. Votul cetățenilor nu contează, la noi sunt „plantați” oamenii în funcții de ambasada Americii ! Mersul la vot este pierdere de timp. Este ca și cum am mai crede în Moș Crăciun !

  • Recursul fie și în casație poate fi respins.
    Heirupismul guvernului acoperă lipsa cumplită de organizare și profesionism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *