Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Diversiunea psd-istă Cîrstoiu va fi retras a eșuat. Deocamdată?

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Diversiunea psd-istă Cîrstoiu va fi retras a eșuat. Deocamdată?”

  • @Domnu’ Cristoiu,

    In Romanica nu decide Ciolacu nimic, totul se decide la Cotroceni. Iar acolo e putina tensiune acuma…!
    De cand Johannis se joaca de-a sefu’ la NATO, s-au schimbat si prioritatile in coalitia PSD-PNL.
    Refrenu’ ala despre „stabilitate” e depasit.
    Acum a aparut la orizont conflictu’ Israel-Iran care eclipseaza totu’ si Johannis poate sa-si arunce la gunoi „coalitia mea”.
    Si asta o sa se intample cat de curand, zic eu.

  • exista ceva care se va dovedi ca e mai important decit orice criza pandemica
    e vorba despre ‘felul in care se manifesta Natura’

    Civilizatia tinde sa fie o Antinatura, iar Natura, pentru a echilibra prezenta Artificialului in Creatie initiaza singura procedura ‘pe masura’: Darurea de Sine

    o Natura in plin proces de Daruire de Sine e tot una cu ”bramburirea anotimpurilor’ ( care isi ocupa alte pozitii, pentru a Echilibra )

    nimic nu e mai important pe vremea Metamorfozei decit sa nu i dai Naturii motive sa se Daruiasca pe Sine.
    daca i dai, te trezesti pe cap cu o Natura care si a schimbat rinduiala fundamentala

    cu cit prezenta IA Cuantice e mai consistenta, cu atit ‘anotimpurile’ vor fi de nerecunoscut

    cu cit prezenta IA Cuantice e mai consistenta, cu atit Dinamica Caldurii …se va adinci in suferinta (suma caldura Cerului si Caldura Pamantului e o constanta absoluta. atunci cind caldura Cerului, aia sufleteasca, dispare, pe motiv de Artificializare, de Antinatura, cea care va creste va fi Caldura Pamantului. insa Cerul are cerul si pamantul sau, dupa cum si Pamantul are cerul si pamantul lu, deci dinamica e complexa )

    • pe linga ‘noul fel in care se va manifesta Natura’
      operatiunea din ucr e pistol cu apa,
      operatiunea din gaza e …de gradinita,
      operatiunea irangaza e …fix ca astea de mai sus

    • probema nu va fi ca e …si mai cald vara sau si mai cald iarna
      ci ca iarna vei face, brusc!, plaja, iar in toiul verii te poti da, brusc!, cu sania

  • exista un atac, un raspuns proportional, dupa care cercul se inchide

    deci nu se mai poate manifesta …inca un raspuns proportional ( la ‘raspunsul proportional’ ), pentru ca el devine …un alt atac, deci deschide un alt ciclu.
    ( care, la rindul lui, va avea nevoie de propriul raspuns proportional, pentru a se incide si el. insa sansele pentru pastrarea ‘proportionalitatii’ scad, pentru ca intervine ceva nou in poveste, ‘motivatia-actiune care a stat la baza deschiderii noului ciclu’ )

    • actiunile si reactiunile au diverse ‘socoteli’, cele fundamentale manifestindu se in cazul dinamicilor plenare, proprii ‘intregului’

      de citiva ani …dinamicile plenare, mondiale sint cap de afis. practic nu mai exista criza …demna de luat in seama care sa nu se mondializeze.

      faza e ca cineva fix cu astfel de proiecte lucreza, proiecte care au potentialul de a defini perdantii in mod clar-cristal. ( pa ‘mana’ unei astfel de dinamici hitler a pierdut razboiul fix, dar fix in momentul in care el s a mondializat ( deci practic fix in momentul in care el a inceput )

  • ‘Iranul amenință că va răspunde „în câteva secunde” Israelului cu „arme neutilizate până acum”. „Avem planuri pentru toate scenariile” ( ziare com )

    …unii s ar putea sa fie curiosi

    • cel mai ‘tare’ in ‘povestea asta’ e cel care a tesut o astfel incat ea sa nu mai poata fi oprita

  • ‘Multimiliardarul SpaceX, Tesla și X – fostul Twitter – crede că AI ar putea conduce lumea într-un deceniu. El a spus că alegerea alegătorilor pentru Casa Albă poate fi între un Transformer sau un bot Diffusion condus de ChatGPT.’ ( in cadrul Breakthrough )

    :)))
    e …vreo gluma?
    io zic ca nu e.
    insa felul in care ‘lumea politicienilor de azi’ priveste catre ‘lumea politicienilor de maine’ …cam e:))

  • https://smoothiex12.blogspot.com/….aici doar pentru cei peste 18 ani este vorba despre porn exact MILITARY PORN.Cei mai pudici pot merge pe youtube …JUDGE NAPOLITANO.

  • Aveți dreptate !Despre USR nimic deosebit, liniște mormântală penibilă ! Vlăduț,cel cu facultate făcută pe baza de certificat, pentru sponsorizările grase, vrea în PE ! In 5 ani de parlament la 12-14.000 Euro/luna+comisioanele grase își scoate o parte din sponsorizare ! Barna la fel ,după ce a
    mânarit fonduri europene destinate incluziunii persoanelor cu handicap ! Clotilde este fecioară Maria! Luluta își plătește datoriile ! Mizerabilă este presa tefelista ! Românii au crescut,au învățat și sunt mai greu de păcălit acum !

  • Domnule Cristoiu, in pastila de ieri ati povestit despre Doru Viorel Ursu si ati spus printre altele ca intr-o carte a sa de memorii se vorbeste despre cum a modernizat fortele de ordine dupa mineriada.
    Ma intereseaza subiectul si am cautat cartile domniei sale dar nu stiu care este cea buna.
    Una dintre ele se cheama Sah mat la Romania, iar cealalta care cuprinde mai multe parti sau volume este Ministru de Interne.
    Daca ma puteti lamuri va raman recunoscator. Daca nu, probabil le voi lua si le voi citi pe toate 😀

  • cel care scade e …cheful de mers la vot.

  • Nu prea înțeleg în ce constă diversiunea și care e scopul ei…?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *