Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Dominic Fritz pune piciorul în pragul PNL

Văd că apar primele articole cică ”Fritz nu exclude alianță cu PSD/Pro România”. Să vă întrebați cui servesc astfel de titluri…
Mai corect ar fi ”Fritz știe să numere până la 14”. Atâtea voturi ne trebuie pentru o majoritate în Consiliul Local Timișoara, o majoritate cu care putem gestiona pandemia, completa echipa executivă a primăriei și vota proiectele urgente ale orașului. USR PLUS are 13. PNL s-a retras azi (nu sunt sigur unde). Mai rămân două partide: PSD și Pro România.

La Consiliul Județean, tot aceste 4 partide sunt. Fără un parteneriat cu USRPLUS, Alin Nica are aceleași două opțiuni, indiferent ce spune public.
Sper ca PNL să aibă înțelepciunea să semneze parteneriatul cu USRPLUS așa cum l-am negociat de o săptămână și să nu aducă la putere PSD. Exclud orice fel de înțelegere cu PSD.
E simplu: Cheia este la PNL și sper să deschidă ușa corectă pentru noi toți.

PS: Am tot respectul pentru campania electorală pentru parlamentare, o parte importantă a democrației. Dar refuz ca viitorul Timișoarei să devină o piesă de joc în această campanie. Aici, în Timișoara, am încheiat campania în 27 septembrie, am avut alegeri, acum putem să trecem la treabă. Vă rog.

(text reluat de pe Pagina Facebook Dominic Fritz)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Dominic Fritz pune piciorul în pragul PNL”

  • Dominick Fritz va ajunge in final sa candideze sustinut de PNL(cu sprijin de la USR doar,si sa devina viitorul presedinte al Romaniei),se pun bazele operatiunii de instalare a noului Guvernator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *