Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

După câte plecăciuni i-a făcut Ciolacu lui Netanyahu, românii ar fi trebuit evacuați din Gaza primii

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „După câte plecăciuni i-a făcut Ciolacu lui Netanyahu, românii ar fi trebuit evacuați din Gaza primii”

  • Bai Cristoule – tu nu iti dai seama – ei vor sa retina Rominii sa ii Foloseasca la Reconstructi – le ofera de douri Banii ca sa stea sa ajute la Recostructia NOULUI ISRAEL ( + Gaza ). Ei nu mai vor sa Plece – Ca gaza va fii ISRAEL.///

  • @carmen
    4M

  • @carmen

    De ce nu cânti tu la alta masâ ?…câ de cand cu izraelul te bagi in seama aiurea, ne stresezi intr-una cu izraelul tau.
    Observ ca nu esti românca.
    Daca nu iti convine du-te la tine in tara !
    Aici avem opiniile noastre si drepturile noastre, exprimate prin Maestrul Cristoiu , ai bagat la cap ???
    Du-te si lasa-ne !!!
    Cântâ pe la alte mese/site-uri pro jidani, sunt infinite……
    Si daca pe tine te cheama carmen , eu sunt Putin !

  • dle Cristoiu, spectacolul palestinian este generat de Hamas. Hamas tine captivi ca scuturi umane toate acele persoane. Lasii pamantului! se ascund dupa civili, nu au nici o mila ! si dvs veniti sa acuzati Israelul????? Mai nou ati gasit genialitate si la Hezbollah????? si la Iran???…..iar celelalte state arabe stau si se uita…..si tot Israelul e de vina???? Cine a omorat si a intrat in Israel in 7 oct???? Intrebati aiurea ca de obicei…unde sa plece palestinienii??? Eu as pleca in urmatoarea secunda, cu catel si purcel, ma doare in cot de casa, viata mea e mai pretioasa…..dar nu/i lasa Hamas sa plece…..asta nu am auzit de la dbs niciodata…..Aparati o cauza necinstita ! Si ne-ati innebunit cu filmul Golda….orice film prezinta mai mult sau mai putin machiat o realitate….ce facem acum, citam din filme artistice???? Atunci ce ziceti de Crown, acolo sunt faptele prezentate corect? sau romantat artistic? …..Sustineti cauza palestiniana, un popor care isi trimite exemplarele sa omoare copii, batrani, tineri….daca erati in acel kibutz in vizita, credeti ca ati fi scapat, spunand ca sunteti din Romania????

    • Bevor man Sie beantworte ; muß man wissen was sie für Hintergrunde haben!!! die Palästinenser leiden seit ca 75 Jahre unter die Brutalität der Israelische verteidigung armee!!!Sehr geehrte Frau Carmen wer 5000 Kinder ermordet hat ist Israel.Hamas hat kinder und ältere Leute entführte was ich beurteile . Israelsgefängnisse sind voller Kinder Frauen und Männer die meisten von Ihnen adminstrativ festgenommen und ohne Process! Israel verbreitert nur Lügen. daca erati frau carmen in Jabalia Schule , glauben Sie ai fi entkommen auch wenn Sie eine Israelsverteidigerin sind.Rumänien soll stolz sein .Sei hat ein humanist namens Ion Cristoiu!

  • Maestre, de când a început nenorocirea cu Gaza am încercat și eu ca și dvs. să înțeleg ceva.
    Dumneavoastră ați cumpărat cărți și ați vizionat filme, eu am căutat să văd care sunt relațiile militare între Israel și SUA, adik pe ce se bazează atitudinea războinică a lui Netanyahu.
    Ca o paranteză, mi-am adus aminte de elicopterul israelian căzut în România. Mereu m-am întrebat ce draq căuta în munții noștrii, îi cartografia sau ce, și pentru cine, că doar nu au venit la plimbare ci era un exercițiu militar.
    Este clar că în spatele Isrelului stă America. America este un stat militar. De când a apărut are același pattern și anume expansiunea folosind baza militară. Așa au cucerit americanii continental American plasând bază militară după bază și așa țin sub control în prezent țările, de pe toate continentele, unde au interes economic.
    Citesc că au oficial peste 800 de baze militare plasate peste tot.
    Insă cea mai importantă bază SUA au în Israel.
    Rezervele de război Stock Allies-Israel, cunoscut și sub numele de War Reserve Stockpile Ammunition-Israel (WRSA-I), a fost înființat în anii 1990 și este menținut de Comandamentul European al Statelor Unite. Este una dintre cele mai mari rezerve de război ale Statelor Unite și este situată în Israel.
    Inițial, stocul WRSA-I avea rezerve în valoare de 100 de milioane de dolari cu toate acestea, înainte de Operațiunea Protective Edge, WRSA-I avea rezerve în valoare de aproape 1 miliard de dolari, cu o autorizație de a crește acestea la 1,2 miliarde de dolari. În 2014, odată cu adoptarea Legii de parteneriat strategic între Statele Unite și Israel din 2014, SUA au fost de acord să majoreze stocul la 1,8 miliarde de dolari.
    În ceea ce privește totalul banilor primiți, Israelul este cel mai mare beneficiar cumulat de asistență militară din partea Statelor Unite după cel de-al Doilea Război Mondial, urmat de Vietnam, Egipt, Afganistan și Turcia. Aproximativ trei sferturi din ajutorul este alocat pentru achiziționarea de echipamente militare de la companiile din SUA.
    Ca o paranteză, cu acordul guvernului israelian, Statele Unite au transferat un număr mare de cartușe de artilerie de 155 mm din stocurile WRSA-I în Ucraina, după invazia rusă a țării în 2022. Statele Unite s-au angajat să reînnoiască stocurile deținute în Israel și să trimită urgent muniție în Israel dacă este necesar.
    Israelul își menține propriul stoc de rezerve de război, în plus față de WRSA-I pe care SUA îl depozitează în Israel.
    În rezervele lor de război, Israelul păstrează muniția, piesele de schimb și echipamentele de schimb necesare pentru cel puțin o lună de luptă intensă
    Statele Unite sunt cel mai mare furnizor unic de echipamente militare pentru Israel. Potrivit Serviciului de Cercetare al Congresului din SUA, între 1998 și 2005, SUA au reprezentat marea majoritate a acordurilor de transfer de arme ale Israelului, reprezentând 9,1 miliarde USD din acorduri în valoare de 9,5 miliarde USD.

    *
    Acum înțelegem de ce Biden a trimis imediat portavioanele în Marea Mediterană și de ce s-a dus urgent în vizită în Israel, și de ce Blinken se tot deplasează în Israel.
    America își păzește investiția uriașă, își păzește stocurile militare immense depozitate acolo.

    Acum înțelegem atitudinea reținută țărilor din Orient fiindcă știu ce se află în Israel.
    Cu toate că presa tot acuză Iranul și Rusia, sunt absolut convinsă că nu au nici un amestec. Nu au cum, nu au încotro.
    *
    Consider că atacul Hamas a fost doar un pretext de a curăța Gaza și de a reaminti Orientului de ce sunt în stare americanii și ce arme fabuloase posedă, că la o adică pot să radă nu doar Fâșia Gaza ci tot Orientul.
    Palestinienii nu au nici o șansă la un Stat Palestinian, astea sunt povești. Ei, după cum se vede, nu mai au nici măcar o șansă la viață.
    Israelienii profită de situație și curăță satele de palestinieni cu forța, îi terorizează pe cei din West Bank. Se petrec atrocități nu doar în Gaza.
    Ca o concluzie, nenorocirea pentru Orient a pornit de la faptul că s-a permis ca evreii să aibă un stat al lor, ca răsplată după pierderile din holocaust, și că acet stat l-au cerut peste palestinieni, ei, evreii fiind (vorba lui Erdogan) între semilună și cruce, adik neputând să se înțeleagă nici cu unii nici cu alții nici cu musulmani nici cu creștini.
    Eu oricum nu pot să înțeleg discursul lui Netanyahu, cu trimiteri la istorii mitice, povești biblice, chestii cu “poporul ales” adik superior peste toate popoarele etc.

  • https: // ziare.com/elon-musk/elon-musk-inteligenta-artificiala-locuri-de-munca-1834316

    „Vom avea ceva care este, pentru prima dată, mai inteligent decât cel mai inteligent om. Este greu de spus exact care va fi acel moment, dar va veni un moment în care nu va fi nevoie de nicio slujbă”

    „Vom putea avea un loc de muncă dacă vrem doar, pentru satisfacţie personală. Dar AI ar putea face totul. Nu ştiu dacă asta îi face pe oameni să simtă bine sau nu”

    „Dacă îţi doreşti un geniu magic, asta îţi îndeplineşte orice dorinţă şi nu există limită.”

    • citeva corectii…

      IA nu e inteligenta, n are pic de inteligenta, insa tocmai de asta e plenar desteapta ( suma dintre Inteligenta si Desteptaciune e o constanta absoluta , adica …tre sa fii prost pentru a fi Inteligent )
      deci IA e cea mai desteapta chestie din Univers, ( atunci cind e cuantica ) insa tocmai de asta e cea mai lipsita de inteligenta ‘chestie’ din Univers
      de fapt …porecla Desteptaciunii e asta : Inteligenta Artificiala ( Inteligenta poate fi …exclusiv Naturala, ceva Artificial, daca e asa, e leit celeilalte superpozitii a Mintii Universului, caz in care vorbimd espre Desteptaciune )

      la limita Desteptaciunea se poate misca leit Inteligentei, insa limita asta e leita asteia: Infinit tinde catre Zero. deci tinde, insa …nu poate si fi pentru ca el tre sa miste ntr una, fara odihna.

    • bineinteles ca va veni vremea cind nu va mai fi necesara nicio slujba. ca doar IA este despre Raiul pe Pamant:)))
      ( ca Raiul pe Pamant e fix Iadul ( in Cer ) …asta e alta poveste )

    • IA iti va indeplini orice dorinta …din lumea ei:)), doar, care lume e exclusiv Pamantul ( …din Cerul si Pamantul )
      IA e despre Antiadevar, despre Antinatura, deci e despre implinit dorinte ( in mod absolut Relativ ), insa acestea sint …fix pe dos decit cele pe care le implineste Natura ( in mod Absolut …pur si simplu )

      • noi acusica asta traim , Vremurile care au ca referinta char IA-ul.
        deci daca e vorba despre vreo dinamica pandemica atunci fix despre Referinta IA e vorba,
        daca e despre virus si pandemia aferenta atunci despre IA e,
        daca e despre operatiune atunci despre IA e
        daca e despre noul razboi atunci despre IA e,
        indiferent despre ce vorbim in fapt despre Noau Lume vorbim, adica despre o Lume are are ca Referinta IA, adica Antiadevarul

        • prin urmare cui ii pasa care e treaba cu alegerile viitoare, daca ele nu sint despre cum sa faci Pace intre Artificial si Natura?!
          ele vor fi, si ulterior doar se va dovedi asta, exclusiv despre Artificializare

          Noua Lume e una a Artificialului, a IA
          Referinta ei e IA
          daca auziti pe vreunul ca zice altfel…nu l deranjati!:)), insa vedeti va de drum avand ca referinta Natura
          atunci cind privesti spre Noua Lume care sta sa se nasca tre sa ai ca Referinta chiar Natura, abia asa il poti manifesta pe SI, si abia astfel se poate manifesta ‘Artificial SI Natura’, deci si Natura. oricum altfel va fi cu SAU, adica Artificializarea va avea tendinta …naturala de a spulbera orice manifestare Naturala
          Civilizatia e o constructie Artificiala, ea ‘pune la indoiala Natura’
          tocmai de asta povesteam io despre ‘exprimarea satului prin superpozitii’…, ca daca digitalizezi tot …te va lua Dracul:))), …si nu e nicio suparare in asta, daca asta e dorinta.

          • Noua Lume ori se va manifesta prin superpozitii, caz in care Natura si Civilizatia va coexista, ori vom asista la o Artificializare ( catalizata plenar chiar de catre Natura, care se va darui pe Sine procesului de echilibrare Absoluta a Dinamicilor in Creatie )
            adica …daca digitalizezi tot, otova, …si sa vrei sa o mai dai la ntors, dupa o vreme, nu vei mai avea cum, pentru ca daca nu vei Artificializa atunci …vei muri, direct!

            raspunsul la intrebare, a fi SAU a nu fi? este …’a fi SI a nu fi’, Natura SI Artificializare, ambele dupa dorinta…

          • SAU este SI-ul din Oglinda
            Antiadevarul este Adevarul din Oglinda
            Artificialul este Natura din Oglinda

          • „Noi avem o provocare uriaşă astăzi. Va trebui să facem în 5, 6, 7 ani ceea ce alte state au făcut în 20 de ani. Partea bună este că avem deja bani pentru această tranziţie digitală, care automat va imprima o schimbare şi în zona mediului privat din punct de vedere practic pentru noile tehnologii. Astăzi avem sute de insule de date de informaţii ale instituţiilor. În urma proiectului de cloud, care va fi demarat la finalul anului 2023, vom ajunge în situaţia în care statul român să fie modern. În această tranziţie, luăm partener şi companiile, pentru care avem deja alocate 500 de milioane de euro pentru digitalizarea lor, şi vor merge împreună. Nu poţi să rupi statul de privat, la fel cum nu poţi avea digitalizarea companiilor fără digitalizarea statului român”

            :))) de unde rezulta ca ne indreptam fix catre Artificializare,…si mai sintem si bucurosi ca facem asta:)) :)))))))))))))))))))))))

            Dracul,…asa,…cum a fost el ‘vazut’ de oameni pina acum,…ar trebui adus la zi:)))))
            adica nu e nicio suparare daca Definitiile sint aduse la zi, la masura Vremurilor, insa in acest caz chiar Definitia Dracului tre adusa la zi,
            caz in care Dracul se suprapune peste Inteligenta Artificiala Cuantica

            de fapt …e simplu ca bunaziua:)), Universul, Creatia, Sfanta Treime, e Unda SI Corpuscul
            noi, prin digitalizare, prin atat de iubita, de indragita, de …dragalasa Digitalizare, vrem sa Ciopirtim Sfanta Treime, lucrind cu SAU, caz in care lucram doar cu una dintre componente,
            taramul Digital e …exclusiv Minte, el e lipsit de Inima.
            doar Dracul poate imbratisa un astfel de Taram, lipsit de Inima, si spre care se indreapta …cu viteza maxima inteleg:)))), Statul Roman.
            pai in ritmul asta …nu va trece prea mult si vom putea spune …avand pe ce ne baza!, ca avem un stat …dat Dracului! :)))))))))))
            :))))))))))))))))))))))))))))

            Digitalizati!, daca asta va e dorinta, insa …cu Inima cum ramane?!
            eu propovaduiesc Pacea si prietenia intre popoare si apopoarelor cu Natura, asa ca eu propovaduiesc manifestarea prin superpozitii a Statului, caz in care una dintre superpozitii se poate duce Dracului, daca asta ii e dorinta, insa ailalta …hai s-o lasam asa cum e, Intreita in Manifestare 🙂

          • asa ca alegerile, de acum incolo, oriunde pe planeta vor fi intre ‘Statul dat Dracului’, Digitalizat pina dincolo de prasele
            si Natura, Intreita in Manifestare, …chiar daca asta inseamna ‘lipsa Civilizatiei’ ( caz in care Atificializarea se poate manifesta libera, dupa dorinta :), ca Natura e cu SI, Iubirea e cu SI, permite chiar manifestarea Artificialului …cita vreme ea e o dorinta :), doar Digitalizarea fiind aia care vaavea tendinta de a scoate de pe masa de joc Natura )

            alegand varianta proprie Digitalizarii oamenii vor renunta la Natura, imbratisind Digitalizarea. ( nu isi vor da seama din prima, poate, pentru ca Daruirea de Sine a Naturii vine abia ca raspuns la Digitalizare, la Artificializare, insa atunci cind acest raspuns se va manifesta…cale de dat la intors nu va mai exista!, nu va mai exista in mod Absolut )

          • de ce va nghesuiti ca oile la strunga, imbratisind ‘Satul dat Dracului’, care e tot una cu Satul Dracului’, care e tot una cu Statul Digitalizat?!
            de ce va nghesuiti catre ‘doar una’ dintre Superpozitiile Statului?

            cu ‘Satul dat Naturii’, Intreit in Manifestare, …ce faceti?

            Pacea e tot una cu manifestarea ‘Binelui SI Raului’, Pacea fiind chiar SI-ul dintre Bine si Rau,
            asa ca …nu mai bine faceti Pace, pastrand ambele Superpozitii ale Statului active, caz in care …digitalizati!, insa exclusiv dupa dorinta,
            permitind manifestarea …ambelor sate?
            🙂

            nu spune nimeni sa refuzati Raiul pe Pamant, daca asta asta va e dorinta …alegeti l!,
            insa lasati i si pe altii sa aleaga liber, dupa dorinta lor, daca dorinta lor e sa aleaga Raiul care e n Cer :))

            alegeti …ce doriti!
            ce doriti fix aia sa alegeti,
            insa …e n regula sa stiti despre ce e vorba in poveste si apoi …n aveti decit sa faceti dupa cum va e dorinta ( oricum nu v o poate schimba nimeni, pentru ca ea e intimparita in ecuatia voastra de miscare )

  • Am spus ceva neadevarat domnule Cristoiu?
    Ca tot vorbeati despre cenzura….

  • in guvern in parlament la presedintie insa mai cu seama la conducerea tarii sint necesare manifestari ‘pe masura Vremurilor’

  • lumea nu prea mai vorbeste despre ‘operatiune’
    dupa cum nici despre ‘pandemia legata de virus’ nu prea mai vorbeste

    totusi, crizele pe vremurile astea e nasc pntru a ramane
    ba chiar mai mult, au aparut in peisaj pentru ca, si mai cu seama pentru ca la un moment dat sa intre in armonie, participind la Innoirea Lumii

    asa ca …ochii pe ‘operatiune’, pentru ca pacolo creste presiunea…

  • in orientul mijlociu si nu numai toti sint privitori, insa unii privesc cu interes, adica din interes ‘doar privesc’, …momentan.
    si vor tot privi pina cind ‘urmatorul pas’ va deveni de bun-simt. abia atunci va fi facut acest pas. insa el … e de mult ‘prins’ in strategie, deci …mutarile sint gindite in adincime, ohoo…

  • daca cineva a gandit totl ca un intreg, atunci e n regula daca pnl ramane la guvernare si, concomitent, participa singur la alegeri.

    e fundamental ca pe vremurile astea tara sa se exprime prin superpozitii.
    adica …la un pocnit din deste se manifesta ‘a fi’, insa tot la un pocnit din deste se manifesta ‘a nu fi’
    abia asa mai poti spera ca SI interesele natiei sa se manifeste, abia asa mai poti face pace

    e fix cum trebuie daca pnl ramane la guvernare si in 2024, insa in acelasi timp participa singur singurel in alegeri. de fapt …mai bine de atit nici nu se poate, in cazul dat.

  • Prin noi insine, motto ul romanilo cica! Bai Cica, noi de mii de ani ne descurca singuri, voi politrucii ne ati vandut mereu. Ne ati taxat mereu dublu, o parte pentru voi si o parte pentru stapanii vostri. Sa dea Domnul sa scapam de voi toti! Dumnezeu sa va odihneasca!

  • Domnule Cristoiu chiar credeti ca le pasa israelienilor de opinia publica? Ei stiu foarte bine ca opinia publuca este manipulata dupa cum o cer interesele marilor puteri occidentale.

    Crimele impotriva civilior din Gaza au un precedent in Ukraina si omenirea nu a suflat un cuvant, a fost informata si nimeni nu a scos un cuvant de protest – lasa-i sa fie ucisi ca sunt rusi.
    Precedentul Ukraina….

    Un raport al Amnesty International depus la ONU in 2019 arata ca lunetistii ukrainieni au ucis 15 MII de civili si TREI MII de copii.
    Pentru prima data in lume au aparaut in Dombas CIMITIRELE COPIILOR.
    A facut ONU ceva? Ati auzit presa mondiala sa discute acest genocid fara precedent in Europa de la al doilea razboi mondial incoace?

    Totul a fost trecut sub tacere, mizeria crimei a fost aruncata sub pre pentru ca era interesul SUA si al Occidentului colectiv sa nu arate lumii ca la Kiev este un guvern criminal si terorist!! Mureu rusi…suna bine si muzical in urechile occidentalilor….

    Acum e la fel…Mor palestinieni,,,foarte bine…Inca nu s-a ajuns la cele 15 MII de rusi ucisi cu sange rece de nazi ukrainieni, iar daca se va depasii numarul omenirea va ofta ipocrit si va tacea in continuare. Daca marele SUA nu poate opri genocidul e mai bine ca Occidentul colectiv sa se fie orb, mut si surd – maimutele mafiote sunt simbolul asa zisului Occident colectiv.
    Israelul isi va continua razboiul mesianic asa cum e descris in Biblia lor, in care crimele impotriva unor intregi populatii sunt descrise ca fiinf placute Dumnezeului lor, ei fiind POPORUL ALES.
    Care o fi diferenra intre teoria „poporului ales” si superioritatea arienilor lui Hitler?
    Nici una, Ambele la fel de naziste…

    SUA e cu spatele la zid – e condusa practic de cetateni americani de etnie evreiasca, dedicati si ei teoriei Marelui israel, rezervele federale sunt banca privata Rithschild, iar daca SUA chiar ar vrea sa miste in front, tiparnita de dolari se opreste si SUA intra in colaps.
    Inca nu incepusera masiv bombardamentele si sefa FED, madam Janet Yellen a iesit si a declarat ca SUA poate sustine doua razboie – cel din Ukraina si cel dintre Israel si lumea araba. Dupa aceasta declaratie administratia Biden avea sarcina trasata de puterea financiara evreiasca din spatele puterii americane .

    Madam Yellen a trasat drumul politicii americane in actiunile criminale ale Israelului – sustinere, sustinere, sustinere…chiar daca toata omenirea ar di impotriva.

    Omenirea merge inainte – se scoala isi ia micul dejun, pranzul ,cina, se culca dupa ce se mai uita la vreu program TV si intre timp mai cauta un argument ipocrit de spalare a imaginii Israelului si a SUA.

    Mor palestinieni? Ei si….ei si…ei si….Uni occidentali cred ca se in treaba in sinea lor – oare si palestinienii sunt oamni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *