Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

E conștient Marcel Ciolacu de cât de dificilă va fi aplicarea reformelor?

Comentarii

31 comentarii pentru articolul „E conștient Marcel Ciolacu de cât de dificilă va fi aplicarea reformelor?”

  • Buna seara, domnule Cristoiu! V’am vazut suparat foc ca nu a preluat mai nimeni interviul dumneavoastra cu Ciolacu. Domnule Cristoiu, pe nimeni nu intereseaza ce are de zis Ciolacu, daca doreati audienta si preluarea interviului dumnevoastra, eventual puteati solicita un interviu ambasadorului USA in Romania, pentru ca poate asa aflam si noi ceva interesant! Gargara populista a lui Ciolacu, Ciuca, Iohannis si restul de slugi ale inaltelor porti, nu o mai ia nimeni in seama, pentru ca dupa 34 de ani, singurul lucru bun este ca macar tara asta s’a trezit si intelege cine ne conduce defapt si cat a mai ramas din suveranitatea ei! Toate cele bune!

    • Exact ce am zis eu acum cateva zile. Vrei sa stii ce si cum in colonie? Inviti ambasadoarea licuriciului la interviu. Ciolacu e fix cuiu’. Ciocanul e important!

    • In State exista o gluma apropos de UK. Cand americanii le zic britzilor sa sara, aia intreaba cat de sus. Daca aia au ajuns asa milogi, ce sa mai zicem de ultima gaina din poiata Oiropeana!

  • crizele care au venit sint aici pentru a ramane si se antreneaza pentru ca la un moment dat sa intre in armonie.
    mai intai a fost Marea Revolutie si abia apoi au aparut si crizele, adica mai intai a venit Iarna si abia mai apoi a si inceput sa ninga.

    dupa iarna vine primavara, deci dupa ce lumea mare, asa cum arata ea acum doi trei ani, va da coltul, o sa rasara o noua lume, Noua Lume, care e o exprimare unica in dinamica civilizatiilor care se manifesta pe o planeta ( si care in sine e un ciclu al anotimpurilor )

    Marea Revolutie se ocupa cu translatia de la vecehea lume la lumea noua, Artificiala.
    de asta tot par crize noi care se suprapun peste alea vechi, pentru ca tinta MArii Revolutii e innoirea din temelie a sistemelor sociale astfel incat ele sa se poata armoniza cu Artificializarea.

  • Am urmărit cu mult interes interviul dv. cu dl Prim Ministru. Pentru mine este clar că partenerii de guvernare ai dlui Ciolacu vor să îl compromită cât mai mult pe acesta, făcând o campanie furibundă, la posturile TV dedicate, împotriva măsurilor economice pe care acesta vrea să le aplice. Prin această campanie, ei încearcă să îl descurajeze, ca mai apoi, să îi pună în cârcă, neprimirea banilor europeni. Este o strategie periculoasă și perversă, de compromitere a dlui Ciolacu. PNL, în frunte cu dl.Iohannis, încearcă să îi îndepărteze de la putere pe toți liderii PSD, așa cum au făcut cu toți prim-miniștrii PSD de dinainte. După părerea mea, PSD ar trebui să iasă de la guvernare, în acest moment, pentru că dl. Ciolacu nu va reuși să își pună în practică niciuna din reformele de scădere a deficitului bugetar, din cauza mașinațiunilor PNL-iștilor.

  • pe vremea Marii Revoluții, adică pe vremurile astea, partidele joaca mizindu și chiar viața,
    iar împreună …punind pe masa chiar viața actualului sistem politic.

    daca vor fi incapabile să devina …ce n au prea fost vreodată, partidele politice, alaturi de întreg sistemul politic, vor fi maturate de prezenta ‘ noului sistem politic’, cel al Noi-Nouței Lumi ( pe care Revoluția Mondială tocmai o moșește )

    • cea care definește Modernizarea Civilizației, adică Marea Revolutie e cea care impune modernizarea Statului.
      Nu e nimic de negociat in manifestarea Marii Revoluții, o împlinești sau te matura cu fulgi cu tot și fix așa stă treabă și cu modernizarea Statului.
      Însă și dacă o împlinești fara sa faci Pace te va matura Natura ( indirect, însă o va face negreșit )

      • problema fundamentală în Modernizare, la orice s ar referi ea, e cum faci Pace între Civilizație și Natura, prin urmare pesemne că tot asta e și problema premierilor din lumea mare.
        Prin urmare se pare că există o problema superioara celei generate de aplicarea unor reforme.

  • Trebuie schimbate multe lucruri la nivel institutional. Premierul are dreptate; sunt multe institutii, in acelasi domeniu, care se calca pe picioare cand fac controale, si nu isi cunosc fiecare atributiile. Eu as dori ca domnul Ciolacu sa poata puna in practica, tot ceea ce si-a propus, pentru insanatosirea societatii, nu pentru ca spune UE. Sa speram ca va fi sustinut, desi, din cauza unor interese si ambitii personale si de grup, multi nu vor intelege necesitatea masurilor care trebuie luate. Este remarcabil faptul ca domnul Ciolacu are o viziune, stie care sunt problemele, si este hotarat sa faca niste schimbari. Aceste intentii, nu s-au vazut la premierii anteriori.

  • Dl Ciolacu face declaratii belicoase de parca vrea sa se autoconvinga cat e de decis. E doar apa de ploaie,politicianism ieftin. Ca sa va dati seama de caracterul acestui om, analizati care a fost singura masura pe care a luat-o: a desfiintat pensiile fostilor parlamentari. Nu le-a supraimpozitat, nu le-a redus, le-a eliminat, fara sa-i pese ca este vorba de fostii lui colegi,cei mai multi facand parte din echipa care a dus tara in UE si Nato, fara sa analizeze care este impactul bugetar, comparativ cu celelalte categorii de „speciali”, mai ales magistratii. Ce trebuia sa faca? Sa reduca indemnizatiile actualilor parlamentari,asta ar fi fost un sacrificiu al politicului actual, care ne cere noua sacrificii.In prezent, dl C incaseaza indemnizatia de parlamentar, decirca 3000 euro in mana( fara restul banilor de care dispune orice membru al parlamentului) si salariul de prim ministru, suma fiind cel putin la fel de mare. Deci, despre ce vorbim? Despre curaj, despre hotarare politica, despre ruperea pisicii? Da, vrem egalitate, dar nu pentru catei, zic dulaii de ieri si de azi.

  • In Europa si in lume se intampla azi mari prefaceri. Razboiul proxi USA vs Rusia din Ucraina, conflictul din Taiwan, cel nou care sta sa se nasca in Africa, BRICS, dedolarizarea si multipolarizarea economiei mondiale, soarta UE (inclusiv a EURO) si NATO, practic se naste o noua ordine mondiala. Iar noi ne uitam in gura politicienilor romani. Hai sa fim oameni seriosi, Romania e o frunza-n vant. In Romania nu se hotareste nimic. E doar vodevil la TV. Dupa ce se vor lamuri lucrurile intre baietii mari, vom vedea in ce barca vom pica (daca nu vom pica iar intre barci). In rest, petrecerea continua…

  • Ciolacu a deranjat mușuroiul și au și ieșit gurile rele să arunce cu pietre.
    Generalul și-a exprimat o părere aiuristică cum că ordonanțele propuse nu vor fi chiar așa ci se vor face și modificări PNL-iste.
    Aud că Mme Task-force de la muncă și duduia de la justiție se vor ocupa de pensiile speciale ale magistraților care bineînțeles va ieși o struțo-cămilă. Dacă PM a trimis răspunsul CCR privitor la pensiile lor la CE, vor râde și curcile din Bruxelles de motivațiile plăpânde privind păstrarea unor sume primite la pensie drept privilegiu din partea unui stat sărăcit și iarăși le vor respinge și vor cere desființarea tuturor stipendiilor speciale că numai pensii nu se por numi alea.
    Nu are rost să puneți la inimă comportamentul generației tinere de jurnaliști. Uită de tine și cei pe care i-ai ajutat și încă de la case mai mari chipurile cu pretenții. Nu mai lucrezi printre ei e ca și cum nu ai mai exista. Asta-i noua modă de recunoștință – uitarea și neluarea în seamă.

  • Oare de ce nu ma convinge musiu Ciolacu ?

  • Sa nu fi-ți trist despre reflectarea interviului cu Ciolacu pe site-urile din România. Daca era un interviu cu Gheboasa, audienta maximă. Minciunile lui Ciolacu sunt cunoscute. Daca spunea adevarul de cine asculta, si nu divaga cu diaspora, poate era bomba

  • Este foarte clar, Ciolacu s-a sfatuit cu fostii, au avut o discutie APLICATA, sunt plini in partide de specialisti, asa ca stim de pe acum ce va iesi cu planul de masuri: …NIMIC !!!… nu asta se intampla de 33 de ani. Nu a dat nici un exemplu de specialisti ZERO, asta sunt PSD_PNL = ZERO BARAT. Si inca ceva dl.Cristoiu, mereu faceti referire la situatii critice, gen exemplul COLECTIV, daca sunteti un mare jurnalist de investigatii cum va auto irijati, nu ar fi normal macar atat sa faceti pentru noi romanii, este simplu ca „buna ziua”, cum se face ca un incendiu, cu atatea victime, pt.investigatia lui si gasirea unor vinovati a durat atat de mult si nici pana acum nu e lamurita situatia. Ca vezi domne cu autorizatia la incendiu, bla bla si daca era, nu se intampla nimic…Trebuie sa nu mai fim atat de superficiali si creduli, este un prost exemplu, sa vb.de Colectiv ca ar putea sa fie si la Cluj… Hai sa va vedem la treaba: care era contextul, cd s-a produs evenimentul, ce anchete se derulau atunci in presa-internet si TV de ne durea capul (accidentul Condrea, fabrica de dezinfectanti pt spitale si …scapa cineva porumbelul pt ca risca sa nu-si recupereze copilul din mana amantei si ce spune, ca sediul era intr-un bloc, vecini de apartament cu ceva un sediu al serviciilor (asa e la BLOC) si ca pe lanaga dezinfectanti, opa… ceva bun de tot pt spectacole gen Cluj. Pai care-i legatura pai substanta de baza din care se facea cealalta, sunt doar cativa care o fac pe glob si tot aia fac si substante pt armata banalul napalm care arde repede 2 min la temperatura extrema 2000 grd C, de pica carnea de pe tine si medicii sunt ingroziti ca nu au mai vazut asa ceva in viata lor, nu asa spuneau, pai asa e, saracii erau medici specialisti pt arsi nu…. Cd au venit echipele de salvare focul ioc si etc. Si marii specialisti pirotehnici de la T Jiu care au testat si experimentat focul, bre care foc… Hai jucati-o pasta daca va tin balamalele!

  • „E conștient Marcel Ciolacu de cât de dificilă va fi aplicarea reformelor?”
    Nu
    „Sondaj: Peste jumătate dintre companii spun că vor reduce sau nu vor mai creşte valoarea nominală a tichetelor de masă oferite angajaţilor în contextul introducerii unei taxări suplimentare cu 10% pentru CASS”
    https://www.zf.ro/zf-24/sondaj-peste-jumatate-dintre-companii-spun-vor-reduce-vor-creste-22067679
    Toata Stima!!!
    vali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *