Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Efectele scandalului Firea asupra clasei politice românești

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Efectele scandalului Firea asupra clasei politice românești”

  • @Online
    AT&T Shares Fall to Lowest Price Since 1993 Telecom stocks continue slide after WSJ investigation into toxic lead cables By Hannah Miao Updated July 17, 2023 6:35 pm ET
    https://www.wsj.com/articles/at-t-shares-fall-to-lowest-price-since-1993-5159d1fd?mod=hp_lead_pos4
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • @Online
      https://ziaristii.com/rusii-au-inceput-o-ofensiva-majora-zona-kupiansk-cu-100-000-de-oameni-900-de-tancuri-si-300-de-lansatoare-de-rachete-si-o-alta-zona-kreminna/
      „Distractia incepe cand nu te mai suporti”…ca sa citez din Sfintii Prooroci Parazitii…
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • tinta e ca rusia sa devin o societate deschisa, un sistem deschis. caz in care, ulterior, sistemul poate fi diluat. nu e vorba despre niciun tanc sau racheta. podul bombardat zilele trecute a generat mai mult stres in rusi decit au generat toate cele 500 si ceva de zile de la inceputul razboiului. e de asteptat ca stresul sa fie catalizat suplimentar, zilele astea…, daca tot se manifesta deja la un nivel demn de luat in seama. crimea, pina una alta, e o capcana, care are potential suficient incat sa hraneasca tinta.

        ingineria sociala fragmentara e o arma superioara oricarui razboi clasic, tocmai de asta a si expirat razboiul mondial si s a nascut revolutia mondiala ( care in lipsa ingneriei sociale fragmentare n ar fi fost posibila )
        societatile, odata deschise, …practic s au evaporat, nu si mai apartin. ele, poate, cred ca nu e asa, insa te uiti la ele si le vezi cum sint, adica praf si pulbere. rusii se pare ca nu vor sa si deschida societatea, pentru ca stiu ce urmeaza, disolutia. acu daca nu vor, …aia e.
        faza tare e ca ailalti, care deja sint rezolvati ca natie, …dau lectii despre cum sa ti pastrezi natia in viata :)))

        • nu poti cistiga un razboi clasic purtat impotriva rusilor, ca totul se inchide cu arme nucleare.
          deci nimeni nu doreste sa cistige un razboi clasic cu rusii, adica ceva irealizabil.

          insa exista un razboi superior, revolutia mondiala, or in cazul asteia ‘razboiul’ se poarta in stil popper, adica din alb ajungi negru fara sa prinzi de veste, fara sa reactionezi ( daca ai reactiona ai incepe un razboi clasic, care, cum spuneam, nu e de dorit )

          prin urmare cu toate ca un razboi clasic purtat impotriva rusilor nu poate fi cistigat, un razboi de tip nou, care e parte a revolutiei mondiale, poate fi cistigat.

          rezumat: rusia poate fi cucerita exclusiv folosind inginerii sociale fragmentare. doar astfel poate ajunge rusia o societate deschisa, care ulterior poate fi diluata cf diverselor proiecte.

          • faza e ca rusii au dat semne ca stiu clar cu ce se papa vremurile, asa ca ramane de vazut cit de capabili sint rusii in a si apara datinile, traditiile si obiceiurile, in fapt cit sint de capabili in a si mentine societatea inchisa.

        • bravo
          marele reflux trebuie echilibrat cu polarizari manifestare in sinele insulelor. prin urmare trebuie sa se manifeste diferente de potential in tara, ba chiar mai mult, ele sa fie catalizate.

          si pina acum au existat diferente,
          in sensul in are unii aveau deja o stiva de proiecte pregatite, gata de depus in cazul in care ramaneau fonduri nefolosite ( de altii, pentru ca n au depus dosare sau ele n au fost in regula )
          si care chiar au fost depuse, fix in secunda in care fondurile s au disponibilizat

          prin urmare cei care sint fasneti, trebuie lasati sa zburde pe masura potentialului pe care l au. chiar si in cazul proiectelor pe fonduri europene

          insa trebuie pus ceva si pe talerul celalalt, care inseamna zona rurala. fix pe dos!, adica daca zona urbana tre sa se dezvolte la brat cu Civilizatia, zona rurala tre s o faca la brat cu Natura, deci si aici sint necesare fonduri, insa ele sustin o dinamica cumva fix pe dos decit o face celelalte fonduri…

          momentan problema e ca se foloseste …cam des un singur taler. or …balanta cu un taler nu prea s a pomenit

          • regionalizarea, care in mod normal ar trebui sa porneasca de la situatia curenta, ar fi normal sa se dea pe marele reflux, in sanul fiecarei regiuni existind doua talere, unul propriu zonei urbane si unul propriu zonei rurale, alte talere, superioare, care sa echilibreze ruralul cu urbanul, insa si o referinta.
            asta e calea grea:))) insa pesemne ca se alege aia usoara, balanta cu un taler,…e pe masura Civilizatiei 🙂

          • ar trebui ucrat prin definitie cu doua talere, ruralul si urbanul, insa mai cu seama cu cun sistem de balante care se autoechilibreaza ( leit sistemului de balante al Universului , intrezarit in Cucubeu, in Sefirot, in ‘cele Sapte Cifre, … )

          • sint doi poli,
            Civilizatia si Natura,
            urbanul si ruralul

            daca, …cumva, te apuci sa civilizezi ruralul, meciul e deja incheiat.
            mai trebuie sa treaca doar ceva timp, insa finalul deja se stie.
            e de un-simt sa apropii zona urbana de Civilizatie si zona rurala de Natura

            deci …vorbim despre doua lumi, intre care il asterni pe SI, ca Referinta ( ca daca il vari pe SAU, din doua talere va mai ramane doar unul, care va acoperi si ruralul, adica Civilizatia )

        • inteleg ca tineri romani au fost premiati la concursuri europene de fizica unde au castigat cam tot ce era de cistigat.
          ei …s au nascut aici cu o socoteala, c daca socoteala era alta, se nasteau in alte natii.
          intrebarea simpla este …o exista in natia asta o entitate care sa fie suficient de dezvoltata incat sa absoarba barim citiva tineri de acest calibru …pe an?
          mai altfel spus …daca ei s au nascut paici, pe meleagurile astea, e pentru ca au fost gradinariti!
          …nu poti sa ti dai seama cind, in ce moment, natia va avea nevoie de opinia lor, insa n o va avea daca ei pleaca in afara sistemului numt natie, si nici in afara nu si vor descatusa intreg potentialul, pentru ca …si l ar fi descatusat daca si numai daca s ar fi nascut fiind gradinariti in natia in care ajung ei,…dincolo de hotarele asteia in care s au nascut.

          mai altfel spus …nu toata tara tre sa fie capabila sa absoarba tineri de acest calibru, insa natia tre sa puna la dispozitie o entitate sau ceva echivalent in care ei nu doar sa se dezvolte, ci si sa si implineasca plenar potentialul.
          odata creat o astfel de entiate se autoalimenteaza.

          mamaia in fiecare toamna lua toti stiuletii la rind pentru a-l gasi pe ala care avea in primul rind un rand de boabe in plus, insa si pe altii, care aratau …minunat!
          pai daca o batrana proceda astfel cu recolta ei, cum de cei care gradinaresc natia nu procedeaza asa cu recolta natiei?!
          …cum?!
          stiuletele care are un rand de boabe in plus e …bunul nepretuit al recoltei, asemenea tinerilor care se dovedesc leiti stiuletelui, atunci cind isi dezvaluie talentul in vazul lumii mari…

          in tara asta nimic nu se va schimba pina cind cineva nu se va ocupa cu ‘semintele’. un neam…pica din Cer!, insa maiintai tre sa fie Insamantat, in Pamant, decimai intai tre sa l gradinaresti.
          insamantezi, gradinaresti, si mai apoi vezi ce ti rasare si cu ce masura, or asta se face daca …vanturi neamul, sa vezi care e Recolta de anul asta, ce ti a mai iesit pe ogor! :))))

      • inflatia in zona euro ar putea scadea mai repede decit s a prognozat

        tradus pe limba vremurilor: o noua criza se apropie mai rapid decit s a prognozat.

  • Creșterea TVA-ului la orice va avea efect de bumerang pentru neica-nimeni guvernanții României. Ăștia chiar nu văd că scade vertiginos consumul?!
    Marile partide actuale constat că își devorează liderii după ce nu mai sunt la putere. Nu mă aștept ca actualii să aibă vreun viitor mai luminos după următoarele alegeri când vor rămâne în urmă ca niște erori ale istoriei.

  • Nea Ioane, vezi că și matale faci o căldare de greșeli că urmare a vitezei de vorbire….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *