Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

EURO 2020 un turneu bizar – Hagi revine în iarbă

Marea veste de la acest turneu este, în mod bizar, despre Hagi. El a anunțat luni, a doua zi de Rusalii și solstițiu de vară, revenirea în iarbă. Este vorba de funcția de antrenor principal, pe care o va ocupa la noul club de Farul Constanța, rezultat în urma fuziunii grupărilor Viitorul și Farul. Gică Hagi va fi antrenor, Gică Popescu va fi președinte, iar Gică Hagi și Ciprian Marica vor fi acționari.
Clubul condus de Gică Hagi și echipa lui Ciprian Marica, împreună cu oficialitățile din orașele Constanța și Ovidiu, au susținut luni o conferință de presă în care au prezentat toate detaliile.

Gică Popescu a fost primul care a vorbit la conferința de presă și a anunțat revenirea lui Gică Hagi pe bancă.

„Pentru mine este un moment emoționant. Cred că această fuziune, între cele mai importate branduri din sportul dobrogean, este cea mai importantă mișcare din sportul de aici. Pentru mine, ca președintele Farului, are o dublă însemnătate: fuziunea celor mai importate branduri dobrogene și întoarcerea lui Hagi pe bancă.

Această idee a început acum un an de zile, când discutam cu Hagi ce putea face pentru a unifica mișcarea fotbalistică dobrogeană. Cele două galerii se vor uni. Va exista un singur nume, un singur brand: Farul. Toate echipele de la juniori se vor numi Farul. Academia Gheorghe Hagi se va ocupa de copiii între 8 și 13 ani. Toți juniorii vor fi în pepiniera Farului”.

Ciprian Marica și Gică Hagi vor fi acționari la Farul Constanța. Marica a precizat:

„E o zi istorică. Mă bucur să fiu aici. Dacă nu erau fanii, care au renăscut acest club și care au avut încredere în mine, nu eram aici. Cu toții suntem fericiți să fim aici. Mă bucur că avem alături de noi legendele Farului, suporterii și oficialitățile

Farul este echipa care spune povestea orașului. Nu visam la această zi, în care devin partener cu idolul copilăriei mele, Gică Hagi, și să-l am președinte pe Gică Popescu, cel care era alături de mine la primul transfer, de la Dinamo la Șahtior.”

Gică Hagi:

„Le mulțumesc tuturor care au contribuit la acest proiect, prin care rămâne un singur brand, o singură echipă, o singură echipă. Îi mulțumesc lui Ciprian pentru că a înțeles că acesta este singurul drum. Până acum era mai simplu, acum reprezentăm un oraș, toată Dobrogea. Fiecare suporter trebuie să fie mândru”.

 Dacă citește cineva aceste rânduri, va spune nu numai că turneul este bizar, dar și reporterul. Adică nu apare nimic despre turneul final?
Ba da, apare. Iată o corespondență de la colaboratorul nostru din Iași, Toma Hristea: „Privind meciurile de la CE de fotbal 2020, echipa care m-a dezamăgit a fost Turcia, pentru că a avut o prestație slabă. Asta cu toate că, privit în ansamblu, campionatul Turciei este unul destul de puternic, având echipe de club bune. Oricum, cred ca jucătorii sunt plătiți bine. În timpul meciurilor au fost momente când turcii au jucat bine, dar finalizarea a lăsat de dorit. O alta echipă care nu a strălucit a fost Spania, care s-a prezentat cu jucători mai puțin experimentați. Nu văd ca Spania să ajungă prea departe. Deocamdată astea sunt opiniile mele. Vizionare plăcută în continuare. Eu oricum mă uit la două televizoare fiindcă am patru”.
Doar patru televizoare? Așa puțin? Dar, trebuie să mai cumpărați câteva, cel puțin 21. Așa se vede bine un turneu bizar în anul 2021.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *