Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Exclusiv cristoiuTv. PSD nu va fi condus de Ciolacu, ci de Teodorovici

În ciuda aparențelor de calm, înțelegere și frăție, „cu câteva discuții contradictorii, că așa e în orice familie”, cum caracterizează Marcel Ciolacu atmosfera din PSD, realitatea este cu totul alta.

Un vechi lider al PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit la cristoiuTv despre ce se întâmplă și ce se pregătește în cel mai mare partid de opoziție, acum predat Puterii, după cum spune și invitatul. Fostul secretar general al partidului a dezvăluit, în exclusivitate la cristoiuTv că viitorul lider al formațiunii va fi Eugen Teodorovici. Asta, doar dacă Marcel Ciolacu, președintele interimar, va organiza alegeri libere. „Dacă lasă o sută de oameni sau congresul are loc online, e clar că rezultatul va fi măsluit”, a spus Ștefănescu. Acesta l-a rugat public pe Teodorovici să facă anunțul că va candida la președinția PSD.

„Eu îl susțin. Și când spun «eu», lumea înțelege că sunt mai mulți”, a spus invitatul.

Codrin Ștefănescu respinge categoric informația potrivit căreia nemulțumiții din PSD ar fi tentați să plece la partidul condus de Victor Ponta.

Unii au născocit ideea asta, că grupul imens de nemulțumiți din PSD pleacă la Pro România, este o tâmpenie totală.
Vă spun în exclusivitate. Grupul numeros de oameni hotărâți și nemulțumiți din PSD și care au fost vârf de lance în toți acești ani niciodată nu va face acest pas. Noi vrem doar să ne recuperăm partidul pe care anumiți băieți deștepți din anumite zone au pus mâna prin exponenții lor la vârf. Încercăm să recuperăm acest partid, este simplu ca bună ziua. Dacă vom reuși, bine, dacă nu s-a ales praful de clasa politică românească. Și o să avem un PNL condus de băieții ăștia șmecheri și deștepți în interesul lui Iohannis, un PSD, la fel, condus de băieții ăștia, un USR creat de Coldea, Dumbravă &company”, a spus social democratul.

Oricum s-ar termina, Ștefănescu spune că nu pleacă din PSD, doar dacă va fi dat afară, așa cum s-a mai întâmplat. Însă, de fiecare dată s-a întors și s-a ocupat să-l elimine pe cel care a făcut asta.

Întreaga emisiune poate fi urmărită aici:

YouTube player

Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *