Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Există un mare interes militar ca Alianța PSD-PNL să meargă împreună la toate alegerile

Comentarii

26 comentarii pentru articolul „Există un mare interes militar ca Alianța PSD-PNL să meargă împreună la toate alegerile”

  • Daca gustati umorul unui francez hatru: https://www.youtube.com/watch?v=Kalw9Bw7iQ8

  • Europa experiment social.
    O sa ajungem să avem mâncarea și caldura pe cartelă. Nu mai zic de alte aspecte sociale.
    Însă adevărata miză a experimentului social este probabil spirituală.
    Cât despre conflicte armate toată lumea le caută; urmează să le și provoace că nu degeaba o nulitate ca charles michel face apologia intrarmarii și alte nulități se duc în Caucaz să agite spiritele.

  • Guvernanți de 2 bani, slugi preaplecate străinătății! Nu-s bani pentru români dar avem bani pentru baze militare ale altora, culmea care ne și transformă în țintă sigură la un Doamne ferește!
    Sincer nu pot nici eu să înțeleg cum ditamai medicul lasă medicina și intră în administrația publică. Oricum ar fi și pe cine-ar pune alianța contra naturii va pierde absolut toate alegerile. Avem noroc că prin țară partidele nu se înțeleg și se va candida pe liste separate.
    Mme scandal care se voia șefă a fost cumpărată ca la piață cu un post de europarlamentar. Rușinos!

  • Maestre, nu știu dacă baza militară este pricina regiei alegerilor dar măcar dvs. ați găsit o explicație logică.
    Avem doi politicieni mincinoși Ciucă și Ciolacu care se comportă dictatorial, au înlăturat opoziția și își împart România pe hălci de la sectoare la regiuni.
    Domnu ăsta Cătălin Cîrstoiu pare un tip bazat, cum draq se face că-și lasă meseria, catedra, afacerea și vrea să se „dedice” administrației bucureștiului!? Ce draq l-a apucat! Să-ți clădești o carieră și o afacere și s-o lași baltă, n-am mai auzit!
    Și da, gata, s-a terminat cu spoiala de democrație în România, a ieșit jegul la suprafață.
    Dragi concetățeni, nu votați PSD-PNL până nu le vine mintea la cap. Ce e batjocora asta!
    Eu nu vreau coaliție, nu vreau comasare, nu vreau liste comune.
    Vreau să am libertatea de a alege, nu vreau ca votul meu să ajungă la Cîrstoiu, Blaga, Gorghiu, Falcă și alții ca ei.
    Și unde draq e partidu ăla extremist că pe el vreau să-l votez!
    Până găsesc partidul extremist o să votez AUR.
    *
    Maestre, dacă-l propune pe Cîrstoiu la președenție să ne lase pe toți perplecși, ei ce ziceți?
    În acest caz îl aleg pe ungur, pe Kelemen Hunor!

  • In fata siktirului dat de Erdogan , americanii isi fac baza in Romania . In prostia lor , ei cred ca ii pot face pe romani sa moara precum ucrainienii pentru interesele lor . Romanii nu vor zice „Ba!” , dar vor sti sa incurce lucrurile in asa fel incat sa iasa cum vor ei . Apoi va urma o asa „intoarcere a armelor” minunata !
    Americanii au baza e in Romania dar nu au baza la noi .
    Totusi cine a luat hotararea infiintarii de baze straine (Pactul de la Varsovia nu a avut in Romania baza militara) si de extindere a celor existente ? O fi constitutional ?

  • @Domnu’ Cristoiu,

    De fapt, insasi interesu’ militar e subordonat. Va amintiti filmul Avatar?…
    Acolo se pune in discutie exact aceasta tema. Militarii sunt doar una din „tentaculele” caracatitei.
    Mai erau pe-acolo si „oameni de stiinta” care insa aveau fix aceeasi misiune: sa-si multumeasca stapanii.
    Cei care stau in spatele „istoriei” sunt mereu aceeasi stapani care pretind rapoarte trimestriale „pe plus”. Adica exploatarea.
    Asa ca putem spune ca Rusia este noua Pandora la care viseaza aia „civilizatii”.
    Restu’ sunt detalii nesemnificative.

  • in politica nu mai exista loialitate fata de crezurile unui partid, ci fata de cel care conduce partidul, chiar daca el calca n picioare crezurile. aceasta loialitate obedienta e cea care a adus lumea in starea in care e.

    • o tara nu se conduce cu oameni loiali altor oameni:)), ci cu oameni loiali aceluiasi crez, care are ca referinta neamul:)
      oamenii loiali altor oameni conduc …o gasca, nu o tara. o gasca care poate ajunge cit un balaur cu multe capete, ce i drept :))
      atunci cind ingerii cazuti ai unor natii au devenit loiali altor ingeri cazuti ai altor natii cele care au pierdut sint …nu natiile, ci natura lor

      • de fapt …in partide nu ti se cere sa fii loial, ci sa pricepi ca ai intrat intr o organizatie militarizata, caz in care ordinele se executa, chiar daca ti se ordona …sa ti tragi un glont in cap :))

        • deci balaurul cu multe capete e o organizatie militarizata :)), in care democratia nu exista prin definitie.
          tot ce construieste acest monstru va fi …dupa chipul lui, altfel cum?!:)

          • cum ar putea sa se duca dracu’ ceva, orice, altfel decit pe mana unui inger cazut?! :))

  • Sunt abia la episodul 2 din „Sofia”. În schimb, am văzut în întregime cele 4 episoade ale serialului „Brejnev” – realizare perfectă, cu actori uriași!

  • Totul a fost pregătit,totul a fost gândit cu mare acuratețe și etapizat dinainte de 90 ,lovitura de stat,a urmat desființarea unităților militare cele mai apropiate de granițe,avansând cu desființarea spre interior,s-au dat legi de pensionare a cadrelor militare ,fabricile de armament au fost puse pe butuci,s-a golit armata și hopa ne-am trezit ca trebuie să vină NATO să ne apere ca noi nu ne putem apăra,fără cadre,soldați,unități militare,armament ,deci covor roșu către NATO și armatele străine pe care Ceaușescu le-a scos din țară,așa ar fi trebuit să rămână,fără armate de ocupație,nu mai suntem demult o țară liberă.De când l-au executat pe Ceaușescu nu mai avem lider doar falși lideri care au dus țara unde este acum.Lideri ai lumiimai sunt doar câțiva ,se știu care sunt aceștia V.O.X.P.opuli!

  • TOVARASI suntem in mare PERICOL RRRUUUUSSIII vin peste noi ne ataca …..Dar dragi tovarasi nimeni nu ne spune DE CE DE DECE vin RRRRUUUUSSSSIIII peste noi DE DE DE DE DE CE CE CE CE ???
    NATO este un supermarket cu arme.

  • Teatru de război asta le trebuie românilor,doar suntem o mare nație războinică,de ce nu și-au făcut vecinii baze NATO? Doar și bulgarii sunt la Marea Neagră.Pai de aia ca românii sunt cei mai coruptibili și mai neiubitori de țară .Daca războiul se extinde praful se va alege din România,doar a devenit ținta majoră. Scapa cine poate…Nu ne mai salvează nimeni și nimic,doar și Simion a fost la Washington ,nici un partid nu va fi în folosul țării.Lumea a devenit ostilă oriunde ai merge,Canada,Australia,unde să pleci? Poate în Gomora.

  • Culmea prostiei ! Să faci o asemenea baza militară în apropierea graniței Nu oferă condiții de apărare eficiente împotriva atacurilor aeriene,infiltrării trupelor speciale,sabotajelor ! Rușii cunosc bine zona și actuala bază,MK și o au în colimator !
    Oricine va venii la putere va continua aceiași politica defavorabilă României fata de războiul din Ucraina !

  • toata tara s a exprimat …din toata inima, spunind ca ‘inceputul’ a fost ‘operatiunea speciala’. a trebuit sa vina un fost presedinte amrican care sa i lamureasca pe toti ( miram as! ), anuntind ca …’a existat ceva inainte de operatiune’
    cum sa le ceri celor care n au vazut, atunci, sa vada acum in ceea ce se ntimpla, …un nou ‘inceput’?! :))

    • ceva se mai poate schimba cu tara asta daca e un efect, cauza fiind felul in care pica o discutie purtata pe un nivel superior, unde se negociaza nasterea noii lumi

      • prin urmare baza chiar tre sa fie gigantica, sa contina tot felul de arme, musai si nucleare si sa si propuna sa continue povestea inceputa in ucr

        • practic baza asta tre sa devina capabila sa rada de pe fata pamantului orice dusman.
          deci …se pare ca e cam pitica, indiferent cit de mare e, prin urmare …s ar parea ca tre sa devina …gigantica :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *