Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Folosul lui Florin Cîțu în afacerea cu vaccinul: i-a făcut ochi dulci Ursula

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Folosul lui Florin Cîțu în afacerea cu vaccinul: i-a făcut ochi dulci Ursula”

  • Nu știu de ce vă mai miră cum pleacă ai noștri îmbogățiți când se strânge funia la par. Dacă într-o zi pleacă in corpore toți se cam golește țara de nasuri pe sus.
    Cât despre wax-uri se demască gogoașa la nivel european și vor plăti toate slugile. https://www.activenews.ro/covid-conferinte/VIDEO-Scandalul-Vaccinarii-Covid-irumpe-in-Parlamentul-European-Guvernele-si-toate-partidele-politice-care-au-sustinut-aceasta-frauda-trebuie-trase-la-raspundere-pentru-minciunile-lor-prin-care-au-pus-deliberat-in-pericol-vietile-oamenilor-185937?fbclid=IwAR0bZfwtHsV4-5rnVPCdFNmxvzxdV0Tx7gVzY6k0CW3BxgCHOU-AnBWuTx4

    • @
      cei care au folosit slugile in interes propriu sint cei care acum trag la raspunde slugile, demersul fiind folosit tot in interes propriu
      ei cistiga si pe crestere si pe scadere

      cui ii mai pasa care e treaba cu slugile,
      daca o duc bine sau ajung in mlastini,
      cita vreme esenta e ca unii isi implinesc propriile interese, marete atunci cind slugile sint cel mai sus puse?!

      ‘gogoasa’, ‘demascarea gogosii’ …tot aia.
      ‘demascarea gogosii’ e in fapt …o altfel de gogoasa

      • slugile cistiga, cetatenii pierd
        slugle pierd, cetatenii pierd

        cetatenii pierd pentru ca sefii slugilor cistiga si pe crestere si pe scadere

  • Maestre, punand in contextul marii resetari a Romaniei din 2024, declaratiile domnului Geoana, declaratiile si intentiile domnului Simion si facand apel la istoria recenta, toata tevatura marelui dosar de abuz in serviciu, aflat in discutie, duce catre cel care a directionat viata politica, economica si sociala. Nici Catu, nici Voiculescu si nici Mihaila, nu cred ca sunt tinte, ci doar sagetile cu care va fi agatat marele carmaci, pentru a da societatii o jertfa ritualica.

  • Cica Occidentul ar face presiuni ca Ucraina sa incheie pace cu Rusia . Probabil ca Ucraina ar dori pace . Putin , nu. E in curs de a realiza prabusirea Ucrainei si anexarea intregului litoral al Marii Negre. N-are nevoie de o hartie -Tratatul de pace . Ii convine o situatie tulbure , cu adversarul pus in incapacitate de a mai prezenta vreo amenintare.

    • Pai cum sa faca putin PACE cu HOTII SI MINCINOSII din occident nu uita acordurile de la MINSK si inceputul negocierilor de PACE din TURCIA pana a aparut pacaliciul ala de JOHNSON??!!NU tovarasi PUTIN este un nasol plin de cancere care nu vrea PACEA!? Sunt atatea videoclipuri pe youtube unde se vedea cum PUTIN incearca sa vorbeasca CU NEVASTUICILE ALEA si toti ii intorc spatele.PACEA se v-a negocia cand vrea si cum vrea in termenii RUSIEI si UKRAINA se v-a intoarce la MAMA RUSIA.
      P.S…intotdeauna invingatorii ii vor judeca pe cei invinsi vezi NUREMBERG
      This misjudgement is of historic proportions, as is shaping to be a military defeat of the West. And they do panic in every capital in the West. Now Russian Foreign Ministry through Embassy in London demands explanations on BoJo’s (as de facto US envoy) sabotage of negotiations in Istanbul in 2022. This is just the start of proceedings. The volume will grow, dramatically. https://smoothiex12.blogspot.com/

    • The West wants to finish everything “on the sly,” in a cunning way. Freeze, buy time (as was the case with the Minsk agreements), again arm the Nazi regime in Kyiv and continue their hybrid (or non-hybrid) aggression against the Russian Federation. But even when everything is over, most of the sanctions will remain. We need to live by our own mind. When and if they “sober up” and they offer us something, we will think ten times, weigh whether all the proposals meet our interests and how reliable our European colleagues are. They have greatly undermined their ability to negotiate and their reputation. It may not be final yet.

      There, everything is answered. And yes, Russia will talk to Washington only and only when she sees that Washington is ready to talk. Well, this is what happens when the high-school basketball team tries to play with NBA squad. Everything has been calculated and forecasted.

      • ‘the Nazi regime in Kyiv’
        in caz ca exista sa ceva pacolo …de la el va porni o ploaie in stilul waterloo. daca exista pe undeva pe aproape, atunci din acea apropiere va porni ploaia

  • exista o singura varianta in care ‘sistemul politic’ propriu Noii Lumi mai presupune si manifestarea prezentelor umane, iar ea e aceasta: o semilume a sistemului politic sa fie condusa politicieni-oameni, iar cealalta semilume a sistemului politic sa fie condusa de intelepti ( intelepti pot fi exclusiv oamenii )

    prin urmare oricum o vei da, Noua Lume e despre sistemul politic populat cu IA. in lipsa exprimarii duale, si IA si intelepti, mai ramane doar varianta politicienilor-IA

    de unde rezulta ca atata vreme cit actualul sistem politic e populat exclusiv cu politicieni-oameni el va fi sinonim cu dezechilibrul, prin urmare el nu poate sigura ‘starea de echilibru’ in stat, in natie, …oriunde altundeva.

    • o semilume a sistemului politic sa fie condusa politicieni-antioameni( IA ), iar cealalta semilume a sistemului politic sa fie condusa de intelepti ( intelepti pot fi exclusiv oamenii )

  • despre ‘posibile’ acorduri de ‘pace’ pe frontul covid, pe frontul din ucr si pe frontul din gaza …numai de bine. sint imposibile.

    Marea Revolutie, Metamofoza, odata inceputa nu mai poate fi oprita. iar ea a fost inceputa.

    povestea efectelor reactiunilor plenar disproportionate manifestate in fata covid, intre care prima e ‘vaccinul arn mesager’, va continua
    povestea reactiunilor plenar disproportionate manifestate in fata razboiului din ucr v continua
    povestea din gaza, care inca mocneste, va continua

    Marea Revolutie, proces unic in ‘dinamica civilizatiilor’, odata inceputa nu mai poate fi oprita, ea se autoechilibreaza cautindu si destinatia, care e Artificializarea

  • „Dacă 80% din deciziile noastre [în producție] pot fi luate de AI, aceasta ne va permite să reducem cu 50% din pozițiile noastre manageriale în 2025.” ( potrivit Ji Huaqiang, vicepresedinte Nio , unul dintre cei mai importanți trei producători de vehicule electrice premium (EV) din China. ( scmp com )

    Marea Revolutie asigura trecerea Civilizatiei de la conducerea asigurata de oameni catre conducerea asigurata de IA. tinta fundamentala vizata e ‘sistemul politic’.
    Noua Lume, despre care se tot vorbeste, va fi una a carei esenta e IA. daca iti va lipsi aceasta esenta, Civilizatia nu te va recunoaste

  • De ce nu folosește Ucraina pe front temutele tancuri americane Abrams(stiri pe surse). Printre ultimele lupte la care au participat aceste tancuri moderne au fost cele desfăşurate în Războiul din Golf(ha ha ha ), când doar câteva dintre acestea au fost deteriorate şi niciunul nu a fost distrus. Tancurile Abrams au desfăşurat operaţiuni militare şi în Afganistan(impotrica cui?care?). HA HA HA ASA DE TEMUTE CA SE TEM SI DE UMBRA LOR.HA HA HA.
    Send in Abrams tanks–Russians love Christmas and New year celebrations, and burning Abrams tanks has its solid monetary benefits. Ah, wait, they want Abrams back(PENTRU CA FAC PUBLICITATE PROASTA SI NU SE MAI VAND LA PROSTII DE ROMANACHE), they will send more Leopard IIs.
    Bai PROSTILOR RUSII nu locuiesc in corturi sau pesteri cu RPG-ul la cap si fumand opium dar in schimb fura masini de spalat…HA HA HA
    P.S…M-AM VACCINAT(A CATA OARA?AM UITAT NUMARUL!) INTRA SI TU IN RANDUL MILIOANELOR (DE PROSTI)CARE S-AU VACCINAT…

  • „probabil, ar trebui să fie numit diferit, deoarece în timpul Războiului Rece au existat verificări și echilibre” ( Serghei Lavrov )

    Razboiul Geros
    Razboiul Rece s a manifestat in aceeasi lume, Razboiul Geros se manifesta intre doua semilumi care …n au intersectie ( Marele Reflux se ocupa de lipsa intersectiei )

  • Madam Ursula,după ce că este hoață patentată este și zgârcită ! Păstrează comisionul pentru familia ei ! Mai nou are și ambiții pentru a prelua conducerea NATO !

  • Am remarcat „stilul”……Adaug aici: Nina Cassian n. 27.11.1924.
    „Până la ciocnirea cu soarele
    Nimeni n-o să observe decorul.
    ………………………………..
    Sus, pe cadranul inutil gradat,
    Timpul fuge cu piciorul ridicat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *