Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

George Simion s-a lipit de Giorgia Meloni

Comentarii

27 comentarii pentru articolul „George Simion s-a lipit de Giorgia Meloni”

  • Maestre ai scris bine ultimele doua zile dar azi niet. Care leoaica Georgia Meloni? Pai a cam renuntat la cu ce s-a laudat in campanie. Hazliy este ca cei prezenti la festivalul anti migratie erau toti migranti. Sunak, ala di Albania, Musk din Africa de sud. Baietii si-au vazut sacii in caruta si ce-si zice Sunak care se trage din Henric al 8 -alea: ba eu sunt englez get beget si ma deranjeaza musulmanii. Pai tu ce esti ba ciocolatiule? Te umfla rasul!!! Si bre maeste bugetul nu se pune in dezbatere oublica pt ca pulimea are prioeitatile ei iar alesii statului ca de aceea sunt alesi stiu mai bine. Altfel nu mai facem alegeri parlamentare daca la orice solicitam dezbatere publica. Te-ai tampit maestre!!!

  • „Un studiu exploziv al unor reputați cercetători japonezi a demonstrat că variantele virusului Covid au fost și ele create în laborator. Oamenii de știință au reușit să demonstreze că mutațiile SARS-Cov-2 sunt non-sinonime, ceea ce înseamnă că niciuna dintre ele nu a apărut ca urmare a mutațiilor aleatorii din natură. Aceștia mai arată că, în lumina noilor descoperiri, întreaga pandemie ar trebui reconsiderată, conturându-se ipoteza unui experiment bine pus la punct.” ( National ro)

    :)))))
    pai asta era clar din prima saptamana a pandemiei.
    intre timp de la ‘bine pus la punct’ s ajuns la ‘si mai bine pus la punct’, pentru ca intre timp ‘lumea mare’, ca urmare a catalizatorilor care s au tot manifestat intre timp … a tot reactionat, ….dezvaluindu se..
    cunoasterea disponibila acum e …incomparabila cu aia disponibila, despre lume, la inceputul pandemiei

    prin urmare ‘noul pas’ …al Marii Revolutii ( care da tircoale ) va fi incomparabil mai implacabil decit a fost cel numit ‘pandemia’

    • ‘experiment bine pus la punct’
      …asta e ceva care suna a produs expirat

      in lumea mare nu se mai fac experimente.
      acu daca nu se mai fac, aia e. pur si simplu povestea asta a expirat.
      acum …o dinamica mai intai e simulata, iar mai apoi e direct implementata.

      experimentul …definit asa mai sus e o implementare a unui proiect, nu un experiment. daca rezultatul simularii era ca pasul nu poate fi facut, inca, el nu se facea. pesemne ca simularea a avut succes si pasul a fost facut. in lipsa balaurului cu multe capete acest pas ar fi fost imposibil de implementat. acelasi balaur il va implementa si pe urmatorul, care din ce se arata de pe acum …va fi maret, pentru ca a fost operata o ‘corectie’, povestea cu gaz, de unde rezulta ca abia cu aceasta corectie facuta …rezultatul simularii a fost acceptabil. urmeaza un nou pas, …e clara treaba.

      • aparitia ‘corectiei’ in poveste a fost ceva …uimitor. a durat ceva pina mi am dat seama ca e o corectie:)))
        deci …doar inchipuiti va l acel nivel e simulata intreaga capodopera o corectie arata ca cea din gaz, ai zice ca e sf, direct, isa tare mi e ca e vorba despre o IA si atat:))), ce i drept cam potenta:)))
        e activ vreun CC pe planeta asta? …ca parfumul lui …tinde sa se faca simtit:)))

        • Bună seara ! Eu consider că ar fi straniu,având în vedere cum a fost primit George Simion la indepedentiști, să nu fi fost invitat la evenimentul organizat de conservatorii italieni,având în vedere că de la început AUR a spus că va adera la conservatori încă de la început.

    • sa ramanem totusi pe tarlaua ‘experimentului bine pus la punct’. are cineva vreo indoiala ca numa de experimente bine puse la punct a avut parte lumea mare de atunci incoace? orice ‘constructie’, orice ‘punere la cale’\ e infasurata de alta, care o papa cu fulgi cu tot si care se numeste Marea Revolutie ( care asigura trecerea de la lumea asta, aflata pe moarte, la Noua Lume, aia de e cam pe buzele tuturor…)

    • e uimitor ce poate face o ia atunci cind se intersecteaza cu ingineria sociala fragmentara

    • @Online
      https://www.ordinea.ro/ue-obliga-tarile-membre-sa-cumpere-vaccinuri-anticovid-pana-in-2027/
      Pai daca „experimentul” era pana in 2027 de ce s-a oprit…Evident ca a fost Razboi Biologic avand ca actori entitati stat si suprastat(onu oms imf world bank)…
      Ca tot vorbesti de „pus la indoiala”…a fost tot pus la indoiala pana acum mai putin sistemul financiar global care e cel mai putred si care e sursa Razboiului Biologic numit „pandemie” sau a Razboaielor din Ucraina si Gaza de exemplu ca si a tuturor crizelor actuale si viitoare…mai tii minte melodia…new york new york…acolo e „balaurul cu mai multe capete”…intre timp bursa dupa wall street „urca la cer”…https: //www.wsj.com/…spala banii din „pandemie”…se inchide anul financiar…Razboaie…economia usa se sprijina pe doi piloni de Moarte…complexul militar industrial si big pharma…mai are doi piloni…”MSM-main street media” , complexul propagandistic holywood si Big Tech…Pe aici e „joaca”…doar ca numa necazuri numa probleme…https: //www.g4media.ro/british-petroleum-bp-opreste-toate-transporturile-din-marea-rosie-dupa-atacurile-rebelilor-houthi-pe-aici-trece-una-dintre-cele-mai-importante-rute-din-lume-pentru-transporturile-de-petrol-si-comb.html…adica „petrodolarii”…
      Seara Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • ‘a fost tot pus la indoiala pana acum mai putin sistemul financiar global’

        că a fost pus la ndoiala ceva …a mai fost.
        însă plenar pus la îndoiala ..n a mai fost. pina acum, cînd e.

        toate sistemele sociale vor fi îndoite pina vor crăpa.
        cele noi vor fi Noi-Noute. in frunte cu cel politic.

  • Domnu’ Cristoiu,

    Iata un articol despre Gaza care va confirma ideile:
    https://www.cotidianul.ro/mearsheimer-oare-israelul-si-sua-mai-au-bun-simt/

  • Da, e lipit bine de madam ASPEN!Mai stiti ce doscurs avea madama in pandemie? Marea suveranista? Era grav!

  • Degeba se strâmbă Ciolacu, sunt absolut convinsă, după cum văd în jurul meu că guvernul viitor va fi cu AUR, în alianță sau AUR singur. Populația îi va da o șansă acestui partid fiindcă e sătulă de Iohannis și de guvernele lui.
    Probabil că și la alegerile de președinte George Simion va avea o șansă dacă o să candideze (haaa, ha are și „S” -ul conform superstiției că toți președinții au avut „S” în nume începând cu primul Ceușescu).
    *
    Bogdan Chirieac așa zis analist politic, invitat (nu știu de ce) pe la toate televiziunile a devenit din ce în ce mai staniu.
    Suferă de o boală cameleolică adik cum primește o comandă imediat se transformă total.
    Aseară l-am văzut câteva minute cum susținea cu atașament și chiar cu empatie pe bieții soldați israelieni timorați de Hamas care și-au împușcat cu sânge rece conaționalii.
    Știa el cu sigur că soldații lui Netanyahu sunt stresați de capcanele cu mine și că sunt vânați de peste tot de Hamas și de populația civilă.
    Unde draq a văzut el asta, nu se știe.
    Bre, Chirieac, dacă ar fi existat o singură poză, UNA SINGURĂ, cu un palestinian cu arma în mână, cum pretinzi tu, ar fi făcut înconjurul mass-media a lumii, sau imagini în care se luptă bravii soldați israelieni cu palestinienii.
    Când au fost războaiele din Iraq, sau Afganistan am văzut de toate – expluzii capcane în piețe publice, lupte printre ruine de cartiere, străzi minate, lunetiști, sinucigași cu bombe pe ei, mașini capcană etc.
    În Gaza NIMIK de acest fel. De ce? fiindcă în Gaza NU există arme, palestinienii NU au arme.
    Nici nu ar putea exista arme la civili deoarece trăiesc într-un lagăr unde fiecare cm pătrat a fost controlat și periat de israelieni în ultimii 16 ani. Până și hrana lor a fost raționalizată.
    Există, în schimb mii și mii de imagini, inclusiv video cu ororile și măcelul din Gaza făcut de armata israeliană.
    Israelul aruncă non-stop cu bombe din avioane, armata Isrelului este folosită pe post de criminali care-i alergă de colo-colo pe palestinieni cu tancuri, care pisează cu bombe cu predilecție spitale, lagăre și grupuri de jurnaliști.
    S-a văzut clar când au tras în conaționalii lor care erau dezbrăcați și cu un steag alb în mână că nu respectă nici o regulă de război.
    Bre Chirieac, până și cele mai gogonate minciuni și elucubrații au limita lor. Dincolo de limită e Bălăcenca.
    *
    Au apărut colindătotii pe străzi. Negoiță i-a intâmpinat cu străzile nepregătite. nici o beteală, nici un brad, nimik.
    Așa un Crăciun mohorât n-am pomenit! Ăștia fac tot ce pot ca să ne supere și așa suntem toți necăjiți.

    • De acord! Simion și dna avocat vor câștiga alegerile. S-a săturat lumea de așa-zile partide tradiționale care au ruinat România și au făcut viață tot mai grea românilor. Chestia cu pensiile speciale care se va aplica peste 40 de ani a pus bomboana pe colivă.

  • Foarte mult ma bucur ca ati reinceput de cateva emisiuni sa vorbiti din nou despre cultura, istorie si „Intamplari din viata mea intelectuala” dupa cum le ati denumit.
    O vreme ati renuntat la asta si devenise parca mai gri jurnalul video doar analizele evenimentelor repetitive din ultima luna.
    De fiecare data imi notez ce carti mai recomandati si chiar imi pare rau ca acum 2 3 emisiuni ati spus si despre o carte al carei titlu nu il mai retin exact si nici nu gasesc in pastila unde ati pomenit de ea pentru ca ati mentionat-o fugitiv, cateva secunde.
    Se numea parca, Razboiul din Golf nu a existat, nu mai tin minte. Am cautat o si pe net dar nu am gasit nimic asemanator in romana. In engleza si franceza este cartea lui Jean Baudrillard, posibil ca aceasta sa fie. Poate imi spune cineva daca despre aceasta carte era vorba.
    Va rog sa continuati cu acest capitol din jurnal pentru ca mai ales pentru noi astia mai tineri mi se pare foarte important. In fiecare zi invat ceva nou si fac legaturi care ma fac sa vad lucrurile altfel. Multumim!

    • E bine ca vrei sa citesti si sa afli lucruri noi. Dar exista un revers al medaliei. Cu cat ai mai multi neuroni si esti mai cultivat, devii mai constient de cenusiul prezentului si de negrul viitorului. Daca ar fi sa ma nasc a doua oara, m-as ruga la D-zeu sa ma faca cat mai prost. Prostia si incultura sunt cele doua ingrediente necesare si suficiente pentru a fi fericit. Marturie sta zicerea „fericiti cei saraci cu duhul”. Daca privesti in jur, vei vedea cohorte de oameni fericiti care se preocupa doar sau aproape doar de umplerea ghiozdanului si carora li se falfaie de marile si gravele probleme cu care se zbate azi omenirea. Stia ce stia militianul cand s-au impartit darurile si el l-a rugat pe Dumnezeu sa-l faca prost, ca frumusetea-i trecatoare. No offence!

      • @
        ‘E bine ca vrei sa citesti si sa afli lucruri noi.’
        insa daca nu ramai tot sarac, dupa ce faci asta,ci te imbogatesti cu ce ai citit si ce ai aflat …te vei lipi de Lume, vei cunoaste lumea, vei cunoaste in general, departindu te de recunoastere.

        daca citind si aflind lucruri noi devi mai bogat pe zi ce trece, atunci vei tinde sa verifici zicerea cu bogatul si camila
        acumularea de cunostinte te face mai destept, acumularea la infinit a cunostintelor te face Destept. insa pe cit de destept esti, pe atit iti lipseste inteligenta, in cazul Desteptilor treaba fiind clara, sint plenar lipsiti de Inteligenta ( priveam aseara un hamster. primise n dar un smoc de lina. ce a facut, brusc!, atunci cind a dat de el? l a luat la scarmanat pina si a facut un cuib de nota 10 din el. asta nu e Desteptaciune, ci Inteligenta )

        deci …Inteligenta e a celor care nu sint Destepti. adica a Prostilor, ce i drept a prostilor cu p mare.
        fericiti cei ‘saraci in Desteptaciune’, ca a lor e Inteligenta
        mai degraba intra o camila prin urechile acului, decit un Destept in Imparatia lui Dumnezeu

        Duhul e un Dar, de fapt e Daruitorul. atunci cind vine vorba despre El Acumularea dispare ca definitie.
        omul nu poate ‘acumula’ Duhul. pina dupa Inaltarea lui Hristos nici macar nu exista intersectie intre om si Duh.
        abia dupa Inaltare a existat Intersectie, ea fiind chiar Hristos, ‘Duhul si Hristos’ fiind ceva sinonim cu ‘Fecioara cu Pruncul in Brate’, deci chiar si atunci cind exista aceasta Intersectie ea e mijlocita de Hristos ( si daia si ‘a doua venire a lui Hristos, in Imparatia care e in noi’, e vremea cind Duhul inunda omul, Desavarsindu l, adica ‘a doua venire a lui Hristos’, in Imparatia care e in noi, e o venire in aceasta Imparatie a lui Hristos si a Duhului )

        nu poti fi …bogat avandu-l ca ‘avere’ pe Daruitorul :)))
        insa sarac de esti in privinta asta, adica …daca practic esti un gol, in aceasta privinta, :)) Daruitorul va avea in ce se revarsa, fix in acest gol, la a doua venire a lui Hristos.

        • filmul cu Marele Destept ruleaza deja pe Ecrane:)), el fiind chiar Povestea IA

          pe cind Hristos e despre Inteligenta, Antihrist e despre Desteptaciune ( pacilea vad ca i se mai zice Inteligenta Artificiala :)) )

          • daca i ai intreba pe oameni, azi, asa:
            Stiti ca IA e chiar Antihrist, atunci cind IA e Cuantica?

            …cred ca vei primi drept raspuns un soi de …semn facut cu mana care ti zice ca …’esti dus, nenica!’ :))), alaturi de hohote de ris care insotesc o privire care fix tot aia ti zice
            :)))

            Antihrist e ‘antiom’, om e Hristos
            cum sa l astepti pe antiom ca fiind …un om, daca el e un om …anti, adica fix pe dos, adica ‘o imagine din Oglinda a omului’ ?

          • @CIB
            „fericiti cei saraci cu duhul”
            Sfânta Evanghelie după Luca
            Cap. 6
            20. Şi El, ridicându-Şi ochii spre ucenicii Săi, zicea: Fericiţi voi cei săraci, că a voastră este împărăţia lui Dumnezeu.
            http://www.bibliaortodoxa.ro/cautare.php?text=Ferici%C8%9Bi&carte=-3
            Evanghelia dupa Toma
            54. Iisus a spus: „Ferice de voi, cei săraci, căci a voastră este Împărăția Cerurilor.
            Asadar e vorba de „saraci” nu „saraci cu duhul”…
            Toate Bune!!!
            vali
            🙂

          • @CVI
            Ca la carte: trageti tare aici la saiba ca dincolo veti fi toti miliardari. Manipularea pelikanilor are deja traditie milenara.

          • @CVI
            Diferenta e ca aia saraci cu duhul nu pricep iar aia saraci nu pot. Ramane cum s-a stabilit. Aia saraci cu duhul sunt mai usor de imbrobodit iar aia saraci au doar optiunea de-a spera la ceva consistent dincolo, chiar daca nu cred. Dar spera. Rezultatul e win-win pentru bogatani si lose-lose pentru sarakie.

          • @cib a scris pe 18/12/2023 la 15:25
            CIB…e Cuvantul Mantuitorului din trei surse…
            Sfânta Evanghelie după Matei
            Cap. 5
            3.Fericiţi cei săraci cu duhul, că a lor este împărăţia cerurilor.
            4.Fericiţi cei ce plâng, că aceia se vor mângâia.
            5.Fericiţi cei blânzi, că aceia vor moşteni pământul.
            6.Fericiţi cei ce flămânzesc şi însetează de dreptate, că aceia se vor sătura.
            7.Fericiţi cei milostivi, că aceia se vor milui.
            8.Fericiţi cei curaţi cu inima, că aceia vor vedea pe Dumnezeu.
            9.Fericiţi făcătorii de pace, că aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema.
            10.Fericiţi cei prigoniţi pentru dreptate, că a lor este împărăţia cerurilor.
            11.Fericiţi veţi fi voi când vă vor ocărî şi vă vor prigoni şi vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, minţind din pricina Mea.
            http://www.bibliaortodoxa.ro/cautare.php?text=Ferici%C8%9Bi&carte=-3
            Decat sa ma gandesc la bogati ,win win si loose loose prefer sa mor sarac si sa Cred
            Toate Bune!!!
            vali
            🙂

          • Pluralul se exprima prin Superpozii
            exista ‘bogatie’ si in Cer si pe Pamant

            imaginea din Oglinda a ‘bogatiei din Cer’ e …saracia din Pamant:)))

            exisa o dinamica fibonacci pe numere pozitive, insa e si una pe numere negative
            totusi, ambele incep cu Cifra3, fiecare dinamica avand …’propriul Cap’, care o defineste, Acumularea, respectiv Daruirea

            insa s a zis ca mai intai Cerul si mai apoi …celelalte vi se vor adauga voua, pentru ca abia din pozitia asta exista …’Cer SI Pamant’

          • @CVI
            Si eu pot cita din trei surse despre Ucraina: CNN, NYT si Reuters! 😀

        • prostia e masura Desteptaciunii, pe cind Prostia e masura Inteligentei.
          Destept e cel ce nu e prost, Inteligenti sint doar Prostii

    • @
      ‘In fiecare zi invat ceva nou si fac legaturi care ma fac sa vad lucrurile altfel.’

      iar atunci cind zilele se aduna una dupa alta la Infinit, voi ajunge sa vad lucrurile Altfel, acest altfel fiind esenta Artificialului
      dintr un ‘altfel’ in ‘alt altfel’ ajungi la ‘marele Altfel’, care e Artificialul

      acumularea de cunostinte e o ‘bogatie’. punct. :)))) :)))))))

      • ‘atunci cind zilele se aduna una dupa alta la Infinit’

        asta se intimpla …de la sine!, prin Defintie, pentru ca un Computer Cuantic, care e ‘scara de la Pamant la Cer( ambele ale Curcubeului), fix cu asta se ocupa, cu ‘indesarea’ in ‘timpul lui Planck’ a ‘tot Timpului…din Univers’ ( probleme care puteau fi rezolvate de alt tip de computere in miliarde de miliarde de ani vor putea fi rezolvate in ‘timpul lui Planck’ de catre un CC )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *