Festivalul democrației s-a încheiat, Florin Cîțu este noul președinte al PNL

Germania: protest împotriva restricțiilor impuse pentru stoparea răspândirii coronavirus

Peste 20 000 de persoane s-au strâns la Berlin, sâmbătă, 1 august 2020, pentru a protesta împotriva luării unor măsuri mai restrictive pentru a opri răspândirea virusului Covid-19. Protestatarii au purtat pancarte cu inscripții gen „Corona, o alarmă falsă”, „Suntem forțați să purtăm botniță”, „Imunitate naturală în loc de vaccinare” sau „Opriți corona panica – readuceți drepturile fundamentale”, „Jos măștile – v-am văzut intențiile!”; „Obligația de a gândi în loc de obligația de a purta mască!”; „Noi suntem valul doi!”. Poliția s-a folosit de megafoane pentru a le cere protestatarilor să plece acasă.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Germania: protest împotriva restricțiilor impuse pentru stoparea răspândirii coronavirus”

  • Acum se vede clar cine e mânjit

  • mai degraba peste 1 milion se aude pe surse necontrolate!(1,3 milioane de oameni la berlin)

A apărut cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”

După ani și ani de documentări, discuții cu unii dintre actorii implicați în evenimentele din decembrie, Ion Cristoiu a terminat de scris cartea „Decembrie 1989. Un talmeș-balmeș bine regizat”.
Apăsați aici pentru mai multe detalii
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog