Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Hackerii i-au spart contul de YouTube al lui Ion Cristoiu!

Vineri canalul de YouTube al lui Ion Cristoiu nu a putut fi accesat. Mulți abonați s-au întrebat ce se întâmplă. Explicația este următoarea:
Contul de YouTube al lui Ion Cristoiu a fost spart, odată cu contul de Google. Hackerii au preluat comanda, au schimbat numele canalului și au făcut o transmisiune live despre criptomonede. Urmare acestui lucru, YouTube a decis următoarele:

„Ți-am examinat conținutul și am descoperit încălcări grave sau repetate privind politica privind conținutul dăunător și periculos. Din acest motiv, ți-am eliminat canalul de pe YouTube. (…) Ți-am eliminat permanent canalul de pe YouTube. Pe viitor, nu vei mai putea să accesezi, să deții sau să creezi alte canale YouTube”.

Urmare a sesizărilor noastre către Google România,  s-a pus în mișcare un mecanism (incluzând și sediul din Statele Unite al Google) prin care contul lui Ion Cristoiu a fost recuperat în totalitate. Cea mai dificilă operațiune a fost dovedirea de către Ion Cristoiu că nu el a făcut transmisiunea live cu criptomeonde, pentru care canalul i-a fost interzis. La două și jumătate noaptea YouTube a revenit asupra deciziei de a șterge canalul. De la ora aceasta canalul funcționează.

Concluzia:
Atenție la hackeri!
Sunt noii spărgători de locuințe de data aceasta digitale!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Hackerii i-au spart contul de YouTube al lui Ion Cristoiu!”

  • Gândiți-vă la absurdul situației, dacă ea s-ar petrece în realitatea reală: Vin niște spărgători de case și îți sparg casa. Tu nu mai poți intra în ea și suni, disperat, la poliție. Doar că, în timpul în care ai fost plecat, spărgătorii s-au apucat să facă bordel în locuință. Astfel încât, atunci când vin, polițiștii descoperă bordelul și, ca să-i protejeze pe vecini, hotărăsc să-ți confiște casa! Deși nu tu erai de vină pentru ce a ajuns casa ta în lipsa ta și, până la urmă, tu erai victima, nu autorul faptei. Așa-i când e pus Lupul paznic la oi!

  • Ce bine că ați reușit să-i convingeți atât de repede pe cei de la Google! De obicei, recuperarea unui cont durează mult mai mult. Poate că pe viitor contul va fi mult mai rezistent la astfel de atacuri. Cu cât e mai lungă și mai puțin intuitivă parola de acces în contul Google, cu atât mai greu este de spart de către hackeri. Știți cum se spune: Paza bună trece primejdia rea!

  • ,,Hakerii,,Google, israelieni ,la ordinul lui N.eta.nahui

  • Este evident ca Google/Youtube au spart contul lui Ion Cristoiu. Gasim mai mult adevar in canalul telegram Sputnik, decat in presa vestica si cea romaneasca, complet aservita (alaturi de serviciile secrete, guvern si politicieni romani) intereselor straine si ostile Romaniei.
    Din pacate, cred ca asistam la inceputul celui de al treilea razboi mondial. Din fericire suntem romani si cred (sper) ca vom fi printre cei mai putin afectati de acesta.
    Felicitari domnule Cristoiu, pentru ca ati ramas printre foarte putinii oameni de presa patrioti si cu „coloana vertebrala”.

  • Care hackeri ? Google/Youtube …………ca altii sa sparga contul dumneavoastra, nu prea cred ca sunt in stare , e de răsul curcilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *