Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia cu 87,97 la sută

Iată-mă apreciat și de Societatea de Științe Juridice!

Societatea de Științe Juridice a avut amabilitatea de a-mi decerna o Diplomă de apreciere pentru implicare în chestiuni de ordin juridic. Cînd colaboratoarea cristoiublog.ro Mihaela Olaru m-a anunțat despre această distincție, adresîndu-mi invitația de a fi prezent joi, 12 decembrie 2019, seara, la GALA JURIDICE 2019″, programată să aibă loc la la CCIR Business Center, Sala Aurel Ghibuțiu (Aula Candelabrelor), pentru a primi în cadru festiv distincția, am rămas nițel nedumerit. Ce se înțelegea prin implicarea mea în chestiuni de ordin juridic și nu orice implicare, ci una care merita răsplata unei diplome? Denunțarea de mine a Binomului SRI-DNA, sintagmă pe care ar fi trebuit s-o înregistrez la OSIM, atît de folosită e în ultimul timp de jurnaliști și politicieni? Procesele pe care le-am cîștigat? Sau procesele pe care le-am pierdut? Consecvența cu care declar că n-am încredere în judecătorii români, de fiecare dată, în cazul unei sentințe într-un proces de-al meu, având strania impresie că a fost rezultatul unei dări cu zarul?

Aș fi vrut să merg la Festivitate pentru a afla direct de la organizatori de ce am meritat eu diploma cu pricina.
Din nenorocire, joi seara, am avut două emisiuni în direct. Una la Mediafax, avînd moderatoare pe Monica Mihai, și cealaltă la Realitatea Plus, avînd moderatoare pe Denise Rifai.

De la Mihaela Olaru, care a venit la BAR, vineri dimineața să-mi aducă diploma, am aflat că la festivitatea au fost prezente multe vedete ale vieții publice de la noi.
Reproduc mai jos un set de fotografii doveditoare.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Iată-mă apreciat și de Societatea de Științe Juridice!”

  • Felicitări, chiar meritați distincția. Nici n-am știut că dvs sunteți inventatorul Binomului, ca termen.
    Am văzut fotografiile și parcă am văzut și niște „păsări rare” pe-acolo.
    E vremea colindelor și-a premiilor anuale. Sper să nu vi se ceară vreodată distincțiile înapoi. ?

    Vă doresc sărbători fericite si-un an nou creativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *