Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

În atenția lui Benjamin Netanyahu: Răzbunarea e arma iresponsabilului

În atenția lui Benjamin Netanyahu: Răzbunarea e arma iresponsabilului

În atenția lui Benjamin Netanyahu: Răzbunarea e arma iresponsabilului
Jurnalul meu video | 26 octombrie 2023
Uniunea Europeană ocrotește gândacii negrii din România dar nu și milioanele de palestinieni din gaza.
Un pericol: întreținerea iluziei Schengen.
#ioncristoiu #cristoiuvlog #cristoiutv

Posted by cristoiublog.ro on Thursday, October 26, 2023

Comentarii

32 comentarii pentru articolul „În atenția lui Benjamin Netanyahu: Răzbunarea e arma iresponsabilului”

  • Unde putem vedea totusi pastila? Nu este nici pe cristoiu.blog! Cristoiu free!

  • Blogul YOUTUBE A LUI ION CRISTOIU este iar INACCESIBIL.BAAAAA…IN TARA ASTA EXISTA LIBERTATEA DE EXPRIMARE A JURNALISTILOR.BAAAA….IN TARA ASTA EXISTA DREPTURI CONSTITUTIONALE SI LIBERTATI DEMOCRATICE.CIOLACU SU IOHANIS SANT PRESUL DE STERS PICIOARELE ALE LUI YOUTUBE,IN ROMANIA COMANDA YOUTUBE.BOICOT TOTAL ,ACEST SIT MARCIST/COMUNIST TREBUIE PUS LA PUNCT,DACA NU.I PLACE LIBERTATEA SI DREPTURILE DEMOCRATICE DE EXPRIMARE S.O INTINDA DIN TARA ASTA,AICI COMANDAM NOI.

  • Cine are Pastila de ieri , va rog sa o publicati oriunde ( e blocata peste tot de jidani ). Azi am zis ca o vad cand ajung acasa , dar stupefactie , NU e pe nici-un canal posibil. Atentie !?… slugile devin din ce in ce mai periculoase ! Am incerca pe orice posibil, dar s-a dat ordin de la jidani sa fie inaccesibila. Cum e cu Holocaustul ?

  • stiti cumva de ce nu mai merge video ul? Nici pe youtube pe canalul domnului Cristoiu nu mai reusesc sa intru.
    Iar s a intamplat ceva? 🙁

  • Am o curiozitate: pe Josef ben Matitiahu îl aveți între cărțile despre care vorbiți? Eu cred că opera lui (tradusă integral de editura Hasefer în limba română) este de o surprinzătoare modernitate. Conflictele Orientului Mijlociu au rădăcini biblice. Din această perspectivă, scrierile „evreului romanilor ” sunt extrem de valoroase. (Și, în plus, are talent scriitoricesc!)
    Printre altele, eu am înțeles că legea talionului a fost prima încercare de depășire a obiceiului tribal al răzbunării sângelui. Codul lui Hammurabi cu al său „ochi pentru ochi și dinte pentru dinte” a reprezentat, la timpul său, un progres. Mult mai târziu, El a întors și celălalt obraz și, ulterior, a intrat în scenă islamul.
    P.S. În condițiile în care sfaturile dvs. nu sunt luate în seamă de politicienii de la București, de ce credeți că Tel Avivu ar face altfel?

  • Domnule Ion Cristoiu
    „Ne îndreptăm către împărțirea lumii între China și America? 25/10/2023 | ✎ Ion Cristoiu”
    „SUA şi China pregătesc terenul pentru un summit Biden – Xi Jinping, luna viitoare V.R. Ziarul BURSA #Internaţional / 27 octombrie 2023”
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

    • nu mai sintem pe vremea Globalizarii…

      acum potentate in mod natural sint tendintele de insularizare.
      or …ce insularizare ar fi ‘intilnirea asta’ ?!
      mai e de mers pina atunci…, ramane de vazut ce se mai intimpla intre tip si cum intimplarile catalizeaza insularizarea.

      vorbim despre insularizare, despre Insularizare. daca era vorba despre Globalizare …mai ziceam, insa nu e.

      probabilitatea de implinire a evenimentului e …plapanda rau

  • Hai să zic că guvernul Bibi Netanyahu cade mâine, Isrelul tot va ieși prost din treaba asta.
    Nu poți să ți prizonieri 2 milioane de oameni timp de 16 ani sub nici un pretext.
    Hamas nu a făcut decât să atragă atenția lumii (e adevărat, într-un mod barbar) asupra problemei palestinienilor. Vă dați seama că o generție s-a născut între ziduri, de ce? Fiindcă Isrelul a decis că e dreptul ei să-i țină la infinit pe palestinieni închiși în lagărul Gaza.
    Netanyahu după ce are cei mai proști strategi ever, mai ascultă și de americani.
    Americanii peste tot au aplicat aceiași strategie, de câte ori atacă o țară, intră puternic cu bombardamente, dărâmă tot, ucid guvernul și instalează un guvern marionetă pro_american. Pasul următor e instalarea unei baze militare acolo, în coasta lor.
    Ei, vă spun eu, acestă „rețetă” nu mai merge, cel puțin nu în Orient.
    Isrelul nu-și mai poate permite să intre în Gaza să o facă una cu pământul fiindcă de data acesta se va duce odată cu ea.
    Faptul că în istoria lor a fost holocaustul nu poate să scuze tot, adik să ucidă o națiune.
    OK, Occidentul le-a dat șansa unică evreilor de a avea o țară, problema este cum o și păstrezi. Nu poți să ți în lagăr un popor doar pentru că și tu ai fost ținut în lagăr. E greșit totul.

    • o fi ‘gresit’, insa io zic ca se numeste ‘offside’, adica se prea poate ca totul sa fie gindit pina la ultima zecimala

      cui ii pasa daca e corect sau gresit?!..pe vremurile astea
      mai important e daca e drept sau nedrept ( chit ca ‘dreptatea’ o imparti duppa puteri,…important e sa o cauti! )

  • maestre, chiar credeti ca exista palestinieni care nu doresc exterminarea tuturor evreilor din israel?
    din pacate s-a ajuns in situatia in care o rezolvare politica e iluzorie. nu de acum, desi asa pare, ci de cand a fost asasinat Ytak Rabin. atunci a fost ultima sansa. si nu uitati ca palestinienii au refuzat absolut toate ofertele israelienilor de a avea un stat, au fost vreo 8. sigur, exista pareri ca nu erau oferte oneste, dar… iata unde am ajuns, ca unii sa planga de fericire ca au reusit sa omoare niste evrei, fie ei bebelusi, femei, barbati, batrani, bolnavi. nu se poate asa ceva, alah akbar si hai sa alergam copii cu mitraliera? ce zeu e asta? ca bibi netaniahu e la fel ca hamasii astia, e evident, ca si politica lui a dus la situatia asta, e evident, dar nu se poate domne sa alergi copiii cu mitraliera…
    raspunsul la intrebarile pe care le puneti in video este unul singur, USA! si nu numai la intrebarile astea, ci cam la toate intrebarile posibile si imposibile.
    maestre, cum sta treaba prin lume astazi? ne intrebam cu totii, gasim tot felul de argumente si explicatii, dar nu-l vedem din cauza ca este in fata noastra, limpede si raspicat: onu incearca mereu ridicarea embargoului cubanez, cam 200 de tari voteaza pentru, doua se opun: SUA si Israel, asta e treaba.

  • Se constată că arta negocierii e pe cale de dispariție, mai rău unii chiar se reîntorc la arta tribală a răzbunării. Ce vină au civilii când eșuează lamentabil politicienii?
    Onorabilul Ciolacu văd că a vrut să salveze întreaga țară de un virus încă neizolat cu un wax experimental neomologat dar nu poate în fapt să aducă acasă 350 de români dintr-o zonă de conflict. Mai rău e că salvează chipurile și deficitul bugetar cu o avalanșă de OUG-uri, amână cu scuze tip șirag din mărgele de sticlă legea pensiilor, iar pe cea a salarizării o discută și o răsdiscută până o vor face praf.
    Vom intra în Schengen când se va destrăma marele turn Babel al Europei unde în loc să meargă mai bine lucrurile văd că se încurcă.

  • O singura intrebare… cu cat este mai realista si adevarata propaganda palestiniana decat cea israeliana? Daca sunt asa de buni si “blanzi” palestinienii , nici o tara nu vrea sa-i primeasca? Mereu mi-a placut ca in comentariile dumneavoastra erati impartial, azi ati recunoscut ca sunteti de partea palestienilor… ok , e optiunea dumneavoastra , dar va recomand ascultati podcastul lui Tavi Hoandra , sigur daca puteti accepta si alte opinii …

  • s ar parea ca nu conteaza cine dispare daca apare Iranul in povestea ‘noului razboi’

  • Stimate maestre ,
    in legatura cu Odessa, e clar ca bibliografia dv in acest caz nu e- ca sa ma exprim elegant- fiabila. V-as recomanda pt o lamurire partiala , Alex Mihai Stoenescu , “Armata , Maresalul si evreii” cap despre Odessa.
    Respect

  • Maestre,
    Urșii nu sunt protejați la noi : în 2022, președintele Johannis a promulgat legea criminală care permite omorârea urșilor ORIUNDE vor fi zăriți, pe motiv că sunt prea mulți. Defrișările deșănțate practicate de austrieci în România au distrus habitatul urșilor și UE se preocupă de habitatul gândacilor !

  • Israel va fi bombardat si distrus la fel cum face in Gaza cu civilii palestinieni. Roata se invarte si ceea ce faci altora ti se va face tie.

  • ”Contextul economic mondial s-a schimbat dramatic în ultimii ani. UE nu se mai poate baza pe un sistem economic și comercial multilateral funcțional, bazat pe norme, ci se confruntă cu denaturări din ce în ce mai mari ale pieței mondiale, ca urmare a unor măsuri precum Legea SUA privind reducerea inflației (IRA), care vizează sprijinirea actorilor industriali din SUA prin credite fiscale, sprijin financiar generos și cerințe de conținut local în detrimentul actorilor economici din afara SUA sau ca urmare a regimurilor protecționiste de subvenții chineze de lungă durată, care favorizează, de asemenea, actorii naționali și urmează o agendă economică naționalistă. UE trebuie să răspundă cu fermitate și să identifice mijloacele, măsurile și instrumentele politice de care are nevoie pentru a redeveni mai rapidă, mai inovatoare și mai atractivă pentru investitori, menținându-și totodată valorile sociale și de mediu” ( CESE )

    pai de aici rezulta ca SUA si China sint timpitii, iar UE e desteapta. ceea ce e …uimitor.
    momentan arata ca o proasta, insa …cine stie ce desteptaciune o zace n ea…

  • https://www.national.ro/politica/ue-introduce-de-urgenta-cenzura-absoluta-in-retelele-sociale-804657.html

    sa ne amintim cenzura pusa la cale in mod organizat, pandemic-organizat, pe vremea covidului.
    nebunia de atunci se va dovedi pistol cu apa fata de asta care urmeaza.
    esenta povestii e ‘pandemic-organizarea’.
    ‘ingerii cazuti ai natiilor’ vor intra iar in armonie …cu altii si cu ‘matca’
    inteleg ca in curind vom sarbatori nasterea a inca doi ingerasi dastia, pacilea…

    • indiferent ce se ntimpla n lume exista ceva superior: motivele pentru care ele ‘se intimpla’, adica ‘tintele’ urmarite pentru a fi implinite ca urmare a ‘intimplarilor’
      cu cit ‘intimplarile’ sint mai …din stilul ‘balamuc’, cu atit tintele, alea de dincolo de aburi, sint mai potente.
      exemplul de mai sus e edificator.

      totusi, nimic nu s ar fi putut intampla daca ingerii cazuti in cap nu s ar fi impiedicat cu atata talent, ce i drept unul care pe zi ce trece se dovedeste a fi nativ…

      • ‘ingerul cazut’ si a facut ‘armata’ din ingerii cazuti ai natiilor. acu’ vad ca si a pus ‘armata’ sa se mpuieze, deci …creca are treaba multa si are nevoie de noi ajutoare :))))

        • balaurul cu multe capete, care conduce lumea, e asamblat din capatinile ingerilor cazuti ai natiilor.

          • un drac mai mare e asamblat din draci mai mici. se pare ca dracii functioneaza pe principiul stupului, ca un soi de ‘intreg’

          • @Online
            Uite ce fac ingerii cazuti aici…asf…sandramaua sri…ciolacu…omul sri…ingerii cazuti sri cum s ar zice…
            https: //ziaristii.com/veniturile-secretizate-ale-sefilor-asf-180-000-euro-an-plus-decontarea-cheltuielilor-inca-26-000-euro-an-se-dau-4-salarii-suplimentare-cel-mai-prost-angajat-primeste-minimum-7-000-de-lei/
            https: //ziaristii.com/executia-bugetara-pe-septembrie-arata-ca-guvernul-ciolacu-n-a-taiat-nicio-cheltuiala-sunt-cele-mai-mari-costuri-ale-statului-din-ultimul-deceniu-iar-deficitul-a-crescut-cu-inca-14-miliarde-de-lei/
            Dimineata Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • ‘Veniturile bugetului au crescut, la nouă luni din an, an la an, cu 11%, iar cheltuielile cu 13,1%’ (ZF)

            indiferent cu cit le cresti, daca vei consuma mai mult te duci pe copca.
            faza e ca dinamica e demoralizanta, pentru ca in timp ce te astepti ca tot zbatindu te sa cresti veniturile cu speranta unei echilibrari, realitatea se arata fix pe dos, adica si mai spre copca te indrepti. pai atunci …la ce sa te mai zbati?!
            ma simplu spus …pe cine mai intereseaza sa se preocupe de cresterea veniturilor, daca nimeni nu e preocupat de scaderea cheltuielilor …nesabuite?!
            te zbati sa cresti veniturile ca sa ce?!. …ca sa aiba tacanitii ce cheltui …oricum peste masura, peste orice masura prin definitie?!
            aruncati nenica definitia la gunoi, ca e fraf, se demonstreaza an de an ca e muci…

          • @Online
            „daca vei consuma mai mult te duci pe copca”
            ” adica si mai spre copca te indrepti”
            Da.
            Asta e capul rautatilor cristian socol wageledgrowth a preluat asta de la americani si nu avea cum sa functioneze atat timp cat se aplica doar la bugetari…ei continua ce a inceput dragnea in 2017…
            https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23242534-cristian-socol-artizanul-programelor-guvernare-psd-isi-anunta-plecarea-din-2-iulie-nou-capitol.htm
            https: //www.gandul.ro/financiar/cristian-socol-artizan-al-programelor-de-guvernare-ale-psd-revine-la-conducerea-fondului-roman-de-contragarantare-cat-e-indemnizatia-lui-lunara-19724882
            Zi Frumoasa Online!!!
            vali
            🙂

          • wageledgrowth e incompatibila cu definitele gemene, oricum incompatibila cu deficitul de cont curent. e ca si cum ti ai lua ciur ca sa aduni apa…
            de fapt e fix invers, daca ai deficite gemene …nici sa n auzi de wageledgrowth

            problema fundamentala cu bugetarii nu tine de faptul ca salariile cresc, ci ca in acelasi timp creste si diferenta dintre ‘nivelul la care tre sa se manifeste un bugetar’ si ‘nivelul la care i se permite unuia intrarea in sistemul bugetar’
            mai altfel: in timp ce salariile la stat cresc, noii angajati sint din ce in ce mai nepregatiti
            deci problema bugetarilor sta in faptul ca nu exista concurenta si mai mult, accesul se face …adesea(?!) pe pile si atat.
            deci…ce sa faci cu un toptan de nepregatiti, ba chiar si lenesi, bine platiti, care sint asa in timp ce se strange apa cu ciurul?!

            mai nenica, impresia mea e ca unii au stat muuuuuult sa se gindeasca pina au gasit calea cea mai scurta catre copca ( si au cam gasit o, ce i drept )…., altfel e cam greu de explicat

          • ‘De teama ca războiul din Israel să nu eclipseze războiul din Ucraina, Zelenski solicită aderarea țării sale la UE cât mai rapid posibil’ ( stiripesurse)

            pai …io zic ca poate fi luata in calcul si alta varianta, ca sa se scape de eclipsa, mai cu seama daca pacolo misuna ( insa creca nu, pentru ca unii asa se jura…) neonazisti

            acumaaa …hai sa ne inchipuim un neonazist care se simte tras pe sfoara in ultimul hal…

        • daca vrei sa vezi cum stai cu vitalitatea ingerilor cazuti ai natiilor privesti spre ‘productia de energie’ a natiei aleia. ea e dupa chipul si asemanarea ‘ingerilor cazuti’. ( adica e cu atat mai ‘cazuta’ cu cit ingerasii sint mai cazuti )

        • asta cu urgentarea cenzurii e …de vis!:))
          parca i si vad cum pocnesc din bocanci si o baga paia cu ‘sa traiti’

        • Pentru a doua oara într-o săptămână contul de YouTube v-a fost cenzurat. De data asta a fost șters definitiv. Asta e… trăim în dictatura.

    • in ceea ce priveste noul razboi ‘iresponsabilitatea’ e ..o poveste.
      in realitate responsabilitatea e plenara, proiectul e impinit mai degraba fara erori.
      potentialul ingerilor cazuti e uimitor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *