Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

În cazul Schengen, Klaus Iohannis e prudent, Marcel Ciolacu țopăie deja

În cazul Schengen, Klaus Iohannis e prudent, Marcel Ciolacu țopăie deja

În cazul Schengen, Klaus Iohannis e prudent, Marcel Ciolacu țopăie deja
Jurnalul meu video | 15 decembrie 2023

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „În cazul Schengen, Klaus Iohannis e prudent, Marcel Ciolacu țopăie deja”

  • daca vrei sa destrami ceva pe vremurile astea, obligi ‘ceva-ul’ sa creasca, sa se faca mai mare

    daca ‘ceva-ul’ reusea sa si pastreze echilibrul ‘pe vremea Dezechilibrului’,spre ex stopind ‘cresterea’, in noua postura ii va fi imposibil. ii trebuie energie si n are de unde s o ia, altfel decit sa dezechilibreze tot felul de balante

  • Exprimarea prezidentului cu șerpașii întrece orice limită a disprețului față de salariatul român de orice rang. Oare pe noi ăștia pe care nu ne cunoaște cum ne numește?! Sclavii/robii/pălmașii de pe plantație cărora din când în când li se mai aruncă niște mărgele de sticlă colorată?!
    Spiritul Crăciunului instalat pe 6 decembrie ține cam până pe 7 ianuarie inclusiv timp în care bubuiturile de pe stradă depășesc nivelul sonor de confort; televiziunile în schimb se întrec în știri de doi bani despre: vedete de carton de care n-am auzit niciodată, politicieni extenuați că ar face treabă și starea vremii. Oricum se exagerează cu orice.
    Cei doi colindători rătăciți prin occident își aduc brusc aminte de Crăciun că pot face un ban în țara natală. Nu mă mai miră chiar nimic!

  • Ce ați făcut D-nule Cristoiu:))))))))))???…ați călcat iar pe bec? ?…cred că Hrusca și Narcisa v-au făcut-o. Ioooi!!!

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Iar v-au blocat contu’ aia de le Youtube?… Cica e doar pentru adulti…!…
    Si noi, copiii?… 🙂

  • Dacă înțelegem bine din răspunsul lui Iohannis la întrebarea legată de admiterea României în Schengen, la întâlnirea cu Premierul bulgar, Cancelarul austriac , Ursula și Klaus au mai participat , pe lângă înaltele fețe , “șerpașii” lor . Inițial nu mi-am putut crede urechilor , dar am ascultat declarația de mai multe ori , iar Președintele României îi numește “șerpași” pe diplomații care au pregătit dosarul respectiv , cel puțin din partea noastră . Toată lumea știe că șerpașii sunt niste bieți nepalezi , care plătiți fiind , cară bagajele grele și îndrumă alpiniștii străini , porniți în escaladarea Everestului . Că neamțul Iohannis ne consideră pe toți românii șerpașii lui în tentativa de a escalada “muntele” Schengen , nu am nici o îndoială , dar acum , la un an până la încheierea mandatului , a avut și tupeul să ne-o spună în față.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *