Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

În locul acestei olimpiade de „cine ajunge primu la căpătâiul mortului”, ar fi mai bun un electrician cu o șurubelniță

Iar a luat foc un spital.
Arafatu, ca să ne impresioneze, a adus la fața locului un milion de mașini de pompieri, ambulanțe, descarcerări, avioane, elicoptere, submarine și sateliți. Toate adunate ciopor la ușa spitalului ÎN DOAR OPT MINUTE. Adică la opt minute după ce au murit, arși, patru oameni.
Eu mă întreb dacă în locul acestei olimpiade de „cine ajunge primu la căpătâiul mortului” n-ar fi mai bun un electrician cu o șurubelniță. Să desfacă pe îndelete toate prizele de prin spital, chiar și aia din spatele patului pe care-o crăcește dom doctor pe doamna asistentă din tura de noapte, să dea cu unsoare la liftul care face flamă, să schimbe întrerupătoarele turcești și veiozele care dau scânteie când le aprinzi. Intervenții din astea, mai puțin spectaculoase dar mai utile.
Noi suntem cumva ca și cum am participa la Formula 1 cu un Logan fără frâne, ITP-ul expirat și cu instalația electrică roasă de șoareci în garaj, dar avem o echipă foarte bună de scos mortul din carlingă.

(Dan Mazilu-Facebook)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „În locul acestei olimpiade de „cine ajunge primu la căpătâiul mortului”, ar fi mai bun un electrician cu o șurubelniță”

  • Exact,știe lumea că orice căcănar de medic are o rezevă numai a lui unde dă la buci asistentelor,altfel pot să spună adio postului?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *