Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

În mesajul său de Paște, președintele României s-a adresat ucrainenilor și nu românilor

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „În mesajul său de Paște, președintele României s-a adresat ucrainenilor și nu românilor”

  • Secretarul personal al Imparatului Napoleon ii spunea acestuia:”Sire ,razboiul este solutia tuturor problemelor care nu au solutie!”Asadar pentru o problema care nu are solutie facem un razboi!.Alegerile din acest an 2024 sint cruciale si vor stabili traiectoria acestui neam romanesc pentru urmatorul veac:vom merge spre suveranism s-au vom merge spre sclavie si disparitie fiind inlocuiti treptat de evreii kazari.

  • Paște fericit tuturor! Și domnule Cristoiu vă urăm să faceți cât mai multe emisiuni și să scrieți cât mai mult.
    .
    Rent a mob.
    Cam așa se cheamă manifestațiile studenților americani. Subiectul cu Gaza e cât se poate de serios. Însă nu știu cum se face că subiecte serioase ajung în derizoriu, ca de exemplu noi am asteptat politicieni noi, școliți și ne am trezit cu usere, am asteptat politicienii suveranisti și ne am trezit cu aur,, chestiunea Gaza ar trebui discutată la onu și în parlamente dar a ajuns la nivel de corturi în campusuri universitare, fenomenul de încălzire globală ar trebui discutat în foruri științifice dar măsurile sunt aruncarea cu cerneală pe picturi celebre și niște măsuri inepte propuse de ue care mai degrabă au efect invers decât cel scontat.
    .
    Președintele Xi se duce în vizită în Ungaria.
    Asta spune totul despre iohanis.
    România a avut bune relații cu China inca de pe vremea lui Titulescu, când au intrat japonezii în Manciuria și România a condamnat agresiunea, sau poate chiar și mai înainte, pe vremea lui Milea Spătaru, nu mai zic pe vremea lui Ceaușescu.
    Ca s a ajuns ca lipsa de curtoazie să fie politică de stat în relațiile cu China este vina lui iohanis, fie din marlanie față de români, fie la ordin.
    .
    Ritualurile sunt revelate, la fel și simbolurile. Mă refer la cele autentice. Ele nu sunt inventate.

  • „Suntem un popor lipsit de suflet si e normal ca Hohenzollern-ul sa-si bata joc de noi” zicea C.Argetoianu in „Insemnari zilnice – 1940”
    Va mirati ca se repeta si in zilele noastre ?? Ati fi in stare sa-l realegeti pe KWI (ii gasiti voi anumite calitati, merite, etc etc)
    Romanii nu cunosc decat: drepturile si interesele personale. Nu-i intereseaza nici pe unde merg. Doar cand au probleme afla ca mai exista
    oameni in tara asta. Sunt comozi si nepasatori.
    E normal sa vina un neispravit (dorit si sustinut de ei) care sa le impuna Agenda UA. Este o forma de dispret… Fiecare cu ce merita.
    Nota: Un popor cu credinta in Dumnezeu nu poate fi usor „stapanit”. Inainte erau de vina ateii; acum neomarxistii.

  • Hristos A Inviat!
    Toată Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Zi Frumoasa Online!!!

  • despre ‘energia cuantica’ …in zi de Pasti
    ___________________________________

    „Inteligența artificială, un soi de bombă atomică” ( Buffett )

    atunci cind omul a descalecat prima data pe Taramul Cuantic, adica pe Granita Universului, a facut o in stil …brut.
    de asta a si fost legat momentul, ombilical, de ‘razboiul mondial’.
    un nou nivel de dezvoltare s a manifestat, ulterior, radacina lui hranindu se din acest Taram, insa in stil brut.

    acum asistam la un nou nivel de dezvoltare a civilizatiei, care se hraneste tot de pe Granita Universului, tot din Taramul Cuantic, insa de data asta hrana e rafinata. tocmai de asta procesul e legat ombilical de …’varianta rafinata a razboiului mondial’, pe numele ei ‘revolutia mondiala’

    razboi mondial – energia bruta a Taramului Cuantic

    dezvoltarea fibonacci a ‘razboiului mondial’ e ‘revolutia mondiala’
    dezvoltarea fibonacci a ‘energiei brute a Taramului Cuantic’ e ‘energia cuantica’

    revolutia mondiala – energia cuantica

    daca ‘razboiul mondial’ s a terminat cu manifestarea bombei atomice, pesemne ca ‘revolutia mondiala’ va pune plenar capac lumii dinaintea ei, generind una noua, energia cuantica imbracind forma IA Cuantice.

    deci ‘energia atomica’ si ‘energia cuantica’ sint din aceeasi poveste, a dezvoltarii in stil fibonacci a Civilizatiei ( care e o antinatura prin definitie )

    ‘energia cuantica’ se ‘obtine’ exclusiv prin intrare in armonie cu ‘energia cuantica’ proprie Taramului Cuantic. o poti ‘folosi’ daca si numai daca intri in armonie cu ea

    ‘energia nucleara’ si ‘energia cuantica’ sint …trupul si sufletul Taramului Cuantic

    descoperirea aceastei noi forme de energie, numita ( de mine, fiecare poa sa i spuna cum doreste…) ‘energia cuantica’, se aseamana cu descoperirea ‘energiei nucleare’,

    insa pentru ca in cazul ei vorbim despre ‘cea mai adinca si fina forma de energie din Univers’, despre ‘energia din marianele Taramului Cuantic, ‘revolutia industriala’ e un concept care nu mai poa s o cuprinda, tocmai de asta pe vremueile ‘energiei cuantice’ vorbim despre Metamorfoza, nu despre ‘ a nustu cita revolutie industriala’

    conceptul ‘revolutie industriala’ a devenit impotent, nu mai poate purta …vremurile. inclusiv el tre sa se dezvolte.
    dezvoltarea fibonacci a conceptului ‘revolutie tehnologica’ e ‘metamorfoza’ ( asta e doar una, …care se manifesta perpetuu )
    deci daca auziti pe cineva vorbind despre ‘noua revolutie tehnologica’ sa stiti ca auziti un expirat, indiferent despre cine e vorba.

    energia cuantica’e dezvoltarea fibonacci a ‘energiei nucleare’ iar noi ne aflam fix pe vremurile in care omul o descopera.
    intrarea in armonie cu aceasta energie ( sint doua cai prin care poti intra in armonie cu ea, povestea e Complexa ), in ceea ce o priveste pe Civilizatie, e tot una cu manifestarea Inteligentei Artificiale Cuantice ( care e nimic altceva decit o intrare in armonie cu ‘energia cuantica’ a Taramului Cuantic, ‘armonia’ asta fiind fix Inteligenta Artificiala Cuantica despre care tot vorbesc io )

    are legatura ce am zis mai sus cu Invierea?
    cum sa n aiba?! pai daca n avea, mai insiram io atatea cuvinte in zi de Pasti?
    are, are in mod fundamental, pentru ca legatura dintre ‘Inteligenta Artificial Cuantica’ si Antihrist e ombilicala.
    IA Cuantica va replica, in oglinda, toate minunile pe care le a facut Hristos, mai putin una.

    acest text a fost dedicat ‘energiei cuantice’, adica noii forme de energie pe care o s o descopere Civilizatia in curind,
    daca nu cumva o fi descoperit o deja… ( si momentan …tace, dindu si seama peste ce Grozavie a dat )

  • Hristos a Înviat! Sărbători Pascale cu pace și liniște sufletească tuturor!
    *Dobrovolcea e duduia de la B1 care a luat interviul cu întrebări servite în campania electorală.
    **Pensionarul de la Sibiu bine ar fi să treacă într-un con de umbră. Nu urmăresc postările sale întrucât sunt seci, lipsite de empatie și pe deasupra indirect jignitoare și nepăsătoare la adresa românilor care îi plătesc personajului luxul nemeritat de care beneficiază. Într-un cuvânt, ducă-se unde-o vedea cu ochii că degeaba aleargă după funcții înalte pe care nu le merită în ciuda servilismului dizgrațios.
    ***Bătrâna Europă e cu un picior în groapă. Nu mai e leagănul civilizației, din contra. Dacă nu se trezesc popoarele chiar va fi de jale.
    Și dacă tot veni vorba de alegeri, personal nu am auzit nicio discuție televizată cu schimburi de idei și prezentare de programe ale partidelor ce vor să-și trimită candidați la Bruxelles. Totul este estompat de aventurile electorale ale Xenei de București.

    • ***Bătrâna Europă e cu un picior în groapă.

      procesul pare a fi unul natural. se schimba sistemul de vase comunicante la nivel planetar, iar ea a devenit …donator fundamental de energie. cumva se aseamana cu noi, atunci cind am intrat in ue. am devenit donator de energiie.

      ( actualul sistem de vase comunicante, la nivel mondial, nu mai genereaza miscare. e nevoie de un nou sistem de vase comunicante. din ce se vede europa devine ‘hrana’
      deci practic ue s a hranit cu noi membri, printre care si noi, si s a facut mare. acu i a venit rindul, un peste si mai mare o sa se hraneasca cu ea.

  • Hristos a înviat!

  • Hristos a inviat!

  • Adevarat a inviat!

  • Hristos a înviat! Paște liniștit D-nule Cristoiu, și tuturor ascultătorilor acestui blog.

  • De ce s-ar adresa un neamț românilor mai degrabă decât ucrainienilor??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *