Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

În plin deficit bugetar, România dă Ucrainei o primă tranșă de 50 de milioane de euro

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „În plin deficit bugetar, România dă Ucrainei o primă tranșă de 50 de milioane de euro”

  • Povestea cu petardele mi-a amintit de polițistul american care a uitat că avea pornit bodycam-ul și s-a filmat în timp ce punea droguri în portofelul unui cetățean. Vorba aceea, se întâmplă și la case mai mari.

  • „NU VOTEZ” nu e o afirmatie contradictorie, e un nou episod din Las Fierbinți. Văzută din afara, România a deschis o noua fila în noua stagiune a teatrului Romanesc. Ficțiune sau realitate, politica românească și eșantionul de mediocritate care conduce națiunea, duc la pierderea unei identități adevărate și strămoșești. Nu s-a întrebat nimeni de ce trebuie sa votam? De fapt votul nostru este acordul dat la ceva ce e contradictoriu cu voința, dorința și perspectivele unei vieți mai decente, viabile și plin de perspective. E ceva ciudat sa trăim mai bine? Poate cineva să-mi dea un exemplu în care noi am votat și totul a mers ca pe roate? Totul e o amăgire și un truc istoric prin care o tara e condusa de o clica de oameni, care nu fac altceva decât sa doarmă la ședințe, sa se îmbogățească și sa acționeze în concordanță cu interesele meschine a celor din afara țării. Deși mai apar și lucruri pozitive totul rămâne o aparență. Din păcate România nu e sigură victima. Acest microb e răspândit în lume și poarta în adâncuri, gândiri și fapte neumane. Ce beneficii a adus aderarea noastră la ue? Am rămas fără industrie, agricultura, exodul de 7-8 milioane de romani, pensionari care trăiesc cu 200-300 lei pe luna, sate fără țărani, drumuri neasfaltate, Delta Dunării distrusă, păduri jefuite etc. Intradevar am trecut de la o Romanie educată la un stat eșuat. De asta propun ca lumea sa nu voteze, sa nu iasă la vot.
    Credeti ca va fi o problema? Da va fi o mare problema. Dar nu pentru noi, muritorii de rând, care visam cu ochii plini de lacrimi și speranțe.
    Mă duc sa mă culc și sper sa visez ca în 2024 urnele de vot erau goale. Doamne ce bine ar fi. Sa vezi atunci ca Romania va renaște din cenușă???
    Cred ca visez încă?

  • Tindeți să deveniți morbid! Ca și cum nu ne-ar ajunge grozăviile livrate pe micile și marile ecrane, ne mai și recomandați filme despre sfârșitul lumii! Pe unele dintre ele le-am văzut și eu, însă nu simt nevoia să le revăd! Și știți de ce? Pentru că viața bate filmul!
    Sunteți amuzant când vă plângeți de vecinii petrecăreți, lipsiți de orizont politic! Sigur că aveți dreptate! „Totul cu măsură mică”, vorba cântecului. Mă gândesc, totuși, poate ar trebui să încercați și dvs., din când în când, un pahar de vin alături de prieteni. Măcar de curiozitate!

  • Stimate maestre ,
    afirmati la min 15.40 “Razboiul din Ukr nu se poate incheia pt ca nu vrea Zelenski.”
    Afirm : Zelenski nu e de capul lui.
    Nimeni nu doreste pace in Ukr , cu exceptia ucrainianului simplu.

    Motive
    -Occidentul fiindca nu si-a atins obiectivele rapacitatii
    -Rusia , pt ca nu-si poate permite persistenta unei amenintari si cu ocazia asta ar transa situatia pt un secol.

    Astfel , daca as fi Rusia , nu as incheia nici pace, nici armistitiu in Ukr :
    -pt ca Occ nu respecta intelegerile : s-a vazut cu Minsk I si II , s-a vazut cu acordul pt cereale
    -Atat Ucr cat si UE sunt la capatul puterilor . Ukr nu mai are noi recruit , Occidentul si-a distrus economia “sanctionandu-I” pe rusi , s-a umplut de refugiati ukr , iar populatia incepe sa murmure.
    – nu am nici un interes in salvarea UE , schimburile economice s-au prabusit.
    – as continua sahul armat in Ukr si voi contempla prabusirea fortei militare ukr si a economiei UE. Resursele imi permit.
    – voi ocupa tot tarmul ukr al Marii Negre pana la Dunare si voi reduce Ukr la 1/3
    – voi putea zadarnici reconstructia Ukr nefiind constrans de un tratat de pace /armistitiu. O Ukr reconstruita e un atentat la securitatea Rusiei si doar ar amana un conflict pe care il pot rezolva acum.
    Deci , “za chem ? “
    Crud , asa-I ?

    • @
      ‘Occidentul si-a distrus economia “sanctionandu-I” pe rusi’
      …care occident?!
      si de aici rezulta si raspunsul la intrebarea ‘de ce nu se termina razboiul din ucr’, pentru ca ‘o parte a occidentului’ e interesata sa seteze in interes propriu Noua Lume, sacrificind, la nevoie, chiar si restul coechipierilor

      deci ‘razboiul din ucr’ nu se termina pe motiv ca inca e nevoie de el pentru a pastra controlul asupra Definitiei Noii Lumi. abia mai apoi e vorba despre restul…( si americanii insa si rusii fix cu asta se ocupa, cu Noua Lume, mutarile punctuale sint …simple mutrari in jocul care abia el conteaza cu adevarat si care e doar unul: Noua Lume )
      adica …pina nu s o arata la fata Noua Lume …slabe sanse sa se termine ceva, fie razboiul din ucr, fie razboiul din gaza, fie …orice alta dinamica pandemica
      de fapt io zic ca sansele sint nule. inca vreo doi trei ani mai dureaza povestea…,

      • si va fi …din ce in ce mai mare presiunea pusa pe nevoia de schimbare fundamentala pentru ca …pur si simplu chiar e nevoie de o Noua Lume.
        nu Noua Lume e problema, doar, ci cum faci Pace intre ea si Natura, asta e problema capitala

      • de fapt fix asta e diferenta fundamentala intre state,

        unele au careferinta Noua Lume, miza fiind …cum n a mai fost vreodata alta,

        altele au ca referinta dinamici locale, regionale, …punctiforme, aceste ‘nevoi’ fiind folosite pe post de ‘momeala’ de catre statele de mai sus

        Rusia, China, SUA au ca referinta Noua Lume. ceilalti …in principiu ‘ziua de maine’

        • China isi doreste Noua Lume, fara ea Noua Lume nu se va naste
          SUA isi doreste Noua Lume, fara ea Noua Lume nu se va naste
          Rusia nu-si doreste Noua Lume, fara ea Noua Lume nu se va naste

  • Nea Ioane, Netanyahu își apără tara și poporul de nemernicii de teroriști. El nu este un general în rezervă bese in cizme că mulți dintre ai noștri.
    În dorința de a fi Gică Contra de faci de kakao așa cum ai făcut și aplaudând pe Putin.
    Rusinicăă!

    • @
      e intr o companie selecta, ca vad ca nu e singurul,
      iata l pe Obama, care in opinia dvs si el se face, va citez, „de cacao” : https://www.stiripesurse.ro/obama-nu-ezita-sa-aduca-acuze-si-israelului-ocupatia-si-ceea-ce-li-se-intampla-palestinienilor-este-insuportabil_3130011.html

    • @Sandu I
      vremurile astea sint tare interesante, plenar interesante, pentru ca daca in prima repriza folosesti o masura nedreapta …in a doua si in urmatoarele …realitatea va fi de asa fel incat te vei pune singur la indoiala

      „Dacă vrei să rezolvi problema, atunci trebuie să iei în considerare întregul adevăr”
      insa zicerea se aplica cu egala consideratie si in ‘operatiune’ si in ‘noul razboi’, spre ex….
      se aplica daca vrei sa rezolvi problema, daca nu, nu e nevoie…

      • se stia din Start ca Arbitrul e pe teren si …nu vei avea loc de dat la ntors, adica se stia din Start( ul Marii Revolutii) ca ‘ce se cere’ e ‘sa fii drept …dupa puteri’
        acuma …doar se adevereste ca asa e.
        cu cit povestea Marii Revolutii se va adinci, tot perpetlit ba pe o parte ba pe cealalta, chiar si farama de nedreptate pe care oi fi manifestat o ( pentru ca asta ti a fost dorinta ) o vei pune singur la indoiala, …pentru ca te vei vedea nevoit :)))

        si Putin vorbea despre …’sa privim intreg adevarul’, insa cine l a bagat in seama?
        acum, iata, chiar Obama vorbeste despre ‘intreg adevarul’
        unii …se vad obligati sa nu vada tot adevarul nici in ‘noul razboi’, ramanand consecventi atitudinii manifestate pe vremea ‘operatiunii’, insa ….vantul si a schimbat directia, bate fix invers :))), asa ca …vor ajunge, pesemne, intr un mare offside, peste ceva vreme

        • ‘operatiunea’ si ‘noul razboi’ sint ‘in oglinda’
          doar daca te pozitionai din prima ‘intre’ vei fi in echilibru si tura asta. altfel …te vei dezechilibra din ce in ce mai cu talent, pe masura ce Marea Revolutie se adinceste ( si ea doar! se adinceste… )

          • ca sa nu te pui singur la indoiala ( aceasta fiind punerea la indoiala absoluta ) ar trebui ca acum, in cazul ‘noului razboi’, sa i faci plenara galerie lui Bibi, tot asa cum ii faceai plenara galerie lui Volo ( faza e ca nu prea merge, pentru ca in a doua repriza lumea vorbeste in buricul Pietelor despre ‘intregul adevar’, nu doar despre un flentic din el…, caz in care te vei pune singur la indoiala chiar si daca …nu vei recunoaste asta, cu toate ca vezi clar ca asa e :)))
            ( am tot zis, chiar din Start, ca …undeva in spate …e un strateg uimitor. …uite ca pe zi ce trece asta se dovedeste cu varf si indesat. Marea Revolutie e gandita …adinc, Mariane nu altceva!:))) )

    • domnule Sandu I, incercind sa l calcati in picioare pe ‘nea Ion’ …uite ca ati sfarsit prin al calca in picioare pe Obama,
      despre care spuneti ca s a facut, citez, „de kakao”, insa si ca, si citez iarasi ce ati zis, e un „bese in cizme”
      sinteti liber sa l faceti pe Obama cum doriti…, dupa cum vedeti nu va cenzureaza nimeni…

      • domnule Sandu I, ce aveți cu Obama, ce va făcut?
        de ce sunteți așa pornit împotriva lui?

    • Asa e! La fel cum USA isi apara pamantul sfant al zonei ocupate de ei in Siria de teroristu’ de Bashar. Pentru ca, asa cum spunea domnu’ prezident Trump: because of oil. Ce nemernici si palestinienii si sirienii, auzi, sa nu vrea sa fie mandri ca romanii.

  • „Cu cat se apropie prabusirea Imperiului,cu atat mai nebune ,ii sunt legile”.Marcus Tullius Cicero

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *