Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

În PNL s-a pus de un complot împotriva lui Nicolae Ciucă

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „În PNL s-a pus de un complot împotriva lui Nicolae Ciucă”

  • @
    pierderile si castigurile politice generate de dinamici interne sint infasurate …cu fulgi cu tot de pierderile si cistigurile generate de dinamica Marii Revolutii

    • @Online
      „Când virtutea este pierdută, apare bunăvoinţa; când bunăvoinţa este pierdută, apare comportamentul corect; când comportamentul corect este pierdut, apare promptitudinea. Promptitudinea nu este decât o umbră a dreptăţii şi adevărului, este începutul dezordinii.” Lao Tzu
      Priveste in Lume…asta se intampla acum…toti sunt „pompieri”…doar ca tot ei au si pus „focul”…
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • pai Promptitudine a e ecuația de mișcare a Matematicii, adică a celei mai stricte legi din Creație.
        Promptitudine e ecuația de mișcare care îl definește pe Corect ( care e …imaginea din oglindă a Dreptății, …un soi de umbra, da.

      • de fapt Lao zice că se pleacă de la gradinarirea dincolo de generații, caz în care cei care se nasc sint pe măsură vremurilor, deci înțelepții au lucrat cu mult înainte că vremurile sa se basca
        și se ajunge la ..fix pe dos, adică la momentul in care rezolvi vremurile, problemele, fix in momentul cînd ele apar, cu cît mai prompt, cu cît mai antiintelept te dovedești:)))
        deci se pleacă de la efect-cauza și se ajunge la cauza-efect( pe care le rezolvi cu promptitudine) 🙂

        • promptitudine asta e însă mai complexă, pentru că ia viitorul sinnface prezent, însă și trecutul îl suprapune peste prezent, la limita, cu promptitudine, adică 4 devine 6, 8 devine 6, iar prezentul, 6, rămâne ceea ce e.sinuite așa antiintelepciunea face din trecut prezent viitor un 6 6 6 :)))))

          • mai exact ia balanta 4-6-8 și face din ea un singur taler, care e chiar reazemul, adică 6, aceasta balanta fiind chiar Antiadevarul, o referința și el, însă fix pe dos..:)

  • PNL-ul există doar cu numele, altfel nu are nici lider și nici program. Și PSD-ul va pierde mulți alegători/simpatizanți dacă nu dispar pensiile speciale ale magistraților care, prin privilegii și valoare sunt o palmă dată oricărui pensionar pe contributivitate și limită de vârstă. Să nu umble nimeni cu justificări puerile că nu ține.

  • https://news.cgtn.com/news/2023-08-10/China-opposes-U-S-restrictions-on-investment-in-China-1m9iGvO3exy/index.html

    Marele Reflux inainteaza consistent, insularizarea devine evidenta.
    insulele fundamentale:
    Estul, Vestul
    semilumea multipola, semilumea unipolara

    manifestarea unei singure lumi …a murit de curind. acum vorbim despre insularizarea Lumii Mari, despre ‘cele doua lumi’, Estul si Vestul. lumea unipolara nu a murit, tocmai ce trece la un nivel superior, insa o face pe insula ei.

    • acestea sint cele doua talere ale Artificializarii, care formeaza un singur taler, atunci cind vorbim despre Marea Balanta, care are pe celalalt taler Natura
      polarizarea, iar asta pentru ca si numai pentru ca Sistemul e suprasaturat, se mai poate manifesta exclusiv prin nasterea unui pol in afara Sistemului ( Sistemul fiind natura )
      asa apare in poveste Artificializarea, adica ‘lumea din afara Sistemului )

      prin urmare in final vorbim despre doua talere, despre alte doua talere, despre alte doua talere.
      despre cerul si pamantul Naturii, despre cerul si pamantul Artificialului, despre Artificial si Natral in Dinamica Creatiei.
      adica despre, in final, Superpozitiile Mintii Oului Absolut.

      ( acest Sistem de Balante se regaseste in Curcubeu, in Sefirot, in Cifre, in Om( peste care se suprapune si Curcubeul si Sefirotul si Cifrele ) )
      in final aceasta Matrice, aceasta Balanta Matrie se va regasi si in Dinamica Civilizatiei SI Dinamica Naturii, atunci cind referinta e Intregul numit ‘planeta’

      ( Marea Revolutie apare in peisaj ca un efect al saturatiei manifetata in Sistem, care a aparut odata cu Globalizarea si care s-a desavarsit odata cu desavarsirea Globalzarii, fix acel moment fiind cel in care Sistemul a ramas fara Poli, unul din Poli suprasaturind Sistemul ( insa fix din aceasta cauza a aparut in poveste celalalt Pol, care e localizat, in asemenea conditii, exclusiv in afara Sistemului, asa nascinduse Artificialul, Antisistemul, Antinatura, Antiadevarul, Doctrina Anti, etc ) )

      • povestea cu teza-antiteza-sinteza e functionala pina cind sinteza devine Pol, e polarizata.
        atunci cind se intampla asta, deja s a intamplat, celalalt Pol se naste in mod natural in afara ‘sistemului’, el fiind prin definitie Antisistem, Antinatura, Antiadevar, Antipace, Antiintelept, Antiviata, …Anti de la cap la coada

        atunci cind sinteza devine Pol se naste un nou-nout operator logic, Antiadevarul
        ( care e imaginea din Oglinda a Adevarului, despre care, la limita, se poate spune ca …se saruta (la intersectia Imaginilor ) fix asa cum Iuda l-a sarutat pe Hristos. ( simbolistica sarutului lui Iuda e plenar adinca, Antihrist fiind Imaginea din Oglinda a lui Hristos, deci e un ‘Hristos intors pe dos si cu capul in jos’ ( asa cum a picat Iuda in prapastie)

        • referinta oricaror procese innoitoare este Marea Revolutie, in lipsa acesteia procesele nefand prea multe parale, prin definitie.

          • reformele despre care se vorbeste in ro nu sint innoitoare, ele sint dinamici de bun-simt care, insa, apartin unei lumi aflata pe moarte in mod implacabil.
            daca reactiunile sint intr atat de generoase in cazul unor dinamici de bun-simt, dar aflate pe moarte, oare cum se vor manifesta ele atunci cind pe masa va fi ( adica in curind ) ‘nevoia de fundamentala innoire’ ?!

            reformele despre care vorbeste acum guvernul…sint pistol cu apa fata de cele aduse de ‘nevoia de fundamentala innoire’ ( care nevoie se exprima prin superpozitii )

        • @Online
          Din ce adulmec…asta e o prabusire controlata,programata…China are economie de „partid si de stat”…nimic nu „misca” fara „partid”…
          Cat despre omuletzii locali…grindeanu omul sri se plimba cu elicopterul sri si are calitatea de martor si invinuit in niste dosare iar mangalitza ciuca se pregateste de ignat…restul e can can…
          https://adevarul.ro/economie/economia-globala-in-declin-exporturile-2290910.html
          Zi Frumoasa Online!!!
          vali
          🙂

          • pai despre ce vorbim de ani de zile, pacilea, despre demolarea controlata a lumii mari pentru a se putea naște noua lume. însă demolarea e negociată la singe, nu exista dubii aici.
            povestea a inceput cu o promisiune demnă de luat in seama, Make America Great Again

      • @Online
        Am informatii…din mai multe surse…ca mugur manole isarescu e gata…vine „Metamorfoza”…FOAMEA…
        https://r3media.ro/guvernatorul-bnr-mugur-isarescu-cum-sa-faci-stat-european-cu-27-venituri-din-pib/
        Zi Frumoasa Online!!!
        vali
        🙂

        • referinta e Marea Revolutie, nu ‘alte state europene’
          e nevoie de un stat modern, un ‘stat european’ nu mai e suficient ( si statele europene vor avea nevoie de modernizare, referinta fiind aceeasi si in cazul lor )

          deci intrebarea e ‘cum sa faci stat modern, avand ca referinta Marea Revolutie?’

          ( procentul de 27% se corecteaza singur, indirect, ca efect al modernizarii care foloseste ca referinta Marea Revolutie )

    • Marea Revolutie e singura Referinta care poate fi folosita in ‘a face Pace’
      pentru ca Esenta ei se asemana cu Esenta Unicului Foton, foloseste Adevarul ca referinta Absoluta.

  • Nicusor Dan creste in sondaje pentru ca taie de la cultura? Rosiile sunt fructe deci sa le mancam in prajituri. Cam asa a fost asta!CULTURA pe care o huliti atat NU TREBUIE SA RENTEZE! Cultura nu se face capitalist, si cine v-a bagat asta in cap e un om care nu a evoluat din stadiul de peste. Cultura trebuie sustinuta de stat, care in acelasi timp sa incurajeze si initiativa privata culturala, dar nu poate lasa cultura pe seama privatilor ca ne trezim cu conglomeratorul woke, sau cu evenimente tip piesa de teatru in care se vorbeste despre Vagin. Asta e initiativa privata uneori, un cretinism. Nicusor Dan NU CRESTE SI NU VA CRESTE PENTRU CA EL NU EXISTA POLITIC DIN A 2 A ZI DE MANDAT cand a iesit si le-a zis alegatorilor lui cu capu sec CA NU LE DA DOMNULE APA CALDA, pentru ca nu se poate. Si de atunci tot asa, se ingroapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *