În Suceava, Armata Română acoperă crimele lui Flutur

Pe data de 2 aprilie Ministerul Apărării Naționale a preluat conducerea Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. Deși la prima vedere a fost o mutare necesară pentru stoparea haosului instituțional-politic-medical de acolo, pe lângă dovada certă a falimentului democrației noastre care nu ne poate salva decât cu armata și prin instituirea stării de urgență, mi-au atras atenția unele din faptele petrecute.

În primul rând că Gheorghe Flutur, alias „covidul” Consiliului Județean Suceava, nu l-a demis pe managerul spitalului Vasile Rîmbu, ci doar l-a suspendat din funcție și asta la propunerea Ministerului Sănătății. Concomitent Filip Florin este nominalizat să asigure aparent conducerea spitalului pe perioada stării de urgență. Surprinzător sau nu, în vreo 7 zile de la numire, doctorul Filip își dă demisia conform planului, în două etape, pentru ca MAPN-ul să preia controlul instituției.

Astfel, având în vedere evidența, cine ar putea să creadă că transformarea spitalului Suceava într-o unitate militară a fost rezultatul unei întâmplări generate de demisia lui Filip? Pare-mi-se că totul a fost premeditat să se ajungă aici, dar cu ce scop, pentru că eu, unul, nu cred că Armata Română a fost trimisă să salveze doar personalul medical și pacienții.

Și spun asta pentru că, pe lângă cei patru medici militari care au preluat managementul spitalului, în Suceava a ajuns și noul secretar de stat, de la Ministerul Sănătății, generalul-maior în rezervă Ionel Paul Oprea, fostul şef al Direcţiei Medicale a Ministerului Apărării Naţionale, în perioada 2016-2019.

Pentru cei care nu știu trebuie să le spunem că probabil, în toate spitalele din România, directorul medical este supranumit și securistul de serviciu sau omul cu două locuri de muncă care terorizează personalul medical. Aceasta este explicația invitării, la mai toate emisiunile unei anumite televiziuni de știri, a unor directori medicali pricepuți în arta manipulării mai degrabă și nu a realizării actului medical.

Mai mult, la urcarea pe tronul Guvernului, ministerelor, primăriilor și așa mai departe, are loc o reactivare a unor persoane aflate la pensie care au rolul de a întări puterea ordonatorului de credite, în defavoarea angajaților, prin manipulare, amenințări, atacarea personalului în mass-media.

Toate acestea fiind făcute pentru ca unitățile sanitare să se afle sub controlul total al politrucilor, iar medicii să se teamă de orice vorbă spusă la mânie și să închidă ochii la toate hoțiile managerilor.

Așa se face desigur că Nelu Tătaru, ca orice politician care se respectă și cunoaște cum merg lucrurile în România Securistă, nu a făcut excepție de la regulă. Ministrul Sănătății a chemat un general ieșit la pensie să pună botniță medicilor din Suceava să nu se afle nimic despre matrapazlâcurile lui Flutur.

Ionel Oprea întrunește toate cerințele unui lucrător care are o altă misiune decât aceea să se lupte cu coronavirusul, iar vorbele sale despre medicii din Suceava cum că aceștia ”sunt răsfățați și total nepregătiți” confirmă că interesul Partidului este să-i învinovățească pe doctori și sa-l salveze pe Flutur de furia oamenilor.

Nu Rîmbu și Flutur sunt responsabili pentru dezastrul de la Suceava. Vinovați sunt incompetenții și răsfațații de medici, niște inconștienți care s-au lăfăit în milioane de combinezoane și măști. Ionel Oprea nu vorbește cu medicii și asistentele de la Suceava dintr-un motiv foarte simplu: același Flutur împreună cu oamenii lui Râmbu conduc spitalul. Oprea ascultă de Flutur, nu de medici.

Asta înseamnă că Armata Română este folosită să ascundă mizeriile boierilor și să arunce vina pe oamenii obișnuiti până când vor primi iar ordinul să treacă de partea poporului. Boierii caută mereu să-și salveze propria piele puțin le pasă lor de săraciile de noi și de situația noastră.

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „În Suceava, Armata Română acoperă crimele lui Flutur”

📹 Videoblitz 📹
Loading