Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

În timp ce administrația Biden face Bla-bla-bla, Netanyahu își vede de ale lui

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „În timp ce administrația Biden face Bla-bla-bla, Netanyahu își vede de ale lui”

  • Văd că toată lumea se plimbă în cele patru zări pe banii de la buget cu rezultate minimale pentru români. O anume doamnă von Georgette folosește avioanele private precum alții tramvaiul. Cum se justifică cheltuielile aferente?
    Ce au obținut dulapul și colacul? Promisiuni deșarte…
    Măcelul din Gaza și candoarea cu care se execută depășește experimentul planetar cu înțepăturile, dpv al numărului de decedați în unitatea de timp.
    Eu ași face un top al trăsnăilor spuse în regim de breaking news. Sunt televiziuni de știri unde tinerele talente, atehnice cu desăvârșire, emană prostie după prostie.

  • marele reflux vine la pachet cu insularizarea
    o insularizare a nato e despre mai multa nato, nu despre mai putina, pentru ca ea vine la pachet cu insularizarea lumii mari, care se despleteste in semilumea de est si semilumea de vest

    daca pe vremea marelui flux hegemonia a adus beneficii, atunci pe vremea marelui reflux cea care aduce beneficii e ‘lipsa de interes’. insa mai intai trebuie despartite apele, adica mai intai cele doua semilumi tre sa nu mai aiba intersectie. prin urmare ce urmeaza e o adincire a haului dintre est si vest, zidul Kievului devenind noul zid al Berlinului, razboiul rece devenind …geros de a binelea.

  • Ciucă vrea alegeri comasate. Asta pentru ca populația să nu mai fie atentă la ce votează. Adik să se facă campanie la grămadă și nimeni să nu mai înțeleagă nimic.
    Trebuie excluși de pe liste europarlamentrii lingăi PNL-USR care au votat mereu împotriva intereselor României (v. ultimul vot cu renunțarea dreptului de veto în deciziile UE).
    Atenție la votarea primarilor din București!
    Trebuie să înțelegem că ce ne doare cel mai tare „traficul” este menținut în mod voit extrem de aglomerat fiindcă primarul general vrea excluderea mașinilor personale. Așa că folosește toate tertipurile: eliminarea locurilor de parcare, taxele imense la parcările cu plată, zăpăcirea completă a semafoarelor și a timpilor de așteptare care să îngreuneze cât mai mult traficul, amenzile mari.
    Acum s-a votat ca și poliția locală să poate da amenzi în trafic. Adik în loc să-i desfiițeze le-a dat puteri sporite.
    Atenție concetățeni la temele lansate public! Cică suntem statul cu cei mai mulți proprietari, asta însemnă că vor fi mărite până la insuportabil taxele prin diferite modalități, la tot ce însemnă propietate.
    Adik primarii au descoperit că aici sunt bani de stors. Și nu numai primarii ci și Statul prin introducerea obligatorie a diverselor taxe mascate cum ar fi asigurările pe locuințe, prin mărirea taxelor la vânzare-cumărate, la moșteniri etc.
    *
    În următorul an trebuie ca fiecare cetățean să fie vigilent și să se gândească doar la interesele României și la interesele proprii, la buzunarul propriu, la confortul propriu.
    Din ce am văzut și am auzit AUR este pe primul loc cu toate că sondajele spun altfel.
    O fi bine, o fi rău, nu știu fiindcă nu au mai fost la guvernare ca să-i vedem de ce sunt în stare dar sigur vor avea un scor mare.
    Oricum, PNL trebuie să dispară fiindcă a susținut pe Băsescu și Iohannis care nu au fost buni de nimic.
    Datorită PNL timp de 20 de ani România a regresat în toate aspectele (mai ales Coana Justiție).
    Nu mai vorbesc că PNL a susținut beleaua de Nicușor Dan.
    Mucosul ăsta trebuie timis direct la țară unde s-a născut că n-are ce căuta într-un oraș.

    • ‘eliminarea locurilor de parcare, taxele imense la parcările cu plată’

      nervozitatea unor cetateni pe tema parcarilor e suficient de potenta incat sa zburataceasca orice primar din Bucuresti. de ce primarii si o fac cu mana lor, putind chiar pierde alegerile strict, dar strict pe mana parcarilor, (…daca mai sint si alte motive cu atat mai clara e treaba ) …cred ca e greu de priceput.
      cum sa pierzi, nenica, alegerile, doar pe motiv ca ai fost orb si n ai vazut ca mai nou parcarile amenajate raman goale, cu toate ca locurile de parcare disponibile sint mai putine decit necesarul?! pai masinile alea …undeva tot sint parcate!, claie peste gramada, departe de casa, cine mai stie cum si unde?!, insa o astfel de parcare vine la pachet cu o multime ziceri :)), toate …de bine 🙂
      cine a gandit o pasta cu parcarile …a gandit o bine, primarii au sansa sa piarda alegerile exclusiv pe mana parcarilor:))), fara alt ‘stres’ suplimentar 🙂

    • ‘Din ce am văzut și am auzit AUR este pe primul loc cu toate că sondajele spun altfel.
      O fi bine, o fi rău, nu știu fiindcă nu au mai fost la guvernare ca să-i vedem de ce sunt în stare dar sigur vor avea un scor mare.’

      si? daca are un scor mare, daca acum e pe primul loc …ce?!
      pe aur nu celelalte partide il pun la indoiala ( dupa cum si celelalte partide …nu de catre aur sint puse la indoiala ), ci Antinatura.
      cea care e pusa acum la indoiala, in toata lumea, e ‘conducerea asigurata de oameni’, cea care pune la indoiala fiind IA
      prin urmare cea care echilibreaza orice partid condus de oameni, care propovaduieste ‘conducerea asigurata de oameni’ e …cum se pozitioneaza el fata de Natura ( si implicit fata de Artificializare )
      ‘punerea la indoiala’ a conducerilor asigurate de oameni e …plenara. vei crapa de nu te vezi, poti sa te chemi si aur!, daca esti incapabil sa faci Pace pe Vremurile astea.
      daca aur are impresia ca ‘se lupta’ cu alte partide …deja a pierdut lupta. treaba valabila in cazul oricarui alt partid, evident… ( deci e suficient sa pui aceasta intrebare fiecarui parid: va luptati cu celelalte partide? daca raspunsul este Da!, atunci ai in fata un perdant fundamental, ‘conducerea bazata pe IA’ il va spulbera,…chiar daca el crede sau nu crede ca asta i se va intimpla )

    • Apropos de Nicușor Dan. El când a fos ales de PNL primar nu avea casă, stătea cu chirie, nu avea mașină, nu avea decât hainele de pe el.
      Toată viața nu a avut un serviciu regulat, s-a lipit de ONG-uri ca să-i pice și lui un ban.
      Primul lucru pe care l-a făcut ca primar și-a luat carnet și mașină cu toate că avea mașina primăriei la dispoziție.
      Probabil că și-a asigurat și loc de parcare. Se cam bate cap în cap cu ce face el împotriva mașinilor personale.
      Probabil că și-a tras și o casă că tot e împotriva proprităților.
      Acum probabil că e disperat că pierde primăria că s-a învățat la bani.
      Cum draq a fost posibil ca el să fie votat primar e un mister.
      A adus atâta prejudiciu Bucureștiului și o să scape nepedepsit și ăsta.

  • Maestre, da, cele două războaie sunt ca și terminate. Ucraina a pierdut și urmează o cedare oficială a teritoriului cucerit de ruși, iar Israelul va ucide toți palestinienii. Asta-i realitatea.
    Eu mă feresc să mai citesc ceva despre genocidul din Gaza că-mi face rău. Se mai vorbește de legi internaționale, de tratate, de democrație, de umanitate iar o populație de 2 milioane este măcelărită cu barbarism fără nici un motiv sub ochii noștrii.
    Adevărul e că noi omenirea am trecut cu stângul și în secolul XXI, tot cu arme, tot cu violență, tot cu politicieni nebuni.
    Nimic bun pentru omenire. Condițiile de viață s-au deteriorat peste tot, populațiile sunt stoarse de bani, nesiguranța domnește.

    • ‘cele două războaie sunt ca și terminate.’ ( io zic ca sint trei, cu pandemia )

      daca e asa atunci inseamna ca urmeaza sa mai inceapa inca unul

      • pe vremea Marii Revolutii …crizele vin pentru a ramane. daca vreuna sau toate cele care deja se manifesta …dau semne ca intra in adormire, atunci o alta criza va aparea, iar la un moment dat si asta noua va intra in armonie cu celelalte, atunci cint tuturor crizelor le va suna ceasul de trezire…

  • Nenea Ion, cine sunt cei mai bogați americani? Nu cumva evreii? In consecință cum puteți afirma că America nu va ajuta Israel?

  • Dragi tovarasi cu ce am gresit noi Americanilor ca lista noastra de plata(CUMPARATURI) nu se mai sfarseste?Pentru CLAUZA NATIUNII CEA MAI FAVORIZATA?!
    Nota de plata care a inceput cu BECHTELsi continua cu submarine portavioane etc?

    La cat se ridica suma si cat a mai ramas din aceasta tara?TEZAURUL de la MOSCOVA?

    TERHES PRESEDINTE!

  • Americanii prin vocea Kamalei Harris , au dat cel de al 164 lea ultim avertisment Israelului .

    • Da, da da’ Israelul a dat al 165-lea avertisment judetzului SUA ca daca nu e cuminte, le ia banii de la gura la sefii de consiliu judetzean. Si se facu liniste pe Potomac. Acu’ se roade sub plapuma la verzisori. De muncit, muncesc aia de pe plantatii. P-in Oiropa pa cocioc.

  • Ciolacu a reiterat achiziții de armament american,ne vom îndatora până la faliment,apoi străinii vor cumpăra pe bani de nimic ceea ce mai rămâne ,PSD=PNL cu Geoana sau Ciolacu președinte mlastina în care ne afundăm miroase tot mai urat.
    Așa zicea Ciolacu vom fi alături de Ucraina până la victoria finală,am mai auzit asta in WW2.Ba ești cu capul,ce Ucraina,ce victorie finală,romanii au sărăcie,analfabetism,șomaj,datorii,forta de muncă e plecată din țară,nu ai tăiat nici o pensie specială,în curând nu vor mai fi bani de pensii,ești la fel ca celelalte mizerii ce ne-au adus unde suntem.

  • Maestre, palestinienii traiesc in saracie iar liderii lor sunt miliardari, o zice New York Post. https://nypost.com/2023/11/07/news/hamas-leaders-worth-11bn-live-luxury-lives-in-qatar/, valoreaza 11 miliarde….la banii astia, ar fi putut, nu-i asa, sa dezvolte macar putin bucata aia de pamant….dar stai, au investit puternic – in tuneluri, armament, dar populatia aia nu merita?…si atunci, trebuie sa mor eu de grija lor???? Tarile arabe spera ca Hamas sa fie exterminata, pt ei Hamas e ca ISIS, Jihadul Islamic, un pericol de moarte pt tarile lor. Asa ca lasa Israelul sa se ocupe. Richard Engel este jumatate evreu, left wing… oare progresismul lui valoreaza ceva in ochii Hamas?…Nada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *