Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Înfrângerea Cash – începutul sfârșitului pentru Marcel Ciolacu?

Comentarii

17 comentarii pentru articolul „Înfrângerea Cash – începutul sfârșitului pentru Marcel Ciolacu?”

  • Marcel Ciolacu, pentru Bloomberg: ”Aliații Ucrainei trebuie să rămână fermi în susținerea Kievului sau riscă să încurajeze forțele populiste din întreaga Europă printr-o victorie a lui Vladimir Putin” Care sunt forțele populiste,cei care nu mai suporta sau nu mai vor colonizare,in Europa,in Africa,in Orientul mijlociu?deja seismul s-a produs urmează replicile.

  • Domnule Cristoiu, suntem intr-o criza financiara foarte grava si foarte periculoasa pentru Romania ca stat. ilie Serbanescu expune repetat si argumentat criza in care ne aflam. Yanis Varoufakis prezinta o alternativa cu un exemplu, https://finance.yahoo.com/news/argentina-used-chinese-yuan-part-033437723.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAADd98FW-Eu8uCAxGwXCGTCy1RJhlpjqIRY7n9zsYf4UTSYi1RS0WElgWlqaqsEIKDIjcWaH5fj27tbWGAn1Optt5AamFhDXts1wgs5FyvDdX_Xr3jktB8moZ5zoxLVEvUcBpzC-O9l45kjMgSgELH10qJfKcYMJcEnVAtrNBomq_, utilizarea yuanului chinezesc pentru plata datoriei externe. China este dispusa sa imprumute cu plata datoriei in moneda nationala a tarii, leu in cazul nostru. Chiar daca leul se devalorizeaza si aparent China pierde, in realitate dollarii americani pe care China ii poseda s-au devalorizat asa de mult incat China castiga facandu-i sa circule si in acelasi timp impunandu-si moneda yuan ca o alternativa la dollar….Guvernul Romaniei este atat de prost, atat de incompetent!!! Au mai ramas putine solutii inainte ca Romania sa dispara. Ce face Argentina, putem sa facem si noi. Este drept ca daca supravietuim ca si tara supravietuiesc si prostii astia ca numitul Ciolacu!

  • @Online
    „Alegerile din 2024 au toate șansele să fie bomboana pe coliva României: în timp ce țara se sufocă din cauza deficitului exploziv și se îndatorează cu 50.000 de euro pe minut, PSD anunță că de la 1 septembrie 2024 pensiile se vor majora, în medie, cu 40%! Impactul bugerar va fi de 55,36 miliarde de lei (peste 11 miliarde de euro) doar pentru cele 4 luni rămase din 2024. Banii vor fi scoși, evident, tot din noi împrumuturi externe și din creșterea birurilor pe sectorul privat.”
    https://ziaristii.com/in-timp-ce-romania-se-imprumuta-cu-50-000-de-euro-minut-psd-ii-anunta-pe-pensionari-ca-le-va-mari-pensiile-cu-40-cu-doua-luni-inaintea-alegerilor-impact-bugetar-pe-doar-4-luni-alti-11-miliarde-de-e/
    Seara Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • alegerile din 2024 sint cu înainte de ele și …după ele

      daca cele mai capabile minții care s au manifestat în serviciile secrete din tara asta sau inca se manifesta vor intra în armonie cu Patriotismul, … vom mai fi și după.

  • După declarația ministrului israelian Amichai Eliyahu, care a spus că una dintre opțiunile Israelului în războiul împotriva Hamas ar putea fi să arunce o bombă nucleară pe Fâșia Gaza a venit și intervenția purtătoarei de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei Maria Zakharova, care a spus că principala problemă este că Israelul pare să fi recunoscut că are arme nucleare.
    Ea întreabă „unde sunt Agenția Internațională pentru Energie Atomică și inspectorii nucleari internaționali?”

    *
    Curg știrile din Gaza:
    * Crucea Rosie spune ca un convoi umanitar a fost atacat in orasul Gaza
    * Organizația Mondială a Sănătății a declarat că în medie 160 de copii sunt uciși în fiecare zi în Gaza de război. „Nivelul morții și al suferinței este greu de înțeles”, a spus purtătorul de cuvânt al OMS, Christian Lindmeier.
    * Fondul ONU pentru Copii (Unicef) relatează că doar 14 din cele 35 de spitale mai funcționează că femeile nasc, inclusiv prin cezariană fără analgezice și sunt externate, încă sângerând, în câteva ore de la naștere altele care nu au loc sau nu au cum să ajungă la spital
    „ sunt nevoite să nască în adăposturi, în casele lor, pe străzi în mijlocul dărâmurilor sau în unități de sănătate copleșite, unde salubritatea se înrăutățește și riscul de infecție și complicații medicale este crescut”.
    * „nu mai e spațiu pentru înmormântări” țipă Biroul de presă al Hamas.
    * Biroul ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare (OCHA) a declarat că majoritatea stațiilor de pompare a apelor uzate din teritoriu au fost închise.
    * Mor zilnic voluntari din organizațiile umanitare, și dintre medicii fără frontiere.
    Cred că Netanyahu în dorința lui de răzbunare târăște Israelul în nisipuri mășcătoare fiindcă de data acesta vor fi urmări.
    Chiar dacă pliticienii lumii vor tece iar cu vederea, oricare om de pe planetă care are un telefon sau un TV vede ce se întâmplă.
    Orfanii din Palestina nu vor uita niciodată.

    *
    Antena3 a devenit un platou experiment pentru teatru absurd. Actorii, cu fețele alea încărcate de fond de ten de zici că sunt actori Kabuki,
    desfășoară o piesă de război și vor neapărat să ne bage războiul în case forțat, așa au făcut și cu războiul din Ucraina. Bleah!
    Unde draq e CNA!?? că alte posturi pentru nimik sunt cocoșate de amenzi.

    *

  • votez cu el, nu votez cu ea,
    sint pro, sint contra,
    …Maestrul a coborat in tribuna :))

  • in timp ce Noua Lume sta sa se nasca, durerile facerii fiind, dupa cum se si vede,…demne de luat in seama,
    noi …tot la paruiala politica am ramas?
    :))
    :)))))))))))))))))))))))))

    mai nenica, …e in plina desfasurare Marea Revolutie,
    Metamorfoza,
    nasterea Noii Lumi, care are ca esenta Artificializarea,
    toate astea fiind exprimari singulare in dinamica civilizatiilor care se manifesta pe o planeta.
    pe acest ‘fond’ noi …tot la paruiala politica am ramas?

    in lipsa unei entitati a natiei care sa se ridice deasupra tuturor, ridicindu se concomitent la nivelul Vremurilor,…ne ducem pe copca. garantat.
    nu tre sa va mai bateti capul, acolo vom ajunge fara doar si poate. ( insa, ce i drept, daca vi l bateti …s ar putea sa ajungem acoo mai repede :)))))) )

  • Noua Lume e despre lipsa cash ului
    te poti da si cu tampla de stele, tot despre lipsa cash ului e

    prin urmare orice plafon e …prea mare. peste o vreme Noua Lume va vorbi despre banii care se misca pe blockchain

    bineinteles ca exista tensiuni, insa scapi de ele daca si numai daca despletesti dinamicile in superpozitii, caz in care vorbesti despre un teren pe care se manifesta exclusiv cash ul si despre un alt teren pe care nu exista cash ul.
    la tara iti poti cumpara cava cu bani cash, insa la oras nu ti poti cumpara nici painea cu bani cash
    adica in zonele urbane banii cash dispar, …de tot, iar in zonele rurale exista exclusiv bani cash ( cu care n ai ce face la oras )

    oricum altfel, adica in lipsa lucrului cu superpozitiile,
    si cash, insa si monede digitale,
    se va vorbi exclusiv despre monede digitale, inclusiv ‘la tara’, in zonele rurale.

    ori intr o barca, ori in ailalta. cu fundul in doua barci …nu mai maerge.
    ori monede digitale, ori cash. daca vrei sa existe ambele …atunci tre sa lucrezi cu doua barci,
    intr o barca cash ul, in ailalta moneda digitala.

    asa e Noua Lume, temelia ei e blockchain,
    vrei moneda? bravo!, pe blockchain cu ea!
    asa e Noua Lume,…aia e.

    vrei si cash?
    bravo!, atunci n ai decit sa operezi cu ambele barci, punindu l pe SI intre ele.

    insa o despletire a dinamicilor statului in superpozitii …nu i de colea. fara o redefinire administrativ teritoriala …e practic imposibila.

    • Esenta Noii Lumi este Artificializarea

      ‘noul timp’ cu care opereaza Noua Lume e ‘blockchain’, asta e ‘noul timp’

      ecuatia de miscare a Noii Lumi e tesuta din exprimari care se manifesta exclusiv pe blockchain.
      si de a dura daca te ai da, si in limba daca ai sta, asa va fi si altfel nu.
      Artificializarea e implacabila.

      prin urmare …pe cine intereseaza ce vrea Lumea Politicienilor,
      daca ea nu se refera la …cum sa faca Pace
      intre Civilizatie, care e despre Artificializare, intre Noua Lume, care are ca esenta IA,
      si Natura?!

      daca nu te referi la asta atunci …se stie spre ce ne indreptam, ‘doar spre Artificializare’, chiar si in cel mai ….pierdut sat. caz in care Lumea Politicienilor … doar se inchina in fata acestei Implacabile destinatii, care e Artificializarea

      • asa s-a spus, ori intr o barca, ori in ailalta.
        ori in barca Naturii, ori in aia a Artificializarii.
        insa …Iubirea este SI-ul dintre cele doua barci, este SI-ul dintre Natural si Artificial, caz in care tot ce se cere e sa faci Pace intre cele doua Barci

        • cum sa faci Pace daca nu te pozitionezi intre Unda si Corpuscul, tratandu le pe ambele cu egala consideratie?!
          ( momemtan e mai greu de priceput, poate, pentru ca pina una alta se vorbeste despre dualitatea unda-corpuscul, pina se va vorbi si despre …intreita manifestare a Unicului Foton, adica si despre ‘a treia componenta a fotonului’, …pesemne ca mai e ceva de mers

          • Civilizatia are nevoie ‘pe mijloc’, adica paici pe unde sintem noi, despre ‘privire cu egala consideratie’, caz in care faza cu ‘galeria’ …nu merge.
            paici …Civilizatia n are nevoie de ‘galerie’, ci de Pace

            deci daca incerci, dupa puteri, sa faci Pace intre ‘cele doua talere’ ale civilizatiei …inseamna ca te dai pe Val.
            oricum altfel inseamna ca …i te impotrivesti valului, caz in care te va matura de n o sa te mai vezi…

    • va fi greu de trait ‘la tara’
      pentru ca ‘actualul sat’ se va intoarce la origine
      adica …daca vrei Natura, atunci Natura ai! ( insa ‘satul’ pe alocuri s a mai departat de Natura, prin urmare ‘intoarcerea’ va fi extrem de greu de digerat, pentru ca omul s a invatat cu darurile civilizatiei )

      insa faza tare e ca ‘la oras’ Natura va avea tendinta sa dispara din peisaj, totul devenind …Artificial.
      caz in care daca vrei Natura, atunci …multumeste Cerului va vei avea unde sa te duci!, …adica ‘la tara’, insa asta se va intimpla daca si numai daca neamul asta va lucra prin superpozitii, pastrind ‘pe masa’ si varianta ‘la tara’, indiferent in ce fel se va anifesta ea,…spre ex ‘la tara …pina la prasele’
      ca daca nu va lucra asa, atunci …Artificializarea va inunda tot locul. ( de asta si tot spun ca digitalizarea cu toptanul e ..’definitia nebuniei’ )

  • Ce-ți mai place debandada și chiloții femeilor!
    Nu exista că sa casti gura și să nu zici ceva de Ciolacu!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *