Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Întâlnirea de ochii lumii de la Casa Albă ne costă un sistem Patriot

Comentarii

31 comentarii pentru articolul „Întâlnirea de ochii lumii de la Casa Albă ne costă un sistem Patriot”

  • Orice s-ar zice, e o nouă mare lovitură de imagine a lui Iohannis. Iliescu și Băsescu au de ce să moară de ciudă. În sfârșit avem un președinte apreciat în străinătate. Primul după Ceaușescu 😉

  • VucicOrbanXi=VOXP(utin,)opuli!

  • SomnuleCrisyoiu sa nu va mirati ca v-au atacat canalul de Youtube.
    Baietii „dusi cu capyl” a lui MaRog sunt tot mai nervosi.
    Haideti sa va povestesc o intamplare anterioara ingrijorarilo dumneavoastra despre vizita Dulapului in SUA/
    In publicatia Cotidianul apare un articol cu titlul „Iohasnis a plecat in SUA cu un avion de lux”. Pe forumul articolului presedintele este tavalit in tot felul, dar apare urmatoarea postare

    „S”
    Pe mine nu ma sperie deja ca platim un alt avion de lux pentru Dulapul de la Cotroceni, ma sperie ca pentru premiul ala de la americani Romania va mai antama arme de cateva MILIARDE DOLARII, platite in avans pentru arme care le vom primi la sfantu asteapta sau si alea de vin mai repede le vom dona Ukrainei.
    Va amintiti cand am cumparat sistemele Patriot? Pe vremea lui Trump, cand i-a daruit acesta o sepcuta, iar Romania a platit in avans vreo 6 miliarde de dolari, dar nici acum, la sfarsitul presedentiei lui Biden inca nu am primit toate sistemele. Abia UNUL SINGUR e functional din 2024. De platit le-am platit in 2019.
    Constitutia Romaniei spune ca guvernul negociaza contracte si tratate, dar Iohanis nu s-a prea impiedicat vreodata in aproape 10 ani de Constitutie…..o terfeloaga pentru el…Guvernul de atunci a; Romaniei a aflat din presa ca noi cumparam sisteme Patriot!!! „Curat” democratie/

    De cate ori merge in vreo vizita Iohanis creste datoria Romaniei.

    Deci costul avionului e un mizilic pe langa cat vom plati premiul….ca tot a ajuns datoria Romaniei la peste 52%.”

    Dupa vreo 5 oreapare urmatoarea postare


    Mioriţa spune:
    06 mai 2024 la 16:04

    @S:
    Tu intelegi romaneste sau ce ai? Saptamana asta nu calci pe aici.
    Avem alergie toti. Ne toci nervii marunt cu shit-show al tau.”

    Cine sunt „toti”, ce din cele scrie in postare NU sunt publice si adevarate?

    De ce Mioritele lui MaRog sunt deranjate de postari care vorbesc despre achizitiile de arme de la americani?

    Va mai mira atacul la canalul dumneavoastra, daca pe astia si o postare pe un forum ii deranjeaza si numesc niste adevaruri publice shit-show/adica rahat?

  • Asa presedinte, asa jurnalisti! Dupa modelul drogangiu Dobrovolschi, mai rau decat sa il lingi pe tradator, mai poate doar Radu Tudor. Cu ocazia investirii lui Vladimir Putin, a plecat Iohannis cu camila sa intr-o excursie la familia Biden, nu de alta, dar sa nu se creada ca e pe partea flancului estic. Ce scursura de om este cocotat in varful statului, si ce scursuri de securisti tin aceasta otreapa acolo! Nu i-o crapa inima in Pahontu pentru serviciile astea aduse patriei? De unde dreacu si-or trage radacinile securistii astia, ca au ajuns codosi, zarzavagii si chelnerii astuia si ai camilei lui! Sa mai spuneti ca Ceausescu taia si facea? Tot putori ca Pahontu faceau cartile si jucau popa-prostu! Serviciile secrete romanesti se ocupa cu tradarea si distrugerea tarii si cu schimbatul izmenelor lui iohannis! Cine ii da bani lui Iohannis pentru rasfatul familiei lui? Capul in par!! Si Ciolacu si Ciuca, aceeasi voma!

  • Maestre , e greu de inteles ? Donatia sistemului Patriot e modestul nostru obol pt apararea investitiei lui Rotschild.

  • Dragi tovarăși DULAPUL a fost in USA ca sa i se ceara șapca înapoi …foarte frumos eu personal cred ca trebuie sa le dam toate patrioatele in felul acest nu vom mai fi pe lista rușilor, la dracu iranienilor…NATO este un bazar de arme american.

    P.S….Pe toate televiziuni le din lumea întreaga la știri ni se arata cum imigranții ilegali din USA sun primiți cu bratele deschise de USA iar noua romanilor ni se cere sa stam in genunchi pentru viza…ha ha ha….ce dracu sa faci in USA?

    • Lasa patrioatele, ca p-alea le darama pionierii rusi cu prastia. Ce te faci insa daca de pe Kogalniceanu pleaca F16 spre Crimea? Sper sa nu-i apuce pe ai nostri vitejia ca s-ar putea ca rusii sa ne reamenajeze extravilanu’ din zona ca pe branza aia elvetiana de-i zice schweitzer!

  • Prestigiul internațional al Președintelui Iohannis stârnește multe invidii. Nu există continent pe care să nu fie cunoscut, prețuit și primit cu respect și căldură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *