Vladimir Putin a câștigat alegerile prezidențiale din Rusia cu 87,97 la sută

Invitații cristoiublog.ro – Traian Horia (corespondență de la Londra)

Anti-Interviu
Av. Aurelian Pavelescu, liderul PNȚCD: „Faptul că GDS l-a premiat pe Lazăr în plin scandal al dezvăluirilor dovada că GDS face parte dintr-o adevărată rețea de susținere a sistemului de represiune comunistă”

Cu liderul Partidului Național Țărănesc, avocatul Aurelian Pavelescu, omul împotriva căruia s-au plâns 172 de magistrați „activiști” în aceeași zi. Din depozitul en-gros și en-detail de coronițe „haștag rezist” pentru torționari, trecem spre o parolă despre Augustin Lazăr – tipul cu „reeducarea” de la Aiud, uns de Iohannis să conducă Ministerul Public, apoi o cafea în Statul Paralel, un burger cu Trump, un loc eligibil pentru Cris Terheș și o speranță politică în plus pentru țărăniști.

„Premierea lui Lazăr? Sunt comandamente mai presus de voința membrilor GDS”

Reporter: Grupurile “rezist”, ex-procurorul comunist Augustin Lazăr- care veghea “reeducarea” deținuților politici, premiați cu toții la Grupul de Dialog Social (GDS). Uau, ce se-ntîmplă cu Soros în România: s-a supărat pe Stat ca văcarul pe sat?

Aurelian Pavelescu: Faptul că GDS l-a premiat pe Lazăr în plin scandal al dezvăluirilor este cumplit. Gestul GDS reprezintă o cauționare morală, dincolo de vinovățiile, existente sau nu, de natură penală. Este dovada că GDS face parte dintr-o adevărată rețea de susținere a sistemului de represiune comunistă, chiar împotriva propriului Statut de funcționare din 1990, care interzice asociației să aibă vreo legătură de orice fel cu vechile structuri.

Asumarea de a-l sprijini pe Lazăr în mod deschis, în pofida probelor zdrobitoare, dovedește că este vorba despre comandamente care sunt mai presus chiar decât voința actualilor membri GDS! Este cu neputință ca aceștia, de bună voie, să consimtă la o adevărată sinucidere morală în fața istoriei și a opiniei publice. Dincolo de orice simpatie sau antipatie politică, susținerea lui Augustin Lazăr de către GDS este irațională. Înseamnă că miza din spatele acestei susțineri este mai mare decât existența GDS.

Sunt sigur că GDS nu va supraviețui ca instituție după acest gest, societatea românească nu va ierta această uriașă trădare, mai devreme sau mai târziu. Ce se află în spatele acestei decizii sinucigașe moral, interesele care trebuie protejate? Îmi este imposibil să dau un răspuns azi, când un grup de intelectuali au decis să fie priviți de acum înainte ca instrumente ale fostelor structuri. Din păcate, lipsa operelor valoroase ale acestora nu face decât să confirme o asemenea stare de fapt.

Reporter: Potrivit dezvăluirilor din presă, procurorul general al României, Augustin Lazăr era procurorul comunist care constata la penitenciarul Aiud dacă deținuții politici erau “reeducați” suficient pentru regim, iar avocatul președintelui Klaus Iohannis, un anume Mușat, era informator local pentru cei ca Lazăr…

Aurelian Pavelescu:
În numele PNȚCD am formulat Denunț penal împotriva lui Augustin Lazăr la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) pentru infracțiuni împotriva umanității (art. 439 Cod penal), la 4 aprilie a.c. Faptele privesc actele de tortură împotriva deținuților politici de la Aiud, la care Augustin Lazăr a participat direct și indirect, prin refuzul de a libera deținuții, deși condițiile legale erau îndeplinite, prelungindu-le agonia, prin refuzul de a aplica legea in vigoare cu privire la condițiile de detenție, prin suprimarea drepturilor deținuților de a se adresa instantelor de judecată, a cunoscut, a tolerat, a încurajat și a acoperit prin forme legale false actele de tortura fizica și psihică, însăși existența celulelor de tortura in funcțiune, ca instrumente de nimicire totală a victimelor alese pe criterii politice, fiind probe directe care-l incriminează în raport de atribuțiile sale legale.

Mărturiile deținuților, gardienilor, înscrisurile oficiale, existența instrumentelor de tortura sunt copleșitoare, în sensul art 439 Cod penal. Din ultimele dezvăluiri ale lui Ioan Muntean și alții, au avut loc asasinate in Aiud, in urma bătăilor cumplite și repetate, pe care Lazăr le-ar fi cunoscut și ar fi participat la escamotarea acestora. Toate acestea urmează a fi cercetate de organul de urmărire penală.

Personal sunt convins de vinovăția lui Lazăr, care a încălcat inclusiv legislația comunistă în vigoare, fiind aplicate aceleași tehnici de tortură (“reeducare”) din anii 50, deși între timp apăruse o legislație care incrimina tortura și actele inumane. Într-un fel, Lazăr este mai vinovat chiar decât Vișinescu, pe timpul căruia nu exista noua legislație și care avea atribuții mai reduse în calitatea de comandant al închisorii decât ale procurorului, obligat să vegheze ca asupra deținuților să nu se aplice tortura. La fel de grav este că acest personaj sinistru a fost propulsat mult timp după prăbușirea comunismului în cea mai importantă funcție din Ministerul Public.

Reporter: Un răspuns așa amplu mai cerea aici o întrebare.

Aurelian Pavelescu: În timpul mandatului de Procuror General, Lazăr a patronat, ca și în anii 80, abuzuri înfiorătoare ale procurorilor, dosare fabricate în scopuri politice.

Același personaj a aplicat Protocoale secrete cu SRI și a și semnat unul dintre acestea, protocoale care au fost desființate de CCR ca neconstituționale. Aceeași conduită ca și în anii ’80 a procurorului comunist. Nu este întâmplător. Din contră, este vorba despre supraviețuirea acelorași practici, îndreptate împotriva opozanților politici ai unor grupuri de interese care au confiscat puterea de stat.

De la o zi la alta apar noi probe împotriva lui Lazăr și a vechilor săi colaboratori, iar în privința abuzurilor recente, de asemenea. Apariția unor indicii că Președintele Klaus Iohannis ar fi cunoscut trecutul lui Augustin Lazăr este cu atât mai gravă. Nu am văzut, însă, până în prezent probe cu privire la avocatul George Mușat și nu este deontologic să mă pronunț în vreun fel cu privire la persoana acestuia.

„Cei 172 nu sunt magistrați, ci uzurpatori ai magistraturii”

Reporter: Sunt ciudățenii: magistrați care cer eliminarea criteriului “bunei reputații” din Ordonanța de Urgență a ministrului Toader și pe de altă parte, magistrați care cer să li se apere “reputația profesională” împotriva avocatului Aurelian Pavelescu. Sună confuz: adică, unde e diferența între “buna-reputație” și “reputația profesională” pentru Justiția română?

Aurelian Pavelescu: Din păcate, magistratura în genere, iar nu doar magistrații, a fost deturnată de la misiunea ei constituțională în ultimele decenii, fiind transformată într-o unealtă a poliției politice. Atât printr-o legislație din care au fost eliminate garanțiile constituționale privind drepturile fundamentale, cât și printr-un corp profesional aservit, începându-se cu șefii instituțiilor judiciare, Procurorul General sau Președintele ÎCCJ. Exemplele sunt nenumărate. Vocea mea, atât cu jurist care mă bucur de o mare credibilitate în societate, cât și ca Președinte PNȚCD, a creat o puternică îngrijorare pentru sistemul represiv, interesat să-și apere interesele de castă.

Aceasta este explicația pentru care un număr foarte mare de magistrați au încercat să mă intimideze, pretinzând că apără independența justiției. Justiția este un bun al poporului și nu poate fi confiscată de magistrați care au făcut dovada că au călcat în picioare drepturile și libertățile cetățenilor, participând la militarizarea actului de justiție transformat în “câmp tactic” al serviciilor secrete.

„N-AU ADUS NICIUN ARGUMENT JURIDIC SERIOS, AU ZIS CĂ AM FOST PREA DUR”

Reporter: Deci, un număr de 172 de magistrați- fiindcă ei nu-și zic “protestatari” ci “magistrați”, declară că se simt “neprotejați” în fața avocatului Pavelescu? Credeți că există un motiv ascuns, un substrat pentru o astfel de acțiune a unui grup de magistrați care știau perfect că protestele din Justiție sunt interzise prin lege, dar care, totuși, “ocupă scările”?

Aurelian Pavelescu: Cei 172 de magistrați care m-au reclamat la CSM, cât și CSM, au dovedit că sunt speriați de puterea exemplului. Acțiunea lor de a mă intimida și a mă pedepsi este asemănătoare cu acțiunile împotriva dizidenților politici din regimul comunist, pentru ca adevărul să nu iasă la suprafață și sistemul represiv să se perpetueze.

Este inacceptabil ca, într-un stat de drept, magistrații să apere abuzurile în stradă și să conteste legile votate de Parlament, care reprezintă poporul suveran, încălcând flagrant statutul de magistrat, dar și decizii ale Curții Constituționale. Aceste persoane nu sunt magistrați, ci uzurpatori ai magistraturii. Prin aceste acțiuni ei s-au manifestat împotriva democrației și a suveranității poporului.

Ca jurist și președinte PNȚCD nu voi tolera asemenea derapaje, specifice statelor dictatoriale, acești așa-ziși magistrați fiind susținuți de o adevărată rețea de sprijin care a confiscat instituțiile democratice. În atacul lor nedemn la adresa mea, acești așa-ziși magistrați n-au adus niciun argument juridic serios, invocând numai duritatea mesajului meu care, oricum, este insuficient pentru a înlătura uriașul rău făcut de magistrați întregii societăți.

„Statul paralel e o castă”

Reporter: Cum ați defini dvs personal, noțiunea de Stat Paralel în România? Occidentul, prin activiștii lui globali, aripa Soros, precum dnii Timmermans (Frans- C.E., n.n.) sau Tajani (Antonio- P.E., n.n.), au ignorat sistematic existența unui sistem subteran care în România a infectat Justiția.

Aurelian Pavelescu: Statul paralel sau subteran este o rețea de persoane cu funcții de conducere care au deturnat instituțiile de la misiunea lor constituțională și le-au pus în slujba unor grupuri de interese nelegitime, împotriva democrației și suveranității poporului. Este vorba despre o adevărată castă, care exercită nelegitim puterea de stat împotriva drepturilor și libertăților fundamentale, fiind protejată de instituțiile care ar trebui să garanteze aceste drepturi, la rândul lor confiscate.

Reporter: Președintele nord-american Trump e lăudat în unele cercuri conservatoare că a bătut Statul Profund nord-american cu o singură mână și cu un cont de Twitter. Ce lipsește perechii Liviu Dragnea- Popescu Tăriceanu să facă același lucru în România?

Aurelian Pavelescu: Da, Președintele Trump a denunțat existența unui stat subteran și în SUA. Nu pot, însă, să spun că realitățile din SUA sunt asemănătoare cu cele din România. În SUA nu se poate vorbi despre un control al statului de către grupuri nelegitime. Pe de altă parte, declarația lui Trump că a bătut acel “deep state”, pe care singur îl definește, nu este realistă. E nevoie de o analiză mai aprofundată, care să se raporteze critic, inclusiv la unele dintre acțiunile președintelui SUA, la oportunitatea și corectitudinea acestora.

Deși sunt un susținător al Administrației Trump, ca om politic nu pot să nu iau în considerare întregul context politic, pentru o judecată responsabilă. În România lucrurile sunt cu mult mai grave, instituțiile noastre fiind incomparabil mai vulnerabile decât cele americane, iar mentalitatea poporului cu totul alta, îndeosebi cu privire la înțelegerea democrației.

Reporter: Practic, nu a plătit nimeni în Justiție până acum pentru rularea unui Stat Paralel. Au “plătit” doar victimele.

Aurelian Pavelescu: Statul paralel acționează permanent pentru a se proteja. Sunt eliminate acele persoane sau situații care l-ar pune în primejdie, pentru a păstra minime aparențe de mimare a democrației. Acest joc al aparențelor este deosebit de important, manipularea maselor fiind un obiectiv principal, ca în orice dictatură.

„Țineți cu poporu, ca să nu rătăciți!”

Reporter: Țărăniștii n-au pierit, sunt doar puțin plecați. Cum atrageți tinerii spre partidul dvs?

Aurelian Pavelescu: Sunt țărăniști toți cei care cred și aderă la principiile PNȚCD, fixate de Iuliu Maniu, PNȚCD nu a fost și nu va fi o castă. În perioada în care unii lideri au închis partidul considerând că acesta aparține unor familii și unor cercuri restrânse, PNȚCD s-a îndepărtat de popor și a plătit amarnic, devenind vulnerabil. Nu avem voie să uităm cuvintele unuia dintre patriarhii partidului, Simion Bărnuțiu: “Țineți cu poporu, toți, ca să nu rătăciți!”. Dacă partidul piere, va avea de suferit întreaga națiune.

Reporter: Ce perspective politice are PNȚCD în acest moment, în opinia dvs?

Aurelian Pavelescu: PNȚCD, înainte de a fi un partid supus evaluărilor electorale, este un simbol. Atât în linia sa transilvană, cât și cea din vechiul Regat, a luptat pentru drepturile românilor ca nimeni altul și a contribuit decisiv la Marea Unire din 1918. După 1990, a fost principalul partid care a orientat România spre vest, atât aderarea la UE, cât și la NATO datorându-se politicii lucide a PNȚCD, tradițiilor sale democratice.

Partidul se confundă practic cu istoria modernă a României, liderii săi constituindu-se într-o adevărată coloană vertebrală a națiunii, de la Simion Bărnuțiu și Iuliu Maniu, la Corneliu Coposu și Ion Rațiu.

Un partid cu o asemenea legitimitate națională a fost perceput ca un pericol pentru puternicele cercuri neo-marxiste și globaliste. Au existat, desigur, și motive de greșită gestionare a partidului în interior, erori grave ale conducerilor partidului după dispariția Seniorului Corneliu Coposu, chiar privind orientarea ideologică. Pot vorbi despre o adevărată relansare odată cu decizia ca PNȚCD să se alăture mitingului PSD-ALDE din 2018 în lupta împotriva abuzurilor, a unui stat care a fost confiscat de grupuri de interese și a devenit un uriaș aparat de represiune.

Sunt convins că această decizie a fost percepută corect de electorat, iar istoria ne va da, din nou, dreptate. Reacția celei mai mari părți a simpatizanților partidului a fost excepțională, după semnarea Protocolului de susținere a listei PSD la alegerile europarlamentare de către PNȚCD, după ce PSD a acceptat propunerea noastră pentru Cristian Terheș pe loc eligibil, domnul Terheș fiind vechi țărănist, dintr-o familie de deținuți politici.

„Neo-marxiștii văd doar oamenii transformați în statistici și forță de muncă”

Reporter: Naționalismul este pus la zid în prezent în Vest de tot felul de roboței cu papillon, activați prin finanțări globaliste. Cum comentați dvs acest lucru ca și reprezentant al unui partid fondat de naționaliști?

Aurelian Pavelescu: Da, cel de al treilea principiu al PNȚCD, enunțat de Iuliu Maniu, este “naționalismul luminat”, redefinit de Corneliu Coposu ca “patriotism luminat”, din cauza conotațiilor negative atribuite conceptului de “naționalism” în epoca noastră. Pentru cititorii dvs. enumăr cele patru principii care fixează doctrina PNȚCD, lăsate de Iuliu Maniu: democrație desăvârșită, morală creștină, naționalism luminat și dreptate socială. PNȚCD nu a abjurat și nu va abjura de la aceste principii, care trebuie înțelese în mod unitar.

Era firesc ca mișcările neo-marxiste globaliste și ateiste să fie dușmane ale partidelor naționale, identitare, creștine și cu tradiție democratică. De aceea aceste partide au fost demonizate și ostracizate de aceste forțe care au un potențial uriaș de manipulare și supunere. Marile teme, cum ar fi pulverizarea familiei, ca instituție creștină tradițională, sau stigmatizarea forțelor așa numite “suveraniste” în numele unei ideologii de ștergere a identităților și tradițiilor care văd oamenii doar transformați în statistici și forță de muncă, aparțin acestor mișcări neo-marxiste și globaliste.

Acestea au redefinit libertatea oamenilor și popoarelor ca formă ideologică de tip ateist.

„Facebook promovează o falsă democrație”

Reporter: Rămâne șocant modul cum Facebook a găzduit fără să cenzureze, planurile unor grupuri “haștag rezist” de atacare a Jandarmeriei și sediului Guvernului, la Mitingul Diasporei din 10 August. Nu ar fi trebuit chemați la Parlament reprezentanții Facebook pentru explicații, așa cum se întâmplă în alte state, precum Marea Britanie sau Statele Unite?

Aurelian Pavelescu: Platformele social-media sunt expresii ale acestui model globalist și colectivist, fiind transformate în instrumente de putere politică. Aceste platforme promovează așa-zisa democrație directă, o altă formă a democrației proletare, împotriva democrației reprezentative și constituționale. Este vorba despre o falsă democrație, care se fondează pe anarhie, violență și amenințarea cu violența din partea unor grupuri nereprezentative, care pun o presiune permanentă asupra instituțiilor statului care izvorăsc din votul popular.

Practic, aceste platforme sunt folosite sistematic pentru înlăturarea principiului fundamental al democrației, și anume votul majoritar al poporului în cadrul alegerilor democratice, prin care poporul își deleagă suveranitatea. Aceste grupuri au ca obiectiv controlul statului împotriva majorității care a decis prin vot modul de guvernare. Situația este extrem de periculoasă, Facebook-ul fiind folosit în ample mișcări de tip insurgent în ultimele decenii, care au condus la colaps social și politic în multe state, fiind dovedit că forțele politice care s-au instalat ulterior au condus la destabilizări puternice și chiar războaie civile.

Reporter: Care este partidul de pe eșichierul românesc care este cel mai apropiat programului și aspirațiilor formațiunii dvs?

Aurelian Pavelescu: Nu există un partid pe care l-aș putea califica azi ca apropiat programului și aspirațiilor PNȚCD. Ne întâlnim, însă, cu PSD și ALDE pe aceeași parte a baricadei în lupta împotriva abuzurilor, dar și cu privire la apărarea familiei tradiționale și recâștigarea demnității românilor în cadrul UE. Există, însă, teme ce definesc exclusiv PNȚCD.

Reporter: Se speculează că Papa Francisc face vizita în România la presiunile prietenilor Jean Juncker – Frans Timmermans, cei care vor astfel să mai aducă niște voturi opțiunii lor numită „Klaus Iohannis”. Putem extrage azi voturi chiar din orice?

Aurelian Pavelescu: Nu am informații de acest fel în ceea ce privește vizita Papei. Este posibil să se încerce politizarea acesteia din perspectivă electorală. Sunt convins, de altfel. Președintele Iohannis a dovedit că nu are niciun scrupule în acest sens, în condițiile în care în mandatul său nu a făcut nimic pentru România, mă refer la atribuțiile sale constituționale în politica externă. Specularea unor evenimente protocolare a fost singura activitate, ceea ce desfide rolul său constituțional real, obligațiile sale față de popor.

„Un Mesaj? Rămâneți Lucizi!”

Reporter: Ce planuri de viitor are Aurelian Pavelescu?

Aurelian Pavelescu: Să readuc în societate vocea PNȚCD și să arăt oamenilor că acest partid a rămas dedicat nevoilor lor și le poate apăra demnitatea.

Reporter: Trăim vremuri ciudate, ocupate în general de ciudați- să privim doar știrile. Unde vedeți dvs România, în acest context, peste 20 de ani?

Aurelian Pavelescu: Am o uriașă încredere în vocația poporului român de a transcende vicisitudinilor istoriei. A dovedit-o de atâtea ori. Avem, ca neam, o forță de regenerare imensă, rădăcinile noastre sunt adânci. Suferința însăși a avut un rol istoric, de înnoire și regenerare permanentă, de aceea ne și definim drept popor creștin la scară istorică.

Reporter: Un mesaj pentru cititorii cristoiublog.ro?

Aurelian Pavelescu: Să rămână lucizi, să cultive spiritul critic și să iubească poporul român. Mulți dintre ei se vor defini atunci drept țărăniști.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

13 comentarii pentru articolul „Invitații cristoiublog.ro – Traian Horia (corespondență de la Londra)”

  • Regula inaugurată de Statu paralel al lu soros, susținută și de PSD, este „Dacă ești slugă la tinerețe, ai pensie specială la bătrănețe”. 😆
    Șmenul cu pensia specială e inventat de un jeg uman numit Augustin Zegrean (devenit acu „expertul” în legi al Divziiei presă)care, din postura de șef al Curții Constituționale, a făcut harcea parcea Constituția țării, prin decizii halucinante. Așa a devenit o țară întreagă instrumentul de șters la cur al lui traian băsescu. Pentru înaltele servicii aduse dictatorului de rahat, lui Zegrean i s-a trasat un culoar interesant pe bază de pensie specială. În vremea în care băsescu hăcuia pensionarii și restul categoriilor sociale, tăind în stânga și-n dreapta tot ce se putea tăia, Zegrean, din postura de șef al Curții Constituționale, se pensiona pentru un nimic de 11 000 lei/lună.
    https://gandeste.org/adevaruri/dan-diaconu-smenuiala-cu-pensia-asta-e-standardul-sistemului-ai-fost-sluga-la-tinerete-esti-boier-la-batranete-2/93901

    • Greu de înțeles atunci de ce rebuturi ale statului paralel, precum Coldea sau Kovesi, au apărători așa de înverșunați, anonimi online? Papă ei împreună din beneficiile pe care i le virează lu Coldea o țară ca Romînia, condusă cu PSD ALDE? De ce unul ca Teo matei înjură în numele a tot ce înseamnă Stat paralel, care a fost susținut de unii ca Coldea? Secu? Posibil! Împarte T Matei cu Coldea? Greu de crezut! Totuși Coldea nu o duce prea rău după tot cea făcut.
      Coldea a plecat din SRI cu o pensie de 26 500 RON. PSD-ul i-a mărit-o, iar acum probabil încasează peste 30 000 RON. Asta numai din pensie. Mai are niște colaborări cu universități (Universitatea SRI, babeș Boliay etc) „pă sistem” din care, probabil, mai înhață câte-un nimic de 4 000 – 5 000 lei de la fiecare. Astfel încât geniul pustiu al securismului din România papă lunar de la stat o sumă care se-apropie vertiginos de jumătate de miliard pe lună.(…) 😎

      https://gandeste.org/adevaruri/dan-diaconu-smenuiala-cu-pensia-asta-e-standardul-sistemului-ai-fost-sluga-la-tinerete-esti-boier-la-batranete-2/93901

  • Bunule , nu ne mai osandii cu nenorociri din astea , sau pune semn ,gen interzis insilor sanatosi la cap , ca eram sa borasc matele numai la vazul aratarii asteia , nu mai pun la socoteala ce-a mazgalit jegul cu sex incert , care auzi , ii multumeste canaralui pentru activitatea-i revolutionara de 50 de anisori.
    Auzi , nu cumva asta o fi neam cu Teo Matei , ca prea se muleaza in suflet si-n simtiri , altminteri nu pot s-o banuiesc nicidecum de vreo filiatie cu Jirpula , asta fiind saracutu o victima tacuta din anii 80 a canaraului mult laudat , cand l-a lasat sa se inmulteasca ca iepurii ,facandu-si sirul de neveste mame eroine de frica lui , altfel se incumeta pe la vreo baba din vecini , sa le lucreze cu andreaua pe nefericitele din Giurgiu si aiurea ,ca nu-l ducea capul sa-l concureze pe Gingis han sau Stefan cel Mare la umplut pamantul de plozi , macar ca nu avea imperii de lasat motenire ;in afara de trotineta cu care se faleste , nu cred ca avea vreo lescaie sa le lase , d-aia si-au luat lumea in cap si au plecat pe unde-au vazut cu ochii.

  • Sunt sigur că ați citit !
    Nu sunt sigur că ați făcut cruce, păcătoșilor (doar unii dintre voi)! http://m.ziare.com/augustin-lazar/au-capturat-si-parchetul-general-1558690
    Să-mi spună cineva dacă tipa asta are toți neuronii „pe casă”!
    Sau, poate fiind prea…Moș, senilitatea-mi „joacă feste!”

    • Moșule, cu respect, da dacă e vorba de Dogioiu Coloneleasa, atunci chiar nu merită timpu pierdut. Acolo interviurile se fac doar la dictarea lu Coldea (sursa informației, colonel SRI Daniel Dragomir). Pe ziare/com presa și serviciile gestionează împreună virgulele, gramatica și cacofoniile și e o fericire deplină pt toți- acoperiți din SRI sau acoperiți din redacție .

      Pe site-ul ăsta în schimb, Gabi Șerban numără virgulele lu Teo Matei (de cratimă să ne iei) și ăla numără și el, și iese mereu balamuc. Da măcar pe CristoiuBlog lumea e liberă să gîndească. la restu publicațiilor de rahat din Buc- mai ales site-urile lu sorosz, îți trebuie cască de protecție și bocanci cu vîrf de oțel dacă de ex, începi o discuție despre cînd se plantează trandafirii. 😀

  • Doamne ferește! Ce elucubrații! Domnule Cristoiu, chiar credeți că am putea lua de bună ce zice acest personaj care, chipurile, reprezintă PNȚCD-ul? Cum zicea cineva: sigur Coposu se răsucește în mormânt!

    • Alo ,Liano fata , ai uitat mancarea pe foc , ce-ai patit te-ai infipt in tastatura sa bagi o cufuratura ? Vezi-ti de treaba , ai chiuveta plina de oale nespalate , acum apare betivul pe usa , si-o sa-ti traga doua scatoalce de nu-ti mai trebuie politica si daca te pica cu ceara toti rezistenti din lume .

      • Domn’ Scipio!
        Lasă muierea în pace!
        Bărbatul ei, dacă are!, e ocupat…cu somnul :))))
        A greșit site-ul.
        Puțină decență (față de o muiere), ce naiba!
        Am pretenții, ce naiba!

      • Liano, bagă cărbuni la cratițe! Și nu uita să iei laptopul de lîngă ușe: dacă-ți vine bărbatu bat, o să zică că-i cîntar și se urcă pe el! Nu mai ai după aia und să mai citești interviuri serioase 😆 😆 😀

      • Aoleo , Teo Matei , esti in schimbul de noapte , nu te-a luat somnul cu gandul la impostor . Pai daca ala e impostor , Rares a lu Bogdan al vostru ce mai e mă loaza , vreun stalp de inalta tensiune ?
        Bă , lasă băboaile alea două , nu mai cita din ele ca din cele sfinte , nu stiu de capul lor , ia cată sa vezi ca nici frasu nu dadea vreo doua cepe degerate pe ele ,defel sa se mai uite in gura lor , cum te uiti acum tu la miez de noapte , asa ca ai grija , o sa fii obosit maine ,si n-o sa ne mai delectezi ,si asa a dat iama-n voi pe-aci , ca noaptea-i scurta , multi pe ea…si n-ajunge la toti rezistentii neciopliti .

    • Liliano!
      Sper din tot sufletul să mai revii pe acest forum!
      Hi, hi, hiii!
      Ăl de sus, de se dă Gabi Șerban, jos (ce ironie!) este Gaby Șerbănescu. Îmi doresc din tot sufletul să scapi cu bine din…bine-cuvântările lui!
      Eu, domn’ Scipio, domn’ Aurel…suntem cu cei 7 ani de aks (tot timpul, în orice situație!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *