Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Ion Cristoiu realizează, săptămânal, o radiografie realistă și inedită, condimentată cu duritate, dar și umor, a evenimentelor importante la Canal33

Istoric al clipei, Ion Cristoiu realizează, săptămânal, o radiografie realistă și inedită, condimentată cu duritate, dar și umor, a evenimentelor importante la Canal33. Ion Cristoiu, și datorită experienței acumulate în cei 56 de ani de presă, oferă publicului doza de luciditate care nu-l lasă să fie păcălit de aparențe. A văzut ridicări grandioase urmate de prăbușiri răsunătoare, este un frenetic căutător în trecut, dar și în prezent și are abilitatea de a da la o parte valul înșelător așezat pe unele chipuri. Ion Cristoiu nu este un personaj comod și nici nu vrea asta. Este un vizionar, deoarece cunoaște trecutul, pe care l-a studiat cu o tenacitate uimitoare. Analizele sale pot să fie un leac, chiar dacă uneori au un gust amărui.

Editorialul de astăzi îl găsiți AICI


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Ion Cristoiu realizează, săptămânal, o radiografie realistă și inedită, condimentată cu duritate, dar și umor, a evenimentelor importante la Canal33”

  • Da domnul Cristoiu este un reper important în mass-media Românească. N-am înțeles de ce nu este invitat și la televiziuni din afară? Între timp am devenit un mare fan al doamnei Cora Muntean al cărui condei este foarte plăcut de citit. Vă mulțumim și vă urmarim articolele și analizele dvs. cu mult interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *