Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Israelul nu începe încă invazia terestră deoarece se teme de Hamas?

Comentarii

28 comentarii pentru articolul „Israelul nu începe încă invazia terestră deoarece se teme de Hamas?”

  • Nea Ioane, incepi sa te comporti precum youtube. De ce nu ai pomenit-o pe Clotilda care sa-ti ia apararea ca doar ai votat-o? Si nu ti-a pus nici acum oglinda. Matale esti din Gagesti Ciolacu din Buzau. Ce sa inteleg de aici ca esti inferior lui Ciolacu? Ai grija nea Ioane la nervi ca semeni din ce in ce mai mult cu youtube. Toanta aia de la Digi care s-a culcat pe burta e o toanta penibila. Dar sa mi-l dai exemplu pe Turcescu care tot pe burta facea fake news pe vremea lui Basescu ma face sa cred nea Ioane ca semeni din ce in ce mai mult cu youtube. Ma uit dar nu-mi place ce faci. Si-mi pare rau nea Ioane ca semeni din ce in ce mai mult cu youtube. Ai zis ca-ti place liberatatea de exprimare? A trebuit sa-ti spun ce gandesc.

  • “Israelul nu începe încă invazia terestră deoarece se teme de Hamas?”
    Raspunsul e : nu . Costurile umane ar fi enorme . Asa cum bine ati afirmat , ar fi o lupta a la Stalingrad . Este si motivul pt care rusii nu au incercat sa cucereasca Kievul si Harcovul ( a caror cucerire nu le-ar fi servit in plan militar) Mai degraba e un Mariupol la alta scara. Rusii aveau nevoie de Mariupol pt legatura cu Crimeea , pe cand Israelul nu are stringenta nevoie de fasia Gaza. Bombardand, face o curatire etnica omorand oameni sau facandu-I sa plece din lipsa celor necesare traiului , deasemenea intretinand frica. Teritoriul va fi golit de palestinieni.
    *
    Ceea ce e monstruos dar caracteristic Occidentului , ipocrizia , e faptul ca gireaza genocidul din Gaza. Daca in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial , puteau sa nu existe informatii fiabile in ceea ce priveste soarta evreilor din rasaritul Europei , putindu-se invoca lipsa reactiei internationale de necunoasterea crimelor , azi in situatia Gazei , exista informatii clare.
    E demna de mila, puerila, propaganda israeliana asupra evenimentelor : multimi de clisee fumate , “informatii “ rizibile . Nu-I crede nimeni. Si n-ar fi prima data.
    Media occidentala nu mai prezinta imagini din Gaza , ci doar suferintele evreilor : fata care implineste 18 ani , iar tatal , ostatec, nu poate participa la aniversare , masa de sarbatoarea Kuku cu scaunele goale in jur , etc , in timp ce in Gaza se moare de-a binelea . Gretos !
    Nu cred ca vor creste sentimentele filosemite in lume.

  • despre ‘tranzitia climatica’…

    oare de ce nu i se spune acesteia .. pe nume?!

    pe madam ‘tranzitia climatica’ o cheama de fapt Metamorfoza, care e tot una cu Artificializare

    toti cei care sustin ‘tranzitia climatica’ ( ea vine legata ombilical de Marea Revolutie ) sustin in fapt Artificializarea ( inclusiv a omului )

    nu spune nimeni ca n ai tot dreptul sa propovaduiesti ‘tranzitia climatica’, fix asta sa faci daca asta iti doresti!, insa …spune, nenica, in acelasi timp, si faptul ca ‘tranzitia climatica’ e calea catre Artificializare, catre Antinatura.

    tranzitia climatica resupune din ce in ce mai multa digitalizare, deci un dezechilibru intre Unda si Corpuscul, una dintre astea tinzind spre Nimicul
    in final ‘lumea’ devenind o lume digitala, a Mintii, caz in care dualitatea unda-corpuscul dispare din peisaj, pentru ca in poveste va ramane doar o componenta, proprie digitalizarii.

  • singurul politician care …cel putin lasa impresia ca a luat Pacea n brate si nu i mai da drumul cu niciun chip e …Ponta. daca or mai fi si altii atunci s au ascuns bine…

  • ‘tehnologia a ajuns sa controleze realitatea’

    daca era doar atat …
    e mai mult. tehnologia a ajuns sa previzioneze calea catre o anumita realitate, controlind viitorul ( astfel prezentul devine un efect, cauza fiind tehnologia care controleaza viitorul )

    astfel, ‘pe mana ta’ te indrepti catre o realitate proiectata de mana altora.
    niciodata nu vei putea spune ca ai fost obligat. nu, nu te a obligat nimeni sa ajungi intr un loc care e ‘destinatia pe care altii au proiectat o’, nu!, tu singur ai ales sa ajungi acolo,
    mai simplu spus …a fost dorinta ta, asta ti ai dorit tu. ai fi putut sa ti doresti o alta destinatie, insa daca ti ai ales o pasta …aia e.

    tehnologia a ajuns sa controleze Viitorul ( din care si tu vei face parte, deci practic Viitorul devine un soi de capcana in care …pici fara sa prinzi de veste )
    in lipsa mult iubitei digitalizari acest proces n ar fi fost posibil ( pentru ca nu s ar fi putut extrage suficienta cunoastere despre actorii ‘marelui joc’ )

    • digitalizarea ecuatiilor de mscare ( care vine la pachet cu mult iubitul proces de digitalizare la nivel national ) duce catre pierderea dreptului de administrator asupra ecuatiilor de miscare ( chestie sinonima cu lipsa libertatii )

      cu toate astea mult iubita digitalizare …cu toptanul, otova, e imbratisata cu tot dragul.
      de ce anume o fi asa…e cam greu de demonstrat. ( probabil ca e vorba tot despre o implicare a tehnologiei care pune realitatea sub control, controlind ecuatia de miscare a Viitorului. mai altfel spus cei care ar putea sa decida o plenara digitalizare …sau nu una plenara …sint facuti in foi de vita, fragmentar-inginereste )

      • cea mai mare timpenie pe care neamul asta poate sa o faca, de cind e el si pina n o mai fi, este digitalizarea plenara, otova.

        • ‘digitalizarii dupa dorinta’ nu i te poti opune ( motivatia e complexa,…n o mai repet )
          insa cu toate ca nu ai nimic impotriva ei, de declarat te declari proNatura
          adica nici prodigitalizare nu esti si nici antidigitalizare nu esti, tu …esti proNatura si cu asta basta ( caz in care …chiar n ai nimic impotriva digitalizarii …dupa dorinta!, atata tot ca tu ramai la Brat cu Natura ( care e Unda SI Corpuscul, deci foloseste ambele superpozitii ( ceea ce e indicat sa faci si tu, oricare ai fi tu ) )

  • Penibilul și dezinformarea din mass media românească și-au depășit limitele. Ascult câteodată 1/2 dintr-un comentariu de la coșmelia CNN de România și mă întreb dacă cuconetul ultra coafat și fardat deține din greșeală câte un neuron funcțional. La Digi deja e prea mult, ajung imediat la o stare asemănătoare unei crize de ficat. Deci sărim…. Așteptăm comentariul obiectiv al maestrului cenzurat de o neica nimeni, slujbașă fidelă a înțeleptului de la Buzău.
    Am mai avut și eu câteva conversații cu foști colegi de liceu aflați în Israel. Sunt obișnuiți cu avioanele și zgomotul aferent și nu par a fi panicați deloc. Concluzia – iar ceva e cusut cu ață albă.
    Între timp observ picajul accelerat al partidelor de la guvernare grație gogomăniilor făcute zilnic, explicate ulterior de câteva capete plecate de prin PSD care vor să fie pe locuri elegibile la anul viitor. Poate că sunt vremuri mai grele dar să nu ne ia de needucați.

  • Bombardamente puternice în Gaza. Israelienii susțin că atacă ținte sigure unde știu ei că sunt teroriști Hamas.
    Mai spun, și arată, că au prins teroriști.
    Păi dacă știu atât de precis unde să arunce bombele cum de nu știu unde sunt prizonierii!? Apropos de prizonieri, au fost eliberați încî doi, două doamne.
    Nu arătau stresate, nemâncate, maltratate. Nu aveau nici o urmă de violență pe corp.
    *
    Din Gaza imagini puține. Văd totuși că Stupul încă funcționează, adik se caută morții și răniții din dărâmături, se transportă la spitale sau la morgă. Se distribuie mâncare la cantine improvizate în stradă. Oamenii se ajută între ei. Da milioanele de mâini ale Stupului încă funcționează împreună.
    Sunt și scene de bătrâni, femeni sau copii inebuniți de durere care strigă mergănd pe stradă fără țintă cu mâinile spre cer – băiatul meu, sau mama mea…
    *
    Am spus că Fâșia Gaza arată cum arăta Fallujah după bombardamente. Nimeni nu a putut aprecia câți civil au fost omorâți violent acolo. Unii spun că până la 60% din populație a fost exterminată. Lumea a uitat. Au rămas doar pozele infiorătoare. Nimeni nu a fost judecat și condamnat pentru crime de război sau împotriva umanității.
    Așa va fi și cu Gaza, nimeni nu va fi condamnat pentru crime de război.
    *
    Despre anumite televiziuni nu mai scriu.
    Gâdea a trecut de faza cu spume împotriva Hamas, acu mai e puțin și-i ies mațele pe gât de cât se strofoacă să scuze toate atrocitățile comise de bomnardamentele israelienilor. Este atât de plin de zel, că după ce a avut concediu de două luni astă vară și l-a durut în pix de serviciu, acu vine și sâmbăta. Bleah!

    • nimic din ce zic evreii nu se leaga.
      au zis ca amana interventia terestra pentru ca aviatia nu vedea le sunt trupele.
      dar in acelasi timp bombardau cladiri in gaza.
      deci…care e explicatia? nu pot fi amandoua adevarate.
      ori aruncau bombe la caterinca.
      ori le este frica sa intre cu trupe in gaza.

  • Dupa ce am vazut reportajul cu DUDA AIA de la DIGI …Da dragi tovarasi JURNALUL MEU VIDEO trebuie inchis definitiv si autorii trimisi la REEDUCARE pentru dezinformarea noastra cea de toate zilele…Apropo pe DIGI cine ii inchide pentru INFORMAREA noastra cea de toate zilele…CNA?
    Fii puternic, fii inteligent, caută adevărul și fii drept.EMIL COSMAN

  • in zona aia a fost insamantat ‘razboi’ inca din start, programatic, din generatie in generatie, dar si cu orice ocazie ivita, in orice anotimp. basca ocaziile generate artificial.

    deci in zona aia n are de unde rasari Pacea
    prin urmare nici Pace nu va fi. de fapt e fix invers, orice razboi devine samanta unui razboi si mai mare

    • un razboi pe viata si pe moarte intre Israel si Hamas ar fi fost intr un fel …acum sa spunem 20 de ani,
      insa daca el e purtat pe vremea asta se suprapune peste Marea Revolutie si intra in simbria acesteia.

      • Marea Revolutie isi corecteaza traiectoria initiind evenimente potente si extrem de precis definite capabile sa declanseaze dinamici asisderea la nivel mondial.
        avand in vedere ca razboiul cu pricina se da pe valul Marii Revolutii e de asteptat un eveniment ( oriunde pe planeta ) care sa declanseze reactiuni pandemice capabile sa catalizeze chiar razboiul
        ( razboiul zonal se subordoneaza dinamicii Marii Revolutii …odata ce a ‘indraznit’ sa se manifeste pe tarlaua acesteia, care in fapt se numeste ‘Vremurile Marii Revolutii’ )

        • temporizarea dinamicii doar cristalizeaza manifestarea ‘evenimentului’

          • mai altfel spus a fost evitata cu talent o dinamica incontrolabila, generata visceral, ea fiind inlocuita, odata cu trecerea zilelor, cu una careia i se poate pune haturi …matematice, evident.
            invazia terestra a fost mutata de pe tarlaua reactiilor viscerale pe ‘tarlaua Matematica’, deci nici vorba de ‘temere’

          • Esenta Marii Revolutii sint ‘pasii de melc’
            si e de bun-simt sa fie asa, pentru ca Antiintelepciunea e Intelepciunea intoarsa pe dos si cu capul in jos,
            deci pasii aia de melc sint leiti, in modul, ‘pasilor de melc’ proprii Intelepciunii

  • În numele și susținerea unui stat care face, de ani de zile, genocid asupra poporului palestinian, conducerea tarii noastre a introdus o cenzura mai feroce decât cea comunista.
    Va urmărim și va sustinem, maestre !

  • Dragi tovarasi mergeti cativa pasi in spate sa vedeti toata POZA in ansamblu.
    Aceasta POZA cuprinde IRANUL si marea punga de gaz….The exploration of Karish’s 2.4 trillion cubic feet (68 billion cubic meters) of natural gas had drawn the wrath of Lebanon’s Hezbollah group, which had called the extraction of gas from the contested waters before the conclusion of any deal a “red line”.
    Tovarasul LENIN ne spunea INVATATI INVATATI si iar INVATATI , deci CITITI fiti INFORMATI si stati cu ochii pe PREMIU!
    Abba – Money, Money, Money

  • @Domnu’ Cristoiu,

    Nu as spune ca asta-i motivul… fiindca acum se discuta in spatele usilor inchise este „cum se poate ajunge la o pace pentru toata lumea?”… Sigur, cea mai vehiculata solutie este ca palestinieii sa aiba un stat al lor pe care Israel sa-l accepte… si uite-asa, hocus-pocus, se face „pace”… si toti sunt multumiti si fericiti!…

    Insa cu ce se alege israelul din toata povestea asta?…
    Daca ucid ori alunga fara mila 2 milioane de civili doar ca sa obtina ei terenurile din Gaza isi vor lua toata lumea-n cap, nu doar lumea musulmana… si asta nu s-ar putea uita in vecii vecilor orice-ar face si oricat s-ar chinui ei dupa aia sa explice… dupa cum si americanii au pierdut conducera lumii fix in momentul lor de glorie cand au mintit intreaga omenire cu „dovada” despre armele lu’ Sadam…!
    De-asta eu nu cred in povestea cu Gaza ci eu spun ca Israel isi negociaza acum in mare secret fix ce-si doresc ei de sute de ani: bucatica aia de pamant unde urmeaza sa-si construiasca Al Treilea Templu… caci pentru Israel asta-i miza mizelor.
    Ramane de vazut daca vor fi suficient de inteligenti s-o obtina… !

    • bucatica aia de pamant

      …de Pamant
      de …lut?
      un nou om, un nou tip de lut…
      imparatia e in noi… noi fiind templul…
      un nou lut, un nou olar, un nou templu, …un nou om? …propriu Noii Lumi?

      pe Vremurile astea orice trimitere la vreun templu te duce cu gindul direct catre Noul Templu, care e Noul Om

      • ‘Al Treilea Templu’,
        care evident! nu are legatura cu Al Treilea Templu care e o constructie care se doreste a fi construita in Israel,
        este propriu Antiadevarului, ( Al Doilea Templu e cel in care s-a intrupat Hristos si care a fost desavarsit odta cu Inaltarea Lui )

        atunci cind in discutie e Al Treilea Templu …toate simturile disponibile se cer potentate plenar, abia asa putind indrazni sa pasesti in aceasta discutie…

        • ‘bucatica aia de pamant unde urmeaza sa-si construiasca Al Treilea Templu… caci pentru Israel asta-i miza mizelor.’

          da, pentru Israel asa e, cum spuneti,
          insa ‘Al Treilea Templu’, intr o exprimare plenara,
          …la nivelul Creatiei,
          e despre Nou Om,
          despre ‘facerea’ unui ‘nou om’,
          urmand o ‘noua reteta’, care are Antiadevarul la temelie…

  • Nu e problema, eu ma uit numai pe blog. Cei ce va urmaresc au unde sa va asculte.

  • s-a vazut din primele zile ca e doar un spectacol media.
    in realitate ei folosesc aviatia pentru a bombarda discretionar.
    mizeaza ca la un moment dat palestinienii vor incepe sa se bata intre ei pe apa, alimente etc.
    si de ce nu, sa fie relocati in Europa.

    urmatoarea faza a banarii e pe persoana. adica oriunde apari, acele clipuri si canale vor fi banate.
    banarea pe retelele sociale il face gruparea evreiasca adl. anti defamation league.

  • Tot respct Domnule Cristoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *