Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Israelul nu-și poate permite să nu desfășoare în Gaza o invazie nemaipomenită!

Comentarii

21 comentarii pentru articolul „Israelul nu-și poate permite să nu desfășoare în Gaza o invazie nemaipomenită!”

  • ghiara lunga si jegoasa a paduchilor loveste din nou, nu te vor lasa nea ione!

  • Domnule Cristoiu,
    Vă propun să înființați un premiu, un concurs, un festival. O cupă sportivo-jurnalistico-litero-artistic, care să se numească ”Duduia pe burtă”. Să fie o combinație între Oscar, Daciada, Floarea din grădină, Nobel și Goncourt. Duduia se dorea o Marie Colvin și cum se întâmplă în mod normal, imitația iese un borș stricat. A fost o oribilitate, un vis urât. De când am văzut-o întâiași dată pentru prima oară, mi-am pierdut uzul rațiunii. Te uiți la corespondenții de război adevărați, au un limbaj adecvat, sunt sigur că fac diferența cu ce se trage, doar după sunet. ”Infanteria israeliană interceptează aceste bombe” Dumnezeule! Ăsta-i limbaj de grădină, de „Iunion” și vorbești cu Zița despre război în timp ce te uiți la comediile alea de le joacă Ionescu sau stai la coadă la Matache Măcelaru’. Care bombe? Bombele sunt de aviație. Aviația palestiniană? Sunt interceptate cu praștia?. Jurnaliștii de front au un aspect, o ținută milităroasă, dacă pot s-o numesc așa. Ea avea niște decorațiuni de Crăciun la urechi, o vestă de la Dragonul Roșu, cu câteva numere mai mari, pe care o ținea cu mâna să nu cadă de pe ea și care nu te ferea de aproape nimic. O vestă mai mult pescărească. ”Vali, la mașină.Jos.” Ce aspect jalnic, băbăcios. Fuguța aia penibilă la mașină, de zici că se ducea la o promoție de tigăi, de Black Friday. Duduia nu poate să facă nici măcar un reportaj de la Dăbuleni.

  • M-am uitat câteva minute aseară la Antena 3. Mare surpriză cu Oana Stancu, afiliată la propagandă.
    Nu spune nici un moment că în Gaza sunt 2 milioane de palestinieni dintre care 1 milon sunt copii. Mai este presonalul de la Crucea Roșie și plus alte organizații umanitare, mai este presa din Gaza cu repoterii care mor zilnic. Nici un semn de epatie. Oana Stancu ne spune că toți, absolut toți care trăesc și abia supreaviețuiesc în Lagărul Gaza sunt teroriști Hamas și doar Israelul deține adevărul.
    Nu-și bate capul cu deontologia profesională, echilibrul știrilor, cu mila maternă sau alte fleacuri ca acestea.
    Nu spune nici un moment că acest război este inechitabil din punctul de vedere al armelor și al situației în general. Israelul deține flotă de avioane cu care bombardează zi și noapte, palestinienii nu au avioane.
    Israelienii pot pleca din țară dacă situația se înrăutățește, palestinienii nu. Israelienii sunt echipați, hrăniți, palestinienii nu.
    E ușoară și dulce răzbunarea când cel vânat e imobilizat și paralizat și doar îl prinzi cu acul și-l pui în insectar, nu-i așa Oana?

    • Tot propaganda Antenei 3 ne tot spune că teroriștii au „cuiburi” sub sub școli și spitale și de aia sunt „ținte”.
      Am mai auzit justificarea asta la războiul din Irak, când au fost bombardate spitalele și scolile și nu s-a găsit nimik acolo, nici o armă de distrugere în masă. Este absolut normal ca un spital să aibă un subsol tehnic pentru generatoare și un adăpost antiaerian cum avem și noi la blocuri.
      Plus gogorița cu 50km de tuneluri placate cu beton. Păi ar trebui ca Gaza să aibă un oraș numai cu betoniere și fier beton plus putere financiară să facă asta.
      Măi băieți, încercați să gândiți puțin atunci când răspândiți știri!

  • Domnule Cristoiu NU fiti NAIV. Este razbunarea Youtube Romania. Atacul a pornit de la un asa zis haker cu datele dumneavoastra din interiorul echipei din Romania, Chiar credeati ca madam Moraru nu se va razbuna pentru reclama negativa pe care i-ati facut-o?

    Israelul din puctul meu de vedere este un stat care de la infiintare duce o politica de TERORISM de stat,

    Organizatiile paramilitare recunoscute chiar de ONU ca fiind teroeriste au fost transformate in Armata de aparare, iar inceputul starului Israel este unul terorist. In mai isi declara independenta, iar in iunie rad de pe fata pamantului un sat palestinian si ucid 106 civili, adica copii, femei, batrani, barbati….Atacul a fost a doua organizatii evreiesti, recunoscute ca teroriste, Lehi a lui ben Gurion si INgru a lui Nenahem Beghin. De aici razboiul dintre palestinieni si evrei a fost deschis…

    PS pe modelul celor doua organizatii paramiliatre israeliene, teroriste, declarate Armata de Aparare, a fost transformata UCKA albanez din Kosovo din organizatie terorista in Armata populara, iar seful ei a ajuns chiar premier ca si Ben Gurion….

  • Mai degrabă ai noștri ca brazii v-au oprit orice activitate pe Google, nu de alta dar luminați cititorii care nu se mai uită la năzdrăvăniile de pe alte canale de informare.
    Mare jale va fi în Asia Mică din toate punctele de vedere. Nu va mai rămâne piatră pe piatră.
    Cât despre înțelepții aflați temporar la guvernarea de pe plaiurile mioritice numai cuvinte de laudă ce tind spre minus infinit: buget calculat în varianta cea mai optimistă care nu are nicio tangență cu realitatea, cheltuieli nesăbuite și ambiții politice nemărginite pe care tot oamenii de rând le vom plăti.

  • in mod normal, …natural,

    Pacea si prietenia intre popoare si a popoarelor cu Natura

    ar putea fi si ‘crezul’ sub care se manifesta cristoiublog :)), nu i asa, Cora? 🙂

  • in dinamica din orientul mijlociu ar putea fi avut in vedere si traseul asta:
    capcana, offside, catonas Rosu

  • ‘singura carare pe care mai poti pasi e asta: Pacea si prietenia intre popoare si a popoarelor cu Natura.
    pe toate celelalte cai mergi …pe banda rulanta. adica si daca stai locului…tot la capatul celalalt al benzii ajungi’

    aceasta ar trebui sa si fie stindardul sub care tara ‘se misca’, indiferent despre ce fel de miscare e vorba.
    totul, absolut totul, ar fi de bun-simt sa se subordoneze acestei …dorinte-esenta:
    Pacea si prietenia intre popoare si a popoarelor cu Natura.

    ( inclusiv ‘Natura’ tre sa stie care ne e ‘crezul’, pentru ca Actorul fundamental al Marii Revolutii ( in fapt a Metamorfozei ) este chiar Natura ( care se va Darui pe sine procesului de Echilibrare a prezentei Artificialului in Creatie( povestea e complexa) ), asta pentru ca Natura, oglindindu se in ‘noi, ca neam’ sa nu simta nevoia unei Daruirii de sine( pentru ca cu niciun chip nu vom putea face fata ‘noului fel in care va arata Natura, odata ce incepe sa se Daruiasca pe sine) )

    • atitudinea noastra
      ca natie, ca tara, ca stat,
      ar trebui sa fie clara-cristal, lipsita plenar de orice dubiu, lipmpede ca apa de izvor, pentru ca …mai cu seama Natura sa oglindeasca fix cu aceeasi masura in …natie, in tara, in stat.

      ‘Pacea si prietenia intre popoare si a popoarelor cu Natura’ e o ‘dorinta’ …cristalina, daca ea e si un Crez ( ca …mai tre sa si crezi!…ce zici:))) )

      alta cale pur si simplu nu exista, insa poate fi cautata, cum sa nu poata fi cautata…

      • totusi, e fundamental sa fim …fix ceea ce sintem, nimic nu e mai ‘rau’ decit sa tulburi apele, manifestindu te altfel decit esti, pe Vremurile astea.

        deci daca Pacea e de noi, bravo!
        insa daca ajungem la concluzia ca ..de fapt…razboiul e de noi, atunci e mai cu folos sa fim razboinici, decit sa ne mintim, tulburind si Apele, ca sintem pacifistii lu’ peste

        dupa cum sintem …fix asa sa fim, indiferent care e pretul.
        …io zic ca Batranii natiei asteia au Insamantat, au Gradinarit Pacea. deci Pacea e de noi, cu toate ca nimic nu e mai complex decit ‘sa faci Pace’ pe Vremea Artificializarii…

  • Marea Revolutie are ca ‘motor’, ( asta spre fundamentala deosebire de ‘razboiul mondial’ ) ‘reactiunile plenar disproportionate’

    prin urmare de fiecare data cind auzim, pe Vremurile astea, de ‘reactii disproportionate’, undeva in spate se afla uriesescul potential al Marii Revolutii, cu care orice dinamica disproportionata va avea tendinta naturala sa intre in armonie.

    mai altfel spus pe Vremurile astea orice reactiune disproportionata are tendinta naturala sa se mondializeze

    ( asa a fost cu covidul, asa a fost cu operatiunea speciala, asa a fost mai apoi cu pandemia de inflatie, asa va fi in mod implacabil si cu ‘noul razboi’ )

    daca orice dinamica disproportionata are tendinta naturala sa se mondializeze
    si
    avand in vedere ca orice ‘dinamica pandemica’ are tendinta sa se inchida prin cel care a initiat o
    ce rezulta e ca intr adevar statul Israel isi joaca existenta. ( asa a fost si cu Hitler, in final statul german si a jucat existenta, in peisaj aparind estul si vestul, insa ‘razboiul mondial’ e pistol cu apa fata de Marea Revolutie, prin urmare si ‘finalul’, de data asta, ar putea fi potentat in acest fel… 0

  • Buna dimineata, hackeri cu grade, nu va mai agitati mergem pe blog. Banii numerar la purtator. Numai bine

  • in ceea ce priveste rinduielile tarii ceea ce se poate observa clar-cristal e ca ele au fost optimizate.
    una e ca totul sa mearga brambura si fiecare sa si cam faca de cap si cu totul si cu totul alta treaba e cind ‘destructurarea’ merge ca unsa, dinamicile aferente fiind optimizate. or asta inseamna ca exista coordonare in destructurare, adica dinamicile vaselor comunicante de care tara e legata …vrand nevrand …sint setate in mod cu totul si cu totul stiintific pentru ca ‘binele’ sa se scurga din tara in ele la potentialul maxim. senzatia e ca secatuirea tarii e …infricosator de optimizata. ( or asta e posibila exclusiv in compania unei tradari fundamentale )

  • ‘Israelul nu-și poate permite să nu desfășoare în Gaza o invazie nemaipomenită!’

    da. insa cineva s a asigurat inca din primele zile de dupa ziua de 7 ca …se va intimpla asa si altfel cu niciun chip nu. cineva s a asigurat inca din start ca Israelul nu va avea o alta optiune.

    pe de alta parte ‘invazia’ e tot ce asteapta Hamas. nu mi dau seama de ce, insa asta asteapta.

    daca povestea se mondializeaza statul Israel isi joaca ( pe bune ) existenta

    singura carare pe care mai poti pasi e asta: Pacea si prietenia intre popoare si a popoarelor cu Natura.
    pe toate celelalte cai mergi …pe banda rulanta. adica si daca stai locului…tot la capatul celalalt al benzii ajungi

    • ‘pe de alta parte ‘invazia’ e tot ce asteapta Hamas. nu mi dau seama de ce, insa asta asteapta’

      s-ar putea ca strategia Hamas sa fi mers …pina hat, departe
      adica ei sa fie pregatiti si pentru invazia terestra, insa si pentru …viitorii pasi. mai simplu spus eu cred ca fiecare mutare a Israelului e deja gandita, existind o mutare a ‘Hamas’ care nu doar ca o contracareaza, insa devine catalizator al unei dinamici care ‘se opune’ Israelului …mai degraba la nivelul musulmanilor din toata lumea. 9 indiferent ce o fi insemnand ‘Hamas’, ca …nu prea par a fi o adunatura de teroristi, ci ceva …cu mult mai organizat, inclusiv dpdv militar

      io zic ca fiecare pas facut de Israel e ‘inca un pas’ pe care ‘dorinta Hamas’ ( care o fi aia?!) il face inspre Realitate.

  • Maestre, îmi pare RAU, dar este vorba nu de hackerii obișnuiți ci de securitatea romana, mai prezenta în viața noastră că niciodată înainte. Daca v-a suportat comentariile referitoare la războiul Rusiei cu Ucraina, criticile la adresa Israelului nu ! Una e Ucraina, alta e Israelul, dacă mă înțelegeți…

  • Răzbunarea Vetei, maestre !
    „Standardele comunității” securistice au fost mai puternice …
    Totul este „pe plan local” !

  • Domnule Cristoiu,
    Dacă îmi spunea cineva în prima parte a lunii martie 2020, că istoria nu o să mai aibă răbdare cu noi și finalmente o să ne pună pe butuci , îi spuneam că-i nebun. Pandemia și războiul au omorât definitiv ce a mai rămas din presă, pentru că decăderea ei a început de mai mulți ani și acum asistăm, practic în direct, la dispariția politicii, a politicienilor, a ceea ce înseamnă diplomație. Di-plo-mație! Și nu vorbesc de Diplomație de I.l. Caragiale, unde soțioara lui nenea Mandache se ”iubea” cu diverși, ca să nu-l suprime pe ziua de 1 aprilie și ca să cumpere o pereche de case mai ieftine. Mă refer la diplomația adevărată, care contează. Și cum să avem diplomație? Cine să ne salveze? Când ei sunt precum moșii ăia de la The Muppet Show, în cazul bunicului Joe sau pe la petreceri cu pantalonii rupți, cum a fost Iaurt Chefir Sanna Marin aia. Ăla al Germaniei, în cel mai bun caz, e bun să servească bere Oktoberfest. Ursula e cu mâna la chipiu, când aude de SUA și Ucraina. Bibi e un iresponsabil etc. Suntem ca într-un carusel, dintr-un târg prăfuit. Sânge, sânge, sânge! Cuvântul pace a ajuns ca o rușine, pe care-l șoptești în taină. Unde sunt lozincile și afișele de acum 40-50 de ani? Pace scris în mai multe limbi, porumbei albi, „Să facem din tun tractoare”, „Fără arme nucleare” etc. Acum, dacă măcar pomenești de așa ceva, riști să iei bătaie pentru comunism primar, să te calce în direct propagandiștii de război de la A3 și Digi24. Ce ne făceam în 1962, dacă Kennedy nu era un diplomat cu cap limpede? Eu zic că nici nu mai aveam pe ce să ne certăm, eram înapoi în Neanderthal. Nu mă interesează că-i plăceau gagicile și mai știu eu ce, când a contat cu adevărat a dovedit că a fost un mare diplomat. Cum să fie lăsat Bibi să vorbească în halul ăsta? Chiar nu poate și nu vrea nimeni să-i taie sonorul? Sânge! Răzbunare! Tu ești un important lider mondial, nu poți avea un comportament de Vulpașin din Domnisoara Nastasia de G.M. Zamfirescu, să-l tai cu cuțitul pe Luca, din răzbunare, în Mahalaua Veseliei. Îți înfrânezi pornirile atavice. Cum să te răzbuni? Pe cine să te răzbuni? S-au dus ăia peste libieni, după atentatul de Lockerbie, în 1988 și le-au spus să părăsească țara? E ca și cum un narcocartel din Mexic, Los Zetas să zicem, ar ataca SUA peste gard și în semn de răzbunare, uncle Joe, ar cere pe un tot ultimativ, ca toată populația mexicană din nord să plece în sud. Ce-i asta? Am senzația că suntem în luna aia din 1914, 28 iunie-28 iulie, premergătoare războiului. Asasinarea arhiducelui a fost atacul Hamas și acum Austro-Ungaria dă ultimatumul Serbiei, cum face Bibi cu locuitorii din Gaza.

  • De aia nu se pune Nimic pe youTube sau WatsUP sau Facebook sau emailul pe gmail. Sper cavati bagat mintiile in Cap cu chestia asta

    Recomand Telegram si Email pe GMX Ristul este Infectat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *