Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Klaus Iohannis și-a încheiat vacanța pentru a-l spăla pe Raed Arafat

Comentarii

19 comentarii pentru articolul „Klaus Iohannis și-a încheiat vacanța pentru a-l spăla pe Raed Arafat”

  • @Online
    In apele tulburi si adanci se pescuiesc pestii mari…tun de 66 Mil Euro…
    https://financialintelligence.ro/nicusor-dan-suntem-foarte-aproape-de-a-avea-o-concluzie-privind-ior-exproprierea-estimata-la-66-de-milioane-de-euro/
    https: //www.activenews.ro/stiri/A-ars-si-Parcul-IOR-din-Bucuresti-chiar-in-ziua-in-care-urmau-sa-inceapa-lucrarile-unui-complex-rezidential-de-lux-184031
    https: //www.activenews.ro/opinii/Dan-Andronic-Parcul-IOR-si-incendiile-programate.-Un-%E2%80%9Erechin-imobiliar-a-pus-ochii-pe-teren-184032
    Zi Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • Breaking News
      „Marcel Boloș anunță risc de incapacitate de plată dacă Comisia Europeană insistă ca România să aplice simultan legea salarizării unice și măsurile fiscal-bugetare.Ministrul a recunoscut că propunerile discutate de coaliție nu acoperă obligațiile din PNRR.Marcel Boloș avertizează că România poate intra în incapacitate de plată, dacă oficialii europeani insistă ca Guvernul să aplice simultan legea salarizării unitare și măsurile fiscal-bugetare.”
      https://mediaflux.ro/marcel-bolos-anunta-risc-de-incapacitate-de-plata-romania-nu-isi-permite-si-reforma-pensiilor-si-a-salariilor/
      Zi Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

      • ..parca cei de la CE ar fi niste bătuți în cap și n ar ști cu exactitate care ar fi efectele. ei știu exact care vor fi efectele, asta fiind chiar motivul pentru care susțin astfel de măsuri

        deci …in realitate e vorba despre un bambilici, unii se fac că nu pricep iar ăilalți …la fel.

  • Maestre, cum draq au ajuns toți de la președinte în jos să-l lingă-n în c@r pe sirian!?
    Cum draq să iei apărarea lui Arafat și să nu-ți pese de tinerii români arși de vii!?
    Locul lui Arafat era demult la Beciul Domnesc, fiindcă are un șir de morți lăsați în spate, nu mai vorbesc de izolete și restul.
    Hai că de la Iohannis nu am nici o așteptare că e paralel cu România, nu-i pasă, dar Ciolacu, că e premier, cum de nu l-a demis imediat pe Arafat?
    Eu l-aș fi aruncat cu șuturi în fund și cu pumni în cap afară din minister și în șuturi afară din țară.
    Arafat nu e decât un amărât de apatríd care s-a aciuit pe aici și în loc să mulțumească românilor care i-au ofert un acoperiș i-a tratat cu o aroganță imensă și cruzime.

    • @Adriana
      „Corneliu Vadim Tudor
      November 22, 2012 ·
      Ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, e agent dublu: palestinian şi american
      Mulţi dintre noi şi-au pus întrebări despre jocul pe care îl face Raed Arafat şi cum a rezistat el de-a lungul mai multor guverne, cu proiectul de intervenţie medicală rapidă, numit SMURD – un serviciu care s-a constituit aproape din nimic. Conform unor surse din Serviciile Secrete, foarte documentate asupra activităţii individului, povestea acestuia este următoarea. În 1986, palestinianul Raed Arafat, tînăr sublocotenent al Serviciilor de Informatii palestiniene, a fost trimis în România, sub acoperirea de student străin, în cadrul programelor de şcolarizare a tinerilor din ţările arabe, prin care România încasa, în anii ’80, sume substanţiale în valută, de la statele ai căror cetăţeni erau propuşi pentru diverse calificări.
      Apoi, în 1990, el a obţinut diploma de doctor la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj-Napoca, după care a efectuat perioada de rezidenţiat în anestezie – terapie intensivă la U.M.F. Cluj şi U.M.F. Tîrgu Mureş. Din septembrie 1991 şi pînă în prezent, Raed Arafat este cunoscut ca fondator şi coordonator al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Mureş (SMURD) şi i s-a creat o aură de erou. Sursele noastre spun că, în afara gradului din spionajul palestinian, Arafat a fost racolat, în 1993, şi de Serviciul de Informaţii al Marinei Militare americane. Acesta a fost şi momentul în care SMURD-ul, care, pînă atunci, părea tema de casă a unor entuziaşti, a început să crească precum Făt-Frumos, ajungînd la stadiul de fundaţie finanţată de la Bugetul de Stat, devenind parte componentă a Ministerului Administraţiei şi Internelor. Iniţial, SMURD era gîndit ca o unitate de urgenţă, menită a se dezvolta pe banii românilor şi a fi experimentată tot cu aceste fonduri. În final, SMURD ar trebui să ajungă principala unitate de intervenţie, în caz de necesitate, care să poată răspunde, în situaţii de urgenţă, apelurilor ce ar putea veni de la bazele NATO. Baze care, atunci, la momentul 1994, erau planificate a fi instalate în următorii 25 de ani pe teritoriul României.”
      https: //www.facebook.com/ 122380587782696/photos/ ministrul-s%C4%83n%C4%83t %C4%83%C5%A3ii-raed-arafat-e-agent-dublu-palestinian-%C5%9Fi-american-mul%C5%A3i-dint/493770397310378/ ?locale=hi_IN&paipv=0&eav=Afa5xx_hPQ6AkvQ8ag38P4t S3JAIdhT0WtixCNp33KWBtJs4Z26yyB7hAFLU7KtHdX0&_rdr
      Toate Bune!!!
      Vali Constantinescu

  • Mai trebuie sa vin omul din ca in cand si la slujba, nu-i asa?

  • „Deficitul bugetar a crescut la 2,34% din PIB în primul semestru al anului, la 37,21 miliarde lei, faţă de 1,67% din PIB în prima parte a anului trecut, arată datele transmise de Ministerul Finanţelor.”
    https://www.realitatea.net/stiri/economie/deficitul-bugetar-a-explodat-in-primul-semestru-date-oficiale-de-la-ministerul-finantelor_64ee3614857e460eec213272

  • La Neptun în vacanță erau Romeo și Julieta! Liniștea i-a fost stricată de necesitatea scoaterii din r… a sinistrului felcer incompetent aflat într-un post în care unde nu-i este locul.
    A fost o intervenție neprofesionistă în care comandantul și-a trimis oamenii la moarte. Este inacceptabil!
    Bubuie țara de prostia celor ce se prefac a fi lideri, miniștri și toată liota lor. S-au făcut din nou de râs la Bruxelles cei trimiși, aștept să-l văd și pe Ciolacu cum drege busuiocul.

  • „Au fost mai mulți ofițeri care au coordonat partea de stingere și au rămas acolo până au lichidat incendiul.” -Arafat
    .
    Arafat nu e ofiter de pompieri sa fi luat decizii de stingere incendiu in momentul acela.
    Sa-l dea afara, foarte bine, toti intelectualii vor fi multumiti, vor fi dati uitarii instant politicienii corupti si afaceristii lor cu dispret fata de lege, adica cei care au facut aceasta nenorocire posibila.
    Si treaba se va opri aici, restul se va uita. Nu e mai bine sa incepi sa rezolvi cu faptasii acestor nenorociri, adica afaceristii cu afaceri ilegale si politicienii corupti care stiau, mai intai?
    Ok, ocupati-va de arafat in primul rand in stil campanie de presa, like usual, in rest lasati lucrurile asa si contati pe pompieri cand urmatorul criminal care nu va respecta legea, acoperit de vreun politician, va produce urmatoarea nenorocire.

    • Nu a existat la A3 intrebarea „Ce ati simtiti la a doua explozie”.
      Vad ca ultima intrebare a reporterului a fost „De ce au fost atat de multi afectati?”, dupa care Arafat a inceput sa povesteasca toata desfasurarea evenimentelor si a spus printre multe altele si ce ati redat, ca a simtit cald pe spate ca si cand ar fi avut un fier de calcat. Deci, dl.Cristoiu, cu tot respecul, sunteti nedocumentat.
      .
      (Emisiunea aici: http://www.antena3.ro/emisiuni/punctul-de-intalnire/raed-arafat-despre-interventia-pompierilor-la-explozia-de-la-crevedia-684291.html)

      • He, he, daca-l iubesti, ia-l acasa. Da’ ai avea curaj sa dormi fara stingator sub perna?

      • @cib: Bravo, cib, foarte bine argumentat: il iubesc eu. Mai alaltaieri, dupa ce ai postat o explicatie tehnica, ai stat ore bune sa gasesti pe internet formula care iti arata ca presiunea si volumul sunt direct proportionale cu temperatura, de parca nu ar fi fost foarte intuitiv si pentru cineva de la… nu mai zic. Dupa razboi, multi voinici se arata. Si totusi, in noaptea aia, nu a sunat nici un d-asta la 112 sau pe la televiziuni sau chiar sa mearga la crevedia sa le spuna ofiterilor ca nu fac bine ce fac. La cat e tara asta de mare si plina de inteligenti. Mi-e indiferent ce se intampla cu arafat, am spus altceva si nu scriu de sapte ori pana intelegi si tu.

        • Ai castigat. Ma retrag in misericordia mea si promit sa nu mai revin. Hasta la vista!

          • Non esiste misericordia in questo mondo. PS: de ce m-o fi aburit Dora ca esti de treaba, nu pricep. 🙂

  • Titlul corect era: ” … si-a intrerupt vacanta…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *