Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

La Radio, pe urmele Maestrului

Am avut posibilitatea, în mai multe rânduri, să relatez etape din viața profesională, în care am avut șansa să mă intersectez cu traiectoriile Maestrului Ion Cristoiu.
Astăzi, despre o nouă filă din această istorie, atât de interesantă pentru mine.

În data 5 mai 2020, domnul Ion Cristoiu a fost invitat la Radio România Actualități, de doamna Maria Țoghină, la emisiunea „Serviciul de noapte”.
Am ascultat, evident, cu mare atenție ce se spunea acolo despre presa în timpul pandemiei.

Cartea „Șapte dimineți”, scrisă împreună cu domnul Dan Iacob, din Piatra Neamț, a ajuns de mai mult timp în redacția Radio România Actualități.
A sosit momentul să fie prezentată în cadrul unei emisiuni de aproape două ore. Cu alte cuvinte, vineri, 8 brumărel, anul de grație 2021, la ora 00,05, imediat după buletinul de știri, voi avea plăcerea să dialoghez cu domnul Alexandru Rusu chiar la „Serviciul de noapte”.

Conform formatului, invitatul propune o melodie, iar eu m-am oprit la Elvis Presley, asta în amintirea vârstei de aur a tinereții.
Întâlnirea va avea loc pe platforma Zoom, așa încât vom avea plăcerea să ne și vedem la figură.
Cartea, sigur, va fi un pretext pentru tot felul de povești. Printre altele, voi prezenta și alte titluri, albume din domeniul miraculos al picturii, dar și alte volume care au apărut între timp.
Pentru cei care dorm la această oră, înregistrarea se va stoca și va fi transmisă pe mai multe canale multimedia.

Alăturat vă prezint câteva coperți care au un loc special în biblioteca mea. Și în suflet.
Audiție plăcută!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *