Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Liderii de la București joacă după cum le cântă ambasadoarea SUA în România

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Liderii de la București joacă după cum le cântă ambasadoarea SUA în România”

  • Dle Cristoiu, nu mai spuneti „”cereale ucrainene”” – acestea nu sunt ale taranilor ucrainieni – ele apartin firmelor americane care detin business in Ucraina – Cargill, Dupont, Monsanto. De aici interesul SUA.
    https://www.romanianbusinessjournal.ro/the-grain-business-from-ukraine-a-big-scam-in-favor-of-the-eu-states-the-un-is-the-guarantor-of-the-business-the-big-american-corporations-sold-gmos-now-also-present-in-europe-including-roman/#:~:text=In%20%E2%80%9Cpartnership%E2%80%9D%20with%20the%20Kyiv,Ukraine%20for%20over%20a%20decade.

    • Cine or fi apropitarii la Cargill, Dupont, Monsanto ?

      • Niste baieti buni!

      • sunt firme de familie, cu exceptia Monsanto care apartine Bayer.

      • Baieti buni rau, din aia care au umplut planeta cu seminte modificate genetic, cu alimente cu chimicale, cu imbracaminte din bumbac modificat. Care-s prin procese cu fermieri de pe toata planeta pentru distrugerea culturilor si imbolnaviri. Si care fac afaceri care se termina asa: „On average since 2002, of the farmers in India, many of whom fell into the Monsanto trap, one is committing suicide every 30 minutes. Many end their lives by drinking RoundUp.” Vezi sectiunea ‘Indian tragedy” de exemplu aici: https://ourworld.unu.edu/en/monsantos-cotton-strategy-wears-thin
        Le doresc falimente grabnice. (Au mai patit-o alte doua firme mari care s-au aventurat prin ucraina, una a fost cumparata de statul chinez, pentru cealalta a platit „bufetu” distractia si i-a extras.)

      • „DuPont and two related companies said they would pay close to $1.2bn to settle liability claims brought by public water systems serving the vast majority of the US population on Friday, just days before the start of a bellwether trial in South Carolina over PFAS contamination.” https://www.theguardian.com/environment/2023/jun/02/dupont-pfas-settlement-water-chemical-contamination

        • Ce urat. Cartesti impotriva valorilor euro-atlantice care ne-a adus ciunga, blugii, pe Rambo, dimacrasi si atatea si atatea bunatati. Asa ceva… Ah, si vaccinul ala superb!

          • Mă gândeam….mai țineți minte….acum vreo 10 ani era moda cu biciclete închiriate in București…acum trotinete….tot fridom și dimocrasi….
            Toate Bune!!!
            vali

          • @Vali: fridom, dar am vazut saptamana asta un copil de cam 12 ani pe una din aiea

        • Expresie a profundului democratism existent in statul nostru, putem dezbate si chiar cârti oricat si despre orice in toate adunarile si conferintele de partid precum si in adunarile generale ale oamenilor muncii. Cârtitul are rolul hotarator, determinant in elaborarea si fundamentarea strategiei de dezvoltare economico-sociala a tarii, pe baza aplicarii principiilor socialismului stiintific in conditiile specifice Romaniei, al intaririi si consolidarii continue a proprietatii socialiste de stat si cooperatiste. 🙂 🙂 🙂

        • Glumim noi, dar ne costa la sanatate rau de tot ce fac baietii aia buni. Chiar si ca punem imbracamintea aia cu bumbac practic otravit pe noi. Nu mai vorbesc de alimente… de ce crezi ca bolile cardiovasculare sunt in top….

  • Se fac praf și pulbere drumurile noastre cu atâtea transporturi de grâne nemaivorbind de de aglomerarea insuportabilă. Slugile de la guvern sunt inegalabile. Austeritate pentru români, cadouri pentru ucraineni.

  • The US is the Al Capone of the World. I claim copyright rights for this claim. Ha, ha!
    Emil Cosman…..YOUTUBE

  • Trebuie sa pasim cu grije intrucat interzicerea cerealelor ucrainiene ar fi o dovada flagranta de antisemitism .
    Cat despre drone, un fragment ce avea o inscriptie continea semnul N . Acest semn nu exista in alfabetul rusesc .

  • Caţavencu: … Da, suntem ultra-progresişti, da, suntem liber-schimbişti…
    I.L. Caragiale-O scrisoare pierduta.
    Doar timpul va dovedi cata dreptate a avut nenea Iancu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *