Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Marcel Ciolacu a păcătuit mințind pe față la spovedanie

Protestele fermierilor și transportatorilor, care durează de o săptămână, au rămas în limita legii, nu s-a forțat intrarea în București.

În fiecare seară, Ion Cristoiu a comentat evoluția manifestărilor și s-a declarat consternat de reacția, sau lipsa de reacție, a liberalilor, în primul rând, apoi premierul și președintele.

Marți seara, în Jurnalul meu video, Ion Cristoiu i-a luat la rând pe aceștia. L-a persiflat pe premier, care s-a dus la film.

„Marcel Ciolacu s-a dus la un film despre Ferrari. Eu îl înțeleg. Când vii din Buzău, Ferrari e pentru tine un eveniment (pentru mine nu e, chiar dacă vin de la Găgești). A primit și o cravată. Este un moment de criză, chiar dacă protestatarii nu au forțat intrările, chiar dacă nu a murit nimeni. Este doar vârful aisbergului, mișcarea exprimă o mare tensiune socială. Pentru Ciolacu a venit scadența. Și pe un fond în care PNL joacă la ofsaid”, a spus jurnalistul.

El consideră inadmisibilă și tăcerea lui Iohannis și propune ca președintelui să i se taie din salariu: „Propun să găsim o modalitate prin care lui Klaus Iohannis să i se taie din salariu. De la 1 decembrie, nu știm pe unde a fost, am primit doar un comunicat că a vorbit cu Zelensky. Să i se taie măcar 15 zile, că e 16 ianuarie. Este inadmisibil să fie asemenea criză, el să beneficieze de tot luxul și să nu zică nimic. Cred că acum stă cu fața în sus și se gândește cum va fi el șef la Consiliul Uniunii Europene”.

Ion Cristoiu a taxat și interviul pe care Marcel Ciolacu l-a acordat lui Mihai Gâdea. În mod normal ar fi trebuit să dea un mesaj întregului popor de la guvern.

Mai mult decât atât, premierul a recurs la diverse șmecherii. „S-a dus la Gâdea, că era cu lugu-lugu. El lasă impresia că e un fel de popă unde te duci să te confesezi. Eu nu zic că jurnalistul trebuie să fie procuror, dar dacă vezi că politicianul bate câmpii, îl oprești”, a explicat Cristoiu. Jurnalistul a arătat că Marcel Ciolacu a mințit când a spus că în mandatul lui nu a rămas o boabă din cerealele ucrainene pe teritoriul României. Acest lucru a fost infirmat anterior de Dacian Cioloș, Marcel Boloș și chiar de Dan Tapalagă. „Marcel Ciolacu s-a dus la Gâdea să ne tragă pe sfoară. Aseară a avut două ipostaze de păcălitor: când s-a prefăcut că nu știa de nemulțumiri și consideră protestul legitim și când a mințit că nu au rămas cereale din Ucraina în România. Am trăit 75 de ani să văd un moment uluitor: cei suspectați de PSD că sunt vânduți intereselor străine spun că este o problemă cu cerealele și Marcel Ciolacu, care ne-a învățat să cumpărăm, mâncăm, râgâim și transpirăm românește, spune că nu este nicio problemă”, a afirmat Cristoiu.

În altă ordine de idei, însă la fel de buimăcitoare, este decizia PSD de a boicota postul Realitatea TV, deoarece îl critică pe Sorin Grindeanu.

„Este o culme a prostiei. PSD a anunțat că având în vedere linșajul nejustificat, ce prostie, linșajul e linșaj, al postului Realitatea TV împotriva lui Sorin Grindeanu, considerat de PSD cel mai bun ministru al Transporturilor din istoria modernă a României, de la Cuza încoace, conducerea partidului interzice membrilor să meargă la Realitatea. Eu am intrat pe post și le-am spus că Ciolacu este agentul lor publicitar. În momentul în care partidul de la guvernare spune că nu mai vin la tine că mă înjuri, ai devenit vocea opoziției, arată că ești independent. Este o prostie uriașă din care pierde PSD”, a spus Ion Cristoiu.

Jurnalistul a demonstrat că, de fapt, este tot strategie a lui Ciolacu, fiind cunoscute animozitățile dintre el și Sorin Grindeanu.

Găsiți explicația aici, la minutul 38.

YouTube player

 


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *