Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Marcel Ciolacu – Gabriela Firea uniți de teama față de Mircea Geoană

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Marcel Ciolacu – Gabriela Firea uniți de teama față de Mircea Geoană”

  • Geoană e prea bătrân și prea uzat. E un fel de Tăriceanu 2. Șanse zero.
    O vom cunoaște pe viitoarea președintă a României ( 😉 ) imediat după locale (în care PSD va dezamăgi)…

    • Chestie de firman sau, ma rog, de plic. Ca la Oscar. And the winner is… Dar hai sa nu le stricam placerea celor care inca recita poezia cu „votul tau conteaza”!

  • As vrea sa vad filmul „21 Rubini”. Poate il vor pune „undeva” unde nu este afectat de cenzura cretina din Ro. Ticalosi !
    Au primit premiul: „21 minute cu Putin”. Sunt curios ce au discutat, impresii etc.
    ––––––––––––––––––––––––––––––––––
    O poveste: 1986, Vinerea Mare, lucram schimbul 3. Pe drum ma prinde ploaia radioactiva; nu stiam. La ora 0.0 se da alarma.
    Sunt anuntat sa distribui manusi de cauciuc muncitorilor care spala piese. Primesc si cisterne cu apa potabila pentru oameni.
    Sun in Bucuresti; nimeni nu stia nimic. La ora 3 a.m. aflu adevarul; aveam „alaturi” IRNE-ul cu oameni responsabili, fizicieni.
    Dimineata plec la IRNE. O structura militarizata securitate etc, dar am amici. Iau un „numarator” si masor in par 1500 imp/min;
    ca in reactor cand pregatesti pulberile in costum de protectie.
    A doua zi (lucram si duminica; nu ca puturosii de azi) aveam in par aproape 500 imp/min dupa ce luasem toate masurile de neutralizare.
    Atunci am realizat ca sunt condamnat pe viata la boala. Sarurile radioactive erau deja in mine.
    Obs.Radiatia reziduala in mediul inconjurator este de 12-15 imp/min. In Bucuresti 25-30 imp/min ( sunt constructii radioactive).
    –––––––––––––––––––––––––––––
    La Cernobil am avut de a face cu prostie pura, iar la Fukushima-Daiichi cu lacomie si ticalosie.
    Pentru oameni intregi la minte si responsabili instalatiile nucleare sint sigure si usor de exploatat. Sunt criminale ptr prosti.

  • Domnu Cristoiu, din solidaritate de breaslă sau de ce o fi, tratați subiectul cu azilele la și altele, ca și cum a fost doar un zvon să i dea ciolacu una peste mână lu firea.
    Nu, nu e cancan electoral, e o ticăloșie groaznică.
    Și știu leit motivul că nu s a dus firea personal să tortureze oameni în azile.
    Nu asta e întrebarea ci dacă a contribuit sau nu la crearea sistemului criminal care a permis să se ajungă la asemenea atrocități. Și dacă nu firea, că n o fi fost ea, atunci cine.
    Cine a permis ca vârstniciii aflați în grija statului să ajungă în azile private, cine trebuia să controleze azilele, dgaspc sau primăriile sau autoritățile sanitare, etc, cine a creat și trecut legi pentru așa ceva, etc.
    .
    Geoană… cum o fi, cum n o fi, e mult peste firea și ciolacu.
    Ar fi amuzant să se împlinească blestemele lu Dragnea.
    O fi având mai mulți pe listă, cum se pun pomelnicele la biserică.
    Dar cine e om credincios și cu frică de Dumnezeu și a fost corect, n are de ce să se teamă.
    Insa se spune că ticăloșii sunt superstițiosi, știu ei de ce.

  • Maestre,presa absorbita de eternul subiect ,Ciolacu ,PSD,PNL et comp,a uitat complet ca pe 26 aprilie s-au implinit 38 de ani de la accidentul nuclear de la Cernobal.Sa fie o intamplare sau nu se doreste deranjarea prietenei de conjunctura Ucraina?Oricum ,noi cititorii,ne-am saturat de aceste nulitati promovate in constiinta electoratului sub pretextul ca sunt criticate.Nu ,de fapt li se face notorietate si publicitate.

  • Mai maestre, am vazut si la pretenul matale Nistorescu tot atata inversunare. De unde si pana unde USR-ul este exponetul americii in Romania? Hai bre ca in dragostea matale nemarginita pt Mucea Nicusor Dan si pr sifilitica din Martinuca care nu ti-a pus oglinda ai inceput sa vezi conspiratii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *