Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Marcel Ciolacu – patru luni de campanie prezidențială

Comentarii

25 comentarii pentru articolul „Marcel Ciolacu – patru luni de campanie prezidențială”

  • Maestre nu-l mai criticati pe Gadea de impartialitate pt ca va comportati la fel. Eu stiu ca urati psd dar Ciolacu contrar caracterizarilor facute, da clasa. Sa avem pardon, dar este peste toti tantalaii din politica romaneasca. In afara de gafele de final ale lui Geona, psd a avut tot timpul lideri. Stiu ca sperie, dar nu o sa dcapati de psd ever. Israelul. Eroare maxima maestre. Se dovedeste inca o data ca evreii nu sunt iubiti. Prima dovada este CNN-ul american. A doua dovada refuzul Egiptului si al Iordaniei de a primii refugiati palestinieni sau de ce natie or fi. Logica este sa nu plece nimeni ca in in acest fel Israelul sa nu poata intra terestru. Mos Biden se duce maine acolo tocmai pt a opri acest lucru. Nu mai e ce a fost. Nu are Palestina sprijin? Ba are. Rusia si China. Acum se vad rezultatele debarcarii Rusiei in Siria si noului drum al matasii inaugurat de China. Numai naivii isi inchipuie ca america se arunca orbeste. De ce consuma Bibi benzina si tine sute de mii de soldati pe banii guvernului si nu intra? Pt ca nu poate. Si nu va intra. Parol. In momentil de fata orice gest gresit risca existenta statului Israel. Tataie Biden face acest efort de a suporta un zbor atat de lung pt a oferi o compensatie de imagine Israelului care va trebui sa-si mute tancurile in cazarmi si a facut tapaj degeaba. Vom vedea zilele urmatoare. Daca ai citi comentariile ai fi vsxit ca am remarcat imediat gafa lui Blinkem cu ei sunt evreu. Mata ai spus-o si dupa Erdogam si a 10-cea zi dupa scripura. Concentreaa-te maestre!!!

    • cine i a intins Israelului capcana a facut o in asa fel incat el nu mai ooate da inapoi.( s a asigurat temeinic ca nu va putea )
      existenta statului Israel se joaca si daca intra si daca nu intra in gaza.

  • Evreii sunt cei mai mari Dusmani ai Khazarilor controling Israel.

  • Trebuie să vă dezabonați de la newsletter, ca să nu mai primiți emailuri de la România Curată. De obicei, este un link micuț și ascuns jos de tot în partea de final a mailului (dați scroll până la capăt). Ar trebui să scrie Dezabonează-te sau Unsubscribe. Faceți click pe el și vă deschide un mesaj (unii mai întreabă dacă sunteți sigur sau de ce vreți să vă dezabonați). Dacă nu au link în email, deși ar cam trebui să aibă, le scrieți dumneavoastră să vă scoată din lista de abonați.

  • Ciolacu are rezultate deplorabile până acum la guvernare. Campania sa electorală e o aiureală dezgustătoare.
    Ajutoarele pentru alte țări sunt în prim plan în timp ce biata Românie are parte de o rectificare negativă. Să mai spunem că dintre cei mințiți de coaliția de guvernarea profesorii sunt primii urmați de pensionarii de rând. Ieri și-a dat cu bărdița când în stângul când în dreptul printr-o așa zisă modificare de ochii lumii a legii pensiilor speciale care se va aplica în fapt la calendele grecești.
    Dacă tot nu-s bani azi mai trage o plimbare la Tel Aviv și una la Kiev.
    Chiar va ieși multă lume la alegeri și va aplica o corecție precum rectificarea bugetară relativ la respectarea promisiunilor făcute de PSD și altora din gașcă.

  • Maestre, da, aveți dreptate, scopul Israelului este să ocupe Gaza iar pe palestinieni nici măcar nu-i aruncă în mare fiindcă acolo sunt portavioanele, îi vor măcelării și-i vor îngropa sub dărâmături. Asta e scopul și politica Israelului – Palestina să dispară de pe hartă.
    Am citit că premierul Bibi Netanyahu, la Adunarea Generală a ONU din septembrie de la New York, a venit cu noua hartă a Orientului Mijlociu, gândită de strategii Israelului. Pe acestă hartă Palestina nu mai exista.
    Informația este adevărată, „New Middle East map omits Palestinian territories” am verificat.

    • Problema israelienilor e ca nici Unchiu nu mai e ce era odata. Ca orice armasar devine la un moment dat gloaba. Baietii s-au bagat in ceva (plec de la premisa ca evreii au cazut in cursa pentru ca cineva le-a soptit ca vor da lovitura vietii facandu-se ca ploua, ca apoi sa riposteze decisiv) si acum o cam dau cotita. Unchiu daca se baga in troaca, nici Aghiuta nu-l mai scoate din haznaua financiara in care se afla acasa. Americuta va fi scoasa din priza si nici Israelul nu se va simti prea bine. In spatele loviturii data de Hamas (sau cine o fi fost?) se afla un geniu (bun, rau, vom vedea) geostrategic. A jucat all in. Daca nu a fost Sultanul, sigur e cineva din Orient. Ca doar acolo s-au inventat si sahul si Go-ul.

      • ‘In spatele loviturii data de Hamas (sau cine o fi fost?) se afla un geniu’

        da, acelasi geniu care s a aflat si in spatele celorlalte dinamici care s-au pandemizat. ramane de vazut daca el e om sau Jumătate-de-om-călare-pe-jumătate-de-iepure-șchiop ( in acest moment cineva jongeaza geostrategic pastrind in echilibru toata dinamica de acolo. or asta …, cel putin in ceea ce ma priveste, mai degraba depaseste potentialul uman. e prea fin reglajul.

        • De data asta ai zece!

          • „In fiecare zi trec pe lângă noi oameni excepționali, anonimi, și noi admiram orbește atâția neghiobi, numai pentru că au vorbit de ei presa și „opinia publică ” „- Mircea Eliade.

        • nu spun ca nu putem vedea un soi de razboi care sa se asemene cu cel din ucr, insa el se va desfasura …tot intr un echilibru …mai degraba diabolic. ( in sensul ca din cite vedem statele care au pierdut pe propria mana jucind …dupa cum au dorit …in chestia din ucr …sint fericite. mai vor. sa ti faci cruce, nu alta. )
          slabe sanse ca geniul sa fie un om …cel putin un om-om.
          mai degraba …sa se intereseze cineva cum sta treaba in lume cu computerul cuantic. se prea poate ca unul sa fie activ…( e imposibil, daca esti ‘doar om’ sa jongjezi concomitent cu toate profilele psihologice ale tuturor actorilor implicati …la nivel mondial, fie ei guverne, institutii, persoane, cetateni, grupuri de oameni sau manifestari individuale, fie ei oameni obisnuiti sau instruiti. te declar glumetul mileniului daca mi spui ca se poate…)

          • cineva tine n frau toate profilele psihologice fundamentale ( cel putin!..) la nivel mondial. insa e de la sine inteles ca aici intra si toate profilele psihologice ale tuturor persoanelor care au interactionat pe internet ( chiar nu conteaza ce platforma au folosit, inclusiv mama lu’ deep web )

            daca ma intrebi pe mine dinamica din zona aia, cu armonii care sint generate in toaaata lumea, poate fi tinuta n frau excusiv de un computer cuantic, deci de ia aferenta.
            geniul este mai degraba non-uman.
            daca asta rezulta …aia e.

            mai e o varianta…, in caz ca asta cu computerul cuantic nu e acceptata, prezenta extraterestrilor, …ei fiind in sine tot o poveste a computerului cuantic, adica a Armonie cu Mintea Universului. deci practic e …pe alese: ori un computer cuantic activ, ori extraterestrii sint printre noi.

          • Marea Revolutie, de la cap la coada, a fost Proiectata in stil plenar, abia asa ea putind deveni Metamorfoza
            prin urmare,
            mai intai, ceea ce vedem ‘pe ecrane’ e proiectat ca la carte inca dinainte ca Marea REvolutie sa inceapa, adica inca dinainte ca prima dinamica pandemica sa se manifeste ( aia legata de covid ),
            iar mai apoi …nicio grija, totul e tinut in Fraie Matematice. erorile sint minime. totul e tinut sub control, indiferent daca in vreun moment vi se pare ca totul …o ia razna. chiar si daca o va lua arazna …sa fie clar!, o va lua exclusiv programatic, adica …daca asa scrie in Proiect, aia e.

            lumea mare e o mare scena pe care se desfasoara o piesa de teatru, …in direct, aievea, actori fiind chiar locuitorii planetei. ( bineinteles…ei habar n au ca sint, pentru ca Antiintelepciunea e …de ani de zile ‘in Actiune’, caz in care ‘esti dus de nas’ indiferent cum te cheama si care ti e rangul, aceasta exprimare fiind Absoluta ( chiar daca Absolutul este Relativ, in acest caz, adica el doat tinde catre Zero, fara sa si reuseasca sa fie, infinit fiind )

          • sint printre noi povestindu ne despre maretia computerului cuantic…, care, se stie, e Noul Turn Babel )

          • e vremea oamenilor care s-au nascut cu 1 si 0 in frunte ( io sint prost!, se stie!,…nu i bai, …insa daca tot ai adus vorba despre 10 …chiar e vremea lor, e clara treaba. restul mai degraba habar n au ce vremuri petrec )

          • n ai decit sa pui la indoiala in ce chip vrei ceea ce zic, daia nu mai pot, …insuccesul e garantat inca din fabricatie )

  • Oare nu sunt cei mai puternici,cei care au cei mai mulți sateliți?Oameni buni,nu vedeți că totul depinde de ce se întâmplă în America?America are mari probleme interne!Europa are probleme interne!Germania are mari probleme interne!Austria,România!DONALD TRUMP vrea PACE!NORMALITATE!

  • va cam prostit madame pippide

  • Daca Tusk ajunge PM, polonezii pot comanda de pe acum lumanarile si coliva!

  • Exista o expresie anglo-saxona”how low can you go”…ciuca si ciolacu exemplifica cel mai bine ce fac americanii in colonia Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *